Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Bolter 08-06-2007 01:05

A zeby zapobiec spamowi na moj temat powiem tyle Eiv poradzilo by sobie bezemnie i reszty polakow ale co wy byscie w tej wojnie zrobili bez UNitu >?
Sam unit z Aow razem Walczyli by tak jak do tej pory tyle ze bez openow a wy bez unitu moglibyscie PRZYSLOWIOWE

OB i nic wiecej.

(to komentarz na temat waszej pro game pvp i tego co sie dzialo w poprzednich wojnach)
(a partyzanci rozgromieni na openie to 2 comment na ten temat[koniec przechwalek jacy wy jestescie pro na swoich nobach powiem ze 30 lv kazdy umie zabic 70 pale m a jak co do czego macie baty :< to niepoto by was wnerwic stwierdzam fakty).

Jak macie mi cisnac stancie przed lustr4em wyzyjcie sie i napiszcie cos besz wyzwisk,sarkazmow i aluzji na moj temat.

Kolos from rodos 08-06-2007 01:54

@bolter

Weź człowieku wyjazd z tąd bo mówisz dużo a robisz... nic. Wypowiadasz sie na temat partyzantów, a padł byś jak szmata.

Btw nie uciekaj z Polskiego więcej bo twoich wypocin sie czytać nie da

Bolter 08-06-2007 03:51

No nno niewiem Dajcie mi 70 pala i wezcie do partyzantow ja chce wam pomoc :'( Proszeeee

Skad wiesz moze niepadl bym jak szmata masz na to jakies dowody?
niemozesz mnie ocenic niewidzac mnie w akcji wiec grzecznie mowiac stul pysk an temat mojego pvp ja wasze widzialem i z tego co widze niejest tak bajecznie jak pisaliscie na forum.(nieczuje sie lepszy badz jednak to moja reposta na temat twojego bez sensownego posta ktory proboje mnie obrazic)

A co do polskiego boze czlowieku czujesz sie lepszy to niepisz tutaj :< a to co ja pisze niemusisz czytac.

SeQ_PL 08-06-2007 09:05

@Ader:
Ty za to masz mnóstwo fragów prawda? Przypomne ci ze Dimitri padl jak ciota odemnie i galadorma uzywajac 5 sd i 1 fe. Pozdro600

Morii 08-06-2007 09:07

Czy wy rozumiecie ten temat na forum? bo jakos nie widze tutaj oprocz plytkiej rozmowy nic na temat wojny.. albo nie piszcie nic, albo komentujcie wojne a porachunki i madrosci ktore sa gowno warte zostawcie na rozmowe przy kawie itd

Kiko wiesz czemu sie wyplacil i co teraz wszyscy musza wiedziec jaki ty jestes wspanialy bo wiesz? bez sens, naucz sie wiedziec i milczec, wykorzystasz swoja " wiedze " w odpowiedniej chwili.

Wesha 08-06-2007 09:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1471233)
(to komentarz na temat waszej pro game pvp i tego co sie dzialo w poprzednich wojnach)
(a partyzanci rozgromieni na openie to 2 comment na ten temat[koniec przechwalek jacy wy jestescie pro na swoich nobach powiem ze 30 lv kazdy umie zabic 70 pale m a jak co do czego macie baty :< to niepoto by was wnerwic stwierdzam fakty).

kolejny idiota ktory mysli ze fragi sa licznikiem pvp... gdybys byl 20+ vs 6 do tego bez knightow fratena i lochkarta przeciwko 15 msow to bys nie padl? nawet z najwiekszym pvp nie udalo by nam sie nic. obeszli nas z 2 stron. cortezy postepuja tak samo jak Eiv desperacko szukaja pomocnikow.. tylko ze jak zwykle wybieraja noobow typu mefisto czy liryczny.... liryczny znowu padniesz :D pozdro

-=Misiekmen=- 08-06-2007 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1471379)
Czy wy rozumiecie ten temat na forum? bo jakos nie widze tutaj oprocz plytkiej rozmowy nic na temat wojny.. albo nie piszcie nic, albo komentujcie wojne a porachunki i madrosci ktore sa gowno warte zostawcie na rozmowe przy kawie itd

Kiko wiesz czemu sie wyplacil i co teraz wszyscy musza wiedziec jaki ty jestes wspanialy bo wiesz? bez sens, naucz sie wiedziec i milczec, wykorzystasz swoja " wiedze " w odpowiedniej chwili.

Zaczynam zmieniać o Tobie zdanie, Morita.

-=Misiekmen=- 08-06-2007 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1471217)
Nie mowie ze jestem niewiadomo kim i wiem niewiadomo ile wiedzialem poprostu o rzeczach ktorych wam niepowiedzieli wasi przwodcy no poprostu sprawy w tej wojnie zmieniaja sie szybko i nawet ja wielu rzeczy jeszcze niewiem niechodzi oto by czuc sie lepszym lecz by powiedziec wam otym ze tez niewiecie wszystkiego no poprostu.

@ Misiek Sram na to co powiedza i pomysla inni o tym poscie przejmujesz sie tym to znaczy ze niedorosles ^^

A jesli chodzi o rekrutacje to ze mnie zrekrutowali to niebyl akt desperacji(przynajmniej z ich strony mzoe z mojej bo niemialem wyjscia a placic wam niebede) i przynajmniej nie dalem fraga jak ty( do tej pory) ^^ na Openie i czujesz sie mocniejszy? Powiesz mi ze zrobiles w tej wojnie wiecej niz ja? (mzoe ale niewiele wiecej) byles an kazdym spotkaniu latales na openie 90 knightem i dlatego sie czujesz lepszy? niesadze bo nadal mozesz gowno zrobic a nawet mniej niz ja ze tak powiem.

(Przypomne akcje z przed paru tyg a nawet miechow "misiekmen sie wychwalal a potem wybiegl na openie i zpadl na 4 sd? 5 ? pwoiedzmy i co na forum sie dzialo BOterzy Boterzy !! Szkoda ze wy jestescie swieci i nieuzywacie botow ^^)

A ja i tak tez w sumie malo moge ale wiem 1 ze przynajmniej ludzie z Eiv szanuja moje zdanie. ( a po waszych postach twierdze ze macie malo do gadania w tym aliance all podpozadkowani Gaurze co on powie to robicie pewnie 0 sprzeciwu)

Na openie na którym Cię zabrakło :O

ader 08-06-2007 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=Misiekmen=- (Post 1471583)
Zaczynam zmieniać o Tobie zdanie, Morita.

A wiesz, że ja też? Serio, szacunek..

@Seq
Dobrze wiesz, że jako knight niewiele mogę zrobić ;)
Co prawda nie liczę na cud, ale może po update przynajmniej pvp przywrócą, bo hotkeyowane sd + manafluidowanie się w biegu i tego typu cudeńka zwyczajnie zabiły knighta w walkach pvp. Może wkrótce knighty znów coś będą znaczyć...

Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej zabawy w czasie długiego weekenduuuu! =D

Torpedo 08-06-2007 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1471714)
A wiesz, że ja też? Serio, szacunek..

@Seq
Dobrze wiesz, że jako knight niewiele mogę zrobić ;)
Co prawda nie liczę na cud, ale może po update przynajmniej pvp przywrócą, bo hotkeyowane sd + manafluidowanie się w biegu i tego typu cudeńka zwyczajnie zabiły knighta w walkach pvp. Może wkrótce knighty znów coś będą znaczyć...

Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej zabawy w czasie długiego weekenduuuu! =D

No i znowu boterzy zyskali by ogromna przewage nad zwyklymi graczami. Niech juz jesli chodzi o hotkeye pozostanie tak jak jest.

Bolter 09-06-2007 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=Misiekmen=- (Post 1471590)
Na openie na którym Cię zabrakło :O

CHcialbym powiedzirec ze na nim bylem a kim gralem mozesz tylko przypuszczac

Bolter 09-06-2007 00:17

Szacunek Mori bo normalnie psycholog sie znalazl XD

Z mojej Perspektywy.
Szkoda ze ty nieumiesz chociaz w Wojnie pokazac co umiesz tylko jedno co widze to ze cisniesz Szwedom za nieudane badz bezmyslne akcje a oni i tak na ciebie leja bys zagadal normalnie znimi to moze by to cos wnioslo naucz sie ze nie my tu dowodzimy. I ze niezawsze wszystkim mozna pocisnac jakcy oni sa bezmyslni bo jak narazie to byles Glownie charem ktorym gral jakis swe.

Pozatym jak trzeba to umiem cos ukryc.

Szczuru.pl 09-06-2007 00:37

Chłopaki, nie kłóćcie sie..... jesteśmy w jednej gildii i obecnie naszym nadrzędnym celem jest Zdobycie władzy na tym zaśmieconym przez papierki Gaury po bigmakach serwie.

