![]() |
Cytuj:
Dorotka powiedz ze zabolało cię to zę tak napisalem ? :D Prawda kole w oczy ? Niema rozwodu słyszałem co innego aha a mąż pomaga tobie expic ? powiedz . Przy kolacji to macie temat . Żeluś zeluś (tak matka baxa mówi do syna hahahaha) wbiles dzisiaj zamało ekspa Mamo zrobiłas zamało runek :D |
@COLLIOS
Jesteś zabawny:D Właśnie się nieźle uśmiałam z Twojej głupoty:D Co miało zaboleć? Od kiedy miłość boli? Naucz się kochać innych, wtedy może ktoś Cię pokocha:] Mimo, że jesteś wulgarny, to jesteś zabawny:D |
"Idzie zauważyć, że większość osób na tym forum to same dzieciaki łącznie z Tobą chyba;p
Zrozum, że nie chodzi o bronienie nikogo! Nie mogę zrozumieć jak można wypisywać takie kłamstwa. Dlaczego dla Was jest najważniejsze: obłuda, zakłamanie i oszczerstwa?" Otóż w swoim poście nie miałem zamiaru obrazić nikogo,zwłaszcza Pani (mam nadzieje ze rodzice dobrze mnie wychowali). Mówi Pani,że nie chodzi o bronienie kogoś. A co Pani robi? Odpiera Pani non stop czyjeś argumenty. Co do wypisywanych kłamstw. W swoim poście nie minęłem się z prawdą, wszystko o czym napisałem,wypłynęło z ust Pani syna. |
@PEPHY
Powiedz mi kiedy BAX Trzymał z "POLAKAMI" jak Wy to mówicie? NIGDY!!! Zawsze walczył po stronie przyjaciół!!! |
Angelo zawsze uciekał od wojny jeśli się dało. Kiedy z polakami trzymał? Nie rozumie Pani sensu tego o czym mówię. Otóz pierwsza kwestia,pierwszy poważniejszy hunt od kogo Bax miał? Drugia kwestia,całkiem swieża. Dlaczego Vivienne De Marco "wydaje zgodę"a wręcz nakłania m.in Elixanora do zabicia Vegeta-anty? Jako leader gildii,oddaje "swojego" człowieka. Jeśli coś bylo między nimi nie tak, to rzeczą naturalną byłoby wyrzucenie Vegety z gildii. Dlaczego Bax tego nie zrobił? Bo lepiej być po stronie Elixanora(wiemy dlaczego),a sympatia badź niechęć do Vegety nie ma tu znaczenia. Jeśli teraz Pani napisze,że to zachowanie było w porzadku,strace do Pani szacunek,jako dorosłej dojrzałej kobiety.
I za to właśnie Pani syn nie jest i nie bedzie szanowany, jest i będzie obrzucany oszczerstawami. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
musze ci powiedizec, że bax z zabiciem vegety nie miał nic wspólnego, osoba która podrzuciła mi powód na zabicie go był dark sorcer piter, powiedzał, że vegetą gra aiwen, co oczywiście zmusilo mnie do podjęcia odpowiednich kroków w tej sprawie ;] |
O sprawie Vegety wiem od samego zainteresowanego. Co do próby zamieszania w szeregach GiPo,i robienia zdrajcy z członka GiPo,jedno słowo: ŻAL. Btw nie potrzebnie zaczynałem,bo dyskusja nie ma sensu. Życze powodzenia w życiu realnym, bo Tibia to tylko gra. I mówię to bez ironii.
PaPa |
Tak Kafes Vegetą gra Aiwen HAHAHAHAHHAHAAHAA
Spem(stary owner) gra vegetą żal was ! Aiwen maggus - Lan vel'Visko - LAn niegra w tibie !!!!! Vegeta-anty - (Allieno) niegra - Gra obecnie Spemalien stary owner ktróry grał do 140 lvl I sprzedał chary Rozumiecie juz ? |
Cytuj:
TAK KOCHAM SIŁOWNIĘ ! :D Nauczylem sie kochac :] |
:p
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;)
eh kazdy trzyma z kim chce i z tymi osobami ktorym ufa i tyle... ja w porownaniu do innych gram krocej wiec nie znam wojen jakie mialy tu miejsce i znajomosci jakie sie tworzyly. Znam kilka ososb i wiem na kogo moge liczyc jak cos i tyle :)
generalnie niezle sie usmialam czytajac to forum, a i tak uwazam ze wzajemnie wyzywanie sie jest bez sensu. Poki co na Elysi jest tylko jedna osoba ktora dziala mi na nerwy ;p |
Cytuj:
WSTYDZ SIE KOBIETO ! i nie dziw sie ze wszyscy , no moze prawie wszyscy ci tu jadą skoro zachowujesz sie NIE jak dorosła osoba ale jak jakas "BLONDYNKA" czy tez po prostu jak IDIOTKA... :baby: |
Cytuj:
AHAHAHAHAA :D Krótko zwieźle i na temat :D |
Cytuj:
|
@Rev'ico
Naucz się czytać ze zrozumieniem!!! |
Cytuj:
Lepiej naucz się kochać ludzi :) |
Cytuj:
|
@Dorocipa
Kobieto ja chociarz wychodze z domu a nie 24 na h z synem w tibie. Siłownia rowerek Siłownia . niesiedze i niegnije w domu tak jak ty ty 50 niedożyjesz zgnijesz na bazie z synem ! @KUKUSIA Dobra niebron tego smiecia baxa i jego matki. Że pomógł kilka razy tobie juz go tam niebroń :D Zreszto gadalismy dziisaj na vencie Wiece co jak wpadla tu rodzinka Baxów to zaczeła sie kłutnia :d |
Kukusia <3 xD hehe
na temat sie nie wypowiadam wasza sprawa ja juz w Tibie nie gram :PP i Baxom kafesa itd tez to radze bo daleko nie dojedziecie ze szwedami:) |
Cytuj:
ja nie udaje madrego :( lol ,a niby czemu ktos mialby z toba dyskutowac ? |
Nyxe.
Widziałem jak pomagałeś Vivi i jak on Tobie pomagał! A teraz walczysz po przeciwnej stronie? To jest niezły dowód na to jacy Wy jesteście :( mam na myśli całą waszą bandę co przyszła z BERYLI, bo Was tam wyrzucili:D Jaki następny serwer? :D |
Cytuj:
napisz cos czasem na gadulcu :) |
Cytuj:
pozatym nawet jak przegralismy na berylii to ty i TAK nigdy nie osiagniesz tego co my... jestes 0 . Pozdro. |
Cytuj:
tak wlasnie gadalismy :) powiedzialam co mysle i zdania nie zmienie :) buzka:) a co do bronienia ja sie zapytalam :P bronienie inaczej wyglada |
Rev'ico
Może i masz rację:D Prawda boli :D Żałosna hym............... Boli w oczy..........? Kilkoro osób zaczęło się jej czepiać....... Co niektórzy nie mają umiaru ........... Czytałem wszystkie posty tutaj i stwierdzam, że Czepiacie się wszystkich co są we WRI lub po ich stronie........... Widać, że jej nie lubicie dlatego, że jest matką Baxa i jest od Was dużo starsza....... Żal mi Was:p |
Collios cieszyles sie ze elysia ma subforum, to dobrze, ale postaraj sie zeby go nie zamnkeli...Nie wnikam kogo lubisz a kogo nie, ale staraj sie byc mniej wulgarny, bo jestes bardzo, wiadomo wobec kogo...
|
Cytuj:
|
Kto jest w GiPO z beryli? widze że Satamo,Aga, Rev, Kiwi Terp~ a kto wiecej?
|
Cytuj:
A to że jerżdze bo baksta starej bo niemoge znieść Takiej Patologi ;p ale dobra niewnikam juz w nic i bede starał sie byc grzeczniejszy Pozdro Bax , I jego Mama :) Kamu Kiraxalf May 22 2007, 22:42:19 CEST Killed at Level 102 by Efferus |
Kamu Kiraxalf
May 22 2007, 22:42:19 CEST Killed at Level 102 by Efferus Każdy ma prawo paść,ale pytanie dlaczego GiPo przyjeło takiego nooba jak Kamu? Z opowiadań kumpla (sam nie gram u Was :P),wiem,że Kamu to max hiper ultra extra noob. Dlaczego, mimo że wiedział ze Wri jest w veno się tam pchał? Każdy głupi wie,że w veno o trap najłatwiej. Poza tym,koleś sprzedający całe swoje eq a następnego dnia piszący do kumpli że go własnie zhackowali,prosząc o pomoc, nie jest podejrzany? A i najlepsze. Dzień po hacku Kamu ma kase na różne items (obserwacja trade) i sd :D Zachowaj chociaż chłopcze pozory. Owneeeed. |
@Kem
Całe GiPO z Beryli, Wezu, Aga, Ja ( Nathocik ), Rev, Rakus Nightmare, Sterwor |
Cytuj:
|
Cytuj:
a ja wymienie wam pozostalych "berylianów " Satamo , dowell , elens keara , Dark Auxerius , Torazur , grał jeszcze Jonzz... ale juz niegra xd |
Cytuj:
Przecież napisałem ``GiPO`` to po co wymieniałeś Satamo, Dark Aux~, Torazura itp ? Jednym słowem NUBLET z Ciebie ;) |
@Doris
Kobieto, radzę ci żebys przestała udzielać się w tym temacie. W każdym poście coraz bardziej się pogrążasz. Za każdym razem wrzucasz masę wykrzykników i emotek. Wygląda na to, że mamy do czynienia z rozwydrzoną gówniarą, która czyta bravo, a nie z dojrzałą kobietą.
|
Cytuj:
Nublet to ty Nathocipku :) 8o 8o 8o 8o :baby: :baby: |
Cytuj:
Btw . Daafy 122... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |