![]() |
ja chciał bym pozdrowic cip soft , ekipe tibia.pl , wszystkich tutorów , seniorów, etc. oraz przede wszystkim tych którzy docieniają prace cip softu i nie łamią przeciez tak prostych zasad , wiem ze granie "czyste" (bez botow , ownerów ..) jest tródniejsze ale efekty tej samotnej pracy bywają o wiele bardziej zadowalające ! , samej Tibi zyczę dalszego rozwoju w dobrym kierunku , aby grono jej fanow rosło a gracze żyli w pokoju :) . 10 lat to sporo czasu i panowie Steve , Stephan , Durin oraz Guido mają co świętowac , to coś jakby ich kolejne urodziny wg mnie .
dear Cip Soft , bless for you !! :-) |
pozdro for all w 10 urodziny tibi :)
mam nadzieje ze pacca dostaną ci ktorzy graja w tibie wiecej niz pol roku i pacca nie mieli :p |
Serdecznie Pozdrawiam Całą Tibie, a szczególnie użytkowników Tibia.pl.
Mam nadzieję ze bedzie jeszcze 20-lecie, 30-lecie itp. ;) |
Cytuj:
I moje rządanie na 10-cio lecie: Więcej non pvp :D |
10 lecie już dzis
He he już dzisiaj mamy 10 leci e może coś cipki zdradza ;]
|
Co za koles na pewno nie 1-250 bo tyle ludzi to jest tylko w tym momencie w tibi a kont założonych jest 3 razy tyle oczywiście mówie kont a nie postaci na tych samych kontach :D
|
Pacc
Ten Pacc Trafi do mnie :P tak mysle
|
Ehh jest tylu graczy na calym swiecie moze nawet pare milionówi szansa ze z tych np. 3m graczy jeden pacc poleci do mnie jest jak 1 do 3000000 :(
|
Cytuj:
|
Ja zaś, drodzy użytkownicy chciałbym Was ostrzec. Czas darmowych PACCów może być łatwo wykorzystany przez hakerów, którzy mogą Wam wysyłać maile o tym, że dostaliście PACC. Mail może wyglądać identycznie jak z Tibia.com, ale mieć podstawione linki. Dla pewności więc, jeżeli dostaniecie jakiegoś maila o tym, że wygraliście PACC nie klikajcie w linki w mailu, tylko wejdźcie na Tibia.com i tam sprawdźcie. Sam nie wiem, jak będzie wyglądało losowanie, ale pamiętajcie o tym, o czym Wam powiedziałem.
Miłej gry (-: |
Parys ma racje teraz musimy sie strzec ;]!!
|
Cytuj:
|
"cipy" "cipki" xD.
Ciekawe czy coś wylosuję jak nie będę zalogowany(kurna do kościoła idę;-/). Ale mam spersonalizowane konto^.^. |
Cytuj:
Po drugie graczy jest 200 k aktywnych I szansa to nie 1:200 000 tylko 1: 200 |
Przynajmniej 300 pacc trafi do mnie <buhhahaha lol xD> 8o
|
Chyba że ktoś zauważy ,że założyłeś 300 kont jednego dnia ^^
I wtedy możesz dostać coś przeciwnego do pacca :P Ale też bedzie to "super elo nagroda :D |
Pacc
Ello wie ktos jak można wygrac pacc bo nie powiem pszydalo bys sie :D:D.
Nie mówie chce wygrac :cup: TIBIA JEST NAJLEPSZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! |
Cytuj:
EDIT: @Up A może "pszydałby" się słownik ort? Ile razy mamy mówić, że nie wiemy jak wygrać -.- |
Myśle ,że Cipsoft nie jest tak głupi :] i pewnie brane pod uwage konta powstałe przed ogłoszeniem konkursu ... Być może ustalą jeszcze ściślejsze ograniczenia żeby trafić do swojej grupy docelowej czli np. ludzie ktorzy dawno temu mieli pacca ,a teraz dalej grają jako facc lub poprostu długoletni facc'y
|
Myśle że pewnie będzie coś podobnego jak na święta B)
|
Fujary
Ja wam fujary życzę dużo deadów,shakowania konta,żebyście przestali grać w ten szmelc albo żeby wasi mistrzowie grafiki(cipsoft) zrobili porządną grę a nie kwadratowe ryje.:D
|
Cytuj:
NIE CHCEMY TAKICH LUDZI NA FORUM !! A jesli cipsoft pomysli dobrze to napewno zrobi tak że bedzie trzeba miec conajmniej 10 lvl i wejsc na ta postac w ciagu tygodnia <--- mam nadzieje ze tak bedzie :D wieksze szanse dla tych uczciwych :D |
@up
Niechcemy takich co nie umieją edytować!!! |
Lol
Człowieki!! Co wy mówicie?? Tibia 3D??
to juz by nie była tibia:/ |
a kiedy i o ktorej ma byc losowanie czy joz bylo?
PS. tylko mnie nie wyklinajcie za to ze niejestem zorientowany |
mam pytanie jest 1000 paccow .. to jest na kazdy swiat po 1000 czy ogolnie??
|
A czy jest możliwe żeby PACC trafił do ludzi którzy mają już PACCA i np. by im przedłużył?
|
o.o
Cytuj:
|
Cytuj:
sie... |
Servery beda off o 14 czy 15 bo roznica czasowa moze?
|
O ile wiem to między Regensburgiem a Polską niema różnicy czasowej.
Cip Soft znowu coś zepsuł HAHAHAH |
Nom racja coś im nie wyszlo... i jakoś o tych PACC nie słyszałem... ktoś może dostał?? A serwery sa online caly czas... może tak sie upili na urodzinki że zapomnieli :D:D:D ??
|
Czemu jeszcze nie restartuja?? :|
Jest 14:22 i nie restartuja serwerow?? :( Cos mi tu smierdzi ....
|
Chyba wczoraj za dużo wypili na urodzinki
|
Późno zamkną, późno otworzą :(
|
cip soft sux i tyle
|
Ej no ale pomijając żarty itp itd. to co się dzieje? Czyżby całe zapowiedzi były żartem?
|
To był żart, nie będzie update, ani pacców, powiedzą pewnie że im się święta pomyliły z wielkanocą :>
|
14:33 niema resetów nic. Ja wiem jaki prezent dostaniemy :) Będą jeszcze większe laggi i masowe kicki fajny prezent thx cip soft;) .
UP. Zgadzam się z tobą, pomiliło im się :D |
a te pacc i uptade to byl zart??!! bo jak tak to ja cos wysle w e-mailu cipsoftowi -.- bo jest 14.38 i serwery dzialaja ja spokojnie expie moim rookslayerem a tu nic niema zadnej swiatecznej zabawy ani pacc -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:58. |