![]() |
Mam 22 lvl okolo 50 w int 30 w dexie i 30 w str. Czy poradziłbym sobie w podziemiach zamku na piętrze-2?
|
chodzi o bathory dungeon?
chłopie no jasne tam są te potwory co w b1 ale tam są slayerzy gratis:P radze ci iść do rasen zamku. musisz iść do gościa w szatach kliknąć go to perona potem na murphego i wybrać go to castler rasen czy jakoś tak:P |
a ja mam taki problem wchodze na tą stronę co podajecie (żeby było po angielsku) ale otwiera mi się biała strona na której nic nie ma. Za to o dziwo ładuje mi się ta strona po chińsku(czy japońsku:) ) Czy możecie podać link prosto do pliku i zakładania konta?
|
Może mi ktoś powiedzie gdzie efektywnie expic vempkiem na 18lv? Prosze o szybka odpowiedz=]
|
Cytuj:
exp na Castle Limbo SE i NE i unikaj walki z golemerami jeśli jest ich dużo bo mogą Cie zjechać troche więc możesz mieć problemy a tak pozatym to tam a od 30 LVL'a możesz iść na Castle Rasen tak jak mówi Berburio :P |
Wróciłem do DE. :P Czasami pogrywam. Tylko wkurzający są Speedhackerzy...=\
|
Cytuj:
dokładnie ja też wróciłem do wampów mam 40 LVL ale expiłem 1 dzień na Adamie z qmplem a teraz mam zamiar iść i nabić z 42 LVLe do 20 może dam rade :D |
Wkiedyś w to grałem miałem bladera na 47 lvl ale przestałem grać teraz znów zaczołem (tyle że na nowym koncie) i zrobiłem Gunnera i mam dylemat jaki gun jest najlepszy?
|
Cytuj:
SMG - słaby dmg, wypluwa ołów najszybciej z Gunów a tego ołowiu ma na kopy.. SR - "snajperka', woooolny, ciasny magazynek, ale przydaje się jako mocny argument... SG - hmm..broń dla "niewyżytych", wolna, mocna tylko z bliska, magazynek mały, ale ma taki plus, że potrafi śrutem trafić kilku przeciwników na raz. Odświeżamy temat, pytajcie o co chcecie. |
Jest jakis sposob wyleczenia z life draina (oprocz leczenia u NPC). Doh, i 2 pytanie gdzie da sie zasadniczo latwo expic Slayem na lowlv bez vampow?
|
Cytuj:
mało Vampów spotyka się w podziemiach guildi schodzisz w B1 a później masz jeszcze jedno zejście ;Pa wyleczyć możesz się tylko u NPC |
Cytuj:
@Rankor Możesz początkowo próbować w Peronie, chociaż tam też jest sporo =.= Szczerze powiedziawszy nie ma takiego miejsca, po prostu raz jest gdzieś ich więcej, raz mniej. Możesz klepać potwory dookoła miasta. |
Cytuj:
wiesz Wg mnie jest ich tam mało bo grałem slayerem mialem 63 LVL ale mi go schaczyli jak były wampy to wpadałem tępiłem i później często spokój a pozatym często high LVL stoi pod wejściem którędy wampy wchodzą i je tępi :) |
Zrobiłem nową postać (gunner nie za dobry). Swordmaster(swordmen?) 21 lvl. Gdzie moge trenić? W kanałach trenuje ale czasem zdarzają się takie ataki vampów ze szkoda gadać, a w peronie komp mi tak przycina że nie wiem co się dzieje:D
|
Cytuj:
|
dokładnie aj a poszukuję kogoś kto ma slayera (blader ewentualnie sworder LVL 50+) jak coś to szczegóły na GG 8792583
|
Ja w to grałem ze 1~2 miechy temu. Miałem enchantera na 94 lvlu i vampka na 87. Do tego czasu bym miał obu jakiś 110~115 lvl. Ale mi się w to nie chce grać głównie przez speed hackerów. Dobiło mnie to że mojego enchantera zabiło trzech vampów ze speed hackami na 1 miał 40~ lvl drugi 35~ a 3 też cos koło tego :( . Teraz powróciłem do tibii i gram w KalOnline. Gorąco polecam tę grę.
|
Jestem Vampem 40lvl, jak ktoś chce zrobić fajne party piszcie
|
No speed hackerzy są dobijający, ostatnio widziałem 25 lvl vamp zabił mojego HealMena :D (60 siły rzuciłem miecz i rozpoczołem kariere healinga:D jazda jest już 24 lvl) wtedy jeszcze healmen był swordmasterem i zabijałem vampy z 35 lvl:D. Polecam klase Heal bo: gdy są silne ataki vampów w kanałach i jakiś obrońca ginie (bardzo mało healerów jest a szkoda:D) ludzie zaczynają przegrywać wtedy heal wpada w akcje i leczy/ożywia obrońce i tak non stop (widziałem taką akcje stałem i patrzyłem tylko że było 2 healerów jeden rzucał protekcje a drugi leczył i ożywiał).
Mam pytanie: Która z klas heal/enchater ma taki czar że podnosi vampa/potworka a potem jakiś ogromny miecz przebija go? |
Cytuj:
|
Cytuj:
dokładnie co do hacka wqrwiłem się troszke i też tak grałem Enchanterem na 60 LVL'u ale to masterzy padały a nie ja a jak będziesz to napisz na GG mój 8792583 a w KalOnline grałem ale mi się tnie za słaba karta graficzna ludzie potrzebuje bladera zamienie go za wampa ale blader 50+ LVL i chcem bez ITEMKÓW !! a wampa daje z 5 mln kasy + anti sun pall dla faceta i panienki do tego na wampie są itemki z lucky w sumie +13 lucky dodaje :) i 2 storage wykupione jak coś to na GG pisać 8792583 |
Cytuj:
Wniosek = błędne koło. |
Cytuj:
powiem Ci że hacka używam tylko jak mnie biją wampy na hacku albo slayerzy wtedy lece i tępie wszystkich a tak to gram normalnie |
@up
Hacka używasz ? Niby skąd masz ? -.- |
:d
fajna ta gra chyba,zakładam konto i ściągam ^^
|
Cytuj:
|
Adaras... speeed hack to 3 podmienione pliki. ikonka DE updater i game guard... byś poczytał www.forum-de.prv.pl
|
Cytuj:
wiesa Game Guard zostaje podmienione zostają Dark Eden i Updater :) |
aeglos ja mam bladera na 65 chyba:)
|
Cytuj:
o to napisz na mój GG :) 8792583 bo to sprawa ważna |
Kto tu kurde powiedział że healer jest do niczego kto to?:P Healer jest the best klasą! Leczy, ożywia, protekcja i walczy :D Zabiłem przed 15 minutami vampa ja 30 lvl vamp 37:P (niewiele ale zawsze radocha).
Tak wogóle dla mnie ten kto gra z hakami i innymi pierdółkami to jest dno. |
Cytuj:
|
Nie wiecie gdzie można kupić lepsze uzbrojenie, bo kupowałem w Castle Rasen i Peronie, ale jest tam ekwipunek dla postaci do 35lvl, gdzie moge kupić coś na 40lvl? gram Vampirem
@down To w jakich miastach moge kupic przedmioty dla lvl 40+?? |
Cytuj:
hehe na 40 LVL nic nie kupisz ale o ile sie orientuje moja siostra lootuje codziennie jakies APE knuckle (bron) rozne kamyczki pierscionki itp jak coś to napisz do niej na nicka Aegloska |
ej.. jeżeli chcesz to ja nosze 30 lucka:P jak masz 40 lvl to byś mi pomugł bo często lootuje takie gówna typu int+3 to bym ci mugł dawać:/
|
Cytuj:
aha a ja mam 55 lucky +2 więc jak chcesz kupić to mów :) zresztą pisz do mojej siostry na Darku do Aegloski :D ona gra teraz ostatnio więc wiesz :) ja tylko forum patrze |
hmmm... nie podniecaj się pieprzona lamo bo ze speedem nie trudno uzbierać coś takiego...hmmm.. skoro masz podobno 55 lucka to pokażesz mi w grze...bo byś musiał mieć prawie wszystko luck+4 albo wszystko+3 około...
|
mam 2pytania
1:jak sie zuca czary wampem 2:Jaka jest ruznica pomiendzy 5sword a 10sword u slayera(dobrze napisalem?) |
1: Naucz się czaru.potem wybierz go w zakładce skill i kliknij prawym na to co atakujesz...
2: na 5 sworda masz jakiś skill a na 10: troche lepszy ;) |
Już 46 lvl jak chcesz Berburio to zrobimy wypadzik poexpic w jakimś fajnym party, co do ekwipa gościu dał mi wypas itemki :p , więc na razie nie potrzebuje.
Najlepiej poexpić możemy w piątek lub sobote(brak szkoły) może nawet paru slayerów utuczemy :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |