![]() |
Do PACC'ów
Taa... Ci co są na PACC'u gadają ,że FACC to demo ;p Spójrzmy z tej strony ,jeżeli by się zdarzyło tak ,że 80 % to by było PACC a pozostałe 20% to facc to na PACC'u nie można było by zabardzo gdzie expić ;)) Więc facc ma zalety ;d
Ja nie chce wydawać 90 złoty na taką grę jak Tibia wole dołożyć sobie 20 złotych i kupić coś porządnego ;P To moje zdanie - Co nie znaczy że nie chcą w nią grać ;p |
Cytuj:
A mówisz że nie chcesz kasy wydawać - przysiądziesz troche z lootbagami i PAcc za gp się kłania. |
Vil dokładnie wytłumaczył wam (zwłaszcza ci Rafał), jak to wygląda. Może i innych przekonałeś, ale dla mnie Facc demem jest i nikt tego nie zmieni.:)
|
Wiesz, jestes dziecko. Nie daltego że masz inne poglądy, ale zachowujesz się jak dziecko. Naprawdę. Każdy ci to powie kto z tobą dyskutował. I w sumie nie wierre ze masz 16..zachowujsz sie na 11
|
koles po co w ogole zalozyles taki temat?? co ci przeszkadza ze nooby ktore maja bide i nie wydaja kasy na PACCa zachowuja sie jak dzieci neo?? przeciez na stronach jest napisane co przyszlo z uptade'm dla pacca a co dla wszystkich itd -.-
a to ze nooby spamuja forum to ja nie wiem bo nie czytam tibia.com, ja tylko torga ale znowu mam tam bana ;/ wystarczy przeciez tamtym noobkom sie nie przejmowac i nie odpisywac w tematy, zamknac odrazu albo dac warna czy cos (na tibia.com chyba mozna jedynie zablokowac pisanie na jakis czs) lol nie mam pytan close topic plax |
Cytuj:
|
Co to wogole za dyskusja facc ma i tak zaduzo i juz nie ma o co sie klocic.
|
Cytuj:
I powinni sie cieszyć z tego co mają |
Cytuj:
|
Wszystko ma plusy i minusy jakby facc nie bylo daje dyche ze tibia potrzymalaby 1-3 update pozniej byelando.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Up: Już ktoś wbił 100 poziom na facc. :)
|
"Forum" jak sama nazwa wskazuje jest po to, aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie i o nim podyskutować. To że są ludzie którzy pewne sprawy rozumieją lub nie to inna sprawa, ale każdy powinien mieć własne zdanie i prawo by je swobodnie wypowiedzieć.
A gdzie miał by podyskutować o Update Tibii jak nie na forum oficjalnej polskiej strony o tej grze?... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. Takie kupno jest nielegalne, a na dodatek ryzyko, że cię skroją. ;] Cytuj:
I wreszcie powiedziałeś coś z sensem: "ale dla mnie Facc demem jest i nikt tego nie zmieni", bo wcześniej upierałeś się, że FACC to Demo w sensie ogółu. Cytuj:
Cytuj:
O ile się nie mylę to Tibia.pl jest nieoficjalna stroną.. <lol> |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Lol....lol....Buhahahah !!! PWN3D !
"Jest legalne, tylko jest niezgodn z tibia rules " XDD Padłeem. Dajcie to na cytaty proszę ! |
Cytuj:
Up: No patrz. Polubiłeś ten temat chyba. :p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
1)''moja gra jest darmowa ale jeśli chcesz na prawdę grać to zakup premium'' <--- po prostu czysty idiotyzm... jak możesz grac na grze darmowej płacąc za nią...? Człowieku mój ch... jest większy niż twoje zwoje mózgowe, jeżeli dla ciebie jest to mądre twierdzenie... 2)"Przecież mówiłem, że gra jest darmowa, a premium jest jej ulepszeniem" ... gra jest darmowa, aby sobie ją ulepszyć, umilić musisz za to zapłacić. Czy coś tu jest niezrozumiale? Bo w przeciwieństwie do tego co ty napisałeś to zdanie ma sens, mówiąc o darmowej grze wymagając przy tym zapłaty, to swoisty paradox, czego na pewno nie można powiedzieć o tym co ja napisałem, ale czego można wymagać od osoby myślącej w twój sposób. Jesteś już kolejną upierdliwą osobą na tym forum, która pragnie pokazać pokazać swój ["ILOCZYN"] inteligencji ... xD Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Powrócę jeszcze do jednego twojego zdania: Cytuj:
Także jak widać, nie ważne są intencje, a czyny.. |
Cytuj:
i roo dostal next bana i jest dilejt :( |
Cytuj:
@Rafał: Nie bede cytował bo za wiele nie ma do powiedzenia: 1.Przywołałem obecną sytuacje tibii, to że opis dawno nie był aktualizowany to tylko sprawa cipek które jak widać nie skilowały mózgu i nie mają dużo inteligencji. Teraz wszystko przeszło na komerche i tak już zostało do dziś. 2.Dowód osobisty jest złym przykładem, postęp internetu jest jeszcze zbyt mały żeby dawać takie porównania. 3. Jeśli masz kumpla blokera to mimo kosztów i mimo małego expa będzie Ci on blokował praktycznie nie bijąc za co ty będziesz czerpał exp. Zresztą nawet jeśli nie demony to ankh d lair, forsty czy lodowe kopalnie - to są masy expa której na FAccu nie znajdziesz. 4. Słyszałem o owym piekarzu. Mimo to twierdze że za sprzedarz konta nic Ci nie grozi, wystarczy spojrzeć na allegro - w czasie upka jest tam przeszło tysiąc ofert : ) |
1.Przywołałem obecną sytuacje tibii, to że opis dawno nie był aktualizowany to tylko sprawa cipek które jak widać nie skilowały mózgu i nie mają dużo inteligencji. Teraz wszystko przeszło na komerche i tak już zostało do dziś.
2.Dowód osobisty jest złym przykładem, postęp internetu jest jeszcze zbyt mały żeby dawać takie porównania. 3. Jeśli masz kumpla blokera to mimo kosztów i mimo małego expa będzie Ci on blokował praktycznie nie bijąc za co ty będziesz czerpał exp. Zresztą nawet jeśli nie demony to ankh d lair, forsty czy lodowe kopalnie - to są masy expa której na FAccu nie znajdziesz. 4. Słyszałem o owym piekarzu. Mimo to twierdze że za sprzedarz konta nic Ci nie grozi, wystarczy spojrzeć na allegro - w czasie upka jest tam przeszło tysiąc ofert : ) @up 1. Przypominam, że strona była updatowana bodajże przy tym update, albo kilka dni potem, a dyskutowanie o komercjalizacji jak i określanie ilorazu inteligencji nie na leży do twoich zadań. I jeszcze takie pytanie: Wyobrażałbyś sobie przyszłość Tibii, gdyby większość update dotyczyła w sporej części FACC? Bo dla mnie była by to czysta głupota i doprowadziła by do upadku gry. 2. Przykład dowodu jest idealny i dokładnie odwzorował to co miałem na myśli. 3. Jeżeli się nie mylę to ty mówiłeś o knightcie? Tak wiec jaki EXP ma knight na demonach, blokując je? A co do expowisk to warto zauważyć, że D-Lair w Veno jest bardziej preferowany przez samych PACC i jest stanowczo lepszy ;], nie zapomniałeś o Warlockach, przecież to świetny exp, na dodatek dla FACC, warto też wspomnieć o OF'ie gdzie jest wspaniały loot i bardzo dobry exp. Naturalnie, że na pacc masz więcej expowisk, bo w końcu za coś sie płaci. 4. Dlatego, że nikt się tym nie zajmuje... gdyby była przypuśćmy ekipa osób zajmująca się weryfikowaniem prawdziwości danych sprzedawanych postaci na pewno bany by się spały i w wielu przypadkach kończyło by się to w sądzie. Jednak takich osób nie ma i prawdopodobnie nie będzie. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja sie dziwie , ze ten temat jeszcze trzyma.
|
Cytuj:
No to ci już mówię, nawet jeżeli miałeś na myśli jako pachołka, czyli kogoś kto pomaga ci za free, bo blocker na demonach z reguły kimś takim jest, to ci powiem, że 100lvl sorki mają teraz o wiele ciekawsze expowiska jak siedzieć na demonach, czekać na resp i modlić się, że może zwróci się chociaż część. Jak już pisałem Hunty na 100lvl na demonach są po prostu nieopłacalne i zawsze takie były, tylko wcześniej było to dobre źródło expa, a teraz są lepsze, w których sorc nie potrzebuje blockera i szybciej expi. |
Cytuj:
A co jak co, jeśli masz świat npvp to demony na setce są bardzo dobrą opcją, tymbardziej blokowane za free. |
Panowie, panowie to nie temat o blokerach, o banach, weryfikacji danych w profilu. Piszcie na temat jeśli możecie.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:)
Według mnie ten temat jest dobry i nie powinien być zamykany z tego powodu, że jak ktoś chce się wyżalić na temat update to często trafia tu, co zapobiega spamowi. :P |
Cytuj:
Edit: po prostu wyraziłem swoje zdziwienie i smutek że ty to chyba na serio mowisz... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:51. |