Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Thoder 26-04-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1389958)

finał : Chelsea - AC Milan.

Mój typ: Liverpool - Man United.

Maggic 26-04-2007 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1389958)
mi się podobał tam :) zresztą wynik też chociaż mogłoby być z 2-0, ale dobrze reina bronił, no i kicha :<
Akcja Drogby gdy zagrywał piętką a Lamps strzelał to istna maskra szkoda, że bez bramki :) Ale i tak jest w miare dobrze, troche się obawiam rewanżu, ale mam dobre myśli

Lpool - Chelsea X
AC Milan - Manu 1

finał : Chelsea - AC Milan.

Tak...a po finale "We are the Champions..." W sumie to też chce taki finał bo 3x meczów z Manchesterem nie chce mi się oglądać.

Thomisson 26-04-2007 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1390009)
bo 3x meczów z Manchesterem nie chce mi się oglądać.

Nie będziesz musiał, bo będzie Liverpool - MU ;)

PiXik 26-04-2007 18:33

ahh ta piękna ang piłka...usypiałem-miejmy nadzieję że w rewanżu będzie ciekawiej i liverpool przejdzie dalej. Co do meczu-nie ma to jak strzelić i bronić częstochowy ;). Finał jaki bym chciał:obojętnie ale bez Chelsea ;)

Bastash 27-04-2007 10:28

A ja Wam mówię, że finał będzie powtórką sprzed 2 lat.

hoomik 27-04-2007 21:59

ASCO Śląsk 53:61 BOT Turów! OU JE! Mamy 2-1, hej Turow mamy 2-1! Swojego posta opieram wylacznie po relacji z livescore'a, wiec w niektorych kwestiach moge sie mylic...
Znowu defensywa rzadzila w meczu Turowa ze Slaskiem. Swiadczy o tym niski wynik, rowniez fatalna skutecznosc z gry obu zespolow (Slask 29.3%, Turow 42.3% - tu juz jest w granicach przyzwoitosci, chociaz 7/27 za 3 chluby nie przynosi, zwlaszcza jak ma sie w skladzie Thomasa Kelatiego i Roberta Witke...) jest jakims wykladnikiem. Slask zarzadzil na tablicach (34 zbiorki przy 30 Turowa), 14 zbiorek w ataku a mimo to tylko 53 pkty - naprawde nie wiem jak to sie moglo stac, ale jednak. Chociaz jezeli w calym meczu druzyna ma LACZNIE 2 (slownie DWIE) asysty... Dobre zawody ponownie rozegral Slobodan Ljubotina (10 zbiorek, 8 pktow, znowu trafil trojke (!!!)). Coz... Slaskowi gratulujemy Radka Hyzego (4/10 za 2). To tyle, mecz sie dopiero skonczyl, ja nadal mam goraca glowe, ajm sou hepi, mamy 2-1, hej Turow mamy 2-1! Aha, jeszcze jedno - czwarty mecz pomiedzy Slaskiem a Turowem juz w niedziele o godz. 15, transmisje na zywo z wroclawskiej Orbity przeprowadzi TV4!

Calen Futh 27-04-2007 23:38

A hoomik jak zawsze o swoim.

hoomik 27-04-2007 23:44

wydarzenia sportowe to nie tylko malysz i liga mistrzow

Myszoon 28-04-2007 02:20

Właśnie AZS wygrał 3:0 i jest zajebisty _/

Jutro to samo blx :x

Bastash 28-04-2007 14:52

Liczę na to, że PZU rozwali dzisiaj Jastrzębskiego i postawi kropkę nad 'i' w Olsztynie, bo nie chce, żeby ligę wygrała drużyna zdominowana przez obcokrajowców ;s Chociaż i tak Skra wygra.

Wiślaczek 28-04-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1393453)
Liczę na to, że PZU rozwali dzisiaj Jastrzębskiego i postawi kropkę nad 'i' w Olsztynie, bo nie chce, żeby ligę wygrała drużyna zdominowana przez obcokrajowców ;s Chociaż i tak Skra wygra.

Jastrzębski Węgiel - PZU AZS Olsztyn 3:0 (25:22, 25:20, 25:15)
Jezeli uwazasz ze Jastrzebski Wegiel to
Cytuj:

drużyna zdominowana przez obcokrajowców
to nie ma o czym dyskutowac. W Weglu gra az 2 obcokrajowcow( mlody Yudin + niezly Iwanow) czyli tyle samo co w PZU.
Wychodzi na to ze gadasz same farmazony...
A co do ligi angielskiej wyglada na to ze Chelsea moze nie obronic tytulu...
Manu szczesliwie pokonalo Everton, a Chelsea na wlasne zyczenie zremisowalo z Boltonem. Zeby Chelsea zdobyla tytul musi wygrac 3 ostatnie mecz i liczyc na 2 potkniecia Manu, co nie bedzie latwe.

Bastash 28-04-2007 22:22

>up
Bardziej chodziło mi o ławkę rezerwowych. W Jastrzębskim Włoch, w Bełchatowie Włoch. Tak jakby nie było całej masy polskich dobrych trenerów. Gdybyś choć trochę znał się na siatkówce zauważyłbyś różnicę pomiędzy grą Jastrzębskiego Ryszarda Boska i obecnego trenera. Może w tej chwili w Jastrzębiu ta różnica nie jest jeszcze aż tak widoczna ale przykładowo Bełchatów gra już "po włosku". Skra, w której roi się od obcokrajowców za Mazura grała zupełnie inaczej. "Cudze chwalicie-własnego nie znacie".

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiślaczek
Manu szczesliwie pokonalo Everton,

Jak zwykle, nieprawdaż? Oszczędź sobie wstydu i przestań pieprzyć głupoty.

Maggic 28-04-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1394342)
Jak zwykle, nieprawdaż? Oszczędź sobie wstydu i przestań pieprzyć głupoty.

Do chuja pana widziałeś chociaż mecz ??? MU strzeliło 3 bramki praktycznie z dupy dzięki Evertonowi. Wiem, wiem dla was to pewnie zwykła wymówka ale fakt, faktem tak było.

No co mogę powiedzieć ??? 5 pkt przewagi, pewnie kibice menczesteru już wiwatują ale między innymi pewność siebie może was jeszcze zgubić. Piłka jest okrągła i wszystko jest możliwe.

Btw dziś śmiać mi się chciało jak kibice MU wbili na strone Chelsea i zaczęli nas od Kurew jechać, to było tragiczne :D Ciekawe gdzie byli 2 sezony temu, kiedy to Chelsea wygrywała ligę.

Nie był bym kibicem, gdybym nie wierzył do końca...A myślę że Chelsea ma jeszcze szanse na tytuł.

Postanowiłem również zobaczyć komentarze ze stron internetowych:

Strona MU - 90% komentarzy "hahahahahaha niebieskie kurwy w plery hahaha" "tytuł nasz hahaha"

Strona Chelsea - 50% komentarzy "No trudno MU w tym sezonie pokazało klasę...po prostu zdobyli wyspy..."

Zresztą pozwolę sobie zacytować jeden z komentarzy.

Cytuj:

booch | 28.04.2007, 16:31
Widzisz róznice Zimowiak tutaj ? Czy ktos napisał MU kurwy ? ITD ITD może humory nasze nie sa w optymalnej formie ale klase to My posiadamy i doceniamy to że MU pokazało kawał dobrego futbolu na wyspach ...
To pokazuję klasę kibiców, może i duża ilość kibiców Chelsea jest za The Blues
tylko z powodu dużej kasy Romka ale chyba lepsze to niż 10-letnie dzieci kibicujące United tylko z tego powodu że gra tam C.Ronaldo...A jak fantastycznie obrażają Chelsea ;)

Może i liga będzie w tym sezonie MU ale i tak moim zdaniem all rozstrzygnie się w bezpośrednich meczach tych drużyn. Wtedy zobaczymy kto jest lepszy.

Dark Sven 28-04-2007 23:17

Cóż, prawdziwy kibic powinien kibicować swojemu klubowi, a nie obsmarowywać błotem inny klub.
I po tym się poznaje prawdziwego kibica

jebac barcelone bo to pedauy!!111 jebac menju bo to pedayu!!1111 jebac czelsi bo to pedauy!!1111 jebac real madryt bo to pedayu11111 a jak ktos im kibicuje to tesz jest pedauem mwahaha1111 nuby tiba org roxx111 <- taka głupawka : P

Maldinii 28-04-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1394507)
Do chuja pana widziałeś chociaż mecz ??? MU strzeliło 3 bramki praktycznie z dupy dzięki Evertonowi. Wiem, wiem dla was to pewnie zwykła wymówka ale fakt, faktem tak było.

No co mogę powiedzieć ??? 5 pkt przewagi, pewnie kibice menczesteru już wiwatują ale między innymi pewność siebie może was jeszcze zgubić. Piłka jest okrągła i wszystko jest możliwe.

Btw dziś śmiać mi się chciało jak kibice MU wbili na strone Chelsea i zaczęli nas od Kurew jechać, to było tragiczne :D Ciekawe gdzie byli 2 sezony temu, kiedy to Chelsea wygrywała ligę.

Nie był bym kibicem, gdybym nie wierzył do końca...A myślę że Chelsea ma jeszcze szanse na tytuł.

Strona MU - 90% komentarzy "hahahahahaha niebieskie kurwy w plery hahaha" "tytuł nasz hahaha"

Strona Chelsea - 50% komentarzy "No trudno MU w tym sezonie pokazało klasę...po prostu zdobyli wyspy..."

To pokazuję klasę kibiców, może i duża ilość kibiców Chelsea jest za The Blues
tylko z powodu dużej kasy Romka ale chyba lepsze to niż 10-letnie dzieci kibicujące United tylko z tego powodu że gra tam C.Ronaldo...A jak fantastycznie obrażają Chelsea ;)

Może i liga będzie w tym sezonie MU ale i tak moim zdaniem all rozstrzygnie się w bezpośrednich meczach tych drużyn. Wtedy zobaczymy kto jest lepszy.

Podałbyś stronę gdzie tak "opisano" Chelsea? :P

Bols 28-04-2007 23:22

Coz, w Polsce praktycznie nei ma prawdziwych kibicow.... tylko kibole x].

A tak ogolnie, to co sadzicie o rewanzu milan-manu? U mnie cala skzola mowi ze manu przegra, ale chyba nie. xD

Thoder 28-04-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1394507)

To prawda. Everton spieprzył sprawę, wygrywali przecież 2:0.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bols (Post 1394543)
A tak ogolnie, to co sadzicie o rewanzu milan-manu? U mnie cala skzola mowi ze manu przegra, ale chyba nie. xD

Sporo osób mówi, że ManU może przegrać, ale ja jestem całym sercem właśnie za nimi. Nie zniósł bym, gdyby odwieczny rywal Juventusu wygrał :p

~ Wygra lepszy.

Myszoon 29-04-2007 00:09

-zmiana tematu-

Eh, azs przegrał, ogólnie tragiczny mecz dziś, u nas w hali coś próbowali ale im nie wyszło, wczoraj tylko dobrze zagrali, chociaż bardziej to jastrzębski źle grał.

Trudno, liczyłem na więcej :x
Stać ich było na dużo, kwestia motywacji.

