![]() |
ziomki tez mam 3 dyszki... da rade zamotac?
@narroweq w sumie jestem za tym tematem, polewka mogla by byc... byly by bardzo milo gdyby nasz modek hege~ wypowiedzial sie na ten temat, czy cos takiego mialo by szanse zaistniec? |
@Up
spoko da rade ... w koncu trening czyni mistrza @2up :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby: |
Cytuj:
|
A ja jestem za tym żeby przestać sie bluzgać itp a nie zakładać takie tematy:).
|
@Khazul
Jeżeli wejdziesz na to forum i przeczytasz co tu napisałem, to powiem Ci, drogi przyjacielu, że większego śmiecia niż Ty w tej grze nigdy nie widziałem. Wiesz o co chodzi. Tyle. @Do wszystkich - NIE radze mu ufać. |
Ostatnio jest tu ostra jazda po krawędzi :O
|
|
"Gosshhh"
Gra swoja droga ale to ukazuje jaki charakter masz naprawde. Ja balbym CI sie dac cokolwiek gdybym mial te 30 pln bo niewiadomo co z tym zrobisz :/ @Khazul Cale Vision sklada sie z takich ludzi jak on. Wyzywali Duskiness od psów a teraz co? I jeszcze Gohan z jego durnym tematem na forum :/ @Wydarzenia z Furory Dzis rano polegl [CHAR]Argaxx[/CHAR] drugi char Moczykija. Wczoraj o podloge uderzyl Tarrin~ oraz Pasterz~ Tarrin~ pokazal swoje PvP wychodzac bez bota z dp do sklepu gdzie po drodze spotkal 23 ms ktory go zabil... Pozdrawiam i expcie dalej bo coz innego mozna robic w taka pogode jak dzis? |
Już zapostowałem ;]
Chyba najbardziej inteligentna wypowiedź jaką kiedykolwiek napisałem xP EDITED Dostałem 6 punktów w plecy od Raynolda za to co myśle o Karolu z Warszawy vel Khazulu vel Soviegn vel Soveign vel Karol Pogromca Smokuw vel Anubis Crusade Największy "Tibia - cash - allegro - buyer", fałszywy "przyjaciel", po 3 latach znajomości odwalać taki numer... Plx następne 6 punktów : > |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hege~ już sobie wrzucił na luz z tym tematem, bo sie nie dziwie. Bluzgacie fajną laske ( no może nasza honor(atka) nie specjalnie się zachowała). Jeżeli naprawde ci przykro bylo za to co zrobiłaś to mam do ciebie szacunek, ale jeżeli sie z tego smiałaś to podzielam zdanie innych.
@Khazul co wywinełeś ? |
Wiecie.. nie interesuje mnie co o mnie tu piszecie.. Dusk dostało kare.. i wie, ze nie mozna robic przykrosci innym.. bo moga tym samym sie odplacic..
Moze ich to czegoś nauczyło.. Smiać? nie... Co zrobic... takie życie.... xD |
Cytuj:
@up ty sie nie odplacilas tym samym... ty nie kminisz podstawowej rzeczy dziecko ;s to ze ktos cie nie lubi i cie bluzga bo uwarza ze ejstes smieszna, nie czuje do ciebie szacunku to jest zupelnie inna sprawa jak wyjebac osobe ktora sie w tobie zakochala ufala ci dala ci pasy lub obojetnie co innego.... (fakt ze bluzganie jest 'nie fajne' ale na to reaguje sie w inny sposob ;] szczerze mowiac WATPIE zeby magrami ktory cie kochal bluzgal cie a to on na tym stracil najbardziej......) jeszcze raz zal mi cie a najgorsze jest to ze ty pewnie nigdy nie zkminisz tego co pisze do ciebie bo juz sie zaparlas i koniec 'zrobilam to co im sie nalezalo gheeee' zal... |
Cytuj:
nastepnym razem moze z GUNEM przyjdziesz i zastrzelisz chlopakow bo Ci cos powiedzieli niemilego jestes rozwydzona smarkula i tyle "ukradli mi lizaczka" |
Cytuj:
zobacz to http://img483.imageshack.us/img483/2...inpwnedey9.jpg fajna ta droga z dp do sklepu :) edit mody na tym forum rzeczywiscie wiedza tyle co kaczka sraczka dostalem 6 pkt za offtop 'bo jestem za tematem z wyzywaniem zeby tutaj byl spokoj' |
Tak=( jestem podła :((((((
mhm mówiłam to magramiemu 100%. "jestem podła" a on nadal swoje KOCHAM CIE! A jakbym chciała okradać moglabym wtedy innych tez zrookowac.. ale bozbylismy sie tylko smieci..:) TO przez Magrami poklocilam sie z Katrilą... więc kara go nie ominęła:D Postać kupil Petro.. Tryku tez byl kupionym charem:/ |
Oni mnie nie szanowali.. ja ich xD proste..
Noone likes Us...We don't care... |
Cytuj:
edit a i bym zapomnial, nie mow ze cie nei rusza to co do ciebie piszemy bo poprostu klamiesz ;* (widac po czestotliwosci postow + tlumaczysz sie ;> ) |
To jest najlepszy wątek na świecie....
|
Kurde wielką drakę robicie bo ktoś komuś podał passy ( łamiąc regulamin)... Bronicie cheaterów? Grajcie sami to nie bedziecie mieli hacka, lol
|
Cytuj:
|
Moze i jestem gówniarą dla Ciebie, ale wiem więcej niż Ty będziesz kiedykolwiek:) so zip it retarded whipper-snapper
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co za tekst :D, Widać ze "tarrin elo pro kibic Lechii Gdańsk(do której mam szacunek)" to internetowy napinacz :], zeby na psy iść przez jakaś gierke? Powiedz co byś zrobil jak by Cie ktoś przekopał na meczu?.. Miałem kiedyś szacunek do "calej" gildii "wisjon" ale teraz zeszli na PSY ! |
Cytuj:
" a kogo nie zrokowalas? Merlina zrokowalas ops im sorry nie zrokowalas pasterza:) swojego pieska ale pewno niedlugo to zrobisz jak nie bedzie ci juz potrzebny;) |
Cytuj:
jak sie kolby op******* |
Merlina... zrookował Magrami.. Bo w debilny sposób dał mu passy.. no cóz takie życie.. zaraz nie bedzie tego na tibia com.. A PASTERZ TO MOJ MIS=DD
Głowa mi pęka jak to czytam, pięśc sie zaciska nie mówiąc juz o innych, często gorszych, reakcjach fizjologicznych. Niektórych ludzi sie po prostu ignoruje i wbrew pozorom tego tez sie trzeba nauczyc... |
Up zgadzam sie z toba nie wiesz co piszesz mowisz ze moglas zrokowac innych " a nie zrokowalas tylko 1 osoby na ktora mialas passy pastucha "swojego misia" hahaha jestes zalosna!!!
ale masz moje slowo ze padniesz jako 1 jestes naszym celem nr 1;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Up zgadzam sie z toba nie wiesz co piszesz mowisz ze moglas zrokowac innych " a nie zrokowalas tylko 1 osoby na ktora mialas passy pastucha "swojego misia" hahaha jestes zalosna!!!
ale masz moje slowo ze padniesz jako 1 jestes naszym celem nr 1 |
Cytuj:
magrami mial szybko wrabac Merlinem 100 a tu zonk... Merlin poszedl gonic sunrise... ale ja tu widze ze na tym forum coraz mądrzejsi ludzie ktorzy wszystko wiedza... kto jaki jest etc... i nie ma co do nich gadac... "Duski" wiedza lepiej =(( |
Ide stąd bo jebie tanim grypsiarstwem..
W ogóle.. Magrami pisał, ze mafie wynajął ; ( że zapłaaci kolegą jak mnie pobiją:( Niestety są ludzie i podludzie... na koniec wam dodam hauhauahuahuhua... tak smieje się z Dusków, ze mi zaufali.. wiedzieli, ze w Vision są osoby, ktore od początku darzyłam większą sympatią! hrhrh.. Tak Evuuul.. karajcie mnie tu na Forum ja lec elO=D a swoje daremne wyzwiska i "dissy" mozesz sobie zostawic dla swoich SSIOMKUFF z podworka |
J****** S*** XDDD
nie odpowiedzialas, swoim wczesniejszym postem pokazalas jakim ZEREM JESTES a ze magrami wynajal mafie to wiemy,rozmawialismy o tym na ventrillo, i nie wynajal tylko na Ciebie ;) |
Cytuj:
widze ze Tobie do tego daleko |
Cytuj:
Nastepny ktos jakby hacka zlapal to sie nie powiesi o postac w tej zalosnej grze... moze do sadu podajcie vision ze was hackuja i rookuja rotfl... Ja jakbym mial ta wojne rozwiazac to bym wam pozdejmowal okulary, zamknal w jakims pomieszczeniu 5x5 metrow i kto sie pierwszy podda A i jeszcze jedno, Nie pierdolcie ze magrami tyle czasu poswiecil na postac, bo on ta postac kupil, nawet nie placac za nia tyle ile mial placic... jedyne co on tym charem robil to padal, wiec Qel tylko mu pomogla sie szybciej zrookowac troche :d TO TYLKO GRA @down:Idz na podworko, pare glebokich wdechow i nie jedz ludziom po rodzicach bo wszyscy beda wiedzieli ze masz 12 lat... |
twoja mama 1 by sie poddala bo bysmy ja zapyl*** non toper ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
a) albo masz niedowład mózgu b) albo leczysz kompleksy frajerze |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:24. |