Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Wri & Hk vs GiPO & CvG (ELysia War) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=127356)

Collios 22-05-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doris> (Post 1444626)
@PEPHY

Idzie zauważyć, że większość osób na tym forum to same dzieciaki łącznie z Tobą chyba;p
Zrozum, że nie chodzi o bronienie nikogo! Nie mogę zrozumieć jak można wypisywać takie kłamstwa. Dlaczego dla Was jest najważniejsze: obłuda, zakłamanie i oszczerstwa?

@COLLIOS

Nic Ci do mojego życia prywatnego! I nie wymyślaj już więcej bzdur! Rozwód może u Twoich rodziców był ale nie u mnie!
Wszystko możliwe, że opowiadasz o swoim życiu przypisując je komuś innemu!
Dla mnie jesteś WIELKIM ZEREM!!! Podejrzewam, że nawet jak dorośniesz to będziesz jeszcze WIĘKSZYM ZEREM!!!

Dorotka powiedz ze zabolało cię to zę tak napisalem ? :D Prawda kole w oczy ? Niema rozwodu słyszałem co innego aha a mąż pomaga tobie expic ? powiedz .

Przy kolacji to macie temat . Żeluś zeluś (tak matka baxa mówi do syna hahahaha) wbiles dzisiaj zamało ekspa Mamo zrobiłas zamało runek
:D

Doris> 22-05-2007 18:15

@COLLIOS

Jesteś zabawny:D
Właśnie się nieźle uśmiałam z Twojej głupoty:D
Co miało zaboleć?
Od kiedy miłość boli?

Naucz się kochać innych, wtedy może ktoś Cię pokocha:]

Mimo, że jesteś wulgarny, to jesteś zabawny:D

pephy 22-05-2007 18:16

"Idzie zauważyć, że większość osób na tym forum to same dzieciaki łącznie z Tobą chyba;p
Zrozum, że nie chodzi o bronienie nikogo! Nie mogę zrozumieć jak można wypisywać takie kłamstwa. Dlaczego dla Was jest najważniejsze: obłuda, zakłamanie i oszczerstwa?"

Otóż w swoim poście nie miałem zamiaru obrazić nikogo,zwłaszcza Pani (mam nadzieje ze rodzice dobrze mnie wychowali). Mówi Pani,że nie chodzi o bronienie kogoś. A co Pani robi? Odpiera Pani non stop czyjeś argumenty. Co do wypisywanych kłamstw. W swoim poście nie minęłem się z prawdą, wszystko o czym napisałem,wypłynęło z ust Pani syna.

Doris> 22-05-2007 18:20

@PEPHY

Powiedz mi kiedy BAX Trzymał z "POLAKAMI" jak Wy to mówicie?
NIGDY!!!
Zawsze walczył po stronie przyjaciół!!!

pephy 22-05-2007 18:30

Angelo zawsze uciekał od wojny jeśli się dało. Kiedy z polakami trzymał? Nie rozumie Pani sensu tego o czym mówię. Otóz pierwsza kwestia,pierwszy poważniejszy hunt od kogo Bax miał? Drugia kwestia,całkiem swieża. Dlaczego Vivienne De Marco "wydaje zgodę"a wręcz nakłania m.in Elixanora do zabicia Vegeta-anty? Jako leader gildii,oddaje "swojego" człowieka. Jeśli coś bylo między nimi nie tak, to rzeczą naturalną byłoby wyrzucenie Vegety z gildii. Dlaczego Bax tego nie zrobił? Bo lepiej być po stronie Elixanora(wiemy dlaczego),a sympatia badź niechęć do Vegety nie ma tu znaczenia. Jeśli teraz Pani napisze,że to zachowanie było w porzadku,strace do Pani szacunek,jako dorosłej dojrzałej kobiety.

I za to właśnie Pani syn nie jest i nie bedzie szanowany, jest i będzie obrzucany oszczerstawami.

Pyro Aris 22-05-2007 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doris> (Post 1444669)
@PEPHY

Powiedz mi kiedy BAX Trzymał z "POLAKAMI" jak Wy to mówicie?
NIGDY!!!
Zawsze walczył po stronie przyjaciół!!!

czy ludzi krzyczacych co minute "komora gazowa" mozna nazwac przyjaciolmi ? co sie robi na forum tibia.com jak jest nudno ? wyzywa polakow ,oczywiscie i to wlasnie robia "przyjaciele"

Kafes 22-05-2007 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pyro Aris (Post 1444716)
czy ludzi krzyczacych co minute "komora gazowa" mozna nazwac przyjaciolmi ? co sie robi na forum tibia.com jak jest nudno ? wyzywa polakow ,oczywiscie i to wlasnie robia "przyjaciele"

minelo ponad 7 miesiecy kiedy ostatnio pykłem tego hotkeya, jesteś tu osoba, która wie najmniej bądź też wogóle nic nie wie, a o udawaniu mądrego nie wspomne :}, a co do wyzywania polaków nigdy sam nie zaczełem, sami prowokujecie a potem płaczecie :S, jak bys czytal forum.com to byś wiedział, że polacy tam zemna nie "dyskutują".

Kafes 22-05-2007 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pephy (Post 1444684)
Dlaczego Vivienne De Marco "wydaje zgodę"a wręcz nakłania m.in Elixanora do zabicia Vegeta-anty? Jako leader gildii,oddaje "swojego" człowieka. Jeśli coś bylo między nimi nie tak, to rzeczą naturalną byłoby wyrzucenie Vegety z gildii. Dlaczego Bax tego nie zrobił? Bo lepiej być po stronie Elixanora(wiemy dlaczego),a sympatia badź niechęć do Vegety nie ma tu znaczenia. .

widze, że ktoś tu ma błędne informacje.
musze ci powiedizec, że bax z zabiciem vegety nie miał nic wspólnego,
osoba która podrzuciła mi powód na zabicie go był dark sorcer piter, powiedzał, że vegetą gra aiwen, co oczywiście zmusilo mnie do podjęcia odpowiednich kroków w tej sprawie ;]

pephy 22-05-2007 19:21

O sprawie Vegety wiem od samego zainteresowanego. Co do próby zamieszania w szeregach GiPo,i robienia zdrajcy z członka GiPo,jedno słowo: ŻAL. Btw nie potrzebnie zaczynałem,bo dyskusja nie ma sensu. Życze powodzenia w życiu realnym, bo Tibia to tylko gra. I mówię to bez ironii.

PaPa

Collios 22-05-2007 19:38

Tak Kafes Vegetą gra Aiwen HAHAHAHAHHAHAAHAA

Spem(stary owner) gra vegetą żal was !

Aiwen maggus - Lan vel'Visko - LAn niegra w tibie !!!!!

Vegeta-anty - (Allieno) niegra - Gra obecnie Spemalien stary owner ktróry grał do 140 lvl I sprzedał chary

Rozumiecie juz ?

Collios 22-05-2007 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doris> (Post 1444659)
@COLLIOS

Jesteś zabawny:D
Właśnie się nieźle uśmiałam z Twojej głupoty:D
Co miało zaboleć?
Od kiedy miłość boli?

Naucz się kochać innych, wtedy może ktoś Cię pokocha:]

Mimo, że jesteś wulgarny, to jesteś zabawny:D

TAK KOCHAM SIŁOWNIĘ ! :D Nauczylem sie kochac :]

kukusia 22-05-2007 20:12

:p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Desonek (Post 1442484)
jezeli wygra WRI to polacy moga isc na new server jezeli wygra gipo bedzie p.a :D wiec...Elysia to stracony server..P.a,PK na kazdym kroku...Aaaa Komus Wiadomo Jak Stoi Glidia TD? Czy sa Hunted od GIPO Etc..Bo Bax Poszedl do WRI wiec?...Ja jestem neutralny w tej wojnie tak czy siak i tak nie ma co gra na elysi :D Btw.Sell Soft Boot's ;]

Guild TD zawsze starala sie byc neutralna, sama w niej bylam.. a co do GIPO vs WRI i PA znajdz mie server pvp gdzie nie ma PA :P ja juz w to nie wierze...

Kafes 22-05-2007 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Collios (Post 1444803)
Tak Kafes Vegetą gra Aiwen HAHAHAHAHHAHAAHAA

Spem(stary owner) gra vegetą żal was !

Aiwen maggus - Lan vel'Visko - LAn niegra w tibie !!!!!

Vegeta-anty - (Allieno) niegra - Gra obecnie Spemalien stary owner ktróry grał do 140 lvl I sprzedał chary

Rozumiecie juz ?

podałem tylko powód przez którego vegeta umarł :),a że mogła to być zła informacja od pitera to mnie to nie interere :D

kukusia 22-05-2007 20:53

;)

eh kazdy trzyma z kim chce i z tymi osobami ktorym ufa i tyle... ja w porownaniu do innych gram krocej wiec nie znam wojen jakie mialy tu miejsce i znajomosci jakie sie tworzyly. Znam kilka ososb i wiem na kogo moge liczyc jak cos i tyle :)
generalnie niezle sie usmialam czytajac to forum, a i tak uwazam ze wzajemnie wyzywanie sie jest bez sensu.
Poki co na Elysi jest tylko jedna osoba ktora dziala mi na nerwy ;p

Rev'ico 22-05-2007 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doris> (Post 1444626)
@PEPHY

Idzie zauważyć, że większość osób na tym forum to same dzieciaki łącznie z Tobą chyba;p
Zrozum, że nie chodzi o bronienie nikogo! Nie mogę zrozumieć jak można wypisywać takie kłamstwa. Dlaczego dla Was jest najważniejsze: obłuda, zakłamanie i oszczerstwa?

LOL ja bym sie wstydził na TWOIM miejscu tutaj pisac w ogóle ale najsmieszniejsze jest to ze najpierw zawziecie bronisz swojego syna odpierajac argumenty a pozniej zaprzeczasz temu LOL

WSTYDZ SIE KOBIETO !

i nie dziw sie ze wszyscy , no moze prawie wszyscy ci tu jadą skoro zachowujesz sie NIE jak dorosła osoba ale jak jakas "BLONDYNKA" czy tez po prostu jak IDIOTKA...

:baby:

Collios 22-05-2007 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1445159)
LOL ja bym sie wstydził na TWOIM miejscu tutaj pisac w ogóle ale najsmieszniejsze jest to ze najpierw zawziecie bronisz swojego syna odpierajac argumenty a pozniej zaprzeczasz temu LOL

WSTYDZ SIE KOBIETO !

i nie dziw sie ze wszyscy , no moze prawie wszyscy ci tu jadą skoro zachowujesz sie NIE jak dorosła osoba ale jak jakas "BLONDYNKA" czy tez po prostu jak IDIOTKA...

AHAHAHAHAA :D Krótko zwieźle i na temat :D

kukusia 22-05-2007 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1445159)

WSTYDZ SIE KOBIETO !

w ktorym momecie Doris zaprzeczyla?

Doris> 22-05-2007 22:50

@Rev'ico
Naucz się czytać ze zrozumieniem!!!

Doris> 22-05-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Collios (Post 1444807)
TAK KOCHAM SIŁOWNIĘ ! :D Nauczylem sie kochac :]

Kochasz siłownię? A może raczej drążek, który tam jest:D
Lepiej naucz się kochać ludzi :)

Rev'ico 22-05-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doris> (Post 1445290)
@Rev'ico
Naucz się czytać ze zrozumieniem!!!

NAUCZ SIE PISAĆ ZE ZROZUMIENIEM LOL:baby:

Collios 22-05-2007 23:20

@Dorocipa

Kobieto ja chociarz wychodze z domu a nie 24 na h z synem w tibie. Siłownia rowerek Siłownia . niesiedze i niegnije w domu tak jak ty ty 50 niedożyjesz zgnijesz na bazie z synem !
@KUKUSIA
Dobra niebron tego smiecia baxa i jego matki. Że pomógł kilka razy tobie juz go tam niebroń :D Zreszto gadalismy dziisaj na vencie

Wiece co jak wpadla tu rodzinka Baxów to zaczeła sie kłutnia :d

Marian87 22-05-2007 23:21

Kukusia <3 xD hehe

na temat sie nie wypowiadam wasza sprawa ja juz w Tibie nie gram :PP i Baxom kafesa itd tez to radze bo daleko nie dojedziecie ze szwedami:)

Pyro Aris 22-05-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 1444749)
minelo ponad 7 miesiecy kiedy ostatnio pykłem tego hotkeya, jesteś tu osoba, która wie najmniej bądź też wogóle nic nie wie, a o udawaniu mądrego nie wspomne :}, a co do wyzywania polaków nigdy sam nie zaczełem, sami prowokujecie a potem płaczecie :S, jak bys czytal forum.com to byś wiedział, że polacy tam zemna nie "dyskutują".

nie gram na elysii juz jakis rok ,glownie przez takich palantow jak ty
ja nie udaje madrego :(
lol ,a niby czemu ktos mialby z toba dyskutowac ?