@ Mori

A twoje dyskutowanie na temat tematami poruszanymi przez kika na forum dla mnie przynajmniej wygląda na bratanie sie z wrogiem..... jak sie mylę to mnie sprostuj, ale nie widzę potrzeby prawic kazań kikowi. : )

Versus 09-06-2007 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1473785)
Szacunek Mori bo normalnie psycholog sie znalazl XD

Z mojej Perspektywy.
Szkoda ze ty nieumiesz chociaz w Wojnie pokazac co umiesz tylko jedno co widze to ze cisniesz Szwedom za nieudane badz bezmyslne akcje a oni i tak na ciebie leja bys zagadal normalnie znimi to moze by to cos wnioslo naucz sie ze nie my tu dowodzimy. I ze niezawsze wszystkim mozna pocisnac jakcy oni sa bezmyslni bo jak narazie to byles Glownie charem ktorym gral jakis swe.

Pozatym jak trzeba to umiem cos ukryc.

no prosze, a niby to my jestesmy slugusami gaury =)

Mefisto.16.Psk 09-06-2007 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1471387)
kolejny idiota ktory mysli ze fragi sa licznikiem pvp... gdybys byl 20+ vs 6 do tego bez knightow fratena i lochkarta przeciwko 15 msow to bys nie padl? nawet z najwiekszym pvp nie udalo by nam sie nic. obeszli nas z 2 stron. cortezy postepuja tak samo jak Eiv desperacko szukaja pomocnikow.. tylko ze jak zwykle wybieraja noobow typu mefisto czy liryczny.... liryczny znowu padniesz :D pozdro

Ty ja padłem i jakoś sie nie gniewam znobiłem troche ale to tyko gra. Czemu desperacko wy jestescie głównie do mas logów i robienia pułapek. lecz na openach wymiekacie taka jest prawda i tak kto ma jakie pvp jak wyskakuje Ci 10 vs 2. Obojetnie jakie PVP i tak nic nie zrobisz i czemu nazywasz nas nobami? To jest tylko gra człowieku.Wyzywasz kogos od nobów a sam lepszy nie jesteś bo wiesz jak to jest jak jest 23 vs 6 a 10 vs 2. Czyli sam wiesz ze PVP obojetnie jakie nic nie da nic.

Bolter 09-06-2007 09:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Versus (Post 1473905)
no prosze, a niby to my jestesmy slugusami gaury =)

Napisalem ze trzeba sie nauczyc ze nie my tu dowodzimy ale niejest tak ze niemamy nic do powiedzenia ze musimy zrobic to co powie masz pomysl powiedz wysluchaja obmysla przynajmniej dla mnie taka opcja jest dostepna a z tego co widzialem to Mori tylko sie wnerwia drze na nich morde a oni i tak to olewaja.

Martinesz 09-06-2007 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1473842)
Chłopaki, nie kłóćcie sie..... jesteśmy w jednej gildii i obecnie naszym nadrzędnym celem jest Zdobycie władzy na tym zaśmieconym przez papierki Gaury po bigmakach serwie.

lol, tutaj widzimy poziom Twojej inteligencji... ograniczasz sie tylko do wyzywania, jechania po innych graczach, zero żadnych przesłań. Jak chcesz się pokazać to idź na forum dla trolli. Te forum zaczyna sięgać dna, same wyzywanie, mijanie się z rolą forum...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk
Ty ja padłem i jakoś sie nie gniewam znobiłem troche ale to tyko gra. Czemu desperacko wy jestescie głównie do mas logów i robienia pułapek. lecz na openach wymiekacie taka jest prawda i tak kto ma jakie pvp jak wyskakuje Ci 10 vs 2. Obojetnie jakie PVP i tak nic nie zrobisz i czemu nazywasz nas nobami? To jest tylko gra człowieku.Wyzywasz kogos od nobów a sam lepszy nie jesteś bo wiesz jak to jest jak jest 23 vs 6 a 10 vs 2. Czyli sam wiesz ze PVP obojetnie jakie nic nie da nic.

wyszlismy w 6 na opena, to oczywiscie, wy zalogowaliscie 20 noob charow (30+lv), których powybijaliśmy, ale oczywiście nie mogą być wliczani w war statsy... pomimo przewagi liczebnej, nie możecie nas pokonać :P

damtob 09-06-2007 15:07

Cytuj:

Hmmm Bigmaki sa w kartonikach xddd

Wesha 09-06-2007 16:00

Mefisto zmieniam zdanie na twoj temat :) Szczuru szczuru moze zamiast wyzywac zaczal cos robic? Bolter ty tak samo... ogolnie ta wojna jest nudna zrobcie cos a nie :D

Mefisto.16.Psk 09-06-2007 16:21

tez tak o tym sądze. Podochodziliscie do wojny a nic jeszcze w niej nie zrobiliscie a smiejecie sie innych ze padaja brak słów.

Emok 09-06-2007 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1474144)
Napisalem ze trzeba sie nauczyc ze nie my tu dowodzimy ale niejest tak ze niemamy nic do powiedzenia ze musimy zrobic to co powie masz pomysl powiedz wysluchaja obmysla przynajmniej dla mnie taka opcja jest dostepna a z tego co widzialem to Mori tylko sie wnerwia drze na nich morde a oni i tak to olewaja.

Poprawne ortograficznie, krótkie zdanie.
8o

Kozi_the_pall 09-06-2007 17:25

Cytuj:

poziom twojej inteligencji jest po prostu zadziwiajacy
ja za Gaura nigdy nie przepadalem, ale nigdy tez nie wysmiewalem sie z jego badz co badz nadmiernej wagi bo to mnie zupelnie nie obchodzi
jak masz cos do Gaury to wyskocz z nim na solo i sie okaze jak jego waga przeszkadza mu w grze

jesli natomiast chodzi o Moriego to nigdy z nim nie gadalem, ale wnioskuje z jego wypowiedzi na tym forum ze jest jedna z niewielu osob ktore potrafia prowadzic normalny dialog, bo wiekszosc tego nie potrafi

Wojtemo 09-06-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1475196)
tez tak o tym sądze. Podochodziliscie do wojny a nic jeszcze w niej nie zrobiliscie a smiejecie sie innych ze padaja brak słów.

Drogi Pawle Wielki nie wiem teraz czy ty bronisz samego siebie i swoje zachowanie w wojnie...Bo padales jak noob i nic nie wniosles do wojny!Dowiodlo to zamienienie sie charami z Mefisto i teraz probujesz pokazac jaki jestes wielki:Dzal mi ciebie...

SeQ_PL 09-06-2007 17:41

Cytuj:

Brak słów to mi na ciebie. Niedość ze sharowales acc i nie powiedziales liderowi o tym to jeszcze wisiały ci losy wojny. Nie lubie zbytnio partyzantów ale ten kto zlapie fraga na tobie (solo) dostanie niespodziankę (dotyczy pierwszej osoby która go zabije).

Komisarzyk 09-06-2007 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1475389)
Brak słów to mi na ciebie. Niedość ze sharowales acc i nie powiedziales liderowi o tym to jeszcze wisiały ci losy wojny. Nie lubie zbytnio partyzantów ale ten kto zlapie fraga na tobie (solo) dostanie niespodziankę (dotyczy pierwszej osoby która go zabije).

Zmobilizowales mnie!!

Torpedo 09-06-2007 18:29

Cytuj:

Robimy nagonke na Mefisto HIHIHI

ader 09-06-2007 19:46

Cytuj:

SeQ, jak mi dasz kasę na broń po update to jestem pierwszy ;)

Bolter 10-06-2007 00:14

Cytuj:

Czemu sprzedales Pawla a teraz ukrywasz sie pod Mefistem i myslisz ze jestes innym czlowiekiem?
SMiejemy sie To fakt bo jak dajesz passy typowi podczas wojny ktory idzie i bije nooba kazadum to jak to wyglada(Noob?) nad wszystko i jak tu sie nie smiac , ja niedaje free fragow a jak chcial bys wiedziec to jednak robie tu duzo ,nie musze fragowac ludzi (100 palem nielatwo wsrod 120 Sorcow zrobic fraga) by robic tutaj wystarczajaco duzo wiele osob twierdzi ze robie tu wiecej niz jaki kolwiek polak z Eiv to niemoje zdanie ale innych osob.

WIec nieplacz na forum i przestan pisac jak bys byl inna osoba.

Nooby sie licza ?Oj Pawel skoncz grac tak jak mowiles bo bedzie zle, Masz Rsa?
Co nosisz moze zarobie na tobie troche.

@Emok niemasz juz ise czego czepiac jestes hunted jeszcze cie niedorwalismy twoja kolej przyjdzie. Martw sie o to bys nacisna odpowiedni hotkey by sie uchnac bo ja sie posmieje z twojego pvp jak ty z mojej ortografi.

De'Leash 10-06-2007 00:18

Bardzo oryginalne wypowiedzi^^
A wojna-nic nowego:(

Morii 10-06-2007 01:53

Nie ma to jak pod wplywem bolesnej prawdy powiedziec pare slow za duzo? Szkoda tylko ze niektorych faktow nie da sie cofnac. Kazdy doskonale wie ze ja w Tibie malo co gram. Ale ty zamiast grac to piszesz tone bzdur dosc plytkim i nieodpowiednim jezykiem, wyglada to na lat 15. Podobno o czlowieku najlepiej swiadczy to jak zachowuje sie w stresowych sytuacjach.

Tibia to jest tylko gra ktora nie powinna miec odbicia na nasze zycie, traktujcie to jak zabawe, emocje ktore wyrazasz Kiko na tym forum sa o duzo przesadzone, albo robisz to specjalnie albo powinienes pomyslec czy to ty grasz w gre czy ona gra toba.

Pozdrawiam Mori

MalleL1990 10-06-2007 01:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1476308)
nad wszystko i jak tu sie nie smiac , ja niedaje free fragow a jak chcial bys wiedziec to jednak robie tu duzo ,nie musze fragowac ludzi (100 palem nielatwo wsrod 120 Sorcow zrobic fraga) by robic tutaj wystarczajaco duzo wiele osob twierdzi ze robie tu wiecej niz jaki kolwiek polak z Eiv to niemoje zdanie ale innych osob.

A Miśka wyzywałeś, że nic nie robi? Przecież prędzej Ty kogoś zfragujesz niż taki knighta, a o innych mówisz, że nic nie robią, bo sam patrzysz na to, czy zdobywają fragi, czy nie, a siebie bronisz. Popatrz czasem na innych z ich perspektywy, a nie tylko z swojej.

Tak, tylko Mori tak pisze, że chce się czytać :baby:

Mefisto.16.Psk 10-06-2007 02:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 1475379)
Drogi Pawle Wielki nie wiem teraz czy ty bronisz samego siebie i swoje zachowanie w wojnie...Bo padales jak noob i nic nie wniosles do wojny!Dowiodlo to zamienienie sie charami z Mefisto i teraz probujesz pokazac jaki jestes wielki:Dzal mi ciebie...

A czy ktos inny z twoich wspaniałych kolegów wniosło coś. Kilka fragów tak jak i może ja nigdy ic do Ciebie nie miałem ale zaczynasz przeginac troche. Odbiło Ci przebywanie z innym kolegami chyba. Brak mi słow moze Ty pokazesz jaki jestes boski

Jez17Psk 10-06-2007 02:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 1475379)

Sory Wojtuś ale w kwestii padania uważam ,że zwracasz się do nieodpowiedniej osoby ten gość co teraz gra Mefistem ,Pawłem nie padł ani razu -.- więc skończ najeżdżać na niego :) Pozdro

Jez17Psk 10-06-2007 02:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1476308)
Czemu sprzedales Pawla a teraz ukrywasz sie pod Mefistem i myslisz ze jestes innym czlowiekiem?
SMiejemy sie To fakt bo jak dajesz passy typowi podczas wojny ktory idzie i bije nooba kazadum to jak to wyglada(Noob?) nad wszystko i jak tu sie nie smiac , ja niedaje free fragow a jak chcial bys wiedziec to jednak robie tu duzo ,nie musze fragowac ludzi (100 palem nielatwo wsrod 120 Sorcow zrobic fraga) by robic tutaj wystarczajaco duzo wiele osob twierdzi ze robie tu wiecej niz jaki kolwiek polak z Eiv to niemoje zdanie ale innych osob.

WIec nieplacz na forum i przestan pisac jak bys byl inna osoba.

Nooby sie licza ?Oj Pawel skoncz grac tak jak mowiles bo bedzie zle, Masz Rsa?
Co nosisz moze zarobie na tobie troche.

@Emok niemasz juz ise czego czepiac jestes hunted jeszcze cie niedorwalismy twoja kolej przyjdzie martw sie o to bys nacisna odpowiedni hotkey by sie uchnac bo ja sie posmieje z twojego pvp jak ty z mojej ortografi.

Kurwa najlepszy kolega (niby):baby: pfff żal mi cię Bolter (forever loyal)
Ps. Jkabyśm miał za 2 ownera takiego ćpuna jak Paweł tobyś wiedział dlaczego sprzedał konto

Bolter 10-06-2007 02:34

ćpuna ? hahahah DObre Dobre N/c i niepowiem kwesti ktora nasowa mi sie na mysl popytajcie ludzi to wam powiedza co i jak na wasz temat.

