![]() |
phhi Arnoo to nie gra na Xerenie, na vent go nie bylo wogóle i na 100% nie bedzie na zadnej akcji, sam nie wiem czemu swe od nas mu inva dali ;d
|
Kurwa no róbcie coś (expcie chociaż) bo swe wpierdlal level równo
a wy..... Oni chyba wogóle was nie respektują:o Rozimiem doskonale że sprawy w RL są najważniejesze ale jeżeli podjeliście sie tej "wojny" to nie wypada odpuszczać i spokojnie się przyglądać jak expią Ja proponuje za cel eaka malice wczoraj RS wbił;) BTW Czy mi ktoś w końcu może powiedzieć po której stronie są falcon morales, varene, niesamowity~ (jak tak dalej będzie expił to będzie miał sporo do powiedzenia)B), |
Powtarzasz sie jeden z drugim.
Nie takie głowy jak wy myślały nad ta wojna! |
I tak sie nie dowiesz kto z nich jest po czyjej stronie jak niesamowity~ powie ze jest z polakami to go swe zhunca tak samo jak powie ze jest z swe to go polacy zhunca wiec poco ma mowic mi sie wydaje ze oni sa neutralni nie sa po niczyjej stronie :p
|
falcon jest neutralny ;p
|
Cytuj:
Niema czegos takiego na xerenie jak neutralnosc :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hahaha neutralność na xerenie lol :D
|
jak to nie ma neutralności? Zeptoo np. jest neutralny, więc raz go WBK zabije a raz Tengu. Tyle że jego za bardzo nie lubią ale to już inna bajka:p
|
Cytuj:
|
Oput owned... kk thx bye..
Szukajcie preview na youtube ;d |
Cytuj:
|
Jun 03 2007, 13:27:54 CEST Killed at Level 167 by Mattrixo
Hehahahehseh XD GZ xD |
Snustorr aka Chamberlain aka Szambelans ostatnio najbardziej się woził na forum, ciekawe co teraz będzie miał do powiedzenia
|
|
(: nice nice nice nice nice i jeszcze raz... wiadomo co... nice!
|
Cytuj:
|
Filmik jest?? Najlepiej Tibicam
|
Gratz chlopaki!!! Znakomite posuniecie, udany masslog, dobrze ze ubilscie tego ktory najwiecej expil teraz zapewne mu sie odechce:D a jak nie to zawsze mozna jescze raz go dojechac xD
Zastanawia mnie aby to dlaczego chlopaki z partille szperaja przy lootbagu a matrixo z ottem do niego nawet nie podchodza |
Ja nie mialem capa;p
|
A co to za różnica kto podejdzie do loota, itak zrobimy z nim co trzeba
|
I tak sie podzielimy wiec nie wiem oczym gadka.Kazdy duzo sd stracil :S
|
Nie no to skoro macie do siebie takie zaufannie to dobrze wrózy :)
P.s Nie dajcie sie sprowkowac narazie na OB, siedzcie jak najwiecej na vencie i robice te masslogi a bedzie dobrze:D |
omg zabiliscie smurfstora... gz... tylko jedno male dzwieczace pytanie: "no i co z tego?"... moze teraz tengusy nie sa online ale za kilka dni znowu wroca i dalej bedzie to samo ze oni expia a wy nie i jaki w tym wszystkim sens?
|
@Up
Ależ z ciebie optymista ;) |
Cytuj:
|
Zobaczymy, czy bedzie tak jak mowisz ;)
|
Ende~
A wiec Twoim zdaniem lepiej bylo go nie zabijac? Ty myslisz ze jak OB by zrobil to by wszystkich zabili i juz byloby po wojnie? Nie tacy stratedzy jak Ty nad tym mysla ( bez urazy oczywiscie, mowie o ludziach ktorzy w tibie graja troche czasu) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nice :) gz fraga, wiecej takich akcji plax :D
|
Teraz nikt z tengu nie pojdzie na demone :D
|
Za to ktoś z was powinien to wykorzystać i sie tam przejść poexpić
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do lepszej xereny... czemu nie wypowiedza wojne na forum voorstingowi tylko ubijaja ich a pozniej na forum pojawiaja sie posty ich czlonkow "why did i die?" jak chcemy byc blizej lepszej xereny to czemu nie wypowiedziec wojny oficjalnie? i nie mowcie ze nie odpowiadacie za outlaws i kolesi z partillebo przeciez z nimi loot dzielicie ;) |
Cytuj:
|
a prawda jest taka ze wbk i outlaws nie maja szansy wygrac tej wojny i tyle :/ walczcie se dla dobra xereny ja wam wysylalem kase ale teraz widze ze to nie ma sensu :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42. |