Ferdek> 22-05-2007 23:31

Nyxe.

Widziałem jak pomagałeś Vivi i jak on Tobie pomagał!
A teraz walczysz po przeciwnej stronie?
To jest niezły dowód na to jacy Wy jesteście :( mam na myśli całą waszą bandę co przyszła z BERYLI, bo Was tam wyrzucili:D
Jaki następny serwer? :D

kukusia 22-05-2007 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marian87 (Post 1445385)
Kukusia <3 xD hehe

na temat sie nie wypowiadam wasza sprawa ja juz w Tibie nie gram :PP i Baxom kafesa itd tez to radze bo daleko nie dojedziecie ze szwedami:)

Hej Marian :*
napisz cos czasem na gadulcu :)

Rev'ico 22-05-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ferdek> (Post 1445416)
Nyxe.

Widziałem jak pomagałeś Vivi i jak on Tobie pomagał!
A teraz walczysz po przeciwnej stronie?
To jest niezły dowód na to jacy Wy jesteście :( mam na myśli całą waszą bandę co przyszła z BERYLI, bo Was tam wyrzucili:D
Jaki następny serwer? :D

Zauwaz ze to ON doszedl do przeciwnej strony nie na odwrót , pozatym do niego to osobiscie nic niemam , jego wybor niech walczy ze swoimi ziomami ale zalosna jest jego matka tylko to boli w oczy ...

pozatym nawet jak przegralismy na berylii to ty i TAK nigdy nie osiagniesz tego co my... jestes 0 .

Pozdro.

kukusia 22-05-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Collios (Post 1445381)
@Dorocipa

Kobieto ja chociarz wychodze z domu a nie 24 na h z synem w tibie. Siłownia rowerek Siłownia . niesiedze i niegnije w domu tak jak ty ty 50 niedożyjesz zgnijesz na bazie z synem !
@KUKUSIA
Dobra niebron tego smiecia baxa i jego matki. Że pomógł kilka razy tobie juz go tam niebroń :D Zreszto gadalismy dziisaj na vencie

Wiece co jak wpadla tu rodzinka Baxów to zaczeła sie kłutnia :d

tak wlasnie gadalismy :) powiedzialam co mysle i zdania nie zmienie :) buzka:)
a co do bronienia ja sie zapytalam :P bronienie inaczej wyglada

Ferdek> 22-05-2007 23:57

Rev'ico

Może i masz rację:D Prawda boli :D
Żałosna hym...............
Boli w oczy..........?

Kilkoro osób zaczęło się jej czepiać.......
Co niektórzy nie mają umiaru ...........

Czytałem wszystkie posty tutaj i stwierdzam, że Czepiacie się wszystkich co są we WRI lub po ich stronie...........

Widać, że jej nie lubicie dlatego, że jest matką Baxa i jest od Was dużo starsza.......

Żal mi Was:p

leopard 23-05-2007 01:12

Collios cieszyles sie ze elysia ma subforum, to dobrze, ale postaraj sie zeby go nie zamnkeli...Nie wnikam kogo lubisz a kogo nie, ale staraj sie byc mniej wulgarny, bo jestes bardzo, wiadomo wobec kogo...

Kafes 23-05-2007 08:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1445431)
Zauwaz ze to ON doszedl do przeciwnej strony nie na odwrót , pozatym do niego to osobiscie nic niemam , jego wybor niech walczy ze swoimi ziomami ale zalosna jest jego matka tylko to boli w oczy ...

pozatym nawet jak przegralismy na berylii to ty i TAK nigdy nie osiagniesz tego co my... jestes 0 .

Pozdro.

hahahaha osiągnięcia w tibii dobreeeee

Kem 23-05-2007 08:15

Kto jest w GiPO z beryli? widze że Satamo,Aga, Rev, Kiwi Terp~ a kto wiecej?

Collios 23-05-2007 08:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez leopard (Post 1445566)
Collios cieszyles sie ze elysia ma subforum, to dobrze, ale postaraj sie zeby go nie zamnkeli...Nie wnikam kogo lubisz a kogo nie, ale staraj sie byc mniej wulgarny, bo jestes bardzo, wiadomo wobec kogo...

:D Ostatnio jestem bardzo wylewny. Jak ktoś pisał wyżej ze w tym temacie sie wszystkich jedzie kto jest wri albo po przeciwnej stronie a do kafesa nic niemam i normalnie znim gadam moze nie na forum ale na tibi normalnie rozmawiamy

A to że jerżdze bo baksta starej bo niemoge znieść Takiej Patologi ;p ale dobra niewnikam juz w nic i bede starał sie byc grzeczniejszy

Pozdro Bax , I jego Mama :)

Kamu Kiraxalf
May 22 2007, 22:42:19 CEST Killed at Level 102 by Efferus

pephy 23-05-2007 10:10

Kamu Kiraxalf

Każdy ma prawo paść,ale pytanie dlaczego GiPo przyjeło takiego nooba jak Kamu? Z opowiadań kumpla (sam nie gram u Was :P),wiem,że Kamu to max hiper ultra extra noob. Dlaczego, mimo że wiedział ze Wri jest w veno się tam pchał? Każdy głupi wie,że w veno o trap najłatwiej. Poza tym,koleś sprzedający całe swoje eq a następnego dnia piszący do kumpli że go własnie zhackowali,prosząc o pomoc, nie jest podejrzany? A i najlepsze. Dzień po hacku Kamu ma kase na różne items (obserwacja trade) i sd :D Zachowaj chociaż chłopcze pozory. Owneeeed.

myxando 23-05-2007 10:19

@Kem

Całe GiPO z Beryli, Wezu, Aga, Ja ( Nathocik ), Rev, Rakus Nightmare, Sterwor

Midarth 23-05-2007 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pephy (Post 1445719)
Kamu Kiraxalf

Każdy ma prawo paść,ale pytanie dlaczego GiPo przyjeło takiego nooba jak Kamu? Z opowiadań kumpla (sam nie gram u Was :P),wiem,że Kamu to max hiper ultra extra noob. Dlaczego, mimo że wiedział ze Wri jest w veno się tam pchał? Każdy głupi wie,że w veno o trap najłatwiej. Poza tym,koleś sprzedający całe swoje eq a następnego dnia piszący do kumpli że go własnie zhackowali,prosząc o pomoc, nie jest podejrzany? A i najlepsze. Dzień po hacku Kamu ma kase na różne items (obserwacja trade) i sd :D Zachowaj chociaż chłopcze pozory. Owneeeed.

Z tego co zauważyłem to GIPO przyjmuje każdego, kto może stanowić jakąś pomoc, tyle że nie sprawdza co ten ktoś potrafi i kończy się jak w wypadku Moris'a the Maga, który na OB zabrał 3 mwalle i przez pół godziny sobie nawet pz nie zrobił.

Rev'ico 23-05-2007 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myxando (Post 1445731)
@Kem

Całe GiPO z Beryli, Wezu, Aga, Ja ( Nathocik ), Rev, Rakus Nightmare, Sterwor

HA wreszcie zalozyles konto na tibia. pl xDDD

a ja wymienie wam pozostalych "berylianów "

Satamo , dowell , elens keara , Dark Auxerius , Torazur , grał jeszcze Jonzz... ale juz niegra xd

myxando 23-05-2007 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1446141)
HA wreszcie zalozyles konto na tibia. pl xDDD

a ja wymienie wam pozostalych "berylianów "

Satamo , dowell , elens keara , Dark Auxerius , Torazur , grał jeszcze Jonzz... ale juz niegra xd

hehehe ty mój mały kurv'ico ;)

Przecież napisałem ``GiPO`` to po co wymieniałeś Satamo, Dark Aux~, Torazura itp ?

Jednym słowem NUBLET z Ciebie ;)

Tevah 23-05-2007 21:11

@Doris

Kobieto, radzę ci żebys przestała udzielać się w tym temacie. W każdym poście coraz bardziej się pogrążasz. Za każdym razem wrzucasz masę wykrzykników i emotek. Wygląda na to, że mamy do czynienia z rozwydrzoną gówniarą, która czyta bravo, a nie z dojrzałą kobietą.

Rev'ico 23-05-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myxando (Post 1446522)
hehehe ty mój mały kurv'ico ;)

Przecież napisałem ``GiPO`` to po co wymieniałeś Satamo, Dark Aux~, Torazura itp ?

Jednym słowem NUBLET z Ciebie ;)

Nublet to ty Nathocipku :) 8o 8o 8o 8o :baby: :baby:

Lucas I 23-05-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1446577)
Nublet to ty Nathocipku :) 8o 8o 8o 8o :baby: :baby:

Ty tam lepiej ssij :D:D

Btw . Daafy 122...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26.