![]() |
@up
Nie używam TibiCam więc filmu nie nagram, expie w cylopolis. |
Hyhy, gz ziom ;)
|
|
Amagad u such iful :> Hyhy, mi wczoraj 4 m lvl skiknol, troche skilli i zaczne lvl rozkrecac ; )
|
Daj jakies ss'y z tego knighta.
|
Wielkie gratz By$iu naprawde wielkie.O widzę, że Averes masz nową postać ale i tak sądzę,że wrócisz do starej ;) :p. Jestem chory i sądzę, że podrośnie mi mlvl :) w niedziele ide na Poh. Ale co ja będę mówił o nudach związanych ze mną jeszcze raz wielkie gratz By$iu.
PS. zrób mi ktoś czapeczke świąteczną dla mojego avatara :D :) Pozdro dla całej gildii. |
Hmm ssy mowisz ;p Dajcie mi miesiac,poltora, wtedy obiecuje ze beda piekne ss ; ) potrzebuje troche czasu... w koncu nie da sie zrobic w 1 dzien wszystkiego ;p narazie w tym tyg. beda skille 70 70, pozniej 80 i lvl wiec mowie, miesiac-poltora i beda piekne hunty hyhy ; ) Musze lvl stuknac zeby byc w gildi knightem xD
|
@Helbreath
Dzięki, ale bez przesady. Na poh nie radzę iść bez blokera 50 lv + lub 60 lv + bohy. |
gratz Bysiu ale prujesz z tymi lvl
wogule ta wasza gildia i to polska gildia |
Heh Bysiu sie rozkrecil na Maxa :) Takie male pytanko :P ty czasem nie masz nauki :]??
|
@up
Jak sie uczę to robię runki druidem ( beldzia) 25 lvl i 50 magiczny. |
|
Nice stuff by$iu, dasz mi w BoH'ach chwile pobiegać;)?
|
Gratz Gratz Bysiu :) Ładnie lecisz z levelami niedługo bedziemy chyba mieli już drugi 70 level w gildi :)
|
No no no By$iu gratz. Nie oszczędzasz się ;) :p , teraz wystarczy odliczać do 70lvla :)
PS. sądzę, że mnie od nooba nazwiecie ale kij( gdzie jest to miejsce gdzie expujesz??) Pozdro dla całej gildii. |
~100k e uhy poszlo = koniec kasy ;( - koniec lvl'elowania.
@Healbreat Cycloplis na Edron. |
Ho Ho
Wielkie Gratzy By$iu dla ciebie i dla twoich checi do takiego expienia :) Wiesz jak tak dalej bendzie to mie przegonisz ;) Pozdrawiam i zycze powodzenia 8) |
ładnie
ładnie ładnie loot sredniacki hity też :P
|
Cytuj:
Bysiu expuje w Cyklopolis na Edron (Tereny dla pacc) |
Thx za odpowiedź By$iu oraz dla ciebie Kosior ;)
Pozdro dla całej gildii. |
Fabian niewiediałem, że jesteś tu na tym forum :)
|
|
Wielkie gratz dla twojego brata ;) .Właśnie myśle czyby nie zacząć grać knightem.Mam duży problem :( .
Pozdro dla całej gildii. |
@Up
Wiesz mi sie znudzil mana siting i expienie tylko jak sa runy, knight ma fajny exp, qpi uhy i idzie expic a sorc najpierw siedzi tydzien zeby pozniej gdzies isc -.- poza tym jak gralem moim 43 knightem to bylem wyrozniony jak moglem gdzies isc i blokowac, w koncu bloker jeden, teraz wracam do korzeni tzn, knighta ;) Rob co chcesz, mi bardziej podchodzi trenienie 40h na 85 sword niz 2 tyg na 60 m lvl -.- |
Jeszcze się zastanowie ale właśnie mam takie wrażenie,że pujdę na fajne expo ale tak: kaska mi się nie zwróci :( jak narazie, muszę chodzić na swampy,roty, dwarfy żeby poexpić bez runków, a na hunta mogę chodzić raz na tyd. :( .Jednego się obawiam czy po jakimś czasie nie będzie mi się chciało wrócić do Sorca i powiem sobie: K.... straciłem czas na tego Knighta. Tak jak powiedziałem na początku jeszcze się zastanowie eh ciężko będzie wybrać.Wiem, że to nie miejsce na rozmowy kim powinienem grać bo to temat o gildii "Worriors of the white Eagle" (oby gildiia się nie wkurzyła na mnie)
PS. thx Averes za wypowiedź ;) :) . Pozdro dla całej gidlii. ;) |
|
Gratz Kosior :P
|
No nareszcie Kosior, gratz :]
Szkoda, że dzisiejszy DL-hunt nie wyszedł :/ może innym razem :] Hail Warriors of the White Eagle |
Ahh, Gratz, jak to widze to mi sie chce grac sorcem ale bede twardy ;p
|
Gratz Kosior. Eh narazie zostane przy sorcu ale na jak długo. A mam pytanko na jakiej wy rozdzielczości gracie??.
Pozdro dla całej gildii. ;) |
@up
1024* 768, 32 bits ( ja). |
Thx By$iu za odpowiedź, ooo teraz lepiej widać :)
|
Co wy na to ?
hmmm ....... zastanawiam sie czy nie zmienic z sorca (mam teraz ... 20 lvl 40 ml) na knajta? Oplaca mi sie? Ale knajt by byl na innym swiecie bo sorc jest na Calmerze -.- a tam marne zycie knajta.......Zaproponujcie cos ........
|
Ja gram na 1152*864, 16 bitow + fullscreen. Gratz lvli.
Cya in hell |
SS'ki super jak mozesz/masz to dawaj wiecej :P
|
Cytuj:
40h na 85 sworda?? To chyba ze skilla 83 :) |
@ up
Secura; z 84 na 85 sworda to gdzies 41 h- zawsze liczę. |
A hOoJ gram sorcem ;p Jednak co 46 lvl to 46, wezme sie za odrobienie mojego straconego lvla i m lvla, sprzedam eq, qpie bohy i bede na swoim ;)
|
A ja se tydzień nie pogram ryckiem tylko druidem runy porobie, bo wczoraj mi sie karta graficzna spalila i teraz mam jakąś za 5 zl i sie grać nie da. Dopiero w poniedziałek ( za tydzien, nie jutro) będe miał kase i będzie nowa karta.
|
LoL Bysiu ty nogo z bioli, zawsze cos zepsujesz xD
Btw. nera w hooj, okazalo sie ze Eagleneo to qmpel z rl lol ;p co za refleks, heh ; ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |