![]() |
Sammos wyglądasz jak rumun ;D
|
Cytuj:
Jestes zajebisty.. mistrzunio!!! :D Dziękuje za rady kierowane w moja stronę :D Thx ! Ps. Tak... no tak.. naprawde.. widac ze grasz w tibie...... Przez takich jak ty osoby grające w gry MMORPG są kojarzone z lamusami ;/ |
Cytuj:
Widać mogłem to napisać po polsku. |
@Neqromantha
fajnego masz wasa :) , bys sie ogolil a tak to normalnie wygladasz a oksy Ci nie przeszkadzaja tylko zgol wasa :D |
Cytuj:
|
ELOOOOSZKAAA
To dla dave "wielkiego" bo jak zobaczylem jego face to az chchem wstawic swoj ;D Ps. urosła mi głowa? :D? JHAJ |
Trzech rzeczy ktorych nie lubie to:
-Konfidentow -Frajerow/Lamusow -Pustych Szmat Speedy Ile masz w Bicepsie :> |
Speedy ownujesz lekko mówiąc ,dla mnie i zapewne innych jesteś "prostacką szmatą" ;>
idź na siłkę do swych równie rozgarniętych "ziomów" _/ no chyba , że Ci się karnet skończył ;/ to może do piaskownicy pobawić się grabkami z kolegami na równym lub większym poziomie hę ? Dla mnie wyglądasz jak buła Hail _/ pa btw. jakim telefonem robiłeś foto , po jakości stawiam ja któregoś eriksona ;) |
Cytuj:
@down Ja nie uważam, że jest tempym idiotą, tylko że za bardzo usiłuje wypromować siebie na "fajnego gościa". |
@Up
a Speedy i tak ma wiecej IQ niz wy to na chuj sie udzielacie ze jest tepym idiota.. Lonek pisal chyba zebyscie dawali swoj poziom IQ wiec... czeka ^.- ciekawe kto bedzie glupi jak wam kozaki wyjdzie 80 IQ : ( |
Cytuj:
Co do reszty, masz jakieś kompleksy, że musisz używać wulgaryzmów na forum?:/ Btw Pisze się "po prostu" Pozdro |
Cytuj:
Niedlugo jebne fote z Emersem i bedzie xdd |
Cytuj:
Jak mowilem, nic nie mam do Ciebie dlatego bo masz mase, mam cos do Ciebie bo sie tym przechwalasz, uwazasz sie za lepszego bo masz wiekszoego bica od kogos innego. Wyzywasz wszystkich, za wyglad, za to co mowia. Nawet posunales sie do tego by probowac pruc rodzicom. I gowno mnie obchodzi twoj wynik testu. Widzialem ten test i szczerze mowiac nie widze w nim trudnosci... Zreszta, co za problem rozwiazac go kilka razy i dac najlepszy wynik? Nie mowie tego, bo jestem pewny ze zfingowales wynik, mozliwe ze masz taki. Czasem jest tak ze czlowiek jest inteligentny ale probuje "cos" pokazac i zachowuje sie jak debil. Zycze Ci zebys byl w tej grupie. Btw. zapraszam: http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,52340,2349764.html Sprawdz sie w tym tescie. |
@ MistrzLeo
Rozumiem, że chcesz pokazać, że jeszcze znaczysz coś na Neranie. Szkoda mi Ciebie człowieku, od Dave się odjeb bo to nie twoja sprawa jak wygląda. Co do twojego IQ to każdy może sobie zrobić taki fake. Jeśli naprawdę jesteś inteligentny to byś nie pierdolił takich rzeczy. |
Xeremon << jestes z Candii wiec wy*******aj na swoj swiat :)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jestem taki ciekawy jak by wam speedy wyskoczyl gdzies na ulicy to pewnie 99% srala by w gacie i patrzyla czy ma wszystkie zeby :D
To jest temat zeby Ku**a dawac swoje zdjecia a nie jezdzic po kims -.- |
Raczej zrobiłbym zdjęcie i wysłał do NASA, jak dowód na istenienie kosmitów (przypominających ludzi, ale pozbawionych szyji i układu nerwowego).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dawac Zdjecia !!! |
Tylko twój pseudomistrz, nakreca kłótnie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hahahaha ^^
|
Distu bys sie nauczyl wrzucac zdjecia <zal>
btw. fajna masz rodzinke :D:D:D ktory to Ty?? Dave zostales pojechany, ale taka prawda i sie z tym pogodz :) <33 |
Cytuj:
|
Butcher, tylko ty jesteś za Speedim. Cala reszta za mną. Kto ma przewagę?
|
was moze byc wielu nas moze byc 2 i tak wygramy ;)ja do takich kolegow jak Ty masz to sie nie przyznaje nawet sorka za pocisk ://....
dodam jeszcze ze ja sam moge zniszczyc cale POI w tibi albo najebac w real 4+takich gnojkow jak Ty...........a Ty mozesz jedynie zjac okularki i sie szczerzyc do monitora :P |
@Butcher
Jesteś rzeźnikiem czy świnią ? Nie wiem dlaczego uważasz, że masz przewage może ty też bierzesz koks i się tym jarasz. To, że jesteście w jednej gildi o niczym nie świadczy. Dla mnie i reszty speedy jest niedojebem i gejem. Hahahah dobre Distsu owned ;D ahahahah xD |
cala prawda o speedym xD aabauhauahau:D:D:D:D
|
Cytuj:
niestety nie biore koksu i sie nie jaram takimi gownami ;)) i nie jestem z speedym w gildi....bys sie bardziej orientowal....:) |
2x/\ to było żałosne.Myślisz ,że pokażesz gejów i jesteś elo?
|
Kokoneq przepraszam że muszę Ci to powiedzieć w takiej chwili znalazłem prawdziwe zdjęcie Spidiego.
http://img239.imageshack.us/img239/4...ytuupm4.th.jpg |
@up
bronisz speediego jak bys byl jednym z jego Aniolków:D:D:D:D:D:D:D |
|
Cytuj:
@UP Grubo! |
Cytuj:
btw. nie bronie go tylko mowie prawde ;):baby: |
Parę słów do Leo ...
Czym tu sie chwalić... mięśniami?
Stary... ty na prawdę nie masz czym się chwalić. Ten temat nie powstał po to, by kogoś obrażać za wygląd, i takie tam. N/C "Spotkam Cie na mieście, to Ci łeb rozpi**dole" <-- To zdanie zajmuje 90% powierzchni mózgu takich osób... reszta, to tylko pusta przestrzeń, przez zdeformowanie czaszki. Zażywasz te "odżywki". Ale teraz powiedz mi, CO CI TO DA? Bez nich nie umiesz się obejść? "rzal i bul" Co z tego, że wyglądasz jak taki napakowany cieć, za którego całe forum uważa Cie za pośmiewisko. Tacy mają opinię bezmózgich placków. I na co Ci to było? Na to, żeby cale forum miało z Ciebie "bekę", czy chciałeś coś udowodnić? Powiem Ci jedno, a dokładnie parę rzeczy: 1. Nic tutaj nie wnosisz. 2. Masz opinię pośmiewiska. 3. Oczerniasz ludzi, którzy nic Ci nie zrobili. 4. Robisz z tego Off-Topic. 5. Mniej "koksów", bo zmniejszy Ci się objętość mózgu, zwiększy objętość czaszki i będa mówić na Ciebie "wodogłów". Nie obchodzi mnie co teraz sobie pomyślisz/napiszesz, bo i tak się tym nie przejmę. Nalegam, aby całkowicie usunąć temat lub usuwać wszystkie posty należące do Off-Topic'u. Wyzywać, to każdy potrafi, ale na jaką cholerę komu to? Potrafisz tylko wyzywać? Przeszkadza Ci kogoś wygląd? To za przeproszeniem zamknij mordę. |
@Dark'StoorM
Ciezko sie nie zgodzic. Nie uwazam, ze ktos tu "zre koks", ale popisywanie sie miesniami .... Ja nie uwazam, ze jestem w stanie "wpierniczyc" komukolwiek z forum, dlaczego? To proste: 1. Nie jest to dla mnie wazne, uwazam ze sa inne sposoby wyjasniania konfliktow. 2. Nikogo nie znam na rl i nie widzialem w akcji, wiecie wyglad czasem jest zwodniczy. Nie jeden raz chloptas w okularkach o wzroscie 160 cm wpieprzyl kolesiowi 4 razy szerszemu z 200 cm wzrostu... Wiec uwazajcie co mowicie, bo mozecie sie przeliczyc. I jedna propozycja, zakonczmy klotnie. Kazdy ma swoje racje i jakis koles z forum [np. ja] nie przekona speediego to zmiany zdania, czemu? On mnie nie zna na rl, nie lubi mnie, wiec wali go moje zdanie, a klotnie nie maja konca. Wiec okazcie od teraz troszke inteligencji i zaprzestancie, zarowno strona Speediego jak i inne strony. |
Cytuj:
zdobylem 54/65 ile to iq? |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58. |