Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143891)

Kiro 24-08-2007 13:43

Tak jak Belial powiedzial mial byc 1 lider..ale z biegiem akcji bylo ich 3?

Retukss 24-08-2007 14:02

początek był dobry. No cóż.. :p

Lipton'ek 24-08-2007 14:13

ale baty dostaliscie a lamus byl off czy co bo nie wiem bo mowicie ze byliscie bez lidera ?

btw. movie plis

down* cos mi tu j**ie keyem ale moze nie (nie skanowalem) nie mozesz dac poprostu na tibiacam
bo cos krecisz z tymi linkami ;p

RavaLuno 24-08-2007 14:39

Prosze bardzo ;)

http://download.**************/80A2DAFD27109B99
http://www.megaupload.com/?d=UK9P695Q

@edit
coś nie chce sie jakoś normalnie link dodać w poście :baby: jak coś to PM to dam linka, albo film na maila ( TIBIACAM )

Beli 24-08-2007 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lipton'ek (Post 1619893)
ale baty dostaliscie a lamus byl off czy co bo nie wiem bo mowicie ze byliscie bez lidera ?

btw. movie plis

down* cos mi tu j**ie keyem ale moze nie (nie skanowalem) nie mozesz dac poprostu na tibiacam
bo cos krecisz z tymi linkami ;p

Lamus byl off bo nad morzem siedzi a zastepca lamusa ch... wie gdzie sie podziewa wiec nie mial kto leaderowania przejac, wypadlismy na to battle jak kompletne debile bez zadnego przygotowania w sensie taktycznym... ale coz xD bywa :D :D :D nastepnym razem bedzie lepiej! 8o

@Kiro
3... moze wiecej ... burdel niesamowity poprostu byl ;)

Ka$z3r 24-08-2007 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 1619784)
ykhm.. jakto powialo nuda wczoraj byl 'open battle'...

To nie bylo open battle, to byl wasz masslog, a my sie szybko zebralismy i stalo sie co sie stalo :]

notop 24-08-2007 16:16

poczatek byl dobry...konca chyba

ktos cos pisal ze znow neta niemam??

Lipton'ek 24-08-2007 16:25

bel;
Cytuj:

Lamus byl off bo nad morzem siedzi a zastepca lamusa ch... wie gdzie sie podziewa wiec nie mial kto leaderowania przejac, wypadlismy na to battle jak kompletne debile bez zadnego przygotowania w sensie taktycznym... ale coz xD bywa nastepnym razem bedzie lepiej!
mam nadzieje ^^

notop gz frags poprostu gratz

btw. MA KTOS MOZE FILM???

RavaLuno 24-08-2007 16:40

chce ktos film, to mam jeden, na pw pisać to wysle na maila ;)

Carlito7 24-08-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1620132)
poczatek byl dobry...konca chyba

ktos cos pisal ze znow neta niemam??

Hoho, Sua nie dość, że ma neta, to jeszcze fraguje.

@wojna

DPFT + SF + asslickerzy vs. SB - to nie jest fajne ;]

Szkoda, że te cioty z Silent Revlution boją się przyłączyć do wojny.
Ale, ale, oni się nie boją, oni są pokojową gildią...

SnoziSF 24-08-2007 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carlito7 (Post 1620251)

@wojna

Nie jest fajne...ale SB wiedzialo, ze tak bedzie,wiec po co taka gadka? Tak samo po stronie SB moze reszta Arcanii stanac, ale widocznie nie chca, bo wiedza jak sie to skonczy.

notop 24-08-2007 17:35

przestancie juz z tymi dptf sf zhn i samoobrona czy lpr ze sa pzreciwko wam,przeciesz wiedzieliscie ze tak bedzie to nierozumie txt ze to niewporzadku....

Smokuu 24-08-2007 17:40

@Sua and Snozi

agree with u ;)
tylko wez tu tlumacz dzieciom ;/ 100 razy chyba nie wystarczy ;/

Mordor 24-08-2007 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1620317)
przestancie juz z tymi dptf sf zhn i samoobrona czy lpr ze sa pzreciwko wam,przeciesz wiedzieliscie ze tak bedzie to nierozumie txt ze to niewporzadku....

Hmm czy ktos mowi ze to nie w porzadku? Nikt tak przeciez nie mowi :D, wszyscy tylko mowia ze SF sa idiotami stajac za wami jak nawet dpft mowi ze to sa nooby , no to sry : P idiotyzm w czystej postaci (prawie jak u Smokuu, ale u neigo to juz 3 stopień debilizmu)

@smokuu (czy jak ty tam amsz, malo wazne dla mnie to akurat)

Nie nazywaj innych dzieciakami skoro nie znasz ich wieku, a po twoich wypoiwedziach mozna sadzic ze albo amsz 13 lat, albo moze mas zi wiecej ale w rozwoju umyslowym zatrzymales sie w wieku 13 lat :), nie bylo cie kilka dni na form i spokoj był, juz liczylem ze na serio wziales sobie rady innych do serca i zaprzestales tu pisac :/

Smokuu 24-08-2007 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordor (Post 1620449)
Hmm czy ktos mowi ze to nie w porzadku? Nikt tak przeciez nie mowi :D, wszyscy tylko mowia ze SF sa idiotami stajac za wami jak nawet dpft mowi ze to sa nooby , no to sry : P idiotyzm w czystej postaci (prawie jak u Smokuu, ale u neigo to juz 3 stopień debilizmu)

@smokuu (czy jak ty tam amsz, malo wazne dla mnie to akurat)

Nie nazywaj innych dzieciakami skoro nie znasz ich wieku, a po twoich wypoiwedziach mozna sadzic ze albo amsz 13 lat, albo moze mas zi wiecej ale w rozwoju umyslowym zatrzymales sie w wieku 13 lat :), nie bylo cie kilka dni na form i spokoj był, juz liczylem ze na serio wziales sobie rady innych do serca i zaprzestales tu pisac :/

Jak to nie mowia ?O.o co chwile takie wypowiedzi.
Dla ciebie stary to juz nie ma takiej skali aby okreslic twoj stopien debilizmu. Współczuje ;< (a moze i nie ? ) Jesli twierdzisz po moich wypowiedziach ze ja zatrzymalem sie w wieku 13 lat to nie wiem ile ludzie typu beli, koszyk i reszta przydupasów :P 10 max? huh :<

SnoziSF 24-08-2007 19:23

@Boroth

Czemu mamy sie przejmowac tym co mowia inni? Wazne, ze sami wiemy kim jestesmy. Ja tez o DPFT nie mysle w samych superlatywach, niektorych z nich lubie...a z niektorymi nie chce miec nic wspolnego. A jednak im chce pomóc...

Doom Terror 24-08-2007 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carlito7 (Post 1620251)
Hoho, Sua nie dość, że ma neta, to jeszcze fraguje.

@wojna

Jesli juz marzysz kto by mogl dolaczyc do SB to zeby szanse byly bardziej niz wyrownane to oprocz SR by musialo dojsc Aquelarre(czy jakos tak) ale jak wiadomo SR nie dojdzie (pomimo tego ze Migao Devas i Pai Van Borges padli pare miechow temu od noobcharow co jest udokumentowane filmem) ale jak ktos niedawno powiedzial,wojny nie sa po to abysmy my low lvl'e mieli zajawke aby wejsc na forum,poczytac co ciekawego(baaaardzo rzadko,bo wiekszosc to wrzuty).Osobiscie licze ze bedzie zrobiony jakis ladny WMV po wojnie/podczas gdzie by sie znalazly tez akcje z wojny z TTT.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1620325)
@Sua and Snozi

agree with u ;)
tylko wez tu tlumacz dzieciom ;/ 100 razy chyba nie wystarczy ;/

i vice versa

Medivh Shady 24-08-2007 21:29

Cytuj:

ale jak wiadomo SR nie dojdzie (pomimo tego ze Migao Devas i Pai Van Borges padli pare miechow temu od noobcharow co jest udokumentowane filmem)
hm.. oprócz obecnych turtli zabili go też niektórzy co byli w dpft a teraz są w SB

notop 24-08-2007 22:10

nuda..ide expic

Smokuu 25-08-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1620743)
hm.. oprócz obecnych turtli zabili go też niektórzy co byli w dpft a teraz są w SB

ta , np Abver aka Lindlay ;)

Poll 25-08-2007 01:25

Wróciłem=p
jestem ważywem,zaraz przejze tibie.com;p
ni chuja 5 dni picia,palenia,imprezowania i prawie zero spania.hmm...jestem nie mile zaskoczony,bo tylko część tego co przekazałem przed wyjazdem wykonano.a to co padło tyle osób to w ogóle nie wiem z jakiej paki takie coś robiliście.zaraz przejrze tibie.cam.

Natah 25-08-2007 12:22

Notop tylko bez takich dobrze nie wal więcej konia przy hermionie z harrego pottera.

SnoziSF 25-08-2007 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Natah (Post 1621433)
Notop tylko bez takich dobrze nie wal więcej konia przy hermionie z harrego pottera.

Moze jakas interpunkcja? :< Wiem, ze to co napisales nie jest trudne do rozszyfrowania, ale jak pierwszy raz to sprobowalem przeczytac to sie wyjebalem.

notop 25-08-2007 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1621076)
Wróciłem=p
jestem ważywem,zaraz przejze tibie.com;p
ni chuja 5 dni picia,palenia,imprezowania i prawie zero spania.hmm...jestem nie mile zaskoczony,bo tylko część tego co przekazałem przed wyjazdem wykonano.a to co padło tyle osób to w ogóle nie wiem z jakiej paki takie coś robiliście.zaraz przejrze tibie.cam.

lamus cos na temat mitingu i dlugich imprez wiem,niebylo mnie ze 2 tyg+ tez;)

@natah
zobacz czy cie niema w przedszkolu...

Gelt 25-08-2007 16:14

Cytuj:

Ja tam nie wiem o co Ci chodzi, fajna dziewoja jest trzeba przyznać. Dziwne by było jakby sobie walił gruchę przy Danielu, odtwórcy roli Pottera :P

@topic
Hmmm... SB chyba ma marne szanse. Wychodzić na OB bez lidera i planu?

@down

Mam rozumieć, że następny OB przy Kazo? xd

Carlito7 25-08-2007 16:42

Jak to sie mówi: This is Spartaaaaaaaaa!

Eizix 25-08-2007 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1621010)
ta , np Abver aka Lindlay ;)

lol

xDDDDDDDDD

@gelt

a co mielismy schowac sie na dworcach i wylogowac jak zasrane tchorze z noobami mwalujacymi mostek?

wez przestan, to tylko gra i chodzi o zabawe, a na*******anka byla niezla, poza tym to nie byl open

Gelt 25-08-2007 17:28

Ja domyslam się, że to zabawa jest :P I nie mówię, żeby uciekać! Ale przed akcja wypadałoby wymyślić jakiś plan działania... To tylko taka wskazówka ;) Wiem, że to tylko gra, w którą i tak zresztą przestałem grać xP

Eizix 25-08-2007 18:38

pierdolic plany, spontany sa najlepsze. ;D

Gelt 25-08-2007 19:36

No powiedzmy :P Na pewno dają więcej adrenaliny :P

Tak czy inaczej życzę powodzenia w walce. Obu gildiom: SB fragów, DPFT bardziej wyrównanej walki. No bo przecież nie ma lepszej zabawy niz godny siebie przeciwnik ;d

Doom Terror 25-08-2007 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carlito7 (Post 1621850)

odnosnie sparty :D http://www.youtube.com/watch?v=rZBA0SKmQy8
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1622044)
pierdolic plany, spontany sa najlepsze. ;D

jesli ma to powiazanie jakies z bibami na spontanie to wyglada tak: wyje**ana zabawa,urwany film XD
Cytuj:

words from nobody have no worth!

*topic gl both guild,wycisnijcie z tej gry tyle funu ile sie da no i blagam o wmv,oraz aby sie nie napinac.

down* very big thx! ;]

Szefie :) 25-08-2007 21:20

wmv bedzie wtedy gdy bedanowe fragi

Koszyk 26-08-2007 02:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carlito7 (Post 1621850)

Raczej: This is ARCANIA!!

Give them nothing! But take from them everything!

Medivh Shady 26-08-2007 14:26

Van Hels'ing
Aug 26 2007, 12:10:15 CEST Killed at Level 122 by Bedurion
and by Xenhoithar

dał się trapnąć koło statku jak noob -.-

jego comment po dedzie
Comment: I'm sorry, but a noob like me can not be a member of the war.

Szefie :) 26-08-2007 14:31

Lawl xd szkoda ze zrezygnowal

gienkos 26-08-2007 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1623244)
Van Hels'ing
Aug 26 2007, 12:10:15 CEST Killed at Level 122 by Bedurion
and by Xenhoithar

dał się trapnąć koło statku jak noob -.-

Ty chociaz wiesz co oznacza slowo NOOB :baby:?

Arm 26-08-2007 15:29

abver... lol

plan byl prosty - log in, zabicie jednego, dead dwudziestu

notop 26-08-2007 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1623359)
abver... lol

plan byl prosty - log in, zabicie jednego, dead dwudziestu

najlepszy plan to brak planu ;)

Gidekab 27-08-2007 00:22

planowane nigdy nie wychodzi :P

Carlito7 27-08-2007 00:46

Dlatego zawsze trzeba mieć "plan b" :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:03.