![]() |
Cytuj:
Fakt po stronie FF było więcej magów ale liczy się whole team a akurat na tym battlu mieliście ogromną przewage knightów. P.s. Z wami był Silveris i almighty Norf |
Cytuj:
|
Ten miał przewagę, ten nie miał ale nam brakowalło, nam tem też brakowało...
LOL? Po co takie teksty, nic już nie zmieni wyniku ob. Btw, pomyślał ktoś jakie halo by było gdyby zamienić chary, żeby bb grafo charami ff, a ff charami bb? |
Popatrz moze bylo nas gora o 2 osoby wiecej jesli sie upierasz, ale okej zobacz sobie na srednia lvlowa naszai ilu nie bylo od nas waznych graczy.
Czy mnie maja w dupie czy nie niech bedzie, ze maja mnie w dupie i sie po mnie nie wrocili, ale teraz powiedz kto ma taka swietna gildie ktora zostawia swoich kolegow z pztami a reszczie pozwala sie wylogowac. |
@up
MS z levelem 150 wcale nie jest duzo silniejszy od 100, moze o jakies 50 dmg w porywach. Porownywanie wiec levelowe nie ma teraz duzego sensu jesli dotyczy to charow 100 lvl+. Obecnie liczy sie liczebnosc gildii oraz dobre jej zgranie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Z trudem mi to powiedzieć ale Olik zdadzam się z tobą. ;b może mam słabość do ciebie i to co napisze uznasz jako dziwne. ale radziłbym ci zmienić gildie <--- zdanie to w późniejszym czasie nabierze nowego znaczenia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1 szybkosc 2 mana 3 hp 4 zaopatrzenie w ssa,sd z powodu kasy Nie zrozum mnie zle juz moze nie ma roznicy w sile sd powera ale caly czas te 50 lvli to sporo 1,5k many, 193 lvl to po advance predkosci ma te hp jednak 250 points wieksze a przy slabej sile sd po update to sporo jednak jest. Wiadomosc dnia: Z tego co wiem to PAblofon sprzedal chara jakiemus swe, rl tralli, turghola , patteha etc. Cytuj:
Tylko prosze nie mow mi ze "on uzywa charow zaleznie od potrzeb teamu". |
sorry double
|
Panowie czy wy musicie się tak oskarżać wciąż ? Trochę kultury nie zaszkodzi co niektórych. A co do wojny, jest bardzo ciekawa, mimo przewagi NF i BB, trzymam kciuki za FF. Pozdrawiam
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No to open plxxzz :D
|
Cytuj:
@Edit2: Móahahahahahah 20:50 Colis Gevin [38]: E JA JESTEM W BAD BOYSACH TO NIE TO SAMO CO BEACH BOYS JESTEM DUSZOM SERCEM CAIELM I CYZM TAM SIEJESZCZE DA Z WMI FF GOROM @Edit3: Kolejny Ownage. Sairus'ek, Tetro, Garlerdon, Jinxz, Nonix, Ragap... z BB/NF: Quel Metu przed openem. (CDN) |
owned xd (10 znakow)
tak sie konczy dawanie charow kolegom z novy |
furionsi sie dluzej trzymali ... B)
|
Cytuj:
|
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1762959
Koniec War. z3n3k napisał że retired i wogóle. Myśle że polacy stracili już ten serwer. Teraz zacznie się takie PA że szkoda czasu na gre. |
Pewnie za jakis czas bedzie nowa wojna jak sie BB/NF etc naciesza sie pokojem i im sie zacznie nudzic.
|
Skonczony Serwer.
|
@up
Popieram |
Oh, ja też, POPIERAM :o :cup:
|
Ja też ;s
Btw. Czemu Awer padł ? |
Teraz swe bedą ostre PA jebać >.<
|
@up
Zawsze to robili. |
Wiem, ale teraz bedzie jeszcze gorzej ;s:evul:
|
Taaa swe to zŁOOOOOOOoooo 1!!!!!!oneone!!1!!
Zniszczą was, zhuncą wasze 30lve, każą oddac im Kazdy wasz noble armor bedą was PA'owac z Katedry i kopalni ... Jak szwedzka tradycja nakazuje ;( >.> zakonczccie juz te wasze kiepskie wywody i jękanie ze Oj Swe1 przy wladzy To server stracony i wogole najlepiej jak rzadzily kiedys zenki zabijaly tez za nic ale przy najmniej o payment bylo LATWIEJ PYTAC BO PO POLSKU. (1 ad nie prawda bo BB NF to SWE, PL,GER, ESP itp) FF przegralo, nie istnieje, zniknie z kyry moze kiedys wroci ale nie za duzo zmieni (chyba ze przeczytają poradnik Jak uzywac paralize i zainwestują w druidow a nie sd spam). polowa z nich i tak zaplaci sporą kaseee za freedom. kthxbye gl hf |
Oj dobra Mega Pro Evul Plajerze... Czy ja mówie że Zenki nie robią Pa ?? Ale wiem jak teraz to bedzie wyglądać ;s
Szwed: pl? Jakis Polak: tak Szwed: hunted Szwed:10k~ Zreszta narazie nic nie mowie dokładnie ale wiem jak było wcześniej ;p |
Moze mieli by do polakow szacunek gdyby podstawowe rozmowy z naszymi rodakami niewygladaly tak:
SWE : How long you will be here?Can I be next? PL : pl? siemqka SWE : No, Im not pl, answer my question Im litle bussy. PL : Co? SWE : Listen, I still dont understand you, Dont waste my time, and answer me!!! PL : Ja nie gadam po angielskqu ........ PRZEZ TAKIE ROZMOWY smieją sie z nas i szwedzi i niemcy i reszta kultur grających w tibie... I takich ludzi ktorzy tak sie dogadują z obcokrajowcami jest masa od 1lv do 100 >.> |
@up
Tego nie da sie ukryc :evul: ... Miałem już dużo do czynienia ze swe, i wiem że zupełnie za nic huncą. Chociaż powiem że stary owner Steinera był spoko ;) zawsze pomagał jeśli nie zawiniłem ;] @topic Temat chyba do zamkniecia bo juz po wojnie ;X |
Hmm Stary Steiner gra na kyrze, Jest w BB , nie moge za bardzo sypac nickami, ale łatwo sie domyslec bo Old steiner mial tylko Paru znajomych z real'a.
Steiner stary to brat Mr Abo ktory obecnie gra Steinerem the slayer Jeezeli jest jakis problem z czlonkiem BB i napiszecie do niego o pomoc, kultulanie poprosicie o wyjasnienie to jest 100% ze Cos odpowie/sprawdzi. Oni są zajebi... za zorganizowanie, wyrozumiałość, itp bo Kiedy spytasz sie How long na dragach itp to bedziesz next , spoko A jak d lair mial jakis Galtar , ravin czy syranus to nie dosc ze jegomość nie odpisze to jak odpisze to jakies smieszne rzeczy "11:00 travel mate : zostane tu do ss a po mnie next 3 doby jest galtar i ravin " ... Slyszalem o czyms takim wieleee razy. ale nie nikt z tych osob tutaj na forum na to nie narzeka, bo nie huncą na d lair bo niemają takich lv?:( |
Stary Steiner to spoko typ, nie raz mi już pomogł chociaż mnie wogóle nie znał. Gdyby tacy ludzie jak on rządzili servem to było by zajebiscie ;D reszte swe już też poznałem i nie zapowiada sie ciekawie ;<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
WoW Ty tutaj dopiero zabłysłeś :confused: Amasek wannabepro Gdyby był licznik postów pomyslał bym że nabijasz posty :confused: |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:04. |