![]() |
Cytuj:
Ja z tego powodu ciesze sie :D:D:D |
Ja tez sie ciesze ;d
Nie lubilem Dagona |
Cytuj:
Cytuj:
Nie chce Ciebie oceniac, ale czemu na 1 forum piszesz tak a na 2 zupelnie inaczej? |
Thx Pablo...........
|
Cytuj:
|
Heh widac Pawlos niema tu najlepszej opini;o Za czasow gdy byl w Beach Boys to tez go za bardzo nielubilem bo mowil jedno a robil zupelnie cos innego
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edit.lol wszyscy jednomyślni. xD |
No naprawde z tego lorda galtariona dziwny czlowiek jest na tibi lize dupy a na rl pały ciekawe co bardziej lubi hmmB)
|
Szczerze mowiac to nie wiedzialem ze Dagon nam pomagal :P
Dowiedzialem sie dopiero pozniej. Dowiedzialem sie o tym, chwile po tym jak napisalem posta na tibia.pl :P |
@Pablo II
Ty tak za darmo w dupe wlazisz? Na jedyn forum pierdolisz o tym na drugim o tamtym, zreszta lojalnosc w twoim wypadku to abstrakcja jak wariacja ze zbioru 5 elementowego czy jako tam chuj. Nastepnym razem wez wazeline i niech tylko 1 owner sie wypowiada na jednym forum bo jak zaczynacie pisac na kilku forach to chuj z tego wychodzi. Pozdro dla Gedda <3 ;*********** |
Cos ta 'wojna' nudna sie zrobila xd
http://s242.photobucket.com/albums/f...fe%20pictures/ @Jovere'xik ta , tez przykula chwile moj wzrok :pp |
Cytuj:
|
Fajna jest ta Emilie Da'bo~ xD
|
OMG co ogun jest smieszny <lol2> rece to chyba ma za kolana i stoi jak by ledwo z konia zsiadl ^^. Elve tez dobry szef . A Niiklas to myslalem ze wyglada jakos powazniej a nie jak dziecko. Najnormalniej z tej calej sielanki to chyba wyglada Avorian Tretti i rzecz jasna Agnes :)
Btw. nie chcialo mi sie wszystkich wypisywac ale sa tez jakies smieszne leszki ;p |
Cytuj:
Thx Baby :* |
Wow widze ze Sz.P Silveris dolaczyl do wojny 8o. Ale nie rozumiem czemu?
Zarowno NF jak LRA zrobili na nim fraga . |
Lepiej jak 1 gildia będzie na niego polowała niż 2 :D
EDIT W ogóle kiedy będzie jakiś open, bo koniec weekendu a tu lipa :< |
Cytuj:
|
Thx pablo....
|
Teraxul 200! ;o
|
Sep 10 2007, 19:08:41 CEST Killed at Level 165 by Rhu Inferno
and by Tralla Sep 02 2007, 22:21:28 CEST Killed at Level 167 by Lord Galtarion and by Bot Zeltorna Aug 29 2007, 17:12:28 CEST Killed at Level 168 by Bot Zeltorna and by Juffs Aug 14 2007, 21:14:14 CEST Killed at Level 167 by Elfhame and by Abo Tagteamz Ten co nigdy nie pada - Herineey hahaha XD, "przyszła kryska na matyska". |
w tym 2x zpingowali go.
|
Herineey
Sep 10 2007, 19:08:41 CEST Killed at Level 165 by Rhu Inferno and by Tralla Nana nanana nananananana Dalej siedzcie w pz-ecie xD Znowu dostaliście od nas xD Oj sorry no przeciez OB nie było :< Gracze na "pz sqm-ach"? |
Cytuj:
|
Widze ze chlopaczki znow w pz'ckiu xd
|
Cytuj:
|
Oj Paiorek :>
Taki sie kozaczek zrobiles na tibia.pl, a kto ostatio chcial posharowac ze mna sorca, od kogo kupiles wczesniejszego chara :> |
Cytuj:
P.S kto to taki?? ;< |
Cytuj:
z3n3k szkoda że to nie ja a ty zostaniesz wyp@#$%!@#$% (a właściwie już jesteś) z serwera "Kyra". 75% tego forum pier@#$% głupoty o mnie - jakby miało mnie to "ruszyć" pff |
Zenek jestes taki mocny w gebie to chodzcie na opena.
Wg.mnie jest to zalosne miec takka przewage liczebna i przegrywac wojne :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
Żałosne jest to, że najwięcej do powiedzenia mają osoby, które tak naprawde nic nie znaczą, są tylko takimi "wanna be pro..." |
Cytuj:
|
Cytuj:
Niby Ty masz coś do powiedzenia? Znaczysz coś? Heh już nic - praktycznie jesteś już "poza tym serwerem". |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To jest żałosne siedzieć przy komputerze 24/h i patrzeć w monitor. |
Cytuj:
Zastanów się co mówisz, co za problem gadać o kimś? Nikt o mnie nic niewie ale wszyscy "twardo" piszą. I kto powiedział że mój main to Nide Wune? ... Heh co znaczy osoba która po raz któryś przegrywa wojne? No tak zapamiętają go, rzadko kto tak przegrywa. Jeśli natomiast kiedyś były argumenty zatym żeby coś znaczył, to teraz widać że były one mylne, osoba ta przegrywa tak że nawet nie ma o czym mówić. Wasza propaganda - "jak LRA wygra to was wyj@#$ z serwera", bawcię się dalej w Nostradamusa, tylko głupiec ufa faktom które nie są poparte dowodami, w tym wypadku nie da się przedstawić przecież dowodów "na przyszłość". Drugi punkt propagandy zamierza obalić pierwszy - "ta jasne żyjcie dalej w nadzieji wyjebią was i tak, jesteście debilami" opisać to mogę zupełnie jak wyżej, A skąd ta wasza pewność? pff Choć byście mieli 90% racji, nie ma na nią żadnych argumentów. Wanna be Nostradamus? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57. |