Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   ZYCIE Z ASTERY augustow of urban (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=106126)

august_of_astera 28-12-2006 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xagar (Post 1158376)
@edit

1: teoretycznie moze komentowac co mu sie podoba... ze ss'y sa kiepskie (moim zdaniem, no chyba ze Ciebie lootniety ice rapier podnieca) to komentuje co innego
2: Szczerze? Ten temat ma na celu smianie sie z augusta ;), a jego ortografia
jest na 100% niz augusta (muj itp to wyrazy z przedszkola)
3: zeby komentowac nie trzeba umiec czegos lepiej... krytycy filmowi napewno nie umieja krecic krecic filmow tak jak osoby do tego przeznaczone... mimo tego czesto ich jezdza ;)
4: nie lizustwo... mi sie bardziej podoba ten nabity m level (choc i tak nudne) niz vampire dust wylotowany z vampa...

Ale sie rozpisalem :D

@edit 2

To nie ze mnie ale z ciebie sie smieje cala Astera... miejsca w piaskownicy nie chce ci zabierac bo jestes tam stalym bywalcem. Tak se mysle ze zoo by mialo z ciebie niezly pozytek, ale malpy by mialy niezla konkurencje... a komentowac bede kiedy mi sie bedzie chcialo gdzie i jak, nie zabronisz mi.

EY COś MóWIłEM WY*******AJ Z TąD

Xagar 28-12-2006 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez august_of_astera (Post 1158392)
EY COś MóWIłEM WY*******AJ Z TąD

Bo co mi zrobisz? sypniesz mi piaskiem w oczy? O zgrozo...

@down

Ja tylko stwierdzam fakty...

august_of_astera 28-12-2006 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xagar (Post 1158395)
Bo co mi zrobisz? sypniesz mi piaskiem w oczy? O zgrozo...

to chodziasz nic nie pisz noobie jebany tylko umiesz wyzywac

Enom 28-12-2006 23:19

oO Augustow sie staje agresywny... moze mutacja z debila na agresywnego debila... ale to normalne ze dzieci w wieku 4 lat miewaja hustawki nastrojow. Napij sie kisielu albo budyn zjedz to Cie uspokoi troche... potem popros modera o zamkniecie tematu i wszystko wroci do normy...

Pan Goner 28-12-2006 23:29

ja nie moge

tylu chlopa sie na niego zucilo i sie jaraja,Boze wy na serio macie z tego taka satysfakcje ? nie rozumiem was a Ty august~ miej ich w dupie bo o to im chodzi zebys sie w*****al =/ wstawiaj ss'y a nie peirdzielisz ;P

Xagar 28-12-2006 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Goner (Post 1158434)
tylu chlopa sie na niego zucilo i sie jaraja,Boze wy na serio macie z tego taka satysfakcje ? nie rozumiem was a Ty august~ miej ich w dupie bo o to im chodzi zebys sie w*****al =/ wstawiaj ss'y a nie peirdzielisz ;P

Tez kiedys bylem obronca zwierzat... ale mi przeszlo :P

A tutaj pw od augusta

Domyślny CIPO
chlopie ty chory na musk ?

I tu pojawia sie moje pytanie, co to znaczy "Musk" bo nie wiem czy mam sie obrazic czy co ^^

Pan Goner 28-12-2006 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xagar (Post 1158447)
Tez kiedys bylem obronca zwierzat... ale mi przeszlo :P

A tutaj pw od augusta

Domyślny CIPO
chlopie ty chory na musk ?

I tu pojawia sie moje pytanie, co to znaczy "Musk" bo nie wiem czy mam sie obrazic czy co ^^

no i co z tego masz? wiem przeciez ze on ma z 10 lat i rodzice mu kupili postac na urodziny ale po co go dolujesz jeszcze bedziesz mial go na sumieniu :/ znam kilka osob takich jak on i ja mam jednego na sumieniu bo tez sie z niego nasmiewalem i sie powiesil[*] do tej pory sobie tego nei wybaczylem i nie wybacze i Tobie tez radze sie na nim nie wyzywac bo bedzie o nim w "tivienie" ze sie powiesil i sobie dopiero zdasz sprawe ze to nie mialo sensu,tak wiec radze wam wszystkim opanujcie sie

august_of_astera 28-12-2006 23:39

a tu skromny loot z demonów
http://img187.imageshack.us/img187/6...cikzdemro0.jpg

Pan Goner 28-12-2006 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez august_of_astera (Post 1158465)

e no stary caly loot to loot czy mpa jego ? albo mms? miales cos z tego ?

august_of_astera 28-12-2006 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Goner (Post 1158456)
no i co z tego masz? wiem przeciez ze on ma z 10 lat i rodzice mu kupili postac na urodziny ale po co go dolujesz jeszcze bedziesz mial go na sumieniu :/ znam kilka osob takich jak on i ja mam jednego na sumieniu bo tez sie z niego nasmiewalem i sie powiesil[*] do tej pory sobie tego nei wybaczylem i nie wybacze i Tobie tez radze sie na nim nie wyzywac bo bedzie o nim w "tivienie" ze sie powiesil i sobie dopiero zdasz sprawe ze to nie mialo sensu,tak wiec radze wam wszystkim opanujcie sie

omg mam 15 lat nobiki

Pan Goner 28-12-2006 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez august_of_astera (Post 1158473)
omg mam 15 lat nobiki

no dobra spoko,wybacz ;)) i odpowiedz na pytanie

august_of_astera 28-12-2006 23:45

Jego Loot Bo Dal Mi Mfy Dostalem 3 Orby

Pan Goner 28-12-2006 23:46

okej

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez august_of_astera (Post 1158488)
Jego Loot Bo Dal Mi Mfy Dostalem 3 Orby

okej,nastepnym razem postaraj sie zeby dali Ci cos wiecej ;) masz jeszcze jakies fotki z demonow?

Xagar 28-12-2006 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez august_of_astera (Post 1158473)
omg mam 15 lat nobiki

BAuAhahahahAHahahaHhahahahEIheaheHEIEheaheAHHEHehe ahaaoaeajeaiahaehaehoeaheahe PWND!!!!!!!!!!!!!! IAABAUAHAHAHAAHAHA ALE DZOLKAS!!!!!
Prosze o kopie legitki albo czegos.

Pan Goner 28-12-2006 23:48

ehh...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xagar (Post 1158496)
BAuAhahahahAHahahaHhahahahEIheaheHEIEheaheAHHEHehe ahaaoaeajeaiahaehaehoeaheahe PWND!!!!!!!!!!!!!! IAABAUAHAHAHAAHAHA ALE DZOLKAS!!!!!
Prosze o kopie legitki albo czegos.

nie no prosze Cie...

edit:
ide spac a jutro ma byc wiecej ss'ow ;) pozdro i DAJCE MU DO CHOLERY SPOKÓJ !

august_of_astera 28-12-2006 23:53

A TU MOJA POMYLKA DOSTALEM TEZ FRRE ITEM PLAX
http://img164.imageshack.us/img164/7...freitemls8.jpg

PsEłdO KiBic 29-12-2006 00:05

Kutwa zejdźcie juz z niego ... SS Spoko nie wiem czego sie te nooby czepiaja -.-
Też chciał bym tak wymiatać z paccem :P... <ale ta Akcjia z Hacknieciem Konta Była RellY Noobska:D >

Lucker 29-12-2006 00:05

mam pytanie dlaczego nie zrobiliscie koncowego screena z ladnie ulozonym lootem? Erver sie bal ze ukradniesz? wiesz co mam juz to gdzies, juz mi sie znudzilo to ciagle tyranie Ciebie. powiem ci tak u mnie masz juz luz. jesli te ssy maja wygladac tak jak te ostatnie z demcow to jak dla mnie moga byc. tylko zmien jeszcze troche zachowanie. bardzo mozliwe ze ty jestes taki poniewaz cie wszyscy tyraja, moze jak dadza luzu troche to sie zmienisz ale chyba tylko pod wzgledem tej agresji, bo z chciwosci to nie wiem. to ejst jak nalog

Agnes 29-12-2006 00:07

@Augustow of Urban
Przeglądając posty widzę, że masz problemy ... Mówimy poszedłem, a nie tak jak Ty "poszlem". Zapamiętaj! Może kiedyś Ci się to przyda ... :]

Ashlon 29-12-2006 00:10

Same klotnie, fakt. Zamykam, nie chce mi sie kasowal 3/4 tematu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37.