![]() |
@ Berger
Gejshy to ty sobie frajerze na chacie poszukac mozesz...najwiecej pier****** a gowno robiles,robisz i zrobisz. |
Wy tez niezle Zenki jestescie .
Zamiast wziasc grupke zaufanych osob nawet 10 ktorych znacie cale zycie i zaczac wojne, a nie najebalo sie tego UF 30 ~ osob i marny wynik wojny ;/ Stawiajcie na jakosc a nie na ilosc. ps: gowno wiem o tym .. |
@ Fenshi - Nie zlosc sie bo zlosc pieknosci szkodzi:)
@harru - u nas na vencie zawsze bylo ciekawie xD |
@ Berger
Nie złoszcze się, poporstu odpowiedzialem ci na post podobnym postem :). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Eve gdyby nadarzyla sie okazaja walczyl bys przeciwko swe? @Kielek- ty wiesz co... |
Cytuj:
Z pewnością walczył bym za tych, którzy zostali moimi przyjaciółmi w tej grze i którzy zawsze przy mnie stali. Właściwie, walczyłem za nich całe ostatnie miesiące, budując ZEN AcaDEmy, czym dałem kumplom szansę na w miarę normalną grę na Iridii, poświęcając wiele i ryzykując jeszcze więcej dla kumpli, o czym tu nie napiszę. Poprowadziłem ponoć drugi najlepszy na całą Tibię PoI, invitując tam ludzi którzy normalnie o PoI mogli by zapomnieć (sup Li'su?:p) i bzdurą jest to co pisało to dziecko neostrady wyżej, że Polacy płacili 500k. To Atmosphere i ci co chcieli wbić na siłę płacili 500k, a i tak beze mnie by tam nie byli. Osiągnąłem to co chciałem, jestem z tego zadowolony. Zwiedziłem parę ukrytych miejsc w Tibii, zdobyłem parę ciekawych itansów. Pewnie mógłbym osiągnąć więcej, zbudować inny Zen, ściągnać na Iridię więcej ludu itd... ale rl mówi nie. Mykam z Iridii. Pozdrowienia dla wszystkich kumpli. |
Do: Maxxonka
Jeśli ktoś by miał z nim kontakt, proszę żeby mu powiedział, żeby tu zajrzał:)
Zobacz co znalazłam u siebie na pb :) http://s19.photobucket.com/albums/b1...=sulechow1.jpg ~Aga |
Cytuj:
|
Cytuj:
Niewiem co tam pierdoliliscie wczesniej, nie mam czasu czytac jakichs zalowych opowiadan niedowartosciowanych dwudziestolatkow, ale powiem wam jedno : HUJ Z WAMI POLACZKI~!!!!!!!!!!!!11111111111111111111 a no i Fenshi<33333 Phoenix<333333333333333333333333333333333333333333 33333333 |
@up.
Okej !!1!!!11!!!!!111111111!!!!!!!!!!!1111111111111111! !!!!!!!!!!!!11111111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!11 //Metek. |
chuj*
sie pisze |
NIEPRAWDA !
Pisze sie hchuij... A co do tych pajaców typu Anienqis,IridiCarlinPK to pytanko...Na huj robic nowe konta na forum i wychwalac siebie samego? Czy to nie przypadkiem Schizofremia? Proponuje odwiedzic psychiatrę w jak najszybszym terminie. |
Cytuj:
@Berger Przeczytalem te kilka stron i zauwazylem, ze szwedzi mnie bronili, a teraz juz nie. Nie ma to jak pierdolic o czyms czego sie nie wie.. Randomowalem z Veremusem, Sio de'neo i Xelphionem, ubilismy 59 ed rla od Sekulado i wtedy Chea z zenami wpadli, zabili Avena, nam kazali oddac loota i po 50k za random pk i insulty. Oni zaplacili, ja nie, bo nie mialem zamiaru grac po update. clear? |
Nie wiem kim jestes, malo kto wie i tyle mnie obchodzisz ty i twoja historia co zeszloroczny snieg. Clear? xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Eve- respect:) odchodzisz tylko z Iridii czy wogole pzrestajesz grac?:< @Kielek - to sie dowiesz;d |
Cytuj:
=* @topic za dużo tego ... ;> |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ehhh
sry dla zenow
spoczko? i tak se teraz juz tu nie pogram dzieki qmple, Ci co maja wiedziec wiedza ;) |
Cytuj:
|
A i tak gram na Iridi od x czasu a i tak mnie nikt nie zna a i tak nie chce by mnie kto znał a i tak mam 11 lv a i tak mam jeszcze3 chary i z 5 skasowanych... a i tak byłem z na rooku kiedy wy dopiero poznaliście tibie... przynajmniej większości
|
Cytuj:
//Mlody |
Cytuj:
Ty kurwa na moderatora startujesz, a nie znasz zasad poprawnej polskiej pisowni ?:| |
Cytuj:
HANOI wiesz co mówisz jak moja starsza |
Cytuj:
(nie obrazaj sie.... :p pisza tutaj osoby ktore maja ze 20 lat ale nadal zachowuja sie jak male dzieciaki):kon::D Moze wiecie czym to jest spowodowane? XD |
ale farfocle ;o
|
Cytuj:
|
nie no bez jaj mam 15.
|
Cytuj:
ha, ha! http://ki5ia.fotka.pl Loczuś żelik kupił? -Jebany pedał ^^ |
Cytuj:
--------- a tak na poważnie to , hum ? Znowu temat ucichł ? Rozumiem , żadnej kłótni , awantur , hacków , rookingów , afer , wiec nie ma o czym gadać ... Eh stara iridia , czy to kiedyś się zmieni ? |
Cytuj:
szkoda ze wykasowales swoje, czubakko! mowisz ze jestem jednostrzal? zrob sie wkoncu i ustaw sie ze mna w jakims miescie, zobaczymy kto bedzie plumkal zębami ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. właśnie, co tu tak nudno? Aż musze czytac stare tematy, i to nawet Triad vs. Kompaniet :o btw2. fajna gildia powstała :D |
nudno bo ja coś napisałem a ja sieje nudę... na każdy forum na którym coś napisze jest nudno
|
Cytuj:
@phoenix aka ciota nie wiem po czym ty taki kozak jestes, myslisz ze masz bluze wadera i dlugie wlosy to szatan ci pomoze? nie wytrzymal bys ze mna 10 sekund, uwierz mi :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kisia, znajomi sie o tobie cieplo wypowiadaja "ćwierć strzałowcu" hahahahahahahahahahaha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |