![]() |
Anty dobrze to ujales, to tylko gra ... szwedzi graja bardzo duzo , nie maja zycia prywatnego +uzywaja botow ... to jest poprostu smieszne. A co do zmieniania swiata , nie dosc ze BR(chyba) zabrali nam Malvere to jeszcze teraz szwedzi Saphire dobre ... padniesz graj dalej , to tylko gra [!!!] 8o [!!!] Pozdro ;]
@btw nie chce sie ktos zabrac na deserta tylko tak bez wykretow bo mam 25 lvl i nie robilem jeszcze ;( |
Moim zdaniem walczyc z szwedzkim PA nie trzeba jedynie za pomoca sily, ale tez nalezy walycz z nimi np. poprzez nie poddawanie sie kiedy mowia nam hunted czy nawet kiedy nas chca osmieszyc. Bo o to im chodzi, zeby Polak grajacy naSaphirze byl ponizony i przestraszony. Kiedy uda nam sie osiagnac ten etap, w ktorym przestaiemy sie ich bac bedziemy mogli zorganizowac akcje ubicia, niektorych z nich... moze wtedy docenia i nas?:)
|
Cytuj:
|
hehehehehehe ace w piatek po beggar staff
albo w sobote |
Cytuj:
|
Zmieniam chara na sorca :) moj 25 najt dostal rs'a , a i tak sadze ze sorcem sie lepiej gra ;) nick Marian Paz'dzioch
|
swieto nie odchodz ;/
|
Co tak pozno po tego stafa ? :( Ja juz chceeeeeeeee :P To sobie czasniemy Ss-kaz fuull beggarem oh yeah xD but dasz rade dojsc ? ;> bede sie wozil z beggarem a potem maybe maybe jakis barbarianek xD a moze asasinek ;p female ma malo fajnych addonow ;/ No chyba ze noblewoman ale 300k w plecy ;/ W sumie sie zobaczy :D Oj axe axe jak mogles rsa wbic no wiesz co ;p To teraz ty mi bedziesz stawial monka a soca zrob na osobnym koncie :P
@seba ja mowie o charze do pk nie do grania normalnie do grania 4 fun to ja mam swoja ace i gram normalnie 0 bota :) bo gra na bocie nie robi frajdy. A tego kina to wbije lvlik i mozna peczyc dla zysku np brow w nocy albo jakis swe low lvli zeby nie wzrastaly w sile tak jak swe bija nas.. zebysmy nie wzrastali w sile mowiac masz ten 100+ lvl i masz wiekszy respect u takich wiekszych lvli jak i twojego lvla wiec ja majac ten 38 lvl to mnie chca huncic wiecej ludu niz ciebie bo ja to padne na 2 sd od sorkow wiec coz lepiej ubic 38 polaka niz 101 polaka ktory ma zawsze szanse uciec a ja co narobie ? 38 lvl bez boh 0 kasy na uhy jeszcze sie tritzowi trza splacic :( (thx tritz :*) i jazdunia :) |
17 magow:) all bot;p trudno uciec xD
|
Zmiana Planow. Nie gram na saphrize gdyz nawet polacy bija polakow. Pierdole takie granie, i Wy chcecie wojny ?;( lol
|
;o to ty przedchwila padles tym 58ms'em ? i nie zabil cie polak tylko nok'ha(o ile to ty :P);(
|
zapamietaj ze pierw zginiesz od polaka i nie mozna miec zaufanie ale coz ;; i skończcie pieprzyc "polak polaka" ;s bo polakow najlatwiej sie pkuje
|
Cos wam powiem, wiecie czemu w Polsce jest duzo "noobow", poniewaz u nas w ta gre graja dzieci od wieku 10roku zycia to 20+... w "br" albo "swe" ludzie zaczynaja grac po 20 roku zycia .. zdazaja sie wyjatki ;(X(
|
Eh polak polaka Polacy na serwerze saphira pkuja dlatego bo nie wiedza wogole o co tak wogole walcza polacy na serwie. i robia postacie na serwie i tylko pk pk bo to 4 fun i bedzie kasa eq i rs.. Oni nie mysla o tym zeby wbic tu wiekszy lvl tylko zeby peczyc..
