![]() |
Cytuj:
Cytuj:
ogolnie nie bede sie wypowiadal na temat updatu.. wsyztko wyjdzie w praniu.. pokusze sie tylko na mala refleksje-po cholere zgnojili sorca?jak narazie jestem rozczarowany.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
na selenie 2.7 - 3k |
Cytuj:
Exura Gran - nie bedzie slabsza, learn to read ;) Muuuufffisz sze sork czy druid nie zabije pallka/knighta? uch. Gratuluje żółwiego refleksu oraz malpiej precyzji. |
Cytuj:
|
;d
nie no calkiem spoko ale powinni cos zrobic z wyslaniem linkow i z tp . :D
|
Skasowałem bo nie przemyślałem tej wypowiedzi.
|
to ja koncze z tibia -.- na huj mi teraz ms... -.-
|
wszystko super extra tylko ciekawe jak teraz będzie ani wygladał heheh na nowo będą wymyslać jak przejśc albo będa przechodzić na wyzszych levelach niż dotychczas :P
|
Cytuj:
:o ludzi czy wszystko okej ? przez tego upka na głowę dostaliście ... |
Cytuj:
Oj widać że czujesz się zagrożony. Że twoje profesja zostanie (być może poważnie udupiona) ale knightci i palki będą teraz mogli grac tak jak profesje magiczne i nie będzie takie podziału w sile profesje teraz będą bardziej równe sobie siłą na tych samych poziomach. Gdy udupili knighta i palka to ty se spokojnie mogłeś grać bo to nie twoją profesje udupili. |
Cytuj:
a potem ze UHy moze podrozeja. Niby dlaczego? lol nielogiczne |
Cytuj:
|
Ale super ! 8o
Wreszcie dają coś Pallkowi ! Hehe W sierpniu się zacznie zabawa :D |
Kurwa Jak Chcecie Nowych Czarow Dla Pala I Kiny To Na Armia Podkarpacki Ots Spiepszac Tam Moze Znajdziecie Cos Dla Siebie A Nie Zwalacie CaŁa Gre...x(
|
Funtel to troll... Nie pokazuj chłopcze jak to ładnie umiesz przeklinać. Każdy to potrafi. Naucz się grać trudniejszymi postaciami a nie idziesz n00bsko na łatwiznę (zapewne zacząłeś grać dopiero po wprowadzeniu wandów). Prawdziwy sorc nie patrzy na to czy ma łatwo na początek tylko gra bo lubi.
|
Cytuj:
a mi sie skonczy huj pocisne 100 do tego czasu i koniec gry :P |
???
Czy dobrze kumam że np. będę mógł walić z k axa np. na 20lvlu?
|
Nadchodzi Koniec
teraz knightci beda bardziej magiczni od magów
podwyzsza im jeszcze hity do tego stopnia ze na 150lvlu beda walic za 300 a sorca ze na 150lvlu beda bic za 180 z visa. knight ma 3x wiecej hp i jeszcze mu dac wieksze dmg no poprostu trzeba być idiotą. X( TO nie jest wyrównanie profesji, to udupienie magów i zrobienie silniejszych od nich knightow i palli. Może prościej bedzie usunąć magów bo jesli bedzie tak dalej to magów zrownaja do postaci na rooku. Dajmy jeszcze knightom exori vis/mort/flam a pallom UE |
Ten temat pokazuje nam jak wielkie emocje wykazuje tibia na młodych ludziach...
:D:D uważam że powinien to zobaczyć jakiś specjalista :p ciekawe co by pisali jak by była wiadomość ze wyłączają tibie na 2 miesiące z powodu restartu pacców xD http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=132712 |
Cytuj:
|
Zreszta zobaczymy jak to bedzie :DDD ale musi byc fajnie bo przeciez bedzie wyrownanie profesji ekhmemm.... ;)
|
Bardzooo Dobrzeee;)
Powini porozkładać te bronie ne różne lvle :) tak żeby była jakas motywacja :P |
Ja sie wogóle zastanawiam.... Praktycznie od zawsze profesje charakteryzowały się tym, że knightem/palkiem łatwo się expiło ale za to miał słabsze pvp za to profesjami magicznymi trodno się expiło ale miały i jak narazie mają wyjebane pvp. Ja nie amm nic przeciwko ulepszaniu profesji ale po kiego chuja je pogarszać?!X( No kurwa mać. Wybrałem profesję z dobrym pvp i che je takie utrzymać. Jak komuś przeszkadza ze społeczność magów za szybko expi to dla mnie mogą wany usunać. Z samym visem se poradze. Ale po co sie uczepiać czarów i run?? I tak wystarczająco trudno je dostac ze względu an ich cenę a im sie zachciało jescze je osłabiać.
ŻENADA ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( |
Cytuj:
Po to, żebyś sobie nim pograł. Chyba że wybrałeś ms nie dla tego, że jest fajną magiczną profesją a dlatego że nim, aktualnie, gra się najłatwiej. |
Cytuj:
"o nie to jest siara rze zabil mnie knajt ale pszeciesz sorc musi zafsze byc lepszy!!!!!!!!!!!!!!" Boshe ludzie żal!! Wyrównanie to jest coś czego ta gra potrzebowała! Nie dość już sorce dostaliście? Bicie ludzi z run na hotkeyach, wandy, itp.?? Uspokójcie się do jasnej cholery!! |
Taaak! Taaaak! Bosko! Wreszcie sorc nie ubije knighta o 10 lvli od niego większego. Tibia wreszcie nabrała prawdziwej fantastyki ;)
|
No, bardzo mi się ten pomysł podoba. Bardzo, bardzo mi sie podoba.
Trzeba zacząć oszczędzać na chipsach i cukierkach i na PACC'a zbierać <lol>. Pewne było to, że duża liczba sorcerer'ów (nie powiem druidów bo im się naprawdę coś nowego należy) będzie "lekko" zdenerwowana z tego powodu, (wkurza mnie to jak 25 sorcerer z sd goni 30 knighta, a knight nie może nic zrobić, tylko uciekać). Dobrze, że w końcu wyrównają (?) profesje. |
Cytuj:
kina i palkiem gra sie dobrze pod 7.6 i dalej chociasz wolal bym tibie 7.5 z ta grafika co teraz ;p bardziej podobał mi sie system runek i czarow zalezących od mlvl a nie lvl |
Cytuj:
|
Cytuj:
nei mowie zeby nie poprawili reszty profesji szczerze to sorki mi zwisaja bo gram palem i drutem ale bedzie siara jak smniejsza siłe magi z runek |
Cytuj:
|
Ciekaw jestem, w którym Updacie czary Utevo Lux i Exura zostaną wprowadzone jedynie na posiadaczy PACCa <3
Ogolnie, to mi sie to wszystko miesza ... - 100 lvl knight z powiedzmy 8 mlvlem bedzie bil z GFB/Explo jak 8 lvl sorc z 8 mlvl? - Kazdy lvl knight bedzie mogl uzywac np. SCA, ale jesli nie ma wystarczajacego lvla to DMG bedzie zredykowane? - Knight bedzie walil wiecej z melee? Nie wiem o co chodzi z tym, ze niektorzy pisza, ze knight bedzie walil jak sorcerer... O.o Przeczytalem pierwsze 10 stron tematu, ale dalej nie nadazam : O! W tibii jestem retired, nie wiem czy powracac do knighta [60 lvl]. : x |
Cytuj:
|
Cytuj:
A są?? Chyba nie. Poza tym, według mnie, siła sorków/drutów aż tak bardzo nie spadnie. Więc nie ma co narzekać. Wszystko sie okaże po up'ie. |
Cytuj:
@UPDATE W update pisze, ze równiez pall i knight beda slabiej uderzac z run... Ciekawe jak bedzie wyglądała sytuacja z uhaniem sie knighta... (Nawet teraz za malo sie leczy...). Mam sorca i lowlvla knight ale z wypasnymi skillami, więc jestem otwary na ten update :cup::cup: |
Jak zwykle duże zainteresowanie... (Użytkowników czytających ten temat: 256 (zarejestrowanych: 74, gości: 182))
Ale czemu się dziwić, zapowiadane zmiany będą dość radykalne dla tibii (bo na wielu OTSach są już od dawien dawna...) stąd ilość graczy powracających do gry może nagle skoczyć. A co za tym idzie czekam na ich pomysł rozwiązania przeludnienia na serwerach... BTW Pewnie się okaże, że wszelkie te nowe czary dla knightów i pallów będą tylko dla PACC, a skończy się tym, że nie będzie się już dało normalnie grać na FACCu... No ale mniejsza, mnie już to na szczęście od dawna powiewa. |
gram w tibie od koncowki 7.5 wiec moze mi powiecie co wczesniej sprawilo ze palki byly takie dobre??
ja wolal bym miec tamten system run i nie miec zadnych wadndow... |
Funfel: Ja nie ty. I znowu pokazujesz że grasz tylko tym co jest najłatwiejsze. Jakbyś nie byl sorry ale n00bkiem to byś grał dalej sorcem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:25. |