Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany cd (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126669)

Ajron 88 10-05-2007 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1422217)
W tym jest problem. Moze i Camuh ma to samo pvp , ale zapomnial juz o wlaczaniu cama za kazdym razem ^.-

Nie zapomniał , tylko tamte filmy wcześniej robił Albert (tak samo jak było battle w demon hell , nagrywał Cue Cumber, którym de facto grał Albert).

@Wapivos..

To prawda że na dni Kędzierzyna ma grać Jamal ? Miałem tam wbić w tym okresie ale brat do woja pojechał i nie zabardzo jest jak (słabo znam jego dziewczyne i pewnie nie widzi jej sie kręcenie sie po imprezie z pianym mną :D)

Wapivos 10-05-2007 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1422235)
@Wapivos..

To prawda że na dni Kędzierzyna ma grać Jamal ? Miałem tam wbić w tym okresie ale brat do woja pojechał i nie zabardzo jest jak (słabo znam jego dziewczyne i pewnie nie widzi jej sie kręcenie sie po imprezie z pianym mną :D)

A prawda:P Nie wiem dokladnie kiedy (rozni ludzie rozne wersje) ale ma byc.
Jak sie zbierzesz to zapraszam na impreze:)

@Ascario
Dalej jest 2:0 dla mnie :P

CH1 10-05-2007 15:57

siema wam co slychac. cos nowego jakies fragi ? :o

Omigosh 10-05-2007 16:10

@Ascario
A byś się zdziwił dużo wiem.

Ascario 10-05-2007 18:02

Lepiej niz ja?:D

@Wapivos
no to czekam na trzeciego gola :D

@Ajron

Nie na zadnego Jamala, tylko do nas na nalewatora masz przyjechac:D

CH1 10-05-2007 20:19

ASCaRIO DbAj o cHaRa -.-

wojtekzs 10-05-2007 20:59

14:21 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Dejwidek. He was killed by a demon.
kuba the galana
May 10 2007, 16:48:46 CEST Killed at Level 50 by Parencikos
za to mnie ubil bo dwaj braciszki mieli kickai na moich oczach padl a na koniec kupil blesy i wrocil lotnelismy mms i na koncu mnie ubili.Najlepsze jest to ze w miedzy czasie respa kolesie ojebali moja chatke do ktorej mili inva.kto chce zarobic i ich ubic posze pisac:D

Ajron 88 10-05-2007 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1423136)
kuba the galana
za to mnie ubil bo dwaj braciszki mieli kickai na moich oczach padl a na koniec kupil blesy i wrocil lotnelismy mms i na koncu mnie ubili.Najlepsze jest to ze w miedzy czasie respa kolesie ojebali moja chatke do ktorej mili inva.kto chce zarobic i ich ubic posze pisac:D

Pomału , opisz to powoli w chornologicznej kolejności , plus napisz dlaczego to zrobili , czy dlatego że cos im kiedyś zrobiłeś czy z czystej zawiści i chciwości.

Ascario 10-05-2007 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CH1 (Post 1423032)
ASCaRIO DbAj o cHaRa -.-

Co masz na mysli?

wojtekzs 10-05-2007 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1423196)
Co masz na mysli?

poprostu byli ziomkami.mieli inva do mojej chatki ia jak dejw padl to z zawisci mi ja ojebali.i na konec hunta mnei ubili.stracilem all co mialem bo mialem luk i bursty.spadlo all i zachodze do chatki a ona pusta.mam kase na ich dedy i padna chlopacy poczekajcie:cup:

Ajron 88 10-05-2007 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1423267)
poprostu byli ziomkami.mieli inva do mojej chatki ia jak dejw padl to z zawisci mi ja ojebali.i na konec hunta mnei ubili.stracilem all co mialem bo mialem luk i bursty.spadlo all i zachodze do chatki a ona pusta.mam kase na ich dedy i padna chlopacy poczekajcie:cup:

Są ludzie którzy czekają na najmniejsze potknięcia ludzi "nie u władzy" , wystarczy że pożalisz sie takowym , i pewnie zrobią co należy , postaraj sie pogadać z zjebami typu Vaero. Oni jak poczują zapach ofiary (najmniejszy powód) nie odpuszczą.

wojtekzs 10-05-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1423276)
Są ludzie którzy czekają na najmniejsze potknięcia ludzi "nie u władzy" , wystarczy że pożalisz sie takowym , i pewnie zrobią co należy , postaraj sie pogadać z zjebami typu Vaero. Oni jak poczują zapach ofiary (najmniejszy powód) nie odpuszczą.

spoko bedzie git.all jest zalatwione zrobie im prawdziwe pa.co ja poradze ze nie mialem uhow zeby uhnac dejwidka.probowalem ubic demona jak najszybciej ale mialem 50 lvl i dejwidek i demon byli na czarnym hp dejw padl pierwszy.......czy za to okrada sie kumpla z all czego mila w domku i na koniec sie go ubija??to musi byc pomszczone.z przykroscia musze stwierdzic ze odchodze z mojej ukochanej galany po 2,5 rocznej grze mialem ty wiele postaci wole no-pvp ale zalatwie sprawy do konca jak cos pisac do mnie <kuba the galana>popatrzycie na ich dedy:evul:

Boltina89 10-05-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1423292)
spoko bedzie git.all jest zalatwione zrobie im prawdziwe pa.co ja poradze ze nie mialem uhow zeby uhnac dejwidka.probowalem ubic demona jak najszybciej ale mialem 50 lvl i dejwidek i demon byli na czarnym hp dejw padl pierwszy.......czy za to okrada sie kumpla z all czego mila w domku i na koniec sie go ubija??to musi byc pomszczone.z przykroscia musze stwierdzic ze odchodze z mojej ukochanej galany po 2,5 rocznej grze mialem ty wiele postaci wole no-pvp ale zalatwie sprawy do konca jak cos pisac do mnie <kuba the galana>popatrzycie na ich dedy:evul:

Ja bym wolal abys przeszedl do konkretow,a nie spamowal nas gadkami typu "zalatwie im deda". Mysle, ze ktos kto bedzie chcial ich zabic sie znajdzie, aczkolwiek ubic Dejwa latwo nie bedzie ^.-

~
4 dni temu hacked ^.^ Gdyby nie to, ze Zocha swoj backpack za soba zostawil to na War mialbym Cross Bow, 1000 Boltow, Plate Set, Crocoo Boots,2 mfs, 2 mwall :P Szczodry ten hacker byl

Pozdro,
Boltina/

Juan 10-05-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1423292)

Żeby tylko nie okazało się ,że z dużej chmury mały deszcz.;)

wojtekzs 11-05-2007 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1423464)
Ja bym wolal abys przeszedl do konkretow,a nie spamowal nas gadkami typu "zalatwie im deda". Mysle, ze ktos kto bedzie chcial ich zabic sie znajdzie, aczkolwiek ubic Dejwa latwo nie bedzie ^.-

~
4 dni temu hacked ^.^ Gdyby nie to, ze Zocha swoj backpack za soba zostawil to na War mialbym Cross Bow, 1000 Boltow, Plate Set, Crocoo Boots,2 mfs, 2 mwall :P Szczodry ten hacker byl

Pozdro,
Boltina/

czym ty sie martwisz.kurwa powiedzialem to zrobie i co ty pier...... kogo nie dedzie latwo ubic??dejwidka to sie kur...... mylisz.zobaczycie.i nie wnikajcie.pozdro wam dejwidek and parencikos

Toca 11-05-2007 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1423662)
czym ty sie martwisz.kurwa powiedzialem to zrobie i co ty pier...... kogo nie dedzie latwo ubic??dejwidka to sie kur...... mylisz.zobaczycie.i nie wnikajcie.pozdro wam dejwidek and parencikos

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA, a nie mowilem zebys z nimi nie szedl, ze SD sie nie zwroca, to nie ja pojde "spoko kolesie" to masz tych swoich "spoko kolesi" ojebali Ci domek i zajebali Cie ! rotflll (Adelao zawsze ma racje) a tak apropo napisesz do takiego Camuha ze mu zaplacisz 150k i spokojnie jebna Dejwidka x]

Cataclism 11-05-2007 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1423946)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA, a nie mowilem zebys z nimi nie szedl, ze SD sie nie zwroca, to nie ja pojde "spoko kolesie" to masz tych swoich "spoko kolesi" ojebali Ci domek i zajebali Cie ! rotflll (Adelao zawsze ma racje) a tak apropo napisesz do takiego Camuha ze mu zaplacisz 150k i spokojnie jebna Dejwidka x]

nawet mniej ;)

wojtekzs 11-05-2007 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1423971)
nawet mniej ;)

nom mam 200k ale nie poswiece ich juz na gre na galanie tylko na PA dla tych wdoch kolesi.zalezy mi na dejwidku.on pierwszy padl raz na demonach teraz padnie drugi raz.mialem pecha adelao ale oni tez,dejw padl stracil aola i blesy ale ja stracilem chatke i eq i mms.X( trudno nie ufajcie im juz.

Ajron 88 11-05-2007 15:04

1/3 mms , albo nawet 1/4 jak bloker bieże 50 % , niewiem jak wy się tam uamawialiście. :P

Toca 11-05-2007 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1424034)
nom mam 200k ale nie poswiece ich juz na gre na galanie tylko na PA dla tych wdoch kolesi.zalezy mi na dejwidku.on pierwszy padl raz na demonach teraz padnie drugi raz.mialem pecha adelao ale oni tez,dejw padl stracil aola i blesy ale ja stracilem chatke i eq i mms.X( trudno nie ufajcie im juz.

Wiec nastepnym razem posluchaj "wielkiego" Adelao :P

wojtekzs 11-05-2007 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1424055)
1/3 mms , albo nawet 1/4 jak bloker bieże 50 % , niewiem jak wy się tam uamawialiście. :P

ja dalem 20 bp sd i 10 bp uh all lot byl moj wiec nie zadne 1/3 tylko all.ale ooni nie zarobia straca blesy a dejwidek aola8o

Toca 11-05-2007 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1424189)
ja dalem 20 bp sd i 10 bp uh all lot byl moj wiec nie zadne 1/3 tylko all.ale ooni nie zarobia straca blesy a dejwidek aola8o

Wiec powiedz mi co mial z tego Dejwidek ?x]

Boltina89 11-05-2007 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1424369)

Dokladnie :P

Btw Oen,Raltion,Drallan i Sudah made Annihilator Room :P

Ascario 11-05-2007 17:54

To ze mogl go ojebac :D:D:D:D

wojtekzs 11-05-2007 18:00

Cytuj:

Adelao prosze Cie jak nie rozumiesz tematu to prosze nie wypowiadaj sie:baby: powiedz czego nie rozumiesz??bo tu nie ma czego rozumiec oni padna i o czym wiecej gadac.temat zamkniety napisze wam jak padna:evul:

Toca 11-05-2007 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1424427)

O to wlasnie mi chodzi, bo innego wyboru nie widze x]

Kuba~ Dlaczeo ty zamiast spacji robisz . ?

Zimpa 11-05-2007 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1424427)

Jeszcze jest motyw szybkiego expa dla brata.

DeJWidEk 11-05-2007 19:25

HHahahah NUbajs rox

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1423136)
kuba the galana

WoWOWW!!! gz nubq nie uhnoles mnie bo masz pvp jak moja babcia, a padles za to ze jak ja z parenem szedlem na hero ty za nami laziles i lales potworki tez.. ( nie sluchales sie) + to ze mnie nie uhnoles.. to byly 2 reasony na twoj ded.
ajajajajaj gdybym wam pokopiowal co on mi pisal..teksty kazdego nooba "dojade cie w rl etc.." zwale mialem z niego w h.. , a to ze nieby kogos na mnie nasylasz to wiesz... pogorsza twoja sytuacje bo na galanie sobie juz nie pograsz.. nie sram sie ciebie.. btw.. nie placz o chate bo miales w niej same tapestry, owoce i kolorowe jajka! nie placz!!!! nic w tej chacie nie miales ciekawego bo nie ufales parenowi:p To na tyle... Bu!!

P.S. twoj ded nie zwrocil mi blessow :D

Dejw~//

DeJWidEk 11-05-2007 19:34

Drogi Adelao =*

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1423946)

oni nie potrzebuja wiecej wrogow juz, poza tym nie znasz mnie mialem reason zeby go oje...c , a to ze nie zgodzilem sie na ciebie u mnie w gildii to nie znaczy zebys odrazu mnie oczernial noobie.. tyle expa co stracilem przez to ze mnie nie uhnol to wy chyba nawet nie macie, a jesli nawet to dla was jest cale zycie expienia :D,
co do vaera to on go nie poprosi bo ma od niego hunta, tak to jest z noobami robi se u kazdego problemy

DeJWidEk 11-05-2007 19:38

huhuhu

Cytuj:

Dejwidek to by mial z tego, ze kuba~ chcial tylko zeby mu sie zwrocilo za sdki i uhy, a reszta miala byc moja i parena.. skonczylo sie tak jak sie skonczylo.. trudno , ja sie nie martwie ;D

wojtekzs 11-05-2007 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DeJWidEk (Post 1424650)
oni nie potrzebuja wiecej wrogow juz, poza tym nie znasz mnie mialem reason zeby go oje...c , a to ze nie zgodzilem sie na ciebie u mnie w gildii to nie znaczy zebys odrazu mnie oczernial noobie.. tyle expa co stracilem przez to ze mnie nie uhnol to wy chyba nawet nie macie, a jesli nawet to dla was jest cale zycie expienia :D,
co do vaera to on go nie poprosi bo ma od niego hunta, tak to jest z noobami robi se u kazdego problemy

no w koncu na to czekalemB) piszesz to tylko po to zeby zapomniec o tym jak masz przejebane8o mam twoj adres i sam skasujesz swojego chara 17-latku a twoj 16-letni braciszek tez to zrobi.padles bo masz albo nobiaszczy komp albo ten,lub ze jestes noobem;( az milo bylo patrzec jak 143 najt pada jak szmata.nie sluchalem sie was bo nie mialem takiego zamiaru.a skonczylo sie jak skonczylo.narka nie pisz na tym forum swoich zali dzieciaku.:]

DeJWidEk 11-05-2007 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1424709)
no w koncu na to czekalemB) piszesz to tylko po to zeby zapomniec o tym jak masz przejebane8o mam twoj adres i sam skasujesz swojego chara 17-latku a twoj 16-letni braciszek tez to zrobi.padles bo masz albo nobiaszczy komp albo ten,lub ze jestes noobem;( az milo bylo patrzec jak 143 najt pada jak szmata.nie sluchalem sie was bo nie mialem takiego zamiaru.a skonczylo sie jak skonczylo.narka nie pisz na tym forum swoich zali dzieciaku.:]

Yea YEAYEAYA!! jak ja to lubie znow to noobowskie "zjade cie na rl"
ROXX!!! uwazaj lepiej :D
tak ogolnie.. trzeba byc konkretnym debilem, zamulem i noobem zeby wiazac tibie z real :D
nie ma co... zal takich, twoja sprawa.. pokazujesz wlasnie jaki z ciebie maniak i debil..

DeJWidEk 11-05-2007 20:01

Omg -.-

a co do przyjemnosci jak 143 najt pada... to przypomnij sobie jak mnie przepraszales.. i blagales zebym ci nic nie zrobil.. mowiles ze nic nie mogles zrobic ze naprawde przepraaszasz.. lizales dupe ze h..

wojtekzs 11-05-2007 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DeJWidEk (Post 1424736)
a co do przyjemnosci jak 143 najt pada... to przypomnij sobie jak mnie przepraszales.. i blagales zebym ci nic nie zrobil.. mowiles ze nic nie mogles zrobic ze naprawde przepraaszasz.. lizales dupe ze h..

ty mieszam w to rl bo stracilem w huj kasy ktora bym puscil na allegro8o a przypominasz sobie jak plakales ze straciles tyle expa i 100k na blesy i aola az mi sie ciebie zal zrobilo bo grales 24/hzeby wbic ten lvl .nawet do szkoly nie chodziles jak sam mowiles bo musiales odrobic straty.kto tu wiaze rzycie w rl z gra??niby ja??to ty jestes maniakiem i kazdy wie ze myslisz tylko o tym jak tu wbic kolejny lvl swiadcza o tym twoje szybko wbijane lvl.teraz nie bedziesz ich wbijal tylko odrabial straty.a na koniec sam skasujesz chara.prosze nie opowiadaj tu bajek.to jest zalosne;( idz stad:D

Toca 11-05-2007 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DeJWidEk (Post 1424650)

Po 1. W dupie to mam , ze nie chcailes dac mi invite do gildi x]
Po 2. nOObem to raczej ty jestes x]
Po 3. Nie chce mi sie grac w ta nudna gra, jak juz wole ciekawsze rzeczy robic zwiazane z nia x]
Po 4. Niby kto oni? rownie dobrze moze zaplacic Xeio i Myrob~ zeby znalezli ekipe ktora nie jest w wojnie i Cie jebnac... ;>

@teraz przejdzmy do rzeczy przez, ktora musze wyjsc i sie porzadnie najebac, KAMIL THE GALANa to co pisesz jest zalosne jak mozna kogos straszyc ze wbijesz mu sie do domu jak ma zmkniete drzwi jest u siebie w miescie (chyba ma kolegow) no i ty nie masz nawet 18 lat -,- a jedziesz na kogos wiek x]

P.s I jeszcze jedno jaki inters mial w tym Kamil~ ze mialo mu sie zwrocic tylko za sd ? -,- x)

DeJWidEk 11-05-2007 20:52

Zal, Zal , Zal!!! !

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1424777)
ty mieszam w to rl bo stracilem w huj kasy ktora bym puscil na allegro8o a przypominasz sobie jak plakales ze straciles tyle expa i 100k na blesy i aola az mi sie ciebie zal zrobilo bo grales 24/hzeby wbic ten lvl .nawet do szkoly nie chodziles jak sam mowiles bo musiales odrobic straty.kto tu wiaze rzycie w rl z gra??niby ja??to ty jestes maniakiem i kazdy wie ze myslisz tylko o tym jak tu wbic kolejny lvl swiadcza o tym twoje szybko wbijane lvl.teraz nie bedziesz ich wbijal tylko odrabial straty.a na koniec sam skasujesz chara.prosze nie opowiadaj tu bajek.to jest zalosne;( idz stad:D

gdybym gral 24h dziennieto bym robil lvl dziennie, nie chodzilem do szkoly bo bylo wolne lajzo, i mam na ciebie wyje.. ne bo za takie wiozanie rl z tibia mozna po pizdzie, podejdz to zobaczysz nie bede sie z toba wiecej klucil bo zal czasu

ZAL, ZAL , ZAL!!! ! czlowieku pomysl nad soba

Ascario 11-05-2007 20:53

Dejwidek to maniak, ja tez mialem taki okres ze expilem jak glupi, ale szybko mi sie znbudzilo. Podziwiam go za to ze potrafi tyle polowac knightem ;) Kuba powiedz mi jakis Ty miales w tym interes? Idziesz z nimi na demony, i dostajesz loot, ktory Ci zwroci za uhy i sdki, a co jezeli poleci MMS i Mpa? Ty dostajesz MMSa a oni biora Mpa tak? To sie nazywanie wchodzenie w dupe, bo ja nie widze zadnej korzysci dla CIebie, a te sdki lepiej juz bylo sprzedac i manasy kupic na szybki exp.

@Dejwidek

Moze i Vaero go huntuje, ale co stoi na przeszkodzie zeby sie do was doczepil? nie wiem jakie sa relacje miedzy wami, jednak na wszystkich trzeba uwazac. To jest Galana;)

Boltina89 11-05-2007 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1424777)

To, ze tyle gra to jego sprawa. Chce byc dobry w te gre, to mu tego nie zabraniaj. Nie groz mu na rl, bo to kojeny rodzial ksiazki pod tytulem Zal.pl (jakze uwielbianym przez polskich noobikow)

Dejwidek nie zrobil moze poprawnie, patrzac jednak na lvl, na rzeczy, ktore robili inni (o duzo mniejszym lvlu) playersi, to wcale nie jest to wielka zbrodnia. Moze wyczail nooba, na ktorym zrobil dobry interes. Jego sprawa, a Ty nie powinies mu grozic konsekwencjami w rl zyciu. Bo to zalosne. Jego wiek tez ma sie do tego jak piernik do wiatraka.

Pozdro,
Boltina/

Poznanski Rycerz 11-05-2007 21:12

...

Poznan Wierzbięcice 11. Prosze o wpieprz od wojtasa.

Frajerze, nie mieszaj real z tibia, widac ze tak cie zmaniaczylo, ze na rl juz chcesz, przyjedz d0 mnie ^^. Nawet lizales pupke w tym celu

Dejwidek
To ile expi dejwi, to was gowno obchodzi. Moze grac tyle ile chce, przynajmniej nikomu na rl nie grozi. Graj dalej, oni cie poki co nie rusza, wola se lyknac kase a cie nie zabijac, tylko powiedziec tobie payment xD

Boltina89 11-05-2007 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1424887)
Poznan Wierzbięcice 11. Prosze o wpieprz od wojtasa.

xD

Wierzbiecice, Wilda wiiisz =]

Ojciec mial tam mieszkanie, to czasami tam nocowalem ^.-

Dejwidka gra nie powinna nikogo obchodzic. To jego zycie, jego szkola, jego gra i jego lvl :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:53.