@ Mori moze ja powinienem napisac to gdy ponosilo cie na Ventrilo cisniecie i wyzywanie Swe na Ventrilo to calkiem proste i normalnie zagranie czlowieka ktory gra w Tibie A nie ona Nim?

Szczycisz sie Matura moze i moj jezyk jest plytki ale pisze co mysle a nie proboje sie podpodobac innym zeby zle omnie niemysleli.
Jest Pare osob ktore szanuja mnei za to co pisze na forum bo (prawie)zawsze pisze prawde bez sciemniact i proby ukrycia czegos co i tak jest oczywiste.

Co do Misiekmena Chodzi oto ze przez 2 lata w moich oczach zrobil malo bo twierdzielm ze wtedy mieli latwiej ale no coz pomylilem sie i przyznam sie do błedu i (Sory Misiek za to ze powiedzialem ze nic nierobisz bo niefragujesz Wbiles ostatnio Lv czy tam odrobiles Pozdro).

Moze i nie Pawel padal ale niechodzi tylko o padanie powiedz mi kto daje passy 2 czlowiekowi by nim gral podczas wojny nic niewiedzac o tym co sie dzieje do okola ( tym bardziej niemowiac otym nikomu). Informacja o sprzedarzy chara byla by calkiem na miejscu badz informacja ze wiecej niebedzie walczyl.

Bolter 10-06-2007 02:40

Niechce sie klucic z toba mori bo to bez sensu bylo wiele sytuacji ze ja ciebei tez nierozumielem i dawales sie ponosic agresji i bezmyslnosci.

"BO Podobno o czlowieku najlepiej swiadczy to jak zachowuje sie w stresowych sytuacjach"

Twoje zachowania wtedy moglem ocenic tez na 15 lat.

Morii 10-06-2007 11:08

szkoda tylko iz podajesz same ogoly, zadnego szczegolu, cos gdzies ktos kiedys, no i winny sie tlumaczy.

Bolter 10-06-2007 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1476723)
szkoda tylko iz podajesz same ogoly, zadnego szczegolu, cos gdzies ktos kiedys, no i winny sie tlumaczy.

Aj Mori Mori
Powiem Tak
Niejestem Sam xD

Madreth 10-06-2007 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1476535)
ćpuna ? hahahah DObre Dobre N/c i niepowiem kwesti ktora nasowa mi sie na mysl popytajcie ludzi to wam powiedza co i jak na wasz temat.

@ Mori moze ja powinienem napisac to gdy ponosilo cie na Ventrilo cisniecie i wyzywanie Swe na Ventrilo to calkiem proste i normalnie zagranie czlowieka ktory gra w Tibie A nie ona Nim?

Szczycisz sie Matura moze i moj jezyk jest plytki ale pisze co mysle a nie proboje sie podpodobac innym zeby zle omnie niemysleli.
Jest Pare osob ktore szanuja mnei za to co pisze na forum bo (prawie)zawsze pisze prawde bez sciemniact i proby ukrycia czegos co i tak jest oczywiste.

Co do Misiekmena Chodzi oto ze przez 2 lata w moich oczach zrobil malo bo twierdzielm ze wtedy mieli latwiej ale no coz pomylilem sie i przyznam sie do błedu i (Sory Misiek za to ze powiedzialem ze nic nierobisz bo niefragujesz Wbiles ostatnio Lv czy tam odrobiles Pozdro).

Moze i nie Pawel padal ale niechodzi tylko o padanie powiedz mi kto daje passy 2 czlowiekowi by nim gral podczas wojny nic niewiedzac o tym co sie dzieje do okola ( tym bardziej niemowiac otym nikomu). Informacja o sprzedarzy chara byla by calkiem na miejscu badz informacja ze wiecej niebedzie walczyl.

Wymien mi jakie osoby cie tutaj szanuja badz na titani, jest w ogole ktos taki oprocz tych zacofanych ludzi z targowka?

SeQ_PL 10-06-2007 11:26

Lekcja zycia rl dla was!
Vaxefuve wisial mi 150k... :(
http://img292.imageshack.us/img292/9830/dsc00363oz0.jpg

Pozdro wszystkim xD i zapraszam tutorow z kazadum itp. do wspolnej gry na tescie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:07.