![]() |
ja mialem ubaw kiedy chodzilem z tarantulami na wild warriory (nie smiesne) kolo thais ide se ide a tu nagle spotykam se gropke noobow 8lvl+
Oni zaczynaja uciekac ja mowie do nich stojcie a oni na to nie bo nas zabijesz. Mowie ze nie nie zabije was albo..... oni mowia nie nie zabijaj nas damy ci za to czachy mocy i dali mi bodajże 8sd malo z krzesla nie spadelm :p:p:p:D:D |
Ja jak zaczynałem grać w tibie i już byłem na mainie to goniłem jakiegoś gościa z thais do venore bo zamienił sie w fire sworda ;p
|
ja jak weszlem na maina to skililem cluba a bilem z serpent sworda a potem szelem solo z 79rp i jebalem go z daggera i sie pytalem czemu mu nic nie biore ;/
|
To ja miałem taką przygodę. Po hunceniu dragów na dawnej postaci miałem dużo dragon hamów. I podczas stania pod depo w kazo podchodzi jakiś 8 lvl i na deflaucie: "plx food".
Oczywiście nikt go nie lubiał i chciali żeby przestał to pisać. Więc postanowiłem dać mu 5 dragon hamów. A on na to: "a nie masz normalnych?" Ja: "nie, czemu pytasz?" On: "Bo ja zgnitych nie chce" ;) |
Pokazywalem itemki ziomkowi a on mi je zarombał < miecz><jedna z moich pierwszych postaci>
Ziomek biegł z czerwonym hp i ktos mi podkosił speary uznałem ze to on i poszedł na hita :D Ziomki bez liny proszące o rope . |
Fart
Kiedys okolo rok temu, gdy zaczolem grac, majac 8 lvl poszedlem na fibule, znalazlem hatchet i zamierzalem go sprzedac w sklepie na fibuli, ja wchodze , a tam 20k na ziemi i pelno BP. O moj boze ! niewiedzialem co robic, wracam do depo, gdy juz bylem w depo , udalo mi sie kupic za 16k demon shielda, potem chcialem go sprzedac drozej, gdy sprzedawalem, Jakis kolo EK 81 lvl pisze do mnie: ,, To ty zajebales kase z fibuli ?" a ja : ,,NIe co ty , a co to fibula ?"" HAIhaihaiahiHIAhaihIAH
za jakis czas jakis koles konczyl z tibia i ja do niego : ,,masz cos na sell'' a on : ,, Niom" sellnol mi vamp shield za 4k, crown armor za 6k, knigh legi za 1k, crus helmet za 2k , O moj boze, mialem duzo szczescia w tibi, nie wypisalem wszystkiego. |
moje wpadeczki
ja wczoraj sprzedawalem dark helmeta dla jakiegos 20 lvl (o dziwo 20 lvl) powiedzial, ze da za niego 220, to ja o.k. i mozecie mi wierzyc lub nie, ale dal 22 platinum coins, czyli 2200 gp xD ale mialem ubaw :cup: potem blagal, zebym oddal chociaz 1k, ale ja mu mowie: biznes to biznes :]
a kiedys na 8 lvl patrze jakis koles mnie hita (mysle sobie: cholera?! przeciez gram na non-pvp) ide do kolegi i mowie: -o kurde jakis ziomek chce mi deda sprzedac ganial mnie caly czas :o -jaki mial nick? 8o -wild warrior :D to samo mialem dzien pozniej z valkyrie xD a wogole to kiedys ja kolesiowi chcialem sprzedac mace bo wyszedlem z rooka i szedlem na sorka i mowie: trade. a on: dobra. i dal mi kase (polozyl obok mnie) i ja wzialem. a on: -daj mace, no daj...;(plix... a ja Logouta :D wogole to tez niedawno mialem pisze tak: -sell tortoise shield fishu of unitera: 1k, ok? -(a ja wogole wow) ok. trade fishu of unitera: ?? fishu of unitera: nie to nie lol jaki to noob zaproponowal 1k ja mowie ,,ok" i dalem trade mowie ,,ok" a on ,,nie chcesz to nie" lol jaki noob :D a wogole to dla podobnych wpadkowiczow radze cos zrobic. gdy ja zaczynalem gre w tibie to na tibia.pl wszedlem w manual i dokladnie sobie wszystko przeczytalem. nauczylem sie wchodzic po drabinie, uzywac lin, pochodni itd. :P dowiedzialem sie co to jest trade itd. B) radze! PZDR 4 ALL. TIBIA RLZZ |
sam nieraz sie nabralem jak bylem newbie na ten numer z "king questem" tylko ze nie ja zginalem tylko koles co mnie nabral na to , zaprowadzil mnie do zamku i powiedzial ze jest quest i trzeba wziasc od krola czy tam krolowej klucz powiedzial ze trzeba mowic "hi" i "ass key" no to ja mowie i nagle patrze 1hp a gosc z daleka missnal boltem a ja szybko exura gran 2 razy bo mialem akurat duzo many bo robilem hmmy wczesniej no to ja go z rozdzki i hmmy w niego. koles ded a zniego warior helmet:cup::cup:
xD :D:D:D:D |
Ja sprzedałem noobowi drewniane śmieci na rooku za 3 tysiaki , bo powiedziałem , że jak położy to na ziemi i da na to pochodnie to wyjdzie ognisko.:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::c up::cup:8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
|
Cytuj:
|
wyprawa na draga na 9 lvlach
8o wbilismy 9 lvle w tibi a dla nas to byl wyczyn nielada i myslelismy ze jestesmy niepokonani :o Wiecie jak to jest 0 Czasy noobostwa No i ja sorc z Rookowym eq i Kataną bo niewiedzialem co to jest wand ani runy (ale co mi po runach z 0 magicem ? :P) No i cisniemy na tego draga w 4 na 9 lvlach i ja wpadlem 1 jeb ded kumpel drugi padl trzeci tez a czwarty mial 9 lcl 5 magic i 2 uhy i sie nie uchnal bo mu uha szkoda bylo !! a uhy i tak polecialy z niego o LOL ;( |
Patrz: PODPIS :D
|
nobek: gram w tibie jusz dwa miesiące i jeszcze niewiem którym sie skacze
|
09:37 Zyga Budu [61]: how long? 09:37 Knight Ginzu [47]: sim 09:37 ZygaBudu[61]: how long? 09:37 Knight Ginzu [47]: yes 09:37 Knight Ginzu [47]: i leave 12 day
16:08 Kazimiera of pythera [6]: free items 16:08 Kazimiera of pythera [6]: plx 16:08 Kazimiera of pythera [6]: men 16:09 Zyga Budu [61]: ,,l,, 16:09 Kazimiera of pythera [6]: huj ci w dupe frajerze kocham noobków |
20:23 Madzia the Knight [14]: masz przekope
20:23 Hard Tabon [15]: a co to?? 20:24 Madzia the Knight [14]: takie kamyczki co wypadaja z amazonek i podwyzszaja skille 20:24 Hard Tabon [15]: wow 20:24 Hard Tabon [15]: zara bede ide jesc a potem lece na amazony po jakimś czasie 20:34 Hard Tabon [15]: jak mieć dużo expa ja wtedy pisałam coś o ots'ie, później tłumaczyłam jak sciągnąć tibię 7.6. i mówiłam, żeby otworzył przeglądarkę internetową i wpisal podany link a ten noobek pisał na trade xD niezły z niego miałam ubaw |
:)
Jeden smieszny dialog patrz moj podpis^^
A druga historia to ta(kumpel mi to opowiedzial, bd mowil jako on): "Sluchaj! Pisze do mnie kumpel: ej, zabil mnie dziki wojownik. Zdziwilo mnie to bo krzyczyal domnie"Gimme your money" to ja mu dalem zeby sie odwalil a on dalej mnie atakowal. Po 2 minutach walki bylo ich z 5, co tez mnie zdziwilo i nawet chcialem sie go zapytac skad nauczyl sie techniki klonowania! Mial szary outfit, rycerski od poczatku wzbudzal moje podejrzenia. Wkoncu mnie zabil a ja przenioslem sie do jakiegos miejsca! Podobno tylko ja je znam! Dobry jestem nie? To takie magiczne miejsce. Ludzie mowia na to temple ale ja nazwalem to Miejscem w ktorym po zgonie tylko moje cialo sie przenosi...." More... XxX[12]:Koledzy muwia ze mam laggi, za ile moge je sprzedac? XxX[11]:Jak sie ta gre zapisuje? Takich to czasami jest poprostu zal-.- |
Lól
Stałem se blisko depo Carlin i treniłem mlvl i nagle jakiś noob "Sell Magic Long Sword " A wtedy "Manumask" czy jakoś tak podszedł i powiedział Me buy -.-
Miał chyba lvl 100 + i kto tu jest pro ..-.- |
Cytuj:
|
ja se szlem mojim szustym drujidem na roty do weno i mnie ubily ;(;(;(;(:evul::evul:X(X(:cup::cup:
|
PHP Kod:
|
Ten co zajebał wsystko to Ti (mój tibijski idol) :D
|
:-)
:glupek: ]:->
Jeszcze jedna sytuacja ; Ja i 2 kumpli postanowilismy kogos ztrapowac :D Mój qmpel zamienił sie w chyba Demon Shield :D i wszedł na dach sklepu mięsnego :cup: w carlin za pomocą Exani Hur "Up my też i daliśmy loga. Oczywscie po chwili zjawił sie noob :baby: podszedł do Shielda a my loga i stanelismy w ten sposob ja koło schodów tak że ten Koleś nie mógł wyjsć a mój qmpel obok mnie blokując drugie zejscie ]:-> Koleś sie zasmucił i oddał nam 1k bo tyle miał przy sobie :D .Niemógł nas przesunąć bo daliśmy 4 rat sumony a było to non-pvp :) |
21:42 Amon Pora [17]: sell wand of monolight rod
|
Cytuj:
<topic> Położyłem kostkę (dice) i prowadziłem loterię. Kolo podszedł i powiedział, że gra, no to ja mu na to, że najpierw kase za los musi dać. Ten zaczął latać wokoło i wrzeszczeć, ze niby chce go oszukać i że mam tzw. Hunteda :p Dla przybliżenia sytuacji pisał coś w tym rodzaju - My frends are higgt lwl!!! Hunteda mash noopie!!! |
Ja pamietam jak gralem jeszcze na thori 1 raz i mialem 8 lvl sie cieszylem ze wszedlem na 2 plansze(main) wtedy qmpel tam gral i bylismy kolo thais
na expieniu...spotkalismy scorpiona i mi pisal zebym nie podchodzil , oczywiscie ja taki kozak ide niby ubic...:/ tego scorpiona jak wiadomo, padlem... wkoncu na 8 lvl`u nie ma czaru antidote:) |
LOL mi sie wydaje że magic swordy -.-[/quote]
Koleś się pomylił, pewnie miał na myśli magic swordy a napisał magic long swordy ;D Ps. "Ti" też jest moim idolem ;D |
Ja moim 24 druidem ide sobie do kazzo poexpic no i jakiś knight zaczął mnie pk i ded. Kumpel mówi żebym następnym razem wziął mf, więc ide z bp mf na które wydałem jak dla mnie majątek a tu jakis 42 palek i ded, wkórwiony, ale się nie poddawałem zrobiłem jeszcze kilka UH na które straciłem dużo czasu i mf, ale ide do Amazon Camp i dopadł mnie jakiś palek z tym samym level ale mial mf i FB, oraz UH więc znów padłem, wkórwiony na maksa ide znó do kazzo z mf i Uh(Niemówiac jeszcze o czasie straconym na nabicie od nowa 24 level) i ded nie od ludka tylko od guarda i na tym skończyła się moja gra druidem po uptate, zacząłem grać knightem:)
|
Jako właściciel tematu odświeżam go. Nie mam niestety żadnych new funny things ; (
|
rok temu sie to zdazyło grałem jeszcze na harmonii poszłem z ziomkami na deserta jeden muwił że zna droge błonkamy sie dziesienć minut wchodzimy do jakies dziury a tu wyjśca niema potem muwi że przybiegnie z kilofem bo mówi że ta dziura to dobra droga czekamy i czekamy prychodzi żuca do dziury kilof rozkopujemy calom dziure i nic ten wchodzi i pyta sie yy dlaczego ja tu weszlem 4 godziny puzniej przyszedł po nas muj best freind i wyropował nac a potem zaprowadzil do sali ogulnie quest robilismy 6 godzin ;]
|
lala
ja kiedys selnalem kolesiowi two handeda za 3 cc a ten myslal ze to gs
|
Cytuj:
około 13błędów w tak krótkim tekście. Może się założyc, że z dyktand masz same pały |
Cytuj:
|
Ja mam ubaw, jak przychodze na beho i kolesiom kradne loota z beho, i mowie XD ze two handed sword itp.. a nooby sie wkurzaja..
|
do mnie jakis noobek pisze zebysmy lurneli ds z gl pod brame carlin:D
albo jak sie zamienilem w 1cc a potem w bohy to sie na mnie nooby zucali przesuwali mnie brac a 1 nawet pisal do innych czemu nie moze wziosc tej kasy na ziemi:cup: |
Podnieta
Pisałem sobie wczoraj na Game chat z takim gościem. Nagle wielkimi literami napisał:
JUPI ZAJEBALEM DRAGONA!! A ja sie go pytam: a do reda cie zjechał?: NIE DYLKO DO YELLOW ALE TYLKO RAZ! A gdzie jesteś?: NA POH ALE CZEKAJ BO MUSZE "BERSERKERA" ZABIC. Czekam na gościa w thais a on nagle na Game- chat z takim tekstem: KUR.. 'BERSEERKER' MNIE ZAJEBAł!!! :/ A jak to się stało? NORMALNIE TO JA NIE WIEM JAKOś TAK MNIE "HITNOL" I PADLEM A to na pewno byl ten orc a nie jakiś inny potwór? TAK NA PEWNO TEN ORC! ALE TERAZ ZATKAJ SIE BO MUSZE SE GO ROZWALIC. Ten gość mnie rozwalił- jak można zabić draga a padnąć na berserku? Nie kapuje tego! Gościu mial 36 level elite knigt i... a zal.pl i tyle :p |
Polski Player raz chciał kupić dragon shield ,miałem 3 więc się zgodziłem i zapytałem się gdzie jest to napisał ,że w Carlin. Miał czekać ,podczas podróży net mi siadł i dopiero po 0,5h się zalogowałem a on pisze na priva kiedy będę ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic - male noob - ej to mosze spotkamy sie w realu ? female noob - kuzwa njie mozemy w biedronce ? bo u nas reala niema uśmiałem się do łez.... |
Cytuj:
|
@up
Znalazł, a co? Zanm kolesia, który znalazł 4cc i wymienił się za 400gp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:58. |