![]() |
A zeby zapobiec spamowi na moj temat powiem tyle Eiv poradzilo by sobie bezemnie i reszty polakow ale co wy byscie w tej wojnie zrobili bez UNitu >?
Sam unit z Aow razem Walczyli by tak jak do tej pory tyle ze bez openow a wy bez unitu moglibyscie PRZYSLOWIOWE OB i nic wiecej. (to komentarz na temat waszej pro game pvp i tego co sie dzialo w poprzednich wojnach) (a partyzanci rozgromieni na openie to 2 comment na ten temat[koniec przechwalek jacy wy jestescie pro na swoich nobach powiem ze 30 lv kazdy umie zabic 70 pale m a jak co do czego macie baty :< to niepoto by was wnerwic stwierdzam fakty). Jak macie mi cisnac stancie przed lustr4em wyzyjcie sie i napiszcie cos besz wyzwisk,sarkazmow i aluzji na moj temat. |
@bolter
Weź człowieku wyjazd z tąd bo mówisz dużo a robisz... nic. Wypowiadasz sie na temat partyzantów, a padł byś jak szmata. Btw nie uciekaj z Polskiego więcej bo twoich wypocin sie czytać nie da |
No nno niewiem Dajcie mi 70 pala i wezcie do partyzantow ja chce wam pomoc :'( Proszeeee
Skad wiesz moze niepadl bym jak szmata masz na to jakies dowody? niemozesz mnie ocenic niewidzac mnie w akcji wiec grzecznie mowiac stul pysk an temat mojego pvp ja wasze widzialem i z tego co widze niejest tak bajecznie jak pisaliscie na forum.(nieczuje sie lepszy badz jednak to moja reposta na temat twojego bez sensownego posta ktory proboje mnie obrazic) A co do polskiego boze czlowieku czujesz sie lepszy to niepisz tutaj :< a to co ja pisze niemusisz czytac. |
@Ader:
Ty za to masz mnóstwo fragów prawda? Przypomne ci ze Dimitri padl jak ciota odemnie i galadorma uzywajac 5 sd i 1 fe. Pozdro600 |
Czy wy rozumiecie ten temat na forum? bo jakos nie widze tutaj oprocz plytkiej rozmowy nic na temat wojny.. albo nie piszcie nic, albo komentujcie wojne a porachunki i madrosci ktore sa gowno warte zostawcie na rozmowe przy kawie itd
Kiko wiesz czemu sie wyplacil i co teraz wszyscy musza wiedziec jaki ty jestes wspanialy bo wiesz? bez sens, naucz sie wiedziec i milczec, wykorzystasz swoja " wiedze " w odpowiedniej chwili. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Seq Dobrze wiesz, że jako knight niewiele mogę zrobić ;) Co prawda nie liczę na cud, ale może po update przynajmniej pvp przywrócą, bo hotkeyowane sd + manafluidowanie się w biegu i tego typu cudeńka zwyczajnie zabiły knighta w walkach pvp. Może wkrótce knighty znów coś będą znaczyć... Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej zabawy w czasie długiego weekenduuuu! =D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szacunek Mori bo normalnie psycholog sie znalazl XD
Z mojej Perspektywy. Szkoda ze ty nieumiesz chociaz w Wojnie pokazac co umiesz tylko jedno co widze to ze cisniesz Szwedom za nieudane badz bezmyslne akcje a oni i tak na ciebie leja bys zagadal normalnie znimi to moze by to cos wnioslo naucz sie ze nie my tu dowodzimy. I ze niezawsze wszystkim mozna pocisnac jakcy oni sa bezmyslni bo jak narazie to byles Glownie charem ktorym gral jakis swe. Pozatym jak trzeba to umiem cos ukryc. |
Chłopaki, nie kłóćcie sie..... jesteśmy w jednej gildii i obecnie naszym nadrzędnym celem jest Zdobycie władzy na tym zaśmieconym przez papierki Gaury po bigmakach serwie.
@ Mori A twoje dyskutowanie na temat tematami poruszanymi przez kika na forum dla mnie przynajmniej wygląda na bratanie sie z wrogiem..... jak sie mylę to mnie sprostuj, ale nie widzę potrzeby prawic kazań kikowi. : ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Napisalem ze trzeba sie nauczyc ze nie my tu dowodzimy ale niejest tak ze niemamy nic do powiedzenia ze musimy zrobic to co powie masz pomysl powiedz wysluchaja obmysla przynajmniej dla mnie taka opcja jest dostepna a z tego co widzialem to Mori tylko sie wnerwia drze na nich morde a oni i tak to olewaja. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmmm Bigmaki sa w kartonikach xddd |
Mefisto zmieniam zdanie na twoj temat :) Szczuru szczuru moze zamiast wyzywac zaczal cos robic? Bolter ty tak samo... ogolnie ta wojna jest nudna zrobcie cos a nie :D
|
tez tak o tym sądze. Podochodziliscie do wojny a nic jeszcze w niej nie zrobiliscie a smiejecie sie innych ze padaja brak słów.
|
Cytuj:
8o |
Cytuj:
ja za Gaura nigdy nie przepadalem, ale nigdy tez nie wysmiewalem sie z jego badz co badz nadmiernej wagi bo to mnie zupelnie nie obchodzi jak masz cos do Gaury to wyskocz z nim na solo i sie okaze jak jego waga przeszkadza mu w grze jesli natomiast chodzi o Moriego to nigdy z nim nie gadalem, ale wnioskuje z jego wypowiedzi na tym forum ze jest jedna z niewielu osob ktore potrafia prowadzic normalny dialog, bo wiekszosc tego nie potrafi |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
SMiejemy sie To fakt bo jak dajesz passy typowi podczas wojny ktory idzie i bije nooba kazadum to jak to wyglada(Noob?) nad wszystko i jak tu sie nie smiac , ja niedaje free fragow a jak chcial bys wiedziec to jednak robie tu duzo ,nie musze fragowac ludzi (100 palem nielatwo wsrod 120 Sorcow zrobic fraga) by robic tutaj wystarczajaco duzo wiele osob twierdzi ze robie tu wiecej niz jaki kolwiek polak z Eiv to niemoje zdanie ale innych osob. WIec nieplacz na forum i przestan pisac jak bys byl inna osoba. Nooby sie licza ?Oj Pawel skoncz grac tak jak mowiles bo bedzie zle, Masz Rsa? Co nosisz moze zarobie na tobie troche. @Emok niemasz juz ise czego czepiac jestes hunted jeszcze cie niedorwalismy twoja kolej przyjdzie. Martw sie o to bys nacisna odpowiedni hotkey by sie uchnac bo ja sie posmieje z twojego pvp jak ty z mojej ortografi. |
Bardzo oryginalne wypowiedzi^^
A wojna-nic nowego:( |
Nie ma to jak pod wplywem bolesnej prawdy powiedziec pare slow za duzo? Szkoda tylko ze niektorych faktow nie da sie cofnac. Kazdy doskonale wie ze ja w Tibie malo co gram. Ale ty zamiast grac to piszesz tone bzdur dosc plytkim i nieodpowiednim jezykiem, wyglada to na lat 15. Podobno o czlowieku najlepiej swiadczy to jak zachowuje sie w stresowych sytuacjach.
Tibia to jest tylko gra ktora nie powinna miec odbicia na nasze zycie, traktujcie to jak zabawe, emocje ktore wyrazasz Kiko na tym forum sa o duzo przesadzone, albo robisz to specjalnie albo powinienes pomyslec czy to ty grasz w gre czy ona gra toba. Pozdrawiam Mori |
Cytuj:
Tak, tylko Mori tak pisze, że chce się czytać :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps. Jkabyśm miał za 2 ownera takiego ćpuna jak Paweł tobyś wiedział dlaczego sprzedał konto |
ćpuna ? hahahah DObre Dobre N/c i niepowiem kwesti ktora nasowa mi sie na mysl popytajcie ludzi to wam powiedza co i jak na wasz temat.
@ Mori moze ja powinienem napisac to gdy ponosilo cie na Ventrilo cisniecie i wyzywanie Swe na Ventrilo to calkiem proste i normalnie zagranie czlowieka ktory gra w Tibie A nie ona Nim? Szczycisz sie Matura moze i moj jezyk jest plytki ale pisze co mysle a nie proboje sie podpodobac innym zeby zle omnie niemysleli. Jest Pare osob ktore szanuja mnei za to co pisze na forum bo (prawie)zawsze pisze prawde bez sciemniact i proby ukrycia czegos co i tak jest oczywiste. Co do Misiekmena Chodzi oto ze przez 2 lata w moich oczach zrobil malo bo twierdzielm ze wtedy mieli latwiej ale no coz pomylilem sie i przyznam sie do błedu i (Sory Misiek za to ze powiedzialem ze nic nierobisz bo niefragujesz Wbiles ostatnio Lv czy tam odrobiles Pozdro). Moze i nie Pawel padal ale niechodzi tylko o padanie powiedz mi kto daje passy 2 czlowiekowi by nim gral podczas wojny nic niewiedzac o tym co sie dzieje do okola ( tym bardziej niemowiac otym nikomu). Informacja o sprzedarzy chara byla by calkiem na miejscu badz informacja ze wiecej niebedzie walczyl. |
Niechce sie klucic z toba mori bo to bez sensu bylo wiele sytuacji ze ja ciebei tez nierozumielem i dawales sie ponosic agresji i bezmyslnosci.
"BO Podobno o czlowieku najlepiej swiadczy to jak zachowuje sie w stresowych sytuacjach" Twoje zachowania wtedy moglem ocenic tez na 15 lat. |
szkoda tylko iz podajesz same ogoly, zadnego szczegolu, cos gdzies ktos kiedys, no i winny sie tlumaczy.
|
Cytuj:
Powiem Tak Niejestem Sam xD |
Cytuj:
|
Lekcja zycia rl dla was!
Vaxefuve wisial mi 150k... :( http://img292.imageshack.us/img292/9830/dsc00363oz0.jpg Pozdro wszystkim xD i zapraszam tutorow z kazadum itp. do wspolnej gry na tescie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:07. |