Wiślaczek 29-04-2007 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1394342)
Bardziej chodziło mi o ławkę rezerwowych

Faktycznie, Twoje slowa
Cytuj:

"wygrała drużyna zdominowana przez obcokrajowców"
musza sie odnosci do trenerow.
Cytuj:

W Jastrzębskim Włoch, w Bełchatowie Włoch
I w klubach sa wyniki, oba kluby dobrze wszyly na zmianie trenerow.
Cytuj:

ak jakby nie było całej masy polskich dobrych trenerów
No pewnie, w Polsce jest pelno wspanialych szkoleniowcow. Juz przed Lozana odnosilismy liczne sukcesy w doroslej siatkowce.
Mowisz ze jest pelno dobrych trenerow? Bosek, Mazur, Wspanialy(?), Janaszewski(?), Skorek(?)... Straszny urodzaj.
Cytuj:

Gdybyś choć trochę znał się na siatkówce zauważyłbyś różnicę pomiędzy grą Jastrzębskiego Ryszarda Boska i obecnego trenera
Po pierwsze ch.. o mnie wiesz i daruj sobie takie wstawki. Robisz z siebie eksperta od wszelkich spraw, choc szczerze watpie czy byles chociaz raz na jakims mecz.
Cytuj:

Może w tej chwili w Jastrzębiu ta różnica nie jest jeszcze aż tak widoczna ale przykładowo Bełchatów gra już "po włosku"
O wielki eksercie, wytlumacz biednemu robaczkowi na czym polega gra "po wlosku". A Wegiel po przyjsciu nowego trenera gra o wiele lepiej.
Cytuj:

Skra, w której roi się od obcokrajowców za Mazura grała zupełnie inaczej.
Nie kompromituj sie... W Skrze faktycznie roi sie od obcokrajowcow, gra ich tam az 3. Chcialbym rowniez zauwazyc ze sklad Skry troszke sie rozni od skladu z poprzedniego sezonu. Zapewne pamietasz kto w tamtym roku byl pierwszym rozgrywajacym? Nowy trener, nowy rozgrywajacy i IMO Skra gra jeszcze lepiej niz rok temu.
Cytuj:

Jak zwykle, nieprawdaż?
No pewnie. MAnu bylo o wiele lepsze, co z tego ze przegrywali, co z tego z Everton prawie sam sobie strzelil 3 bramki. Manu pewnie wygral i Everton nie mial szans. I Chelsea czasami szczesliwie wygrywala, i Manchaster wygrywal szczesliwie. szczescie sprzyja lepszym.
Najprawopodobniej tym meczem Manu zapewnil sobie mistrza i gratulacje dla nich. Bo watpie aby stracili punkty z kims oprocz Chelsa, tym bardziej ze do konca sezonu tylko 3 kolejki.
Aczkolwiek gdyby nie kotuzja terrego Chelsea zapewne nie tracilaby 5 pkt, jednakze to wstyd ze 1 obroncy nie ma a pada cala obrona.
Cytuj:

Oszczędź sobie wstydu i przestań pieprzyć głupoty.
A ta zlota mysl dedykuje Tobie i pozdrawiam Cie. Jezeli probujesz byc dowcipny nie wychodzi Ci to. EOT
@Maggic
Cytuj:

Wypada tylko sie zgodzic. Jednakze to CHelsea ma trudniejsze mecze niz Manu. Np. wyjazd z Arsenalem, ale wiara umiera ostatnia :)
Cytuj:

Sczerze mowiac o to jest mi obojetnie co pisza "kibice" MAnu o Chelsa.
Najwyrazniej komenyatze niektorych pokazuja ich kulture osobista i zycze im powodzenia w przyszlym zyciu.
Cytuj:

Jezeli Chelsea wygra LM i PA to Manu moze zostac mistrzem. 2 najlepsze druzyny podziela sie pucharami :)
@Sven
Cytuj:

Cóż, prawdziwy kibic powinien kibicować swojemu klubowi, a nie obsmarowywać błotem inny klub.
I po tym się poznaje prawdziwego kibica
Pozwol ze sobie zapisze ten cytat. Musze pokazac jednemu mojemu "koledze" :)
@Next
Cytuj:

Jezeli Dida znowu blysnie to Manu ma pewny awans :) Wygra lepszy :)
Cytuj:

Eh, azs przegrał, ogólnie tragiczny mecz dziś, u nas w hali coś próbowali ale im nie wyszło, wczoraj tylko dobrze zagrali, chociaż bardziej to jastrzębski źle grał.
.
Imo PZu zawalil mecze na swojej hali. U siebie Wegiel zazwyczaj dobrze gra, aczkolwiek gratuluje 1 zwyciestwa na wyjezdzie. WCzoraj PZu gral bardzo ladnie, adzisiaj oba kluby zamienily sie rolami.
Zycze powodzenia w meczu z Wkretem :)
Cytuj:

Stać ich było na dużo, kwestia motywacji.
Zgadzam sie, tym bardziej ze w lidze 2krotnie wygrali z Weglem.
Pozdrawiam

hoomik 29-04-2007 01:09

to ja wam misiaczki przerwe i kilka swoich slow wtrace.
Dzis zgodnie z (moimi) oczekiwaniami Prokom polegl we Wloclawku, doznajac sromotnej kleski (bo jak inaczej nazwac przegrana 20 pktami druzyny, ktora w ostatnich latach absolutnie zdominowala polskie parkiety?). Jest mi z tego powodu niezmiernie przyjemnie, bo przez chwile obawialem sie ze ten polfinal moze skonczyc sie na 4-0 i Prokom bedzie dluzej odpoczywal przed finalem z Turowem (;]]]). Tak sie jednak nie stanie, a znajac "potencjal trenerski" Gienka Kijewskiego, to w nastepnym meczu Prokom rowniez powinien otrzymac wpierdol. Cieszy rowniez to, ze Prokom (powoli bo powoli, ale jednak) przestaje dzielic i rzadzic w lidze. Co prawda wygral sezon zasadniczy 2 pktami przed Turowem, ale trzeba powiedziec, ze kilka wygranych mieli absolutnie fuksiarskich, a porazki zaliczyli z druzynami, ktore w tej chwili sa glownymi kandydatami do spadku (Polonia/Kotwica). W cwiercfinalach PO przegrali nawet z Polpharma, z ktora jak do tej pory nigdy nie przegrywali, takze to o czyms swiadczy. W tym sezonie pewnie jeszcze to mistrzostwo uda im sie wyrwac, ale za rok... who knows ;) Tymczasem przypominam o jutrzejszym (a w zasadzie za 10 minut juz dzisiejszym) czwartym meczu pary Turow - Slask i relacji live w TV4 (godz. 15.00) - oj bedzie sie dzialo, znajac Urlepa to pewnie teraz nie spi tylko wyteza lysine i wymysla jakies nowe zagrywki, natomiast nasz Saso powinien miec bol glowy jak poprawic tragiczna skutecznosc za 3 (w dwoch ostatnich meczach, w pierwszym bylo chyba najlepiej w tym sezonie) i jak nie dac sie tak okrutnie stlamsic na tablicy bronionej (no ffs, jezeli Slask ma zbiorke w ataku po prawie kazdym niecelnym rzucie to cos jest nie tak, trzeba chyba zmienic krycie/pozycje pod koszem/or smth).

A United po kilku latach odzyskaja mistrza. I dobrze. Nie przepadam za angielska pilka, a za ManUtd to juz w szczegolnosci (jak chyba kazdy kibic Bayernu ;]), ale Chelsea powoli robila sie takim tamtejszym Prokomem, liga staje sie nudna jezeli wciaz wygrywa ta sama druzyna (ta... a Lyon to juz ktore mistrzostwo z rzedu? Szoste? ;]), dobrze ze cos sie zmieni.

Tymczasem Bayern znowu dostal wpierdol, wizja gry w Pucharze UEFA w nastepnym sezonie jest coraz bardziej rzeczywista ;/ Po cholere oni tego Magatha trzymali, mogli Ottmara na poczatku sezonu sprowadzic... ech, niewazne, nie bede w*****ac sam siebie, w dodatku w srodku nocy...

Oh, i jakby ktos nie wiedzial, Legia polegla w Krakowie, a zatem zrownala sie pktami z Wisla, wiec jasne juz jest, ze ani Legii, ani Wisly nie zobaczymy w pucharach w przyszlym sezonie. Prawdopodobnie zagraja w nich Gieksa (LM/UEFA), Zaglebie (LM/UEFA) i Korona (UEFA, o ile wygraja PP, co jest z cala pewnoscia w ich zasiegu). Legia niby wyrazala chec zagrania w Intertoto (i z tego co widzialem dostana jakiegos ciapka z Danii za rywala), ale zastanawiam sie - po co? Na brak kasy narzekac nie moga, wiec nie chodzi o wplywy z biletow, a skladu na gre w pucharach to oni z cala pewnoscia teraz nie maja... Nawet trenera porzadnego nie maja (z calym szacunkiem dla Jacka, ale pojechac Arke czy Plock to zadna sztuka, jeden dobry mecz z Korona wiosny nie czyni)... no nic, pozyjemy, zobaczymy... a tymczasem 15 godzin do czwartej odslony Grand Derby Dolnego Slaska... czarno-zielone, to barwy niezwyciezone! Czaarnooo-zieeloooneeee...

Thomisson 29-04-2007 10:30

Na rewanżowy mecz do składu MU wrócą Ferdinand i Neville i być może Vici, więc teraz Milanowi będzie znacznie trudniej strzelić gola. Poza tym, drużyny włoskie nie lubią atakować, wolą kontrolować grę, uspakająć ją i przeprowadzać dokładne kontry. Jeżeli MU zagra ostro pressingiem i będzie przez 90 min skoncentrowana to myślę, że uda się awansować.

Maggic&
Strona stronie nie równa

Calen Futh 29-04-2007 11:33

ManYoo zdobyło Anglie ;) SB już nie będzie ważne.

@Maggic: To, że znalazła się banda baranów którzy potrafią obsmarowywać innych, nie znaczy, że cała społeczność fanowska ManYoo ma tak najebane we łbie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic
Ciekawe gdzie byli 2 sezony temu, kiedy to Chelsea wygrywała ligę.

Równie dobrze mogę powiedzieć : A gdzie wyście byli zanim Wesoły Romek sobie Chelsea'e kupił ? Ale tego tematu już nie chcę poruszać, bo już dyskutowaliśmy o tym. Co kibice Manyoo mają poradzić na to, że znajdzie się banda kretynów, wielkich "kibiców", którzy mają neo 128 i myślą że mogą wszystko ? Zawsze znajdą się jakieś idiotki. No ale mniejsza o to. Z pewnością są też "fani" Chelsea, którzy się zachowują podobnie - niema co się okłamywać ;)

Co do meczu ManYoo to fuxa mieli jak cholera, bo coś się w Evertonie nagle zacieło. Po tym jak ManYoo strzeliło bramkę to Everton po prostu nie istniał.
Chelsea ? Zajebali i to równo. No ale niema się co dziwić - Bolton to dobra drużyna, której zależało na punktach - walczą o udział w UEFA.

LM?
Obrona ManYoo wyzdrowieje. Podczas meczu pewnie ze 3ech graczy Milanu będzie kryło Kryśkę, co da miejsce Rooney'owi i Giggs'owi. Jestem absolutnie dobrej myśli. Co do drugiego meczu półfinałowego- po tej dawce nudów jaką widziałem na SB nikomu nie kibicuję. Jednak sądze, że fajnie byłoby gdyby na Anfield 1:0 by wygrał Liverpool. Dogrywki są zawsze pasjonujące ^^'

Glory Glory Manchester ;* <- Tym optymistycznym akcentem zakończe tego posta ;)

Maldinii 29-04-2007 11:38

A więc poruszymy temat Holandii
Przed ostatnia kolejką szanse na tytuł mają trzy zespoły. AZ, Ajax i PSV mają po 72 punkty. Ale to na prowadzeniu nie jest PSV albo Ajax a nie kto inny jak AZ Alkmaar. jeżeli wszystkie kluby by miały równą ilość pkt to decyduje różnica goli.
Az Alkmaar ma najlepszą aż +53. Kto ma szanse na 1 miejsce? Jakie są szanse tych 3 Klubów? :P

hoomik 29-04-2007 11:46

mistrzem zostanie Alkmaar. Ma toeretycznie najlatwiejszego rywala wsrod tych 3 par, mimo ze graja na wyjezdzie. PSV gra u siebie z Vitesse, ale wciaz mam w pamieci ta chujserie sprzed kilku kolejek, takze mysle ze moga miec male problemy. Ajax tez ma latwego rywala, ale nie az tak jak Alkmaar. Dlatego po ostatniej kolejce typuje, ze bedzie 1/Alkmaar 2/Ajax 3/PSV.

Calen Futh 29-04-2007 11:55

Jestem za AZ ! Dosyć hegemonii "Wielkiej Trójki".

Maggic 29-04-2007 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1395087)
ManYoo zdobyło Anglie ;) SB już nie będzie ważne.
;)

Nie bądź takie pewny bo moim zdaniem ManU może przegrać jeszcze 2 mecze to jest piłka.

Btw mecz na SB będzie ważny bo obie drużyny grają w tym sezonie zajebiście równo a na SB okaże się kto jest lepszy ;>

Hellraiser 29-04-2007 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 1395104)
mistrzem zostanie Alkmaar.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1395104)
Jestem za AZ !

Tja, jestem też za AZ'etem ponieważ są z małej mieściny a w poprzednim sezonie zostali jeszcze nie zbyt ładnie potraktowani, systemem PLAY-OFF, lecz Ajax póżniej też za to zapłacił, ale sądze że najlepszą nagrodą będzie mistrzostwo Holandii, i respekt wobec tego klubu bo narazie to nie patrzą na niego jako na porządny klub w Holandii, i w Europie.

Btw,.. Jak narazie PSV ma mistrza (10 minuta) jak ostatnio lookałem.

Wiślaczek 29-04-2007 17:14

Bardzo ciekawa ostatnia kolejka ligi holenderskiej :)
Jak narazie PSv ma mistrza :)
Go go PSV
Psv 5:1 i ma mistrza !

hoomik 29-04-2007 18:41

PSV ma mistrza, co prawda rzutem na tasme, ale ma... no coz, gratz, szkoda Alkmaaru (maja eliminacje LM czy jednak UEFA?). A tymczasem...

ASCO Śląsk Wrocław 53:71 BOT Turów Zgorzelec!!!! Mamy 3-1, hej Turow mamy 3-1! Bardzo dobry mecz w wykonaniu Turowa, agresja w obronie, niezla skutecznosc w ataku, w rezultacie brakuje nam tylko jednego meczu do historycznego wydarzenia, jakim z pewnoscia bedzie awans do finalu mistrzostw Polski. Coz moge powiedziec... mecz mogl podobac sie kibicom (no, chyba ze ktos kibicuje Slaskowi), bylo duzo walki, ale tez popisy indywidualne kilku graczy (Bronek wreszcie gra tak, jak potrafi, Urlep dal mu w koncu pozwolenie na streetballa i prosze bardzo, stal sie liderem Slaska). Najfajniejszy moment meczu? Wywiad Maslowskiego z Hyzym po zakonczeniu zawodow, malo brakowalo a Radek spuscilby dziennikarzowi wpierdol ;d Oj bedzie sie dzialo w sobote... mimo ze mecz bedzie w tv, to meh zrobi wszystko zeby zdobyc bilet i swietowac najwiekszy sukces w historii klubu razem z koszykarzami i innymi kibicami. Mamy 3-1, hej Turow mamy 3-1!

Hellraiser 29-04-2007 19:08

żal.az.nl

W ogóle system w lidze Holenderskiej, jest śmieszny, Powinien Ajax mieć mistrza bo powinno brac się pod uwagę mecze między klubami,..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 1395998)
PSV ma mistrza, co prawda rzutem na taśme, ale ma... no coz, gratz, szkoda Alkmaaru (maja eliminacje LM czy jednak UEFA?).

Jeśli zrobią ten sam system co rok temu to będą baraże, play-offy jak kto woli czyli "walka o Europuchary",..

Wiślaczek 29-04-2007 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1396052)
żal.az.nl
W ogóle system w lidze Holenderskiej, jest śmieszny, Powinien Ajax mieć mistrza bo powinno brac się pod uwagę mecze między klubami,..

Dlaczego? PSV ma lepszy bilans bramkowy wiec jest mistrzem. Ajax mogl strzelic o jedna bramke wiecj to on bylby mistrzem. Przynajmniej byly emocje do konca, a w wielu iinych ligach istnieje podobny system.

Maldinii 29-04-2007 20:55

Panowie nawijacie tak o innych ligach a nie znacie przysłowia "Cudze chwalicie swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie"

Orange Ekstraklasa

Kto ma szanse na zwyciestwo w całej Klasyfikacji...?
Czy Wisła i Legia maja jeszcze szanse na gre w Europejskich Pucharach(Puchar Uefa i Liga Mistrzów)?
Kto waszym zdaniem wygra Orange Ekstraklasa?

Yoh Asakura 29-04-2007 20:57

A jednak, stało się. Arsenal zdobył "coś" w tym sezonie - Arsenal Ladies zdobyły puchar UEFA kobiet !

Calen Futh 29-04-2007 23:03

@up: Miały fuxa. Pierwsza połowa zdecydowanie dla Arsenalu, ale druga to już bardzo dobra gra Umea'y. Słupek, poprzeczka, co chwila akcje Marty. Fuxem utrzymały ten korzystny rezultat.

Tasior1964 30-04-2007 08:47

Gks Katowice 4rever :]

Bastash 30-04-2007 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1396607)
@up: Miały fuxa.

Skąd ja to znam...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasior1964
Gks Katowice 4rever

Żeś wyskoczył ; d

Yoh Asakura 30-04-2007 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1396607)
@up: Miały fuxa. Pierwsza połowa zdecydowanie dla Arsenalu, ale druga to już bardzo dobra gra Umea'y. Słupek, poprzeczka, co chwila akcje Marty. Fuxem utrzymały ten korzystny rezultat.

Dlaczego z góry zakładasz, że to Arsenal Ladies miały szczęście ? Może po prostu Umeå miały pecha ;)

Wiślaczek 30-04-2007 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1397231)
Dlaczego z góry zakładasz, że to Arsenal Ladies miały szczęście ? Może po prostu Umeå miały pecha ;)

W pierwszym meczu Umea, a w szczegolnosci w pierwszej polowie miala miazdzaca przewage, ale mimo tego wygraly ich przeciwniczki. W rewanzu Umea dzielnie wlaczyla z Arsenalem i nie zdobyla pucharu przez wlasna glupote. Imo zabraklo doswiadzcenia i troszke szczescia.
@ Bastash
Cytuj:

Skąd ja to znam...
No jestem ciekaw skad to znasz. No ale przeciez to Ty jestes specjalista od wszelakich sportow, wiec musisz to zanc.
@Tasior1964
Cytuj:

Gks Katowice 4rever
Gornik 4ever1111!11oneone!

Calen Futh 30-04-2007 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1397220)
Skąd ja to znam...

A ogladales ten mecz ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1397231)

Whatever xd

Bastash 30-04-2007 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiślaczek (Post 1397363)
@ Bastash

No jestem ciekaw skad to znasz. No ale przeciez to Ty jestes specjalista od wszelakich sportow, wiec musisz to zanc.

Nie zauważyłeś, że po każdym meczu MU lub innej drużyny niż Chelsea mówicie, że miała farta? Gdzieś wcześniej napisałeś, że nie mam prawa Cię oceniać, czy coś w tym stylu. Z łaski swojej sam przestań mnie oceniać.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh
A ogladales ten mecz ?

Tak. To, że przegrywając 0:2 wygrali 4:2 a Everton strzelił sobie samobója nie oznacza, że mieli farta. Równie dobrze mogę powiedzieć, że w poprzednich sezonach Chelsea wygrywała bo miała farta a we wszystkich meczach, w których Barcelona traciła punkty jej rywal miał farta. Do czego to prowadzi?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15.