@seba No coz jak 17 magow uzywa bota ? A moze to hotkey? Teraz tibia stala sie botem nie ma to jak 7.6 7.4 A nie ze teraz mam swiatelko i hota pod runy... @Anty. Eh padles coz bywa. Ale mozesz grac dalej ile razy ja padlem i jakos nie placze z tego powodu i nie mowie ze niegram loguej sie znowu po dedzie ide i odrabiam nawet jak nie mam za co odrobic ale sie staram bo chce tu grac a jezeli po jednym dedzie mowisz ze niegrasz to nawet ci sie tu nei chcialo grac. |
Ja przenioslem sie na Berylie ^^ mam wiele rzeczy na sell jesli chce ktos kupic to pisac nick: Melven . Ja dostałem zajebistego hunta ^^ jak tylko expie to odrazu jada mnie na exiva bo nie wierze ze non stop kuzwa przypadkiem na mnie trafiaja...
No i zycze kazdemu polakowi na Saphirze powodzenia :) |
Widze że z wejścia do gildi OOoB nici,więc prawdopodobnie zmieniam server......Nie ma sensu tu grać,teraz mnie zaczynają bić nagminnie.W tym momencie nie dziwie się starym graczom co odchodzili dlaczego odeszli.Szkoda troche postaci,ale również szkoda pacca(dni będą się traciły jak nie będę expił,a tak raczej będzie).Pozdro
|
Dobra robie postać na Saphirze lubie sie pobic z innymi xD A ta postac to bedzie knight móglby mi ktos zalatwic serpent sworda?
|
Ja po tym jak Accurate mi napisał: pay 10k or hunt za to ze jego proteckowanego zapytałem : are u racist
Szczerze mówiąc Saphira skończona. Szukam innego serwa , a gdzie sie sniper'blood bro przeniósł |
17:43 Nobztrakt [179]: i rly hope you pay me that money naug gave you
17:44 Nobztrakt [179]: or you got a wasted char on askara and saphira. 17:44 Sebarivel [101]: talk to Naug about it not to me 17:44 Nobztrakt [179]: i wont 17:44 Nobztrakt [179]: your problem 17:44 Nobztrakt [179]: u got my cash 17:44 Nobztrakt [179]: and i want it back 17:44 Nobztrakt [179]: or i hunt you on askara to 17:46 Nobztrakt [179]: Well? 17:46 Sebarivel [101]: As i said before Naug is my guild leader i will talk with him about that if he wish i will give you the cash 17:47 Nobztrakt [179]: k, stay in pz on askara to 17:47 Sebarivel [101]: Its not mine decision as i said. 17:48 Nobztrakt [179]: naug already said no 17:48 Nobztrakt [179]: on forum 17:49 Nobztrakt [179]: cuz my friends killed you 17:49 Sebarivel [101]: its not my cash, i will give it back to naug asap 17:50 Nobztrakt [179]: k, waste your chars then. rozbawil mnie:) |
up@ żal typa a tak w ogóle kto to jest ten nobztrakt??
|
lol , nie znasz nobztraktra, nie znasz serva:D nawet nie zaczynaj tu garc ^^
|
Tak sobie poczytałem ten temat i stwierdziłem ,że ...... trza tu grać B)
Prosił bym o link do pricelist |
@Hiundus:
napisz na priv jak chcesz wieciej wiedziec bo i ja tez chce cos wiedziec o tobie (lol ;d nie doslownie) |
|
Cytuj:
|
:d
LoL. Grałem na Saphirze ale nie warto. Nie znacie sytuacji. To jest nierealne doprowadzić ten serwer do porządku. Każdą wojnę przegrywają polacy. Tak samo było jest i będzie. Toczymy wojne sami ze sobą. Polak zabija polaka. Nic tego nie zmieni. Głupota polaków nie zna granic. Historia się powtarza. Wiecie może co się działo przed Rozbiorami Polski? X(
Jeśli chcesz mojej pomocy to proszę bardzo. Ale i tak jasne jest że nic z tego nie wyjdzie. Auroth jako jedyny ze szwedów nie jest takim rasistą :D A Nobztrakta nie zatrzymasz. Pfff ... :D Saphira Uczy :) |
@up
popieram Ciebie w kazdym slowie Saphira jest juz stracona... kazdy polak pokoleji sie o tym dowiaduje... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Moze chlopak studiuje historie polski?;p |
19:29 Frok Manox [24]: Aug 12 2007, 13:14:26 CEST Killed at Level 81 by Zkitztrakt and by Hozon Sethalf
19:29 Shanar: Ashari Arad Knight. 19:29 Frok Manox [24]: haha 19:30 Arad Knight [82]: ? 19:30 Frok Manox [24]: died by level 53 and 67 19:30 Frok Manox [24]: lalaaaalalalala 19:30 Frok Manox [24]: heushahahahaha 19:30 Arad Knight [82]: kurwa 19:30 Arad Knight [82]: fucking polack 19:30 Arad Knight [82]: fu 19:31 Frok Manox [24]: ciota 19:31 Frok Manox [24]: ciota 19:31 Frok Manox [24]: cipa 19:31 Frok Manox [24]: noob KURWAAA czemu musze mieszkac z takimi debilami ;| POLACZKOM NA SAPHIRZE MOWIMY NIE ! |
No i dalej nikt mnie nie wtajemniczył o nobztrakcie.
apropo pmięta ktoś bibas suidas bądź eterionala? |
JA ZA GRE NA TYM SWIECIE PODZIEKOWALEM ... WBIJANIE 1 LVLA 10X JEST TROCHE NUDNE , A NAJBARDZIEJ ZNUDZILO MNIE TO "SIEDZE NA FIBULI 26 DRUID ROBI 2 TARANTULLE(JA 14 LVL BO NOWY CHAR...) ZABIJAM MU TE TARANTY Z WANDA , ON MANASY I OD NOWA , TO JA GO LEJE LEJE LEJE UCIEKA DO MIASTA TO GO LEJE DALEJ (OKAZALO SIE ZE POLAK) NAGLE PODCHODZI 36 PALL I ZAMIAST ZAATAKOWAC JEGO, TO JESZCZE MNIE ZACZOL BIC(TEZ POLAK , PEWNIE QMPLE) W DP NAPISALEM DO 60+MS'A (SWE) POWIEDZIAL ZE ZROBI RELOGA NA KNIGHTA ... POCZEKALEM 5 MIN I MIALEM LOOTA SPOWROTEM !! swe lepiej nas szanuja od rodakow ... mam tego dosc mimo dwoch deletow na harmoni , powracam tam ;) ... zycze wszystkim saphirowca zeby grali , ale pamietali ze to tylko gra i trzeba sie cieszyc a nie denerwowac ;]. Moze od czasu do czasu wejde moim knightem zagram(jak mu rs zniknie xD) ... no to cya i powodzenia :)..
SPECIAL THANKS FOR ***ACE DORIN*** (btw ace jak bede na tibi , to napisz do mnie dam Ci eq, 10k , wandy ,drag shielda itp ... :) dzieki ze tak milo mnie przyjoles na tym swiecie , dawales itemki oraz wsparcie podczas gdy ktos mnie bil , ale mam tego poprostu dosyc ... =( );( |
no coz no coz no coz, na saphirze jest za duzo 10 years old polaczkow, nalezy ich tepic bardziej od swe;) take care
|
popieram choc mam niski lvl
|
10 years old polaczek = to nie chodzi o lvl;; tu chodzi o zachowanie;) czyli example "przemoc w szkole/rodzinie +8-10lat = polaczek;;;;;;;;
|
Ja mam 7 lat i nie jestem nuubem :P
|
Mnie tam szwedziątka jebane gonily pare razy ale jak sie ma dobre skille to sie idzie wybronic. Tylko jak ktoś was goni (szwed) to raczej go nie zabijajcie tylko starajcie sie uciec bo zaraz relog i hunted :D
EDit 14.48: Zmienilem zdanie jebac szwedow na zawsze ! gonil mnie koles 60 lvl i chcial armor dzieki pomocy brata i skilla mi sie udalo uciec ale to nie zmienia faktu ze klepali mnie za nic:/ pay armor or hunted. Walić takich ludzie bo sie grać odechciewa tylko kase na uhy tracic |
Ehh nie nalezy sie nimi tak przejmowac ... z tego co zauwazylem Szwedzi to prymitywne stworzenia jak np. malpy jak sie czegos naucza (w tym przypadku wyudzania itemow) to beda to robic nieustannie. Nawet jak mowia nam hunted to i tak nie nalezy sie tym przejmowac bo oni tak rzucaja huntami okolo 40 razy na dzien wiec sami sie juz gubia kto hunted a kto nie :D
Mojego knighta bilo juz sporo Szwedow tez mowili ze hunted jestem kazali placic itp, ale nie nalezy sie tym przejmowac bo jednym slowem Szwedzi to nOOby ;] |
@Seba'rivel
Zapodaj swój nick na askarze ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |