Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wojna Nowa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132308)

Poyeman 11-06-2007 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 1479238)
@up zgadzam sie :)

btw. zajzyj do PW :)

czego do PW ?

Jak co¶ napisalem Ľle to i tak staram się napisać dobrze.
Chyba sam widzisz jak nie którzy tutaj pisz± :].
Np.muwilem ,rzeby to troche przesada :).

btw: chyba trzeba zrobić nowy temat : Zasady Pisowni. Jak komu¶ nie chce się do podręcznika do polskiego patrzyć może na forum TIBI zobaczy :confused:

bemo 11-06-2007 15:37

chodzi mi zebys zajrzal do pywatnych wiadomosci bo ci napisalem cos -.- jejku zajrzyj tam :D

hehe jak ci sie moze slownik z PW kojazyc? jak juz to PWN :P

i zajrzyj jeszcze raz ;)

Poyeman 11-06-2007 15:46

yyy... nie szczailem tego PW myslałem ze chodzi ci o słownik ;]

Arm 11-06-2007 17:16

Czlowieku, jak mozna slownik skojarzyc z PW? Widac skad jestes...

MagMagik 11-06-2007 19:14

Hm mr.Orange czy to ze koles jest glupi ma znaczenie skad pochodzi? Czaje ze nie masz gdzie odreagowac po calodziennym tyraniu przy pomaranczach w takim sloncu ale spinaj sie np na pudelek.pl mysle ze tematow ci tam nie zabraknie. Btw slyszales ze B.Spears nie moze sobie poradzic ze swoim nalogiem? Ochlon troche Lindl bo narazie jestes tutaj najwiekszym nethoolsem.

Poyeman 11-06-2007 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1479490)
Czlowieku, jak mozna slownik skojarzyc z PW? Widac skad jestes...

a jak mozna byc takim kozakiem ? np. twoj kolega Crawf jest niezlym cwaniakiem
i sie broni toba, przyklad ? pewnego dnia bylem sobie w banku wybieralem kaske wpadl twoj kolega z jakims z gildi (spooon) wtedy i jeszcze hakowali Grymlin albo jakos tak przyj***li mnie do sciany trapneli i zaczeli bic. Zawolalem kolege jak padal Grymlin , Crawf krzyknal "Stop or hunted by Lindlay".

only to say...ZAL jak h*j...

btw:niewiem czy ci dziekowac Mag czynie

Arm 11-06-2007 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagMagik (Post 1479773)
Hm mr.Orange czy to ze koles jest glupi ma znaczenie skad pochodzi? Czaje ze nie masz gdzie odreagowac po calodziennym tyraniu przy pomaranczach w takim sloncu ale spinaj sie np na pudelek.pl mysle ze tematow ci tam nie zabraknie. Btw slyszales ze B.Spears nie moze sobie poradzic ze swoim nalogiem? Ochlon troche Lindl bo narazie jestes tutaj najwiekszym nethoolsem.

Mam klimatyzacje w sklepie. Oj Silver Flame, Silver Flame, szkoda ze przed wojna tam mordy nie piłowaliscie :)

Poyeman - a co ma do tego ze jestem kozakiem ? lael, dorosnij, btw. zajrzyj do "PW" i zobacz jak sie pisze ch*j

Poyeman 11-06-2007 22:15

bo Silver Flame to gildia ,która nie wypowiada wojny kiedy chce albo kiedy co¶ się nie podoba i nie kozaczy kiedy im sie ze chce Luki to brat Neth ale co z tego ? kozaczy ? NIEE...

btw; czy na bazarze mozna miec klimatyzacje?:baby:

a co do twojego pytania a co ma do tego ze jestes kozakiem? to ma to ze jak by byl ktos kto nie ma dobrych kumpli w dpft albo jakiegos innego hlvl to bys juz darł od niego 50 k...

bemo 11-06-2007 22:46

open battle, piszcie o fragach kazdy ciekaw ;o

Inst 11-06-2007 23:22

Lindlay...tacy chetni do open battle... i co ?

Retukss 11-06-2007 23:39

Oprócz Tiusa i Siant Lucy nikogo z ttt... no moze paru spanioli gdzie¶ tam biega po piramidkach.

Poyeman 11-06-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Retukss (Post 1480432)
Oprócz Tiusa i Siant Lucy nikogo z ttt... no moze paru spanioli gdzie¶ tam biega po piramidkach.

na edron na statku bylo z 10 moze ale co z tego ? i tak by dostali.

btw: Lindlay gdzie jestes?

Ka$z3r 12-06-2007 00:20

To już rzeczywi¶cie zaczyna byc bynajmniej nuż±ce twoje wielkie słowa na forum tibia.pl i tibia.com, a brak czynów w tibi =/

Koszyk 12-06-2007 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1480494)
To już rzeczywi¶cie zaczyna byc bynajmniej nuż±ce twoje wielkie słowa na forum tibia.pl i tibia.com, a brak czynów w tibi =/

Moglbys bardziej sprecyzowac do kogo mowisz? bo postuje tutaj ok. 10 osob i nie bardzo wiem o kogo Ci chodzi.

Arm 12-06-2007 00:41

Mnie nie bylo w domu. Mam lepsze rzeczy do roboty niz siedzenie na tibi wieczorem, uwierz mi, w WWA jest tyle rzeczy do roboty ze szok... nie to co jaroslaw, odpust i dozynki raz do roku to wtedy macie zabawe, jaki bazar? Mam teraz market pomaranczowy caly... jedyny taki w polsce, only pomarancze.

Eizix 12-06-2007 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1480494)

po chuj nam open z wami? mamy tanczyc tak jak wy nam zagracie? my wygrywamy w punktach, my expimy, my robimy co chcemy. nie bedziemy stawiali sie na wasze zyczenie na ank dezercie, zeby walczyc z calym dpft + integra + sf od tylu + inni supporterzy bez gildii.. to chyba proste, nie?

Vrael 12-06-2007 01:49

No, no, jest się czym chwalić. Fragi TTT s± robione na graczach 40-80~leveli niższych od tych, którzy je robi±. Duma, chłopcy, duma! (a, zapomniałem dodać - prowadzicie 3 fragami - wygrywacie w pktach \o/)

Cóż, życzę miłego ownowania słabszych graczy ;) Może walczcie z kim¶ podobnego levelu, to spojrzę na was poważniejszym okiem ;o

Aro aka papa 12-06-2007 02:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vrael (Post 1480578)
No, no, jest się czym chwalić. Fragi TTT s± robione na graczach 40-80~leveli niższych od tych, którzy je robi±. Duma, chłopcy, duma! (a, zapomniałem dodać - prowadzicie 3 fragami - wygrywacie w pktach \o/)

Cóż, życzę miłego ownowania słabszych graczy ;) Może walczcie z kim¶ podobnego levelu, to spojrzę na was poważniejszym okiem ;o

Nie nasza wina ze kolesie wypowiadaja nam war i potem padaja jak najwieksze nooby. Wnioskujac po tym poscie pewnie byles jednym z nich.

Co do open, wczesniej czy pozniej bedzie...masslog zje masslog etc kwestia czasu wiec nie ma co sie niezdrowo ekscytowac.

Eti 12-06-2007 02:38

ezix a jaki loot z millowin po hacku masz ? slyszalem ze nawet domek na sell jak bys chcial do 400k to kupil bym (to serio oferta).
Btw. i jak hiszpanie zareagowali na to ze w gildi juz sie hackujecie nazmiane ?

Eizix 12-06-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 1480598)
ezix a jaki loot z millowin po hacku masz ? slyszalem ze nawet domek na sell jak bys chcial do 400k to kupil bym (to serio oferta).
Btw. i jak hiszpanie zareagowali na to ze w gildi juz sie hackujecie nazmiane ?

z ciebie bedzie lepszy ;)

Arm 12-06-2007 14:22

Ethern przeszedles samego siebie (co jest trudne) ... wiekszego bullshitu tutaj nie czytalem chyba;]

Ka$z3r 12-06-2007 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1480911)
Ethern przeszedles samego siebie (co jest trudne) ... wiekszego bullshitu tutaj nie czytalem chyba;]

"I pieniadze mam w tibi, a jak sie skoncza? Sa sposoby zeby jest zdobyc ;]"

Dla mnie to jest bardzo klarowne ;] jak zdobywacie kase, wiec po co zaprzeczasz?

Spoko Eizix wiecej expa ;pppp

Arm 12-06-2007 14:50

Ja juz wiem jak... co cie to interesuje czlowieku ;] Zapamietaj sobie "kto kombinuje ten zyje".

gienkos 12-06-2007 14:53

To jest jasne jak słonce jak Lindlay napisal ze jak kasy nie bedzie mial to j± łatwo zdobedzie - najprostrzym zdobyciem kasy jest Allegro.pl
I Lindlay nie odpowiedzial na moj poprzedni post kiedy poruszyłem ten temat o tym jak on napisal ze moze walczyc bo ma kase a jak kasy nie bedzie to zdobedzie i PROSZE O ODPOWIEdZ!:baby:8o

AA jeszcze dodam czemu wczoraj TTT nie wyszło o 22.00 na open battle ?? DPFT na was czekało widac boicie sie ich! huahua

Odessa 12-06-2007 15:14

dodam do pytania pana /\.

Nie pierdolcie tylko ze bylo dpft sf etc. wiecej bo chyba to jest logiczne ze jednych musi byc wiecej nie da sie po rowno raczej -,.-. Widac macie mniejsze poparcie u ludzi :).

ps. wy na wszystko znajdujecie wyjasnienie/usprawiedliwienie doslownie na wszystko...

Eizix 12-06-2007 15:18

oznajmiam ze do openu jako tako ustawionego na wyznaczona godzine nigdy nie dojdzie, bo po prostu (wiadomo ze fragi zawsze zgarniac beda ludzie typu fosfik, tiuso, wovimus, lya ly) niestarczy nam unjustow na dpft + sf + integra + lizodupy co sprawi ze high sorce beda pobanowane. wiem ze o to glownie chodzi, dlatego ljubo wystawil tych swoich noobow z integry zeby byli na mieso armatnie (free unjusty dla tiusa itp zeby bana dostal od przekroczenia unjustow) myslcie kurwa realnie, ok?

btw. do tej pory integra byla nie ruszana bo szanowalismy ljuba i myslelismy ze nie bedzie mieszal tych swoich pionkow do wojny ale skoro tak to ok. ;)

Wiatrak 12-06-2007 15:29

i z tego wszystkiego ja msuze dupe trzymac w pz bo walczyc nie bedziecie tylko bedziecie reszte wykanczac >.<

Smokuu 12-06-2007 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1480995)
oznajmiam ze do openu jako tako ustawionego na wyznaczona godzine nigdy nie dojdzie, bo po prostu (wiadomo ze fragi zawsze zgarniac beda ludzie typu fosfik, tiuso, wovimus, lya ly) niestarczy nam unjustow na dpft + sf + integra + lizodupy co sprawi ze high sorce beda pobanowane. wiem ze o to glownie chodzi, dlatego ljubo wystawil tych swoich noobow z integry zeby byli na mieso armatnie (free unjusty dla tiusa itp zeby bana dostal od przekroczenia unjustow) myslcie kurwa realnie, ok?

btw. do tej pory integra byla nie ruszana bo szanowalismy ljuba i myslelismy ze nie bedzie mieszal tych swoich pionkow do wojny ale skoro tak to ok. ;)

Eizix ty kogos szanujesz? nie rozsmieszaj mnie :D Ty nie szanujesz nawet własnej matki a co dopiero typa z przeciwnej Gildi 8o btw. z tego co wiem to open byl ustawiony sam tiuso sie zgodzil , Dpft czekalo długo , a tiuso " jeszcze chwile bo czeka na ludzi" pozniej piep**yl ze blokneli mu statek, mogli przez Darashie leciec ^.-. A prawda jest taka ze Espanole dały du** zal.pl

Eti 12-06-2007 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1480911)

Hmmm a czemu taka agresja , hmm chyba cos masz wspolnego tak jak pogloski na arcani ze to warszawa zhaczyla millo sa jednak prawdziwe.
Troszke mi was zal ze do takiego poziomu juz lecicie jak hackujecie niby kumpli ehh ciekawe kto nastepny ?

MagMagik 12-06-2007 15:36

omfg !

Ty sie słyszysz człowieku? Wojna bez walki :o ja wiem ze wy tylko cwani jeste¶cie jak dpft offline ale to już była przesada. Nie wiem czy mam to traktować jak dowcip czy to było serio ? Jak sie zdaje nie ty jeste¶ tu liderem tylko Tiuso a Ty ewentualnie możesz się nie zjawić na open battle jak jeste¶ taki osrany i tylko na masslogach wyjdziesz z pz żeby sie ponapinać ;]

ale gz udało Ci sie mnie rozbawić :]

Hm my¶lę jednak ze Ttt jest innego zdania bo wczoraj 25 było online =] ale Ciebie i mr orange tam nie widziałem.

Może po prostu wspaniałe TTT boi sie open battle ? :o

Koszyk 12-06-2007 15:48

omfg. Myslisz ze jestes w sojuszu z dpft to jestes kozak? wyskoczcie solo cala gildia na TTT zobaczymy czy bedziesz taki cwaniak. btw. z waszej gildi bedzie najwiecej dedow ( srednia waszych lvli 75-80) wiec na Twoim miejscu bym nie kozaczyl ;)

gienkos 12-06-2007 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1481037)
omfg. Myslisz ze jestes w sojuszu z dpft to jestes kozak? wyskoczcie solo cala gildia na TTT zobaczymy czy bedziesz taki cwaniak. btw. z waszej gildi bedzie najwiecej dedow ( srednia waszych lvli 75-80) wiec na Twoim miejscu bym nie kozaczyl ;)

- ten post pozostawie bez komentarza...:]

TTT jak widac boi sie open battle z DPFT bo wie ze przegra..pokazala to wczorajsza próba open battle kiedy po ank biegal tylko tiuso arcash i kilku innych z TTT a co z WWA TRIO ? poprostu dygaja sie i sa mocni jak bija
5+ vs 1 a jeszcze Lindlay to internetowy napinacz ... na forum najwiecej sie wypowiada w zyciu gildi nic nie robi..B)

Eizix 12-06-2007 16:00

@MagMagik - smieszy mnie twoja postawa. przed warem byles potulny i mily a teraz jak skaczesz do gardla? drugi go'khu ;) reszta pozostanie bez komentarza, bo po prostu nie ma sensu nic pisac, Eti i tak wie wszystko najlepiej. ;p wyluzujcie troche, to tylko war. (coraz bardziej przypominajacy bitwe na wyzwiska na forum o.O)

MagMagik 12-06-2007 16:16

Hmmm bo przed warem nikt nie przychodził po mnie pod mój domek z wovimusem ? pewnie dlatego .
@ koszyk oprócz lvlu liczy sie skill grania ? :o (patrz keruz ) :]

Poyeman 12-06-2007 16:30

jak sie boicie podejmowac walke to po ch*j wypowiadacie wojne? tylko przeszkadzacie innym w expieniu...

bo jednak na wojnie duzo osob boi sie wychodzic z pz ci co nie walcza...

Thuygioshok 12-06-2007 16:37

@Poyeman
Bo widzisz, oni czuli się niedoceniani, a teraz mog± se powkręcać, że kim¶ s± :(
@offtop
Wszelkie aluzje nt. pomarańczy i Lindlaya, s± po prostu żałosne, ludzie kultury ;s

Koszyk 12-06-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagMagik (Post 1481096)
Hmmm bo przed warem nikt nie przychodził po mnie pod mój domek z wovimusem ? pewnie dlatego .
@ koszyk oprócz lvlu liczy sie skill grania ? :o (patrz keruz ) :]

Kto ma wieksze szanse 20 osob 80~ lvl czy 20 osob 100+ ? ( w tym minimum 5 osob 140+ ?)

Poyeman 12-06-2007 16:52

A jaka jest róznica 20 lvl na wojnie prawie zadna przeciez i tak bije sie w grupach a jak narazie to widac ze wy sie nie potraficie zorganizowac a silver flame? 25-26 osob (gildia liczy kolo 30 osob wiec prawie cala -.-) turtli bylo kolo 50 osob...
a was? 20+ na okolo 70 czlonków ?

btw:Lindlay tez pier**li "aaa bedzie open jutro rozjebiemy turtli i bedzie 100000 - 0 dla nas" i co ? OFFLINE...

notop 12-06-2007 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1481147)
@Poyeman
Bo widzisz, oni czuli się niedoceniani, a teraz mog± se powkręcać, że kim¶ s± :(

hehe mocne;p

btw slyszalem ze "kupa" chce dojsc do TTT aby zniwelowac smrud zgnilych pomaranczy...(bez obrazy dla ludzi i lindlaya)

Thuygioshok 12-06-2007 17:19

Jeste¶my z Turtlami of koz :D
Nie lubimy człowieka "Leszczu Sprzedawczykbreath"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:53.