![]() |
Cytuj:
|
xD !!
Czemu tak rozjebaliscie ten temat -.-" Niebylo mnie tu troche i juz burdel sie zrobił Ale wróciłem ! B) "Wy wszyscy odejdziecie a Djinn bedzie tu zawsze" A co do tej kaczki w ktoryms poscie ago to moze ten kaczor jest gejem? Marczio zablysnij troszke please? :) |
Cytuj:
=| Jak czytam Twoje posty wstydzę się tego,że jestem polakiem... :| |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak dostaniesz wyniki to napisz ;] |
Cytuj:
|
co do opena bylem pewny ze czas na oro wygra na paczatku bylo 2 do 0 dla nich poznej curiosisisusdsosus zremisowalo do 3 3 a pozniej oro zostalo zorane caly czas curisisusisususus napieraloo
|
Moim zdaniem dość wyrównany open :P
...pomijając niektóre okoliczności. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Japa już skończył gimnazjum :'( |
Cytuj:
A z tego co wam moge powiedziec to wszyscy jestescie nagrzani xD Mowicie na wszystkich ze jakies no lajfy są xD A z tego co wywnioskowalem co sami sie czaicie i zamiast grac i expic jak juz macie taka duzo ochote to spedzacie na forum i czekacie az ktos odpisze wam na posta xD lepiej byc no lajfem w tibi niz no lajfem na forum xD Chyba cos nie tak :baby::baby: Niektórych to kreci, rózne są zboczenia ludzkie Do roboty byscie sie wzieli .... Pozdro ;)8o PS Japek jestes tu teraz? xD w tym momecie ; d |
Może karaoke show?
No to ja pierwszy: Lubię jej farbowane rzęsy, piegi i policzki BLADE (blade, blade)... |
Cytuj:
tak wszyscy sie napalilismy na karoline :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
do testow to mu jeszcze troche
|
Cytuj:
|
do testow jeszcze rok
|
Zartowalam.
|
ta dziewczyna jest ladniejsza od ceibie o sto razy!
|
To ja!
Tamte inne fotki to fejk :///// To byla moja kuzynka Basia.... |
|
|
|
Ostatnio Ardes bezceremonialnie opierdzial mi chatke :baby:
Lmao z ostatniej chwili: 14:57 Ash Knight [25]: Hej skoro cruoris wygralo wojne a ultimation nie ma ochoty grac na selenie... 14:57 Ash Knight [25]: to wyslesz mi 2k na potiony? 14:58 Xyriela [109]: a kto Ty jestes ze sie zapytam -.-"? 14:58 Ash Knight [25]: no ja jestem nikim i dlatego pytam 14:59 Ash Knight [25]: ;) 14:59 Xyriela [109]: to Ci nie wysle 14:59 Ash Knight [25]: dziekuje ;) 15:00 Ash Knight [25]: wiedzialem ze na szwedolubnych zdrajcow zawsze mozna liczyc 15:00 Ash Knight [25]: haIL ULTIMATION x) lul z góry go przejrzałam xD |
czytam czytam czytam i nic :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14. |