Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125607)

Kapucha 23-04-2007 17:27

ziomki tez mam 3 dyszki... da rade zamotac?

@narroweq
w sumie jestem za tym tematem, polewka mogla by byc... byly by bardzo milo gdyby nasz modek hege~ wypowiedzial sie na ten temat, czy cos takiego mialo by szanse zaistniec?

neutral.forum.fighter 23-04-2007 17:27

@Up
spoko da rade ... w koncu trening czyni mistrza

@2up

:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

sallceson 23-04-2007 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha (Post 1384148)
@narroweq
w sumie jestem za tym tematem, polewka mogla by byc... byly by bardzo milo gdyby nasz modek hege~ wypowiedzial sie na ten temat, czy cos takiego mialo by szanse zaistniec?

ja tez jestem za.. tylko honor zalozenia tematu powinien przypasc np eloelo520 'legendzie furory na tibia.pl' :)

Elisabett 23-04-2007 17:45

A ja jestem za tym żeby przestać sie bluzgać itp a nie zakładać takie tematy:).

NarroweQ 23-04-2007 17:45

@Khazul

Jeżeli wejdziesz na to forum i przeczytasz co tu napisałem, to powiem Ci, drogi przyjacielu, że większego śmiecia niż Ty w tej grze nigdy nie widziałem.
Wiesz o co chodzi.
Tyle.

@Do wszystkich - NIE radze mu ufać.

Nacpany_Wlodek 23-04-2007 17:51

Ostatnio jest tu ostra jazda po krawędzi :O

Xzizzer 23-04-2007 17:53

@NarroweQ

http://forum.tibia.pl/showthread.php...94#post1384194

xP.

Xzizz.

Nirt 23-04-2007 17:54

"Gosshhh"

Gra swoja droga ale to ukazuje jaki charakter masz naprawde.
Ja balbym CI sie dac cokolwiek gdybym mial te 30 pln bo niewiadomo co z tym zrobisz :/

@Khazul

Cale Vision sklada sie z takich ludzi jak on.
Wyzywali Duskiness od psów a teraz co?

I jeszcze Gohan z jego durnym tematem na forum :/

@Wydarzenia z Furory
Dzis rano polegl [CHAR]Argaxx[/CHAR] drugi char Moczykija.
Wczoraj o podloge uderzyl Tarrin~ oraz Pasterz~
Tarrin~ pokazal swoje PvP wychodzac bez bota z dp do sklepu gdzie po drodze spotkal 23 ms ktory go zabil...

Pozdrawiam i expcie dalej bo coz innego mozna robic w taka pogode jak dzis?

NarroweQ 23-04-2007 17:57

Już zapostowałem ;]
Chyba najbardziej inteligentna wypowiedź jaką kiedykolwiek napisałem xP

EDITED

Dostałem 6 punktów w plecy od Raynolda za to co myśle o Karolu z Warszawy vel Khazulu vel Soviegn vel Soveign vel Karol Pogromca Smokuw vel Anubis Crusade

Największy "Tibia - cash - allegro - buyer", fałszywy "przyjaciel", po 3 latach znajomości odwalać taki numer...

Plx następne 6 punktów : >

Hare_Krishna 23-04-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1384206)
Już zapostowałem ;]
Chyba najbardziej inteligentna wypowiedź jaką kiedykolwiek napisałem xP

EDITED

Dostałem 6 punktów w plecy od Raynolda za to co myśle o Karolu z Warszawy vel Khazulu vel Soviegn vel Soveign vel Karol Pogromca Smokuw vel Anubis Crusade

Największy "Tibia - cash - allegro - buyer", fałszywy "przyjaciel", po 3 latach znajomości odwalać taki numer...

Plx następne 6 punktów : >

O czym ty ziomek wogóle prawisz?

NarroweQ 23-04-2007 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hare_Krishna (Post 1384223)
O czym ty ziomek wogóle prawisz?

Ważne że on wie o czym. I że jest nikim.

Slovik 23-04-2007 18:10

Hege~ już sobie wrzucił na luz z tym tematem, bo sie nie dziwie. Bluzgacie fajną laske ( no może nasza honor(atka) nie specjalnie się zachowała). Jeżeli naprawde ci przykro bylo za to co zrobiłaś to mam do ciebie szacunek, ale jeżeli sie z tego smiałaś to podzielam zdanie innych.

@Khazul

co wywinełeś ?

Te-besque 23-04-2007 18:16

Wiecie.. nie interesuje mnie co o mnie tu piszecie.. Dusk dostało kare.. i wie, ze nie mozna robic przykrosci innym.. bo moga tym samym sie odplacic..
Moze ich to czegoś nauczyło..
Smiać? nie...

Co zrobic... takie życie.... xD

Kapucha 23-04-2007 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1384231)
Hege~ już sobie wrzucił na luz z tym tematem, bo sie nie dziwie. Bluzgacie fajną laske ( no może nasza honor(atka) nie specjalnie się zachowała). Jeżeli naprawde ci przykro bylo za to co zrobiłaś to mam do ciebie szacunek, ale jeżeli sie z tego smiałaś to podzielam zdanie innych.

przeciez widzisz ze ja to bawi ;] teraz ma nowych ziomkow elo harcesh , imargamy & zwidus ... tam przynajmniej nikt jej nie bluzga buehehehe

@up
ty sie nie odplacilas tym samym... ty nie kminisz podstawowej rzeczy dziecko ;s to ze ktos cie nie lubi i cie bluzga bo uwarza ze ejstes smieszna, nie czuje do ciebie szacunku to jest zupelnie inna sprawa jak wyjebac osobe ktora sie w tobie zakochala ufala ci dala ci pasy lub obojetnie co innego.... (fakt ze bluzganie jest 'nie fajne' ale na to reaguje sie w inny sposob ;] szczerze mowiac WATPIE zeby magrami ktory cie kochal bluzgal cie a to on na tym stracil najbardziej......) jeszcze raz zal mi cie a najgorsze jest to ze ty pewnie nigdy nie zkminisz tego co pisze do ciebie bo juz sie zaparlas i koniec 'zrobilam to co im sie nalezalo gheeee' zal...

neutral.forum.fighter 23-04-2007 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Te-besque (Post 1384240)
Wiecie.. nie interesuje mnie co o mnie tu piszecie.. Dusk dostało kare.. i wie, ze nie mozna robic przykrosci innym.. bo moga tym samym sie odplacic..
Moze ich to czegoś nauczyło..
Smiać? nie...

Co zrobic... takie życie.... xD

tak oni zrobili Ci przykrosc a ty ich w najnormalniejszy sposob okradlas

nastepnym razem moze z GUNEM przyjdziesz i zastrzelisz chlopakow bo Ci cos powiedzieli niemilego

jestes rozwydzona smarkula i tyle "ukradli mi lizaczka"

sallceson 23-04-2007 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1384201)
Tarrin~ pokazal swoje PvP wychodzac bez bota z dp do sklepu gdzie po drodze spotkal 23 ms ktory go zabil...

nirt... powalasz mnei swoja wiedza...
zobacz to
http://img483.imageshack.us/img483/2...inpwnedey9.jpg
fajna ta droga z dp do sklepu :)

edit
mody na tym forum rzeczywiscie wiedza tyle co kaczka sraczka
dostalem 6 pkt za offtop 'bo jestem za tematem z wyzywaniem zeby tutaj byl spokoj'

Te-besque 23-04-2007 18:22

Tak=( jestem podła :((((((
mhm mówiłam to magramiemu 100%. "jestem podła" a on nadal swoje KOCHAM CIE!
A jakbym chciała okradać moglabym wtedy innych tez zrookowac.. ale bozbylismy sie tylko smieci..:)
TO przez Magrami poklocilam sie z Katrilą... więc kara go nie ominęła:D

Postać kupil Petro.. Tryku tez byl kupionym charem:/

Te-besque 23-04-2007 18:24

Oni mnie nie szanowali.. ja ich xD proste..

Noone likes Us...We don't care...

Kapucha 23-04-2007 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Te-besque (Post 1384256)
A jakbym chciała okradać moglabym wtedy innych tez zrookowac.. ale bozbylismy sie tylko smieci..:)

dobra pier.dole cie rob dalej swoje a jak wydoroslejesz dojdziesz do pewnego wnisoku. cu a teraz wyjdz zaloz bloga i tam sie zal, dodaj swoja fotke daj adres koleżankom i dawajcie sobie wzajemnie mile komenciki :)

edit
a i bym zapomnial, nie mow ze cie nei rusza to co do ciebie piszemy bo poprostu klamiesz ;* (widac po czestotliwosci postow + tlumaczysz sie ;> )

Forc 23-04-2007 18:28

To jest najlepszy wątek na świecie....

Hare_Krishna 23-04-2007 18:30

Kurde wielką drakę robicie bo ktoś komuś podał passy ( łamiąc regulamin)... Bronicie cheaterów? Grajcie sami to nie bedziecie mieli hacka, lol

Kapucha 23-04-2007 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hare_Krishna (Post 1384275)
Kurde wielką drakę robicie bo ktoś komuś podał passy ( łamiąc regulamin)... Bronicie cheaterów? Grajcie sami to nie bedziecie mieli hacka, lol

nie kminiesz........ nie o haka chodzi

Te-besque 23-04-2007 18:32

Moze i jestem gówniarą dla Ciebie, ale wiem więcej niż Ty będziesz kiedykolwiek:) so zip it retarded whipper-snapper

Hare_Krishna 23-04-2007 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha (Post 1384276)
nie kminiesz........ nie o haka chodzi

Aha czyli leczycie swoje kompleksy na dziewczynie, wyzywając ją, bo skorzystała z okazji, wykorzystała glupiego debila? Nie podaje sie passów ludziom których sie nie zna w rl.

Aphy 23-04-2007 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1383704)
you is die.

po drugie podobno jestes huligan nalezysz do ultras chodzisz na ustawki i nie nawidzisz policji a chcesz pojsc z ucha walic na komende

HAHAHAHHA :D masz u mnie BRO :D

Co za tekst :D, Widać ze "tarrin elo pro kibic Lechii Gdańsk(do której mam szacunek)" to internetowy napinacz :], zeby na psy iść przez jakaś gierke?
Powiedz co byś zrobil jak by Cie ktoś przekopał na meczu?..

Miałem kiedyś szacunek do "calej" gildii "wisjon" ale teraz zeszli na PSY !

Thenooblet 23-04-2007 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Te-besque (Post 1384256)

"A jakbym chciała okradać moglabym wtedy innych tez zrookowac.. ale bozbylismy sie tylko smieci..:)
"

a kogo nie zrokowalas? Merlina zrokowalas ops im sorry nie zrokowalas pasterza:) swojego pieska ale pewno niedlugo to zrobisz jak nie bedzie ci juz potrzebny;)

neutral.forum.fighter 23-04-2007 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Te-besque (Post 1384277)
Moze i jestem gówniarą dla Ciebie, ale wiem więcej niż Ty będziesz kiedykolwiek:) so zip it retarded whipper-snapper

no na pewno wiesz
jak sie kolby op*******

Te-besque 23-04-2007 18:44

Merlina... zrookował Magrami.. Bo w debilny sposób dał mu passy.. no cóz takie życie.. zaraz nie bedzie tego na tibia com.. A PASTERZ TO MOJ MIS=DD

Głowa mi pęka jak to czytam, pięśc sie zaciska nie mówiąc juz o innych, często gorszych, reakcjach fizjologicznych. Niektórych ludzi sie po prostu ignoruje i wbrew pozorom tego tez sie trzeba nauczyc...

Thenooblet 23-04-2007 18:47

Up zgadzam sie z toba nie wiesz co piszesz mowisz ze moglas zrokowac innych " a nie zrokowalas tylko 1 osoby na ktora mialas passy pastucha "swojego misia" hahaha jestes zalosna!!!
ale masz moje slowo ze padniesz jako 1 jestes naszym celem nr 1;)

M^^ke 23-04-2007 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1384231)

A ja jeżeli się z tego śmiała to śmieję się razem z nią. Z tych co traktują tą gre już nie jak hobby, nie jako rozrywkę ale jako rzeczywistość. Chociaż z drugiej strony to nie wiem czy nie powinienem nad wami płakać......

