![]() |
Tak jak Belial powiedzial mial byc 1 lider..ale z biegiem akcji bylo ich 3?
|
początek był dobry. No cóż.. :p
|
ale baty dostaliscie a lamus byl off czy co bo nie wiem bo mowicie ze byliscie bez lidera ?
btw. movie plis down* cos mi tu j**ie keyem ale moze nie (nie skanowalem) nie mozesz dac poprostu na tibiacam bo cos krecisz z tymi linkami ;p |
Prosze bardzo ;)
http://download.**************/80A2DAFD27109B99 http://www.megaupload.com/?d=UK9P695Q @edit coś nie chce sie jakoś normalnie link dodać w poście :baby: jak coś to PM to dam linka, albo film na maila ( TIBIACAM ) |
Cytuj:
Lamus byl off bo nad morzem siedzi a zastepca lamusa ch... wie gdzie sie podziewa wiec nie mial kto leaderowania przejac, wypadlismy na to battle jak kompletne debile bez zadnego przygotowania w sensie taktycznym... ale coz xD bywa :D :D :D nastepnym razem bedzie lepiej! 8o @Kiro 3... moze wiecej ... burdel niesamowity poprostu byl ;) |
Cytuj:
To nie bylo open battle, to byl wasz masslog, a my sie szybko zebralismy i stalo sie co sie stalo :] |
poczatek byl dobry...konca chyba
ktos cos pisal ze znow neta niemam?? |
bel;
Cytuj:
notop gz frags poprostu gratz btw. MA KTOS MOZE FILM??? |
chce ktos film, to mam jeden, na pw pisać to wysle na maila ;)
|
Cytuj:
Hoho, Sua nie dość, że ma neta, to jeszcze fraguje. @wojna DPFT + SF + asslickerzy vs. SB - to nie jest fajne ;] Szkoda, że te cioty z Silent Revlution boją się przyłączyć do wojny. Ale, ale, oni się nie boją, oni są pokojową gildią... |
Cytuj:
|
przestancie juz z tymi dptf sf zhn i samoobrona czy lpr ze sa pzreciwko wam,przeciesz wiedzieliscie ze tak bedzie to nierozumie txt ze to niewporzadku....
|
@Sua and Snozi
agree with u ;) tylko wez tu tlumacz dzieciom ;/ 100 razy chyba nie wystarczy ;/ |
Cytuj:
@smokuu (czy jak ty tam amsz, malo wazne dla mnie to akurat) Nie nazywaj innych dzieciakami skoro nie znasz ich wieku, a po twoich wypoiwedziach mozna sadzic ze albo amsz 13 lat, albo moze mas zi wiecej ale w rozwoju umyslowym zatrzymales sie w wieku 13 lat :), nie bylo cie kilka dni na form i spokoj był, juz liczylem ze na serio wziales sobie rady innych do serca i zaprzestales tu pisac :/ |
Cytuj:
Dla ciebie stary to juz nie ma takiej skali aby okreslic twoj stopien debilizmu. Współczuje ;< (a moze i nie ? ) Jesli twierdzisz po moich wypowiedziach ze ja zatrzymalem sie w wieku 13 lat to nie wiem ile ludzie typu beli, koszyk i reszta przydupasów :P 10 max? huh :< |
@Boroth
Czemu mamy sie przejmowac tym co mowia inni? Wazne, ze sami wiemy kim jestesmy. Ja tez o DPFT nie mysle w samych superlatywach, niektorych z nich lubie...a z niektorymi nie chce miec nic wspolnego. A jednak im chce pomóc... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nuda..ide expic
|
Cytuj:
|
Wróciłem=p
jestem ważywem,zaraz przejze tibie.com;p ni chuja 5 dni picia,palenia,imprezowania i prawie zero spania.hmm...jestem nie mile zaskoczony,bo tylko część tego co przekazałem przed wyjazdem wykonano.a to co padło tyle osób to w ogóle nie wiem z jakiej paki takie coś robiliście.zaraz przejrze tibie.cam. |
Notop tylko bez takich dobrze nie wal więcej konia przy hermionie z harrego pottera.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@natah zobacz czy cie niema w przedszkolu... |
Cytuj:
@topic Hmmm... SB chyba ma marne szanse. Wychodzić na OB bez lidera i planu? @down Mam rozumieć, że następny OB przy Kazo? xd |
Jak to sie mówi: This is Spartaaaaaaaaa!
|
Cytuj:
xDDDDDDDDD @gelt a co mielismy schowac sie na dworcach i wylogowac jak zasrane tchorze z noobami mwalujacymi mostek? wez przestan, to tylko gra i chodzi o zabawe, a na*******anka byla niezla, poza tym to nie byl open |
Ja domyslam się, że to zabawa jest :P I nie mówię, żeby uciekać! Ale przed akcja wypadałoby wymyślić jakiś plan działania... To tylko taka wskazówka ;) Wiem, że to tylko gra, w którą i tak zresztą przestałem grać xP
|
pierdolic plany, spontany sa najlepsze. ;D
|
No powiedzmy :P Na pewno dają więcej adrenaliny :P
Tak czy inaczej życzę powodzenia w walce. Obu gildiom: SB fragów, DPFT bardziej wyrównanej walki. No bo przecież nie ma lepszej zabawy niz godny siebie przeciwnik ;d |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
*topic gl both guild,wycisnijcie z tej gry tyle funu ile sie da no i blagam o wmv,oraz aby sie nie napinac. down* very big thx! ;] |
wmv bedzie wtedy gdy bedanowe fragi
|
Cytuj:
Give them nothing! But take from them everything! |
Van Hels'ing
Aug 26 2007, 12:10:15 CEST Killed at Level 122 by Bedurion and by Xenhoithar dał się trapnąć koło statku jak noob -.- jego comment po dedzie Comment: I'm sorry, but a noob like me can not be a member of the war. |
Lawl xd szkoda ze zrezygnowal
|
Cytuj:
|
abver... lol
plan byl prosty - log in, zabicie jednego, dead dwudziestu |
Cytuj:
|
planowane nigdy nie wychodzi :P
|
Dlatego zawsze trzeba mieć "plan b" :)
|