![]() |
@up :A skąd wiesz że on jest głupi?
@topic: Nubki teraz będą się zjadały i zabijaly kazdego na titani zeby mieć te Dragon legi. Aż żal dupę sciska. |
;p
tu macie film jak Abertt pokazuje legi na trade
hxxp://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28492 xx--------tt |
Cytuj:
n/c weź wyjdź stąd |
taaaaak.. juz go hunca... :(
nie kminie, dostał to dostał, huj komuś do tego.. X(X( |
DSL za 100tys pacca
ciekwe co za 1kk pacca? ja gram akurat na titani i czuje ze te legi trafia do [CHAR]Garimo[/CHAR] Lub [CHAR]Aija[/CHAR] |
Trzeba sie pobawic
trzeba sie pobawic w hackowanie na titani i dsl zlapac xD
|
Wkurza mnie wasze gadanie. "Czemu ktoś coś dostał za 100 000 pacca, przecież ja kupiłem 87 667". To tak samo jak w toto-lotku milion ludzi kupi losy, a tylko kilka wygra 5mln złoty na przykład. Jeśli by dawać każdemu taki przedmiot za kupienie pacca to Tibia była by sux. Każdy chodził by z magic long swordami itp.
|
Będą gnębić Aberta :D.
|
lol wypodziedz albertt'a
Abertt
Inhabitant of Titania Profession: Elite Knight Level: 55 Crusher of the Legendary Dome (Shadow Seeker) Posts: 67 To all who thinks I have got that sh*t dsl (stop msging me) I don't have it, It WAS A FAKE, and stop lying that I got it -.- ________________ Your life depends on your character. |
tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28492
i wszystko jasne Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Właśnie :) On mówił że w nich nie chodzi tylko je w dp trzyma :) A jak dostanie hunta to na pewno będzie wolał new char niż oddać legsy :) Bo i tak jak by je oddał to by mu nie wierzyli , a ten kto by je miał by się nie przyznał :) |
Cytuj:
|
Heh rozpierdzielaja mnie noby ze zrobia chary i go zabija i bedzie miec hunta :baby: Jedno jets pewne koles jest ustawiony do konca tibi ja bym sprzedal je za "backpack pieniazkow" czyli 20 x 100 cc a i tak nie wiem czy nie za malo.
|
Ja bym je sprzedał za grubą rl kasę, po ile by poszło? ojojojoj... boje sie pomyślec a rl kasa zawsze sie przyda bardziej niż w tibii tibijska...
|
Cytuj:
:D:D:D:baby::baby::baby:8o8o8o:o:o:o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |