![]() |
Ja :Arma pl?
Arma :Nie Tibia :evul::evul::evul: |
Arma zgrywa kozaka bo juz cala rodzine zaangazowal w ten tibijski biznes. Ba rodzine. Cala wioske :D
A to z tymi ksiazkami to bylo dobre |
Arma nie ma czasu na gre teraz bo sie uczy na poprawke na sierpien :)
|
Cytuj:
Przepraszam Kajn ale musze cie poprawic :D:D osobiscie z arma gadalem wczoraj na vencie i powiedzial mi ze zakonczyl edukacje na 3 klasie liceum :D i rozpoczal nowe zycie pracujac w "Huta Bukowno" |
Cytuj:
spadlem z krzesla co beka hahaha :D |
Cytuj:
|
huta cynku i olowiu z tego co pamietam ?
|
Cytuj:
|
Natomiast Demon Kauczuk pewnie sprzedaje puszki na skupie zlomu :D po to zeby miec na pacca i moc pojsc na prawdziwa wyprawe w nieznane na rotwormy kolo venore :D
|
Cytuj:
//Nathocik [; |
tez bylo CIebie widac
ale jednak troche sie zastanawiam czemu tak wszystkich was interesuje przeszlosc? teraz jest teraz byla szansa na wykopanie kh , zostala ta szansa spiepszona i po ch*j sie pluc kto to zjebal ? zmieni to cos? |
Siusiu majtki , przeszłość była piękna lecz już jej nie ma.
|
elder mark hacked by arma ? ;o
|
Cytuj:
Elder hacked by moj ziom =), sztuka podstepu |
Cytuj:
|
Skoncz mathenn~
|
heh czym go hacknął? btw mógł go fast rooknąć chociaż kilka lvli :p
|
Inzynieria spoleczna, nie zdazyl ktos passy odzyskal
|
20:34 You advanced from Level 98 to Level 99.
I kto powiedzial ze nie expimy? <lol>8o8o8o8o |
Nathocik byles glówna czescia najlepszej akcji jaka kiedykolwiek widzialem :D
Mam namysli mass log na mostku w venore w strone dragow:))) To combo UE piekna rzecz:) Revi GRATZ:)) A co na Thori wpierdol czy jak?? Jakby sie wam chcialo to zapraszam na Inferne-Serwer do przejecia:)))))) |
Haha, BlackD jeszcze nie uaktualnione to KHs albo sie nie loguja wcale albo udaja ze exploruja nowe tereny i nie widza ludzi ktorzy sa hunted. :)
|
Jak tam wrazenie po update. Ja nie widzialem jeszcze nowych terenow itp. ale abstrakcją jest dla mnie ze w letnim update cipsoft dodaje zimowe tereny.To jest poprostu zal. :)
|
Cytuj:
|
Fran na pełne ręce roboty...
|
Ja juz zwiedzilem wiekszosc svargrondu i pobliskich wysepek moim 32 drutem i naszczescie nie padlem xD
tzn na mocniejsze potwory nie lazilem :confused: btw. smieszne questy maja ;] jak ma ktos problem z jakims ichniejszym questem to msg me , mozliwe ze go znam |
A co na Thori wpierdol czy jak??
Jakby sie wam chcialo to zapraszam na Inferne-Serwer do przejecia:))))))[/quote] A dobrze na Thori..Nie dostajemy wpierdol tylko cos ci nie wyszlo bo Votherem gra stary owner a ciebie okradl x) |
Co sie wyprawia na tej Beryli, jak widzialem to jakas wojenka kolejna sie szykuje... i co z tego wyjdzie
Btw. Wiecie jaka poncek gra teraz postacia ?? bo Triadne odstawil chyba??(niepotrzebnie sie z nim wymienialem...) |
Dobrze, że hakneli eldera bo mam hunta u niego postacia w profilu ^^.Zobaczyłem go na redzie to zaczełem lac xd.
Ps.Ktoś chce ze mna pkowac jakies 30-40 lvl to pisac na forum. |
Dzisiaj Kauczuk wyslal mi filmik ktory z bratem nakrecili :/ (stary kamerowal)
http://www.youtube.com/watch?v=TU1teH6nCdg apokalipsa ps.Demon Kauczuk to ten w kamizelce, Arma to ten retard w czarnym t-shitry nr.2 tzn ze drugi owner x) |
Cytuj:
|
;oooooooooooooooo
|
:)
13:06 Keseya [153]: hunted
13:06 Keseya [153]: forever 13:06 Crooth Zibi [62]: why 13:06 Crooth Zibi [62]: ? 13:06 Keseya [153]: bye bye 13:06 Crooth Zibi [62]: suko :D 13:06 Crooth Zibi [62]: ? Skilowałem na senji a tu c**j wpada Kesaya i Kitany troche od****li bo cos malo mieli fb i ff zeby mnie trapnac . No to teraz i ja dostałem hunta od pajaców ze SL , no cóż to tylko gra . :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
BERYLIA SSIE !!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wy się kłocicie a :
08:20 Zontax [95]: Jul 05 2007, 07:52:36 CEST Killed Aradna at Level 170 ok i fran do'urden |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |