![]() |
Nowe 2 speciale, dodany dział "fansite'y Precla".
|
Gratz, już cię wpisuję.
|
Moja siostra zrobiła mi manifestację na środku pokoju pt. "Precel na prezydenta!"
|
|
Michoss, tak przy okazji, mowiles ze po znalezieniu 5 jaj ktos dostanie odcinek specjalny :P
Albo mi sie wydaje, albo Caban wlasnie znalazl 5 jajo :P Wiec czekamy, czekamy... :P |
Oreg nareszcie padł, ale mnie nie zownujesz Preclu o nie.
@Topic: Hmm widze że Qpa powrucił do Fake. |
@3up
Bo jest ładne @2up Tak, wiem, już o tym mówiłem z Cabanem. Specjala dam już niedługo, dziś, o ile dobrze pójdzie ;). |
|
Nowy (jajeczny) Special. Gratulacje dla Cabana!
|
Skały z którymi ostatnio było jajo są źle sklejone.
Ale odcinek fajny :) |
Gdzie źle sklejone? O tą krechę pośrodku chodzi? Taka jest grafika.
A właśnie, dwa newsy: -Od dziś stosowana jest już po-updatowa grafika. -Nowe logo. |
6/10 nie chce mi sie uzasadniac
|
Tak sobie czasem w duchu myślę, jak to sie ku*** dzieje że ten shit jeszcze egzystuje i ma tyle komentaży?!
Co wyście ludzie oczy do du** pochowali czy jak?! Przecież na to sie już patrzeć nie da... |
11 odcinek specjalny, pierwszy kadr.
przbywajcie zamiast przybywajcie. 9/10 |
Nie no... genialne!!! Zarabiste!! no poprostu swietne czekam na dalsze czasci :)
|
@_Omen_, i wszyscy którzy w przyszłości przyczepią się do braku "Y".
Wybaczcie, ale klawisz [Y] mam zepsuty, muszę kilka razy nacisnąć zanim wejdzie, więc ewentualne braki mi darujcie ;). @Drakon Normalnie. Najwyraźniej ludziom się podoba ;). Cytuj:
|
|
Cytuj:
A teksty "zazdroscisz mi" sa conajmniej dziecinne... I pokazuja ze poprostu w 'przepychance' słownej jesteś bynajmniej cienki; ). Zresztą nie tylko w tym. Jeśli chcesz robić takie ... coś(?) to przynajmniej sie postaraj. To nie sa fake, które choćby dorastaja do piet Myszce... |
1)Ja komuś zarzucam, że mi zazdrości? Oj, nienienie...
Moja wina, że tekst "JAK TO MOŻLIWE ŻE TAKI CHU**W FAKE MA TYLE KOMENTARZY?!" brzmi trochę, uhm, dziwnie? 2) Cytuj:
3)Powiedz Jarosławowi żeby się postarał, bo Donald jest lepszy. To nie chodzi o "Staranie się". Chodzi o styl bycia, więc nawet jakbym stanął na głowie, i wsadził se melonik na dupę, to i tak nie dorównam komuś, kto robi komiks w zupełnie innym stylu. 4)Nie podoba ci się? Fajnie. Napisz o tym książkę. Albo jeszcze lepiej-podręcznik. Nie! Jeszcze lepiej-encyklopedię PWN (Precla Wielce Nie-lubię). Puki choć jedna osoba będzie chciała oglądać mój fake (a takich jest sporo, a utrzyma się na pewno kilka. Nie tylko ja mam absurdalnie-abstrakcyjny humor) to ja będę go robić. 5)Braki w treści/wesołości staram sobie rekompensować innymi rzeczami. Np. regularnymi aktualizacjami. Jak dla mnie-lepiej jest dać coś fajnego raz na trzy cotygodniowe odcinki, niż dawać w każdym, ale aktualizować raz na dwa miesiące. 6)Nowy part. |
@Drakon, Veruis:
Dajcie spokój. Zawsze populistyczny crap będzie diabolo popularny. Tak jest cały czas (look na np. Orci atakują rookgard - Crowala) No i wszędzie (patrz na kod leosia da vinci czy eragona) |
Cytuj:
Ja kocham absurd, uwielbiam Pythonów, Pratchetta, Vonneguta, Topora, umierałem ze śmiechu oglądając 6 razy w ciągu jednej nocy Sarnie Żniwo ZF Skurczów, sam coś tam się staram tworzyć. Precel to żaden absurd tylko durne żarty na poziomie Kaczora Donalda. |
Mam jajko! W najnowszym odcinku jeden głaz(ten obok p-recla) Wygląda jakby się uśmiechał! Buahaha!
|
Nie wiem jak wam, ale mi się zaczynają nudzić takie krótkie odcinki.
|
"Wielki zły robot z kosmosu z młotem i kamieniem chcący zniszczyć świat"-by Pawoss.
Wpisuje, co mi tam. |
To nie fair, Caban cheatuje.
|
Te niektore jajka to chyba dla samego Sherlocka sa. Tego napisu w lawie to bym z zyciu nie odczytal...
|
Nowy part.
Zapraszam do ankiet na Precel Fansite. Możecie zmienić los fake'a. |
Qupa padł na hita?
Nie przenoś fake plz! |
Precel był fajowy.... ale zszedł na mało śmieszną stronę mocy ;<
Jak nie oceniałem, tak ocenie: parę dni temu: 8/10 Teraz: 4/10 |
Gdzie Precel? :(
|
Nowy...
Jeśli nic się nie zmieni, przepowiadam wam rychły koniec... |
Yey :> A s*******ay byle daleko :D
|
czy ta wielka siekiera to jest jajko? :>
http://i157.photobucket.com/albums/t...Tibia/jajo.jpg |
@up
Narysujesz sobie na golemie sikierke i powiesz że na prawdę była? Nie umisz szukać jajek to nie oszukuj i nie szukaj.. @topic 1/10 , ale szukanie jajek jest fajne więc będę zaglądał aby coś znaleść. |
Jezu! Debil wrocil! Omg! A mialo byc tak pieknie xD
Dlaczego nie dostal bana za spam? :< Mamy dola xd |
beznadziejne!
idiotyczne fake! te 10 odcinkow moglbys zmiescic w 1 a pozatym fabula bez sensu
|
@Caban
Tak @Precelfan Nie @Orog No jestem taki szczęśliwy że chyba sobie normalnie zrobię dobrze patrząc na twojego posta. @up Nie czytałeś tego dużego czerwonego napisu na górze, ani tego małego pod logiem? |
@up
A myślisz że ja Ci na złość robię? Oceniam fake. To mnie w ogóle nie śmieszy(wą fan-boye humoru bezsensu). Ale jak brać pod uwagę wykonanie to 6/10 będzie... |
Cytuj:
@Orog tam jest siekierka sprawdź na orginale i porównaj... |
Dawaj następne :(
@down: Mam cie w dupsku ;) Ciekawe czy to przeczytasz "idioto" ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |