![]() |
pff... 20 znakow po polsku napisanych w postaci y = sin x
|
@up
Czemu zmieniłeś to zdanie, że grasz teraz w allegro.pl? |
fajnie się pojeżdżacie :P
|
Cytuj:
Cytuj:
Skramer ty jebana cioto co sie zpłaciłaś XD FRAJER OD ZAWSZE NA ZAWSZE, jak ja był wdupe dostał niemiałbym honoru zpłacić sie !! Honor i Duma ponad wszystko, dziwie sie old WBK że jeszcze z Tobą rozmawiaja sprzedawczyku :) Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Sir-Babolek
HAHAHA Nie no koles roz********sz mnie ! Cytuj:
|
Honor;o
Duma;o Z tego co widze to mylisz pojecie "sprzedawczyk" nie mowiac ze to pixelowa gra i te cechy ktore napisalem powyzej raczej nie maja znaczenia no chyba ze inaczej na to patrzysz:) |
"Skramer ty jebana cioto co sie zpłaciłaś XD FRAJER OD ZAWSZE NA ZAWSZE, jak ja był wdupe dostał niemiałbym honoru zpłacić sie !! Honor i Duma ponad wszystko, dziwie sie old WBK że jeszcze z Tobą rozmawiaja sprzedawczyku :)"
honoru to ty nie masz od momentu twojego i calej waszej reszty "transferu" do Octal. Sam siedziałeś z nami na vt i gadałeś tak samo na Tengu jak każdy inny, ale nie ma to jak pod głupim pretekstem skorzystać sobie i podlizać sie zeby "rządzić" servem |
Cytuj:
|
Sir-Babolek Buhaha wiesz co żal mi się robi twoich starych, że muszą wychowywać takiego idiote... Może ty masz honor ?? wolałbym sie w 100% spłacić niż być lizoodopem, sprzedawczykiem i byc w dodatku tak zjebanym i się szczycić po forach "oh jaki jestem świetny bo wylizałem doope mitzumowi razem z rodzynami, pozwolą mi może troszeczke poexpic" pff kurwa lvl masz chyba dzieki temu ze dobrze targasz lachy -.- stary tobie tibia zeżarła mózg (o ile go wg. kiedy kolwiek posiadałeś) nie masz nawet odrobiny honoru na tym forum a najwięcej o nim mówisz ... Założę sie, że gdybyś mial 5 min drogi do jakiegoś h lvl swe to byś mu tak wytarmosił lodzika że może by Ci pozwolił poexpic do końca roku -.- a o sprzedawanku polaków już nie wspomnę ... (standard dzienny pewnie..) // Ogólnie chcę przeprosić wszystkich czytających tego posta za tzw. brak kultury... grr aż musiałem konto stworzyć ... czytać sie nie da -.- |
Cytuj:
3/4 fragow na osobach na expie? Znajdz fragliste i sobie policz( jezeli wiesz jak kto padl). Mysle, ze to nie byla nawet polowa(zanim to skomentujesz dowiedz sie jak kto padal) Nie mow, ze Synergy nie bylo zgrane, bo bylo, przynajmniej lepiej niz Tengu, ktore na wojnie nie pokazalo dobrego pvp, a raczej przewage liczebna i levelowa. Co do odrabiania lvli to Synergy tez wbijalo sporo expa. Mniej niz Tengu, ale to bylo spowodowane tym, ze byli o wiele slabsi i nie mogli na to sobie , bo zeby ktos expil musialo byc wiekszosc ludzi z gildi. Tengu i supporterow bylo o tyle wiecej, ze wystarczalo tyle osob ile bylo zazwyczaj, zeby stawic sie masslogowi Synergy. Nie mozna powiedziec ze pokazaliscie klase na tej wojnie, bo raczej pokazaliscie jacy slabi jestescie i ile mieliscie problemow z o wiele slabsza gildia. |
nie bd nikomu jechal, nikogo bronil gdyz uwazam, ze to nie ma najmniejszego sensu bo wiekszosc osob ktore sie udzielaja w tym temacie pozegnaly sie juz z xerena :)
co prawda to prawda, maxu najwyzszy czas kupic slownik albo nie uciekac wiecej z lekcji jezyka polskiego ;) btw. gówno mnie obchodzi ta Twoja galana, jesli tesknisz to wroc.. gdyby nie ja i tak bylbys NIKIM na xerence ;D |
Haha, jakie komentarze.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Golden'Fanatyk dobrze napisane :D |
@2up
Coś spokorniałes... o beka xD |
Cytuj:
|
nie gram juz na xerenie ale mam na niej 50k jesli ktos z was ma kase na calmerze to z przyjemnoscia zrobie w.trade
Jesli ktos z was jest zainteresowany prosze o kontaky na calmerze moj nick: Danmitr :) |
Jest taki fajny dział jak Handel tam umieszczaj takie propozycje.
|
Kuuuuuuuuuurde nudno na tej xerenie wojna by sie przydala :)
|
Co tam Skramerku. Ile wziąłeś za chara na allegro? Bo widzę, że już skończyłeś z Xereną. Nasz pro kozak, pamiętam jak mówiłeś, że będziesz walczył do końca, a tu co się okazało? Umiesz tylko na Falcona bluzgać. Pewnie Ci się ręce trzęsły ze strachu jak Cię bili? Tibia już zawładnęła Tobą.
// Pozdro dla jednego z niewielu porządnych Polaków na Xerenie - Falcona Moralesa :) |
Cytuj:
Taaa.. nic sie nie dzieje.. najwieksze emocje wzbudzaja.... ..masskicki |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"Skramer ty jebana cioto co sie zpłaciłaś XD FRAJER OD ZAWSZE NA ZAWSZE, jak ja był wdupe dostał niemiałbym honoru zpłacić sie !! Honor i Duma ponad wszystko, dziwie sie old WBK że jeszcze z Tobą rozmawiaja sprzedawczyku :)"
Maxu juz ci do konca na leb siadlo od tej tibii, nie dosc ze siedzial 24/7 zeby pg robic to jeszcze nie wie co gada. Dzieciaku ty mowisz o honorze? wystawiles kumpli, z którymi gadałeś na vt, pkowales itp. jestes ostatnią osobą, która moze mowic ze jest honorowa. Bardziej honorowo jest zapłacić po wojnie niż szpiegować śmieciu :) na forum kozak wielki, że do chorzowa można wpadać to daj adres cwaniaku. A tak btw to jak tengu jeszcze wam sie do dupy nie dobiera? pewnie czekają jeszcze aż 200 powbijają i wbk sie pacce pokończą :) zapamietaj moje słowa: Adrianek wyjebał tengu na ileś tam kasy i oni tego nie zapomną... jeszcze bedziesz płakał zobaczysz :) P.S. Co tam słychać u normalnych graczy?:P dawno tu nie zaglądałem :) |
Ta xerena to najbardziej smieciowaty serwer jaki znam. Tengu rzadzi juz tyle czasu nikt ich nie lubi ale nikt nie chce sie im postawic. A jak ktos sie postawi to sa i tak jest za malo osob zeby cokolwiek zrobic bo do tegu dolaczaja przydupasy ktore pozyja sobie spokojnie jakis czas po tym jak tengu wygra wojne ale za to potem zostana zgnojone jak reszta.
|
Cytuj:
|
Master Bonczek:
CH*JOWO |
Cytuj:
Zjebałeś to jak Pan Bóg żółwia! |
Cytuj:
oj tak, masz rację.. mam hundet =< |
@Master Bonczek
Kazdy ma swoja teorie :), ja wiem swoje i wy wiecie swoje. Co do hunta napisze to wyraznie I DON'T CARE ja grac nie musze w przeciwienstwie do Ciebie, bede hunted to bede zycie, to nie ja lizalem tenguska dupe za czasow DS itd :s ( tylko ze to Tobie zabronili lizac dupsko bo im sie znudziles jak zabawka, tak samo jak inni z old Inferno to samo sami ASSLICKERS ), teraz to ja " lize *lawl*, przyszla pora namnie XD ". Jedyne osoby z old WBK do ktorych daze szacunek to : Wroon , Tyfer , Daster no i moze Zokos byl wporzadku wobec mnie, reszty niebede komentowac ( Respekt dla nich ). Over and Out |
Cytuj:
napinaj, kozacz, o*******aj sie dalej.. robisz z siebie czystego pajaca :D |
Cytuj:
Ty mozesz ich darzyc szacunkiem, a oni smieja sie tobie prosto w twarz ;< |
Ech maxu dziecko neo :) ja grać nie muszę, przed wojną nie grałem i po też nie gram :=) a jedyny kto tu musi grać to chyba ty, podczas wojny na galanie zrobiles 70ed jak dobrze pamietam, no i grales jakims low lvlem na xerenie, i kto tu nie moze wytrzymac bez Tibii? Panie hakerku :) i dupke to liżesz chyba ty, bo jak ja mialem hunta to nie zaplacilem aż w koncu tengu znudzilo sie huntowanie mnie :)
a no i adrianku, ironie w stylu "jestem hundat" itp są żałosne i pokazują jakim dzieciakiem w rzeczywistosci jestes :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wydaje mi sie ze napisalem poprawnie.
Wziąć mozna 'w cudzysłow', a 'w cudzyslowie' moze byc jakis tekst. |
Cytuj:
Twoje teksty pokazują jak bardzo zal Ci pupcie sciska ;) |
Cytuj:
|
Szkoda tej wojny gdyby wszyscy polacy sie zlaczyli i nie byłoby spy na vent itp to naprawde wygralibysmy to .No ale to jest tylko gdybanie :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |