![]() |
You see a dead human (Vol:10).
You recognize Kosidudki. He was killed by Zevs Mighty Thunder. Coś o aurey ;o @down ye.. :D |
Name: Kosidudki
May 04 2007, 14:48:27 CEST Killed at Level 95 by Zevs Mighty Thunder ;(( @up Napisalismy w tym samym czasie xD |
@up, up2
wychodzi mi na to ze Zevs jednak nie bedzie "w sojuszu" z FAG... a wszyscy tak sie na te "info" napalali.. |
Cytuj:
napisz coś więcej na temat hagi i lendgrena bo niekojarze tego typa niepiszcie zaraz że newb etc. bo niegrałem tu od początq |
Cytuj:
Paco Ashenvale oraz Jevino, dzieki nim FAG wygral wojne z RoMem |
Cytuj:
|
Cytuj:
01.05.07 Bila sie podstawowa ekipa (Arens , Raksu , nelson,adu , aries etc), chyba tylko czeska i seby zabraklo, ja po stronie Hysteria team , wtedy chyba wygralismy 7:1 drugi open 4:6 w plecy 02.05.07 Slabsza ekipa fagu , brakowalo podstawowych ludzi (naprzyklad Adu gral najebany na Qwenballu xD) , jednak wygrali 10:1 z Hysteria XD Nie gralem bo niestety mialem kicka neta XD Dzisiaj o 21:00 zapowiada sie dobry open , no i wczoraj byla bitwa okolo 20 vs 20 najlepszym playerem moim zdaniem byl Lindgren ktory gral w moim teamie hysteri XD -Flimon |
Cytuj:
|
Cytuj:
Lindgren wczoraj ownowal totalnie xDDD Bez niego oba wczorajsze bitwy bysmy przegrali ;dddd @Iron A ty lepiej sie juz nie pokazuj :) |
pogracie, albo nie :P Jak mi się będzie chciało hosotwać, zamiast na war możecie trafić na testowanie account managera w Counter Tibia.
|
Cytuj:
|
Jakiś OTS?.... bo ja nie zorientowany :P
|
Cytuj:
|
zajebisty OTS, tylko że mi nie działają hotkeye :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hysteria.servegame.com
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzięki, ale już zdąrzyłem znaleść nie byłem pewny czy to ten na tibie 7.6 |
Haha to zaden ots Cromaka :P to jest ots na ktorym bijemy sie FAG vs Hysteria , jutro zapowiada sie open battle Hysteria vs. Saphira wiec bedzie ciekawie :P , musze jeszcze poprawic te mapclicki , utamke zeby dluzej trzymala i te gfbki pozmieniac zeby bylo ich mniej , bo to meczy troszke jak przez pol bitwy sie GFB'ujemy :D szkoda ze na 2 openie mialem kicka , bo przegrywalismy ostro i zaczelismy was troszke prac :P najbardziej mi sie podobalo jak padl Czesiek :P szkoda ze mnie nie mogliscie Scountdownowac na Pikapo xD.. Anyway Pozdro dla FaG teamu , z pewnym wyjatkiem dla jednej osoby -- >( ,,i,, ) ;]
-Flimon |
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23963
Zatharion hit the floor by Mafia Italy "...happy birthday" |
Cytuj:
AureaWar 1.2 92 22 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jevino hacknol Liama i zrobil mu rasistowskie listy, ktore wyslal do siebie, przez co Liam dostal delete :) Wladzo Wyzsza, czy sie nie myle? |
Coż to za okrutna historia....
Jevino jest zabójczo okrutny :o |
Ahah widzę że temat zszedł na wojnę FAG vs Hyst team? ;p
Szkoda że wczoraj Shadowsa nie było, bez niego dostajemy po dupie jak nigdy >.< Jak zwykle jak zostało nas połowa, to zaczęły się spamy... ale w/e. Deeco ftw _/ Btw komuś się może nudzi? Możnaby filmiki nagrywać, lawl... @Flimon Ty nie pierdol o mapclickach itp. tylko zrób coś ze swoim netem, potrzebujemy kogoś na rycku do ściągania dmg ;< Czesiek na kim grał wczoraj? |
Cytuj:
Pozdrawiam |
hysteria.servegame.com
to ip ;P a ots jest super.... ludzi też zajebiście dużo ^^ |
Ta, najlepiej jest w FAG teamie.... Wczoraj na Piatym~ 163 lvl mialem wieczorkiem sporo ludzi gralo.
|
Pff , musze zglosic to ze prawie codziennie mam kicki neta od 22:00 do 23:00 -.- No ale wczoraj na pikapo nie bylo najgorzej , az padl mi net XD
czesio gral na zevsiem :P A teraz spadam na wesele , napewno cos za was wypije Tibijscy przyjaciele haha :P POZDRO ! |
Wczoraj Czesiek gral na Zevsie
@Flimon zrob po 1 bp gfb, wiecej manasow na sorcach a zeby mapclickow nie bylo nie ustawiaj priorytetu x) |
Czesiek ? xP
|
Bez priorytetu będą freezy w ch**...
|
No no no widze ze zajebisty spamik tematu urządziliscie...
@topic Piaty Jezdziec Apokalipsy May 05 2007, 12:47:18 CEST Killed at Level 112 by Rikser ktos wie dlaczego? podobno sie wyplacil... |
Mógłbym prosić o pomoc w połączeniu się do ots ?
Ściągnąłem Tibię 7.6 i IpChangera. Wpisałem w IPChangerze hosta i port. Dodałem serwer i nie wiem co dalej :/ @up To fakt - wypłacił się, ale to nie pierwszy dead wypłaconych. Dziwnym trafem jest to kolejny dead dokonany przez Aftermath... Na forum.tibia.com Rikser sugeruje chyba, że zabił Piątego~ za to, że ponoć Piąty~ chciał przystąpić do FaG w razie nowej wojny... |
Cytuj:
Albo masz zjebanego ip changera ^^ |
Cytuj:
nasza strone? a kim ty jestes ze mowisz o "naszej stronie"? |
Cytuj:
|
Rikser lekko od rzeczy gada. Ale mi to zwisa, w końcu to nie ja padłem za nic ^^
|
Wiecie co sie dowiedziałem że ja to Vaclav jestem, ta i co jeszcze?
Imargam - 2 owner jestem Mateusz dragon wielki - to moj brat Nemtor - to moj sasiad |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:46. |