Hare_Krishna 23-04-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Te-besque (Post 1384304)
Merlina... zrookował Magrami.. Bo w debilny sposób dał mu passy.. no cóz takie życie.. zaraz nie bedzie tego na tibia com.. A PASTERZ TO MOJ MIS=DD

Głowa mi pęka jak to czytam, pięśc sie zaciska

pwn3d heuaheuaheuahe

Thenooblet 23-04-2007 18:54

Up zgadzam sie z toba nie wiesz co piszesz mowisz ze moglas zrokowac innych " a nie zrokowalas tylko 1 osoby na ktora mialas passy pastucha "swojego misia" hahaha jestes zalosna!!!
ale masz moje slowo ze padniesz jako 1 jestes naszym celem nr 1

Cyrillus 23-04-2007 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thenooblet (Post 1384297)
"A jakbym chciała okradać moglabym wtedy innych tez zrookowac.. ale bozbylismy sie tylko smieci..:)
"

a kogo nie zrokowalas? Merlina zrokowalas ops im sorry nie zrokowalas pasterza:) swojego pieska ale pewno niedlugo to zrobisz jak nie bedzie ci juz potrzebny;)

pathetic.

magrami mial szybko wrabac Merlinem 100 a tu zonk... Merlin poszedl gonic sunrise...

ale ja tu widze ze na tym forum coraz mądrzejsi ludzie ktorzy wszystko wiedza... kto jaki jest etc... i nie ma co do nich gadac... "Duski" wiedza lepiej =((

Te-besque 23-04-2007 18:54

Ide stąd bo jebie tanim grypsiarstwem..
W ogóle.. Magrami pisał, ze mafie wynajął ; ( że zapłaaci kolegą jak mnie pobiją:( Niestety są ludzie i podludzie...
na koniec wam dodam hauhauahuahuhua... tak smieje się z Dusków, ze mi zaufali.. wiedzieli, ze w Vision są osoby, ktore od początku darzyłam większą sympatią! hrhrh.. Tak Evuuul.. karajcie mnie tu na Forum ja lec elO=D

a swoje daremne wyzwiska i "dissy" mozesz sobie zostawic dla swoich SSIOMKUFF z podworka

Thenooblet 23-04-2007 18:57

J****** S*** XDDD

nie odpowiedzialas, swoim wczesniejszym postem pokazalas jakim ZEREM JESTES a ze magrami wynajal mafie to wiemy,rozmawialismy o tym na ventrillo, i nie wynajal tylko na Ciebie ;)

neutral.forum.fighter 23-04-2007 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Te-besque (Post 1384304)
Niektórych ludzi sie po prostu ignoruje i wbrew pozorom tego tez sie trzeba nauczyc...

widze ze Tobie do tego daleko

Masywny_Titania 23-04-2007 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thenooblet (Post 1384336)
J****** S*** XDDD

nie odpowiedzialas, swoim wczesniejszym postem pokazalas jakim ZEREM JESTES a ze magrami wynajal mafie to wiemy,rozmawialismy o tym na ventrillo, i nie wynajal tylko na Ciebie ;)

Omg jestescie smieszni haha
Nastepny ktos jakby hacka zlapal to sie nie powiesi o postac w tej zalosnej grze... moze do sadu podajcie vision ze was hackuja i rookuja rotfl...
Ja jakbym mial ta wojne rozwiazac to bym wam pozdejmowal okulary, zamknal w jakims pomieszczeniu 5x5 metrow i kto sie pierwszy podda

A i jeszcze jedno, Nie pierdolcie ze magrami tyle czasu poswiecil na postac, bo on ta postac kupil, nawet nie placac za nia tyle ile mial placic... jedyne co on tym charem robil to padal, wiec Qel tylko mu pomogla sie szybciej zrookowac troche :d
TO TYLKO GRA

@down:Idz na podworko, pare glebokich wdechow i nie jedz ludziom po rodzicach bo wszyscy beda wiedzieli ze masz 12 lat...

Thenooblet 23-04-2007 19:08

twoja mama 1 by sie poddala bo bysmy ja zapyl*** non toper ;)

Cyrillus 23-04-2007 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thenooblet (Post 1384366)

Magrami? ^.- jak to to ciekawe czym bys ja zapylal?

Kolos from rodos 23-04-2007 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thenooblet (Post 1384336)
a ze magrami wynajal mafie to wiemy

hehe widze że to już jest gra na śmierć i życie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thenooblet (Post 1384366)

no fajny żart, ale :
a) albo masz niedowład mózgu
b) albo leczysz kompleksy frajerze

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:24.