![]() |
Aj grał z 2-3 tygodnie Lastinionem ;)
a co do hacków to chujowa sprawa tt :x podejrzewam że to 1 i ta sama osoba ... |
Chujowa sprawa z tymi hackami :/
|
Cytuj:
Nawet jest w rexis ;) |
o widze że Marrtomm odzyskał Lasta, ale z tego co wiem grał nim jego RL jeden :) a ja mam dobre info w tych sprawach ;)
|
Cytuj:
MArrtomm nie gra lastinionem |
Jesli pozwolicie chcialbym wrocic do posta Meementa w sprawie wojny z Insu~.
Czesto bywalo tak ze bylo nas na vt z 15+, ich na tibi z 8-10 i za kazdym razem jak chcielismy cos robic to Domination Members (glownie vicki) pieprzyli ze to trap etc. a nigdy nie dochodzilo nic do skutku prawie :/ zreszta nie bd wspominal jak pare osob pokazalo jak swietnie potrafia grac :) (chyba wiadomo o kogo mi chodzi) Zreszta przyznam ze na poczatku lekcewazylem Insurecction lecz to sie zmienilo :) Pozdrawiam niech mocz bedzie z Wami |
Cytuj:
|
rexis se random pk urządziło czy co??
Apr 29 2007, 12:37:07 CEST Killed at Level 52 by Zunri and by Euh Know. |
ta .. pelno osob juz padlo :D
|
oho, mają zabawe chłopaki ;d
|
Cytuj:
|
Merlin Banks:
Apr 29 2007, 13:12:24 CEST Killed at Level 92 by Zunri Widziałam ich na Edron, przebiegali obok mnie bandą ;o |
Cytuj:
Hah pięknie - on mnie huncił chociaż miałem reason xD Edit: Na Askarze Polacy wkońcu powinni się zebrać i pozamiatać - takie jest moje zdanie... |
padl jeszcze 126 ek
farramir czy cos takiego Lyth Soreth I paru tam jeszcze...~~ |
kilku ;> ?
tak czy inaczej goraco ;p |
leon del fifik
Apr 29 2007, 17:03:15 CEST Killed at Level 90 by Ertill and by Irnuz suvish na swoim slubie padl :) by zunri |
Wybaczcie, że zapytam, bo nie orientuje się za bardzo w tych sprawach - to est jakaś wojna, czy co? :O
Plz o wyrozumiałość ^^" |
nie ^^ <10 znakow>
|
Suvish down again ;)
Singnery zrobil z danem i olle nowa gildie dlatego ze zunri zabil suvisa na jego slubie |
czyzby war nadchodził? :D
|
Igor... knight solo style :D ?
huehahea nice funny |
Znowu się coś na askarze dzieje.. aż miło popatrzeć :) jakieś filmy? :p
|
Cytuj:
|
filmów na razie niema.
ciekawe czy Sinegry wróci do Rexis? i czy pójdzie ktoś za nimi jeszcze np. James Know albo Bajaxe. Zunri ma wojnę na Eterni to nie wiem czy będzie chciał mieć kolejną na Askarze |
właściwie kim gra Zunri na askarze?
Poza tym... Co mu za różnica jedna wojna czy dwie... :)nie siedzi przecież 24/7 online |
Cytuj:
:P <3 Igor |
Knightsolo :P rrazem sie pisze ;d
a Knightsolo to misio nad misiami był ;d <3 Uryna <3 |
Cytuj:
A co chodzi z tym Zunri ??? Character Information Name: Zunri Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 145 World: Askara Residence: Venore House: Central Circle 1 (Edron) is paid until May 11 2007 Guild membership: Divine of the Rexis Last login: Apr 30 2007, 14:08:13 CEST Comment: I am William Wallace. ~ The Brothers. Account Status: Premium Account |
A o jajco =)
Czytac nie umiesz ? Jak umiesz to czytaj posty wyzej ^^ |
chodziło mi o eternie, jak ktoś mysli logicznie, powinien zdać sobie sprawę, że to tylko moje niedopatrzenie ;D
btw: Uriel zboq pyknij mi na gg ;d |
Na Eterni gra Maverickiem, a Swift jakimś sorsem na S.
Na forum Rexis jest filmik z open na Eterni i tam masz nicki, większość z nich ma również postacie na Askarze. |
a to już jasne all :)
Swift = Sneed z tego co pamiętam to Jamespond = Beun Thornes itd. xD |
Dobrze jakby z Eterni ich tez wyjebali :]
Tak wogole zostnie im jeszcze Dolera ich Familly "Pang" Zunri widac lubi wojny :) |
Ciekawe ilu z was zostało zabitych w ostatnich dniach przez Rexis pewno nikt a sie ciepiecie...
|
Cytuj:
|
Wczoraj ujebali Apofexa za to ze niby Eq ukradl choc moze i prawda.
A James Know x2 sie zlozyl co za szkoda :P |
Widzieliście to ?? ;D
Silc: Apr 26 2007, 00:34:38 CEST Killed at Level 151 by Furry Zen and by a bonebeast Stare, ale jak dla mnie jare ! xD W końcu ta menda zaliczyła glebę ... |
widzialem. chyba dostał kicka, bo nie widze innej możliwości
|
Cytuj:
a co do silca to tak... mial kicka... furry padl chwile po nim |
z tego co na tibia.com pisze to ten dead to zupełny przypadek...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |