Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=135485)

szwagiereczek 29-07-2007 01:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1574739)
LOL ale dojebales teraz z ta przewaga jak my nie mielismy combo zeby sciagnac takiego shadius shama, a oni niewiele brakowalo i by eliseo scieli... U nas brakowalo czolowych graczy Steiner, Xolo dopiero po pewnym czasie doszedl nie na swoim kompie, Kataruso, Og'Thun, Demonic, Elfhame to tylko niektorzy ktorych nam brakowalo. Wez nie mow takich rzeczy ze przewage mielismy

Nie moja wina, że nie nadążasz za szeregami swojego teamu, że mają cie w dupie i na ciebie nie czekają i w ten sposób nie widzisz ilu was jest. Oglądnij filmik to zobaczysz, że waszych tylko z BB i Nf było więcej a pomagało wam gro typków z Heroes, paru z Ad Extrenum czy jakos tak i jeszcze z Death Company.
Fakt po stronie FF było więcej magów ale liczy się whole team a akurat na tym battlu mieliście ogromną przewage knightów.

P.s. Z wami był Silveris i almighty Norf

Jovere'xik 29-07-2007 02:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 1574729)
Hlvl ms/ed ze strony ff na ob:
Moothonost,Garlerdon,Herineey,Zerio of zygus,Sairus'ek,Tetro aurelius,Nonix dark, dark'modoor 8
ze strony nf/bb
Abo tagteamz,pablofon,quel metu, masoj i vinny wiec nc kto mial przewage lol
potem po polowie doszli xolorian i pod koniec kataruso wiec morda -.-

moim zdaniem vinny nie powinien sie liczyc bo qwszyscy wiemy ze to noob ale juz go wpisalem

Po co mi to ? Mówie o botach nie o ms//ed Kto chciał wyjść na open? chyba ff liczy się z tym, że ich jest mniej co?

Nide Wune 29-07-2007 12:55

Ten miał przewagę, ten nie miał ale nam brakowalło, nam tem też brakowało...

LOL? Po co takie teksty, nic już nie zmieni wyniku ob.

Btw, pomyślał ktoś jakie halo by było gdyby zamienić chary, żeby bb grafo charami ff, a ff charami bb?

0lik 29-07-2007 13:01

Popatrz moze bylo nas gora o 2 osoby wiecej jesli sie upierasz, ale okej zobacz sobie na srednia lvlowa naszai ilu nie bylo od nas waznych graczy.
Czy mnie maja w dupie czy nie niech bedzie, ze maja mnie w dupie i sie po mnie nie wrocili, ale teraz powiedz kto ma taka swietna gildie ktora zostawia swoich kolegow z pztami a reszczie pozwala sie wylogowac.

Dwik 29-07-2007 14:40

@up
MS z levelem 150 wcale nie jest duzo silniejszy od 100, moze o jakies 50 dmg w porywach. Porownywanie wiec levelowe nie ma teraz duzego sensu jesli dotyczy to charow 100 lvl+. Obecnie liczy sie liczebnosc gildii oraz dobre jej zgranie.

Princess Agusia 29-07-2007 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ebernardyn (Post 1574770)
Tylko nie bierzcie ślubu w czasie wojny bo przyjdą po was :D:D:D

niech przychodza nikt nas nie rozdzieli :D

MusashiSun 29-07-2007 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1575170)
Popatrz moze bylo nas gora o 2 osoby wiecej jesli sie upierasz, ale okej zobacz sobie na srednia lvlowa naszai ilu nie bylo od nas waznych graczy.
Czy mnie maja w dupie czy nie niech bedzie, ze maja mnie w dupie i sie po mnie nie wrocili, ale teraz powiedz kto ma taka swietna gildie ktora zostawia swoich kolegow z pztami a reszczie pozwala sie wylogowac.

Z trudem mi to powiedzieć ale Olik zdadzam się z tobą. ;b
może mam słabość do ciebie i to co napisze uznasz jako dziwne. ale radziłbym ci zmienić gildie <--- zdanie to w późniejszym czasie nabierze nowego znaczenia.

0lik 29-07-2007 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MusashiSun (Post 1575435)
Z trudem mi to powiedzieć ale Olik zdadzam się z tobą. ;b
może mam słabość do ciebie i to co napisze uznasz jako dziwne. ale radziłbym ci zmienić gildie <--- zdanie to w późniejszym czasie nabierze nowego znaczenia.

Hehe, no moze, ale wiesz tu gdzie jestem mam paru przyjaciol i wielu kolegow i nie opuszcze ich chodzby nie wiem co, nie zalezy mi na graniu tak jak kiedys, moge miec hunta i wogule, teraz logam sie od czasu do czasu, nie expie prawie i wogule, moze w przyszlosci, moze gdyby wojny nie bylo to by mnie jakos bardziej ciagnelo do gry, ale jak narazie to nie

Kasi'yaa 29-07-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1575170)

Zawsze lepiej jak padnie 1 osoba niz cala gildia. Z filmiku widac,ze juz nie mieli za duzo sd. btw. Jak by FF mialo z dwoch dobrych druidow to Abo i Pablo by sie zlozyli na 100%. Elo mistrzu ^^. A i jeszcze jedno, powiedz mi jaka jest duza roznica miedzy 193ms, a 140? albo 140ms , a 100ms? elo

Eabbol 29-07-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasi'yaa (Post 1575848)
Zawsze lepiej jak padnie 1 osoba niz cala gildia. Z filmiku widac,ze juz nie mieli za duzo sd. btw. Jak by FF mialo z dwoch dobrych druidow to Abo i Pablo by sie zlozyli na 100%. Elo mistrzu ^^. A i jeszcze jedno, powiedz mi jaka jest duza roznica miedzy 193ms, a 140? albo 140ms , a 100ms? elo

1 szybkosc
2 mana
3 hp
4 zaopatrzenie w ssa,sd z powodu kasy

Nie zrozum mnie zle juz moze nie ma roznicy w sile sd powera ale caly czas te 50 lvli to sporo
1,5k many, 193 lvl to po advance predkosci ma te hp jednak 250 points wieksze a przy slabej sile sd po update to sporo jednak jest.

Wiadomosc dnia:

Z tego co wiem to PAblofon sprzedal chara jakiemus swe, rl tralli, turghola , patteha etc.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szwagiereczek (Post 1574779)
Nie moja wina, że nie nadążasz za szeregami swojego teamu, że mają cie w dupie i na ciebie nie czekają i w ten sposób nie widzisz ilu was jest. Oglądnij filmik to zobaczysz, że waszych tylko z BB i Nf było więcej a pomagało wam gro typków z Heroes, paru z Ad Extrenum czy jakos tak i jeszcze z Death Company.
Fakt po stronie FF było więcej magów ale liczy się whole team a akurat na tym battlu mieliście ogromną przewage knightów.

P.s. Z wami był Silveris i almighty Norf

Czyli przyznajesz ze po waszej stronie jest najwiekszy noob aka Fauder Aragon ktory boi sie pasc 142 ek i chodzi na openy 62 msem czy przyznajesz sie ze to co zacytowalem to klamstwo?

Tylko prosze nie mow mi ze "on uzywa charow zaleznie od potrzeb teamu".

Eabbol 30-07-2007 00:41

sorry double

szczerkos 30-07-2007 16:59

Panowie czy wy musicie się tak oskarżać wciąż ? Trochę kultury nie zaszkodzi co niektórych. A co do wojny, jest bardzo ciekawa, mimo przewagi NF i BB, trzymam kciuki za FF. Pozdrawiam

Princess Agusia 30-07-2007 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szczerkos (Post 1577172)
Panowie czy wy musicie się tak oskarżać wciąż ? Trochę kultury nie zaszkodzi co niektórych. A co do wojny, jest bardzo ciekawa, mimo przewagi NF i BB, trzymam kciuki za FF. Pozdrawiam

Nie jest wcale ciekawa.. NUDY !!!

z3n3k 30-07-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princess Agusia (Post 1577185)
Nie jest wcale ciekawa.. NUDY !!!

Ja też się nudze xD hehe :p

ebernardyn 30-07-2007 21:37

No to open plxxzz :D

ebernardyn 30-07-2007 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ebernardyn (Post 1577617)
No to open plxxzz :D

@Edit: Jak na zawołanie open... :)

@Edit2: Móahahahahahah
20:50 Colis Gevin [38]: E JA JESTEM W BAD BOYSACH TO NIE TO SAMO CO BEACH BOYS JESTEM DUSZOM SERCEM CAIELM I CYZM TAM SIEJESZCZE DA Z WMI FF GOROM

@Edit3: Kolejny Ownage. Sairus'ek, Tetro, Garlerdon, Jinxz, Nonix, Ragap... z BB/NF: Quel Metu przed openem. (CDN)

0lik 30-07-2007 23:34

owned xd (10 znakow)

tak sie konczy dawanie charow kolegom z novy

Yoyoema 30-07-2007 23:41

furionsi sie dluzej trzymali ... B)

Nide Wune 31-07-2007 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoyoema (Post 1577824)
furionsi sie dluzej trzymali ... B)

Ogólnie OB wyglądało śmiesznie ;)

ebernardyn 31-07-2007 02:35

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1762959

Koniec War. z3n3k napisał że retired i wogóle. Myśle że polacy stracili już ten serwer. Teraz zacznie się takie PA że szkoda czasu na gre.

Exodus 31-07-2007 02:45

Pewnie za jakis czas bedzie nowa wojna jak sie BB/NF etc naciesza sie pokojem i im sie zacznie nudzic.

Kileros fire'son 31-07-2007 11:52

Skonczony Serwer.

Mezczyzna 31-07-2007 11:58

@up
Popieram

0lik 31-07-2007 12:46

Oh, ja też, POPIERAM :o :cup:

Rohad 31-07-2007 13:13

Ja też ;s
Btw. Czemu Awer padł ?

Numenorian 31-07-2007 21:44

Teraz swe bedą ostre PA jebać >.<

Exodus 31-07-2007 21:50

@up
Zawsze to robili.

Numenorian 31-07-2007 22:09

Wiem, ale teraz bedzie jeszcze gorzej ;s:evul:

PizzaFast 31-07-2007 22:49

Taaa swe to zŁOOOOOOOoooo 1!!!!!!oneone!!1!!

Zniszczą was, zhuncą wasze 30lve, każą oddac im Kazdy wasz noble armor
bedą was PA'owac z Katedry i kopalni ... Jak szwedzka tradycja nakazuje ;(
>.>

zakonczccie juz te wasze kiepskie wywody i jękanie ze Oj Swe1 przy wladzy To server stracony i wogole najlepiej jak rzadzily kiedys zenki zabijaly tez za nic ale przy najmniej o payment bylo LATWIEJ PYTAC BO PO POLSKU.

(1 ad nie prawda bo BB NF to SWE, PL,GER, ESP itp)

FF przegralo, nie istnieje, zniknie z kyry moze kiedys wroci ale nie za duzo zmieni (chyba ze przeczytają poradnik Jak uzywac paralize i zainwestują w druidow a nie sd spam). polowa z nich i tak zaplaci sporą kaseee za freedom.
kthxbye gl hf

Numenorian 31-07-2007 23:11

Oj dobra Mega Pro Evul Plajerze... Czy ja mówie że Zenki nie robią Pa ?? Ale wiem jak teraz to bedzie wyglądać ;s

Szwed: pl?
Jakis Polak: tak
Szwed: hunted
Szwed:10k~

Zreszta narazie nic nie mowie dokładnie ale wiem jak było wcześniej ;p

PizzaFast 31-07-2007 23:39

Moze mieli by do polakow szacunek gdyby podstawowe rozmowy z naszymi rodakami niewygladaly tak:

SWE : How long you will be here?Can I be next?
PL : pl? siemqka
SWE : No, Im not pl, answer my question Im litle bussy.
PL : Co?
SWE : Listen, I still dont understand you, Dont waste my time, and answer me!!!
PL : Ja nie gadam po angielskqu
........

PRZEZ TAKIE ROZMOWY smieją sie z nas i szwedzi i niemcy i reszta kultur grających w tibie... I takich ludzi ktorzy tak sie dogadują z obcokrajowcami jest masa od 1lv do 100 >.>

Numenorian 01-08-2007 00:02

@up

Tego nie da sie ukryc :evul:
...
Miałem już dużo do czynienia ze swe, i wiem że zupełnie za nic huncą.
Chociaż powiem że stary owner Steinera był spoko ;) zawsze pomagał jeśli nie zawiniłem ;]
@topic
Temat chyba do zamkniecia bo juz po wojnie ;X

PizzaFast 01-08-2007 00:29

Hmm Stary Steiner gra na kyrze, Jest w BB , nie moge za bardzo sypac nickami, ale łatwo sie domyslec bo Old steiner mial tylko Paru znajomych z real'a.
Steiner stary to brat Mr Abo ktory obecnie gra Steinerem the slayer
Jeezeli jest jakis problem z czlonkiem BB i napiszecie do niego o pomoc, kultulanie poprosicie o wyjasnienie to jest 100% ze Cos odpowie/sprawdzi.
Oni są zajebi... za zorganizowanie, wyrozumiałość, itp bo Kiedy spytasz sie How long na dragach itp to bedziesz next , spoko A jak d lair mial jakis Galtar , ravin czy syranus to nie dosc ze jegomość nie odpisze to jak odpisze to jakies smieszne rzeczy "11:00 travel mate : zostane tu do ss a po mnie next 3 doby jest galtar i ravin " ... Slyszalem o czyms takim wieleee razy. ale nie nikt z tych osob tutaj na forum na to nie narzeka, bo nie huncą na d lair bo niemają takich lv?:(

Numenorian 01-08-2007 00:42

Stary Steiner to spoko typ, nie raz mi już pomogł chociaż mnie wogóle nie znał. Gdyby tacy ludzie jak on rządzili servem to było by zajebiscie ;D reszte swe już też poznałem i nie zapowiada sie ciekawie ;<

Exodus 01-08-2007 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PizzaFast (Post 1579719)
Hmm Stary Steiner gra na kyrze, Jest w BB , nie moge za bardzo sypac nickami, ale łatwo sie domyslec bo Old steiner mial tylko Paru znajomych z real'a.
Jeezeli jest jakis problem z czlonkiem BB i napiszecie do niego o pomoc, kultulanie poprosicie o wyjasnienie to jest 100% ze Cos odpowie/sprawdzi.
Oni są zajebi... za zorganizowanie, wyrozumiałość, itp bo Kiedy spytasz sie How long na dragach itp to bedziesz next , spoko A jak d lair mial jakis Galtar , ravin czy syranus to nie dosc ze jegomość nie odpisze to jak odpisze to jakies smieszne rzeczy "11:00 travel mate : zostane tu do ss a po mnie next 3 doby jest galtar i ravin " ... Slyszalem o czyms takim wieleee razy. ale nie nikt z tych osob tutaj na forum na to nie narzeka, bo nie huncą na d lair bo niemają takich lv?:(

To co opisales to akurat nie jest takie straszne PA.

Numenorian 01-08-2007 01:20

Cytuj:

Slyszalem o czyms takim wieleee razy. ale nie nikt z tych osob tutaj na forum na to nie narzeka, bo nie huncą na d lair bo niemają takich lv?:(

Zresztą swoją drogą mogłbys nie komentować lvli ponieważ większość osób ma ważniejsze rzeczy do roboty niz ciągłe expienie :)

Amasek 01-08-2007 01:24

Cytuj:

ales ty madry jaaa zal mi was sluchac nooby

Princess Agusia 01-08-2007 02:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PizzaFast (Post 1579620)
Moze mieli by do polakow szacunek gdyby podstawowe rozmowy z naszymi rodakami niewygladaly tak:

SWE : How long you will be here?Can I be next?
PL : pl? siemqka
SWE : No, Im not pl, answer my question Im litle bussy.
PL : Co?
SWE : Listen, I still dont understand you, Dont waste my time, and answer me!!!
PL : Ja nie gadam po angielskqu
........

PRZEZ TAKIE ROZMOWY smieją sie z nas i szwedzi i niemcy i reszta kultur grających w tibie... I takich ludzi ktorzy tak sie dogadują z obcokrajowcami jest masa od 1lv do 100 >.>

I tu sie moge z Toba w 100 % zgodzic... Polacy ktorzy potarfia dogadac sie po angielsku sa szanowani przez ludzi z innych krajow.. gdzie u nich znajomosc tego jezyka to posdstawa a u nas wjatki.. i nie ma co sie dziwic ze np. szwedzi nie maja szacunku do Polakow skoro nie maja opcji z nimi pogadac...

Nide Wune 01-08-2007 02:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amasek (Post 1579808)
ales ty madry jaaa zal mi was sluchac nooby

WoW Ty tutaj dopiero zabłysłeś :confused:

Amasek wannabepro

Gdyby był licznik postów pomyslał bym że nabijasz posty :confused:

szwagiereczek 01-08-2007 02:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nide Wune (Post 1579905)
WoW Ty tutaj dopiero zabłysłeś :confused:

Ty tutaj też nieźle świecisz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:04.