![]() |
Update miał być wczoraj o 14, zaczął się 18:30, serwery wstały koło 23:30 (nie pamiętam dokładnie). Strona o 00:00 była offline nadal.
|
To ja Wam chłopcy powiem tak...
Idźcie spać, albo się pouczcie, a jak jutro wrócicie ze szkoły, to daję Wam gwarancję, że losowanie bedzie już ukończone! Ja tak zrobiłem wczoraj. Nie czekałem, bo nawet nie było na co, więc i teraz nie będe czekał, ale fajnie mi się czyta te forum. Można się uśmiać! :D :D |
ludzie angielski jest w tibi prosty, prosta budowa to w ksiazkach pisanych po angielsku na 1 poziom sa takie rzeczy, a angielskiego uczy sie kazdy wiec nie przesadzajcie, watpie zeby ktos kto ma z 15 lat mialby jakikolwiek problem z takim poziomem :P a jak ma to widocznie warto sie pouczyc zamiast grac
|
Cytuj:
Zreszta patrzac na bandy polskich (i nie tylko) noobow (nie, nie myle z neewbie) ktorzy podlatuja do mnie i nawiazuja nastepuajcy dialog - pl?! - Sorry, can You speak english? - pl?! - English is international language. PL AFAIR means that You're from Poland - I don't know polish. - s*******aj/.../noob!/hunted! mam straszna ochote na wymyslenie jakiegos testu, ktory warunkowalby mozliwosc grania, a najlepiej w ogole posaidania internetu. @up +1 karma. Ale niestety mylisz sie w jednej kwestii - sa ludzie ktorzy maja z takim pozaiomem angielskiego cholerne problemy. |
a czemu nie domagacie sie spolszczenia klawiatury?:P jak nie znacie anglika to pewnie nie wiecie co to jest enter, space, delete, backspace, page down, page up, home?:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Czytam wszystkie wypociny od około 15:00. praktycznie co drugi post idziałem tekst typy: "aaa, kiedy loteria, bo ja już chce mieć pacc?"... Wstrzymajcie się! Hayne, nie warto Twojego zachodu ;) Tibia.pl ma jeden bardzo poważny problem! Nie potrafi pozbyć się idiotów z forum! Serwer ma o niebo lepszy od tibia.org.pl, jednak tam panuje lepszy klimat, bo nie widać już takiego natłoku idiotów jak widać tutaj... No nic, może kiedyś się to zmieni. @About cały temat "Kiedy będzie loteria?" xD ** Strona... Ehh, szkoda gadać, jedyne co mi się w niej podoba to... czcionka! NIe wypał kompletny, no cóz. Mam nadzieję, że zwolnią tego "iwul webmajstra". **Oczywiście JOKE... Pozdrawiam Ostry |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Mazerlander; amen ;]
w sumie sorry za duzo wymagam maja problemy z polskim a ja wymagam zeby pdostawy anglika znali :P za duzo tu analfabetow i ludzi z dysmysleniem :P |
Cytuj:
Chodzi dokladniej o javascript ktory zostal uzyty o ile sie nie myle ofc web"masterow" jak juz |
Wyglad strony calkiem w pyte jedynie nie podoba mi sie kolor tla, calkowicie nie wspolgra z reszta strony.
|
Kidy jest te losowanie pacc ?? ale pewnie na mnie niewypadnie ;(
|
Cytuj:
IMO "moich" idiotow da sie porownac do tutejszych (bez obrazy oczywiscie), jest ich w miare tyle samo, moze tylko inaczej ich kretynizm sie objawia - u czesci ; ) Klimat - sprawa trudna do rozsadzenia, jednak ten ktory zaobserwowalem tutaj (przegladajac forum jako gosc ; )) jest rzeczywiscie dlamnie zbyt sztywny. Koniec "dyskusji" na temat org.pl ; p Co do "moich sil" - no niestety taki juz jestem, ze jak widze, ze ktos niema racji staram sie mu to wyperswadowac wszystkimi mozliwymi srodkami ; ) |
Cytuj:
joke.. |
Cytuj:
|
@gdzies tam up
ktoś tam napisał że morze beda rozdawac 1 pacc dziennie... oj chyba raczej nie to by trwało ponad 3 lata hmm... ciekawe kiedy zacznie sie ta loteria a tak pozatym to ta strona to taka troche ch****a jadynie czcionka i logo ujdzie a reszta dno a co do tych paccow to ciekawe czy wogule dzisaj zaczna losowanie |
Cytuj:
........ok znalazlem ksiazke z 3 podstawowki wiec; "kochane dzieci; "Nie" z czasownikami piszemy oddzielnie" |
Losowanie sie wlasnie rozpoczelo.
Trzeba podac pare danych na swoj temat ; ) |
Hmmm wczoraj przegladalem inny temat zwiazany z tym 10-cio leciem (obecnie zamkniety)a teraz przejżałem ten ten. Ten sam poziom. Dzieci pisza mas posty kiedy loteria, chcem free pacc ... ehkmmm. Jest pare osob znajacych sie jak np. Hayne. Zgadzam sie z tymi co uwazaja ze new stronka jest sux. Wole juz stara. Zauwazylem tez ludzi piszacych zeby zmienic przegladarke. Dlaczego my co mamy opere mamy zmieniac ja tylko dlatego ze tibia.com nie dziala poprawnie ? Ja osobiscie tego nie zrobie. Poczekam az to naprawia a jak nie to nie, w tym czasie bede tibia.com na IE odwiedzal ( bo mam zainstalowana ale nie uzywam )
PS: Dodam tez od siebie taka mala refleksje. Chcialbym zeby tibia byla taka jak kiedys np 7.4. Wtedy to sie fajnie gralo. Teraz robia wszystko moim zdaniem zeby tylko zarobic. Ulatwiaja gre noobom i wogole .... Nie rozwijajcie tej mysli dalej bo to nie ma sensu. Tak tylko napisalem bo mi sie zebralo lekko ;P PS2: Jak MYSLICIE kiedy beda new servy ? ( napisalem MYSLICIE tak jak napisalem poniewaz zaraz nooby zaczely by pisac ze z kad mamy wiedziec. Wiem ze tego nikt nie wie oprocz Cip~ale chcem tylko wasze zdanie znac ;) PS3: Sorry za org ;) ELO !! |
Zaczęło się. Możecie się rejestrowac do loterii. Ale trzeba bedzie czekac na wyniki do 29 stycznia :(
Haybe już to napisał, ale wczesniej nie zauwazyłem :) |
Cytuj:
Anyway: Cytuj:
|
To co moge sobie zalozyc 3436543262 maili i zapisac sie na nie do loterii? :F
|
Cytuj:
CO lepsze, PACC'e bedzie mozna dowolnie przenosic miedzy kontami ;d |
Macie nooby juz sie zaczęło. Teraz będzie następne 20 stron typu: "strasznie chcialbym wygrac paccia;fajnie by bylo;free pacc plisssssss;czuje ze wygralem!!!111111oneoneone"
|
Jezeli na koncie mam jakis(1) e-mail a podalem jakis(2) e-mail inny niz na KONCIE ma to jakis wplyw :) ?
Przepraszam... ze takie pytanie... Z gory dzieki za odpowiedz :)! Pozdrawiam :) |
Ja pierdole to Cipy znowu zablysnely n/c...
Bedzie tak jak pisalem wyzej, ze ludzie beda sie zapisywali na 500 roznych maili i nawet jesli nie wygraja na glownym koncie to sobie przeniosa ;f n/c Teraz szanse na wygranie pacca beda nie 1:250 tylko 1:250*500 ~~ |
omg jaka bzdura mozna sie rejestrowac ile sie chce razy z roznych maili... powinno byc tak ze mozna sie zarejestrowac tylko i wylacznie z maila pod ktore jest podpiete konto tibi z postacia na conajmniej 10+ lvlu :(
|
jedy tyle czekania zeby sie dowiedziec ze losowanie sie skonczy za 3 tygodnie? bez sensu. jeszcze pewnie sie okarze ze wygralem w ostatnim dniu ferii (wtedy bylbym zly)
chyba se zaloze pare tys meili musze zgarnac wszystkie pacce :D |
trzeba zarzucic jakis program do automatycznego zakaldania kont emailowych i zaglaszania ich na tibia.com :P
chyba jednak powinni jakos inaczej to wymyslic bo tak to kto wiecej emaily zglosi ma wieksze szanse, potem sie okaze ze nie bedzie zadnych pacc bo zglosilo sie wiecej osob niz jest kont w grze :P |
Omg ... pomysly cipsoftu mnie rozwalaja .... teraz noobki beda siedziec przez 20 dni i zakladac !!!!1111!!1oneoneoneone!!!!!!!!11111jedenjedenjede n111!!!111!!!
kont i będą świecić .... żałosne .... |
Juz sie zapisalem moze mi przysla :D bedzie fajowo jesli wygram :D a wy nie :D
|
Co to jest za porzucenie przeglądarki Opera? Wiem, że tibia schodzi powoli na psy, ale chciałem zobaczyć, który lvl ma mój kolega z rl - ma pacc a od miesiąca ma 35lvl. Strona się rozwala niesamowicie. Czy aby obejrzeć jedną podstronę muszę zmieniać przeglądarkę na Firefoxa/Epiphany?
|
dobra ja juz sie zglosilem. IMHO: Cipsoft faworyzuje jakiegos FF i IE jak nie zrobili dzialajaca strone pod Opere.O takiej dobrej przegladarce nie mozna zapomniec.
|
Cytuj:
Nie - bedziesz go mogl przeniesc na konto z e-mailem nr (1) ;d @wiele kont Oczywiscie Cipki napisaly, ze jezeli zalapia, ze zaistniala taka sytuacja to wyeliminuja te e-maile. Szkoda, ze nie ma takiej fizycznej mozliwosci ; ) IMO powinny byc do losowania dopuszczone konta powstale przed obwieszczeniem loterii. Coraz bardziej wydaje mi sie, ze PACC'e dostana podstawione osoby ; ) |
Cytuj:
cipy to cipy i maja cipne rozwiazania co do tych emaili |
A ja to Pie****e.Jutro z rana idę zamawiać Pacca bo w takiej zaistniałej sytuacji przestaje wierzyć w cokolwiek.
Nie ma to jak inteligentne zasady loterii |
musisz napisac na monitorze duzymi literami emaila a cipy jezdza po europie i ogladaja wszystkie monitory patrzac kto sie zlgosil dlatego bedzie to trwalo to az trz tygodnie :P
a tak serio to tibia.com tam masz wszystko:P dziwne to ale na tibia.com w zakaldce lottery jest loteria :) |
Cytuj:
|
gorzej tego zrobic nie mogli
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41. |