![]() |
Teasery miały być w piątek. Ten jest w środę. Czuję w kościach, że update już naprawdę blisko.
|
Cytuj:
|
Osobiście bardzo się cieszę z nadchodzącego update :)
Nieważne co by dodali, lubię zmiany w tibii. Od kilku updatów miałem druida i go nie zmieniłem, i bardzo się cieszę z nadchodzącej aktualizacji. Zawsze jeszcze mogą coś zmienić po test serverze, w sumie to i tak na pewno wszystkiego nie podali B) Gdy czytam posty "Na czym teraz druid będzie zarabiać?!?!!?!", chciałbym zobaczyć ile w swojej grze zrobiliście w uczciwy sposób te swoje UH-y, kilka bp, to ok. 15k, fortuna nie ma co... Osobiście na brak kasy nie narzekam (150k w banku), a bp UH zrobiłem 3? |
Mnie tylko wkurza to że zara bedzie pełno druidów i magów :/
|
No powiedzcie czy TS jest dostępny również dla zwykłych graczy PACC ?
|
Cytuj:
|
~Witam
Ja nie ukrywam, że sie ciesze bo wreszcie magów zrobią bo przez letni update poszło mi pełno kasy, bo na update wbilem 80+ i teraz już praktycznie staje bo waste masakryczne. Ma ktoś informacje czy zmienią strzały run sd np. 2x, 3x...? |
Cytuj:
No wiesz ja jak nie chce mi sie expic to siedze pod dp i robie uh'y na l ringach zeby mlvl trenic(bo mam suuuux) wiec za bardzo nie zarabiam ale przynajmniej wiem ze ktos kupi to co zrobie:). |
Użytkowników czytających ten temat: 136 (zarejestrowanych: 40, gości: 96)
Jest środa godzina 22.00 8o Tibia nie traci popularnosci ;] Moze i ja wroce na Update :D |
A jak zaczynalem grac to 7.6 nie ma hotkey'i , mniej botterów, a ten update spowoduje to, ze sprzedam chara i moja przygoda z tibia sie skonczy. Jesli nie maja pomyslów to po co je zzynac zywcem z innych gier MMORPG. Gram w te gre poniewaz KO i L2 mi sie nie podobaja, a teraz wszystkie beda takie same.X(
|
Zawsze to samo jak jest nowy update i ulepszaja jakaś prof to dużo potem osobników z tą oto profesją np. tak bylo z palkiem po letnim upie a teraz będzie z dużo magów\druidów. Ja jednak wole żeby bylo dużo magów i druidów niż palków
|
od poczatku grania w tibie podobala mi sie jej prostota, system pvp ktory nie polgala na wciskaniu hotkei(nawet nie wiem jak to sie nazywa bo nie uzywam), i takie sprawy. teraz wszystko wyglada jak kolorowe gowno. najlepszy update jaki by mogli zrobic to wrocic do clienta 7.6. Oczywiscie to tylko moje zdanie
|
Cytuj:
2. Nie bedzie zaklinal broni moze zalatwiac krysztaly ktore potem uzyje ek - handel krysztalami bedzie kwitl. 3. Knight bedzie mial ciezkie mikstury dzieki czemu nie bedzie sytuacji 8h expienia na tombach (o ile wogole jakiegos knighta tam zobaczymy - teraz raczej wiekszosc to palki beda) 4. Jak zrozumialem kazda postac magiczna dostanie nowe czary tez te polowe o duzej sile razenia - tylko co wtedy z ue? To nie jest czar zadnych z magii - ciekawe czym zastapia ;P 5. I tak druid bedzie mogl poscic super czar ultimate ice bumbum :D lub ultimate earth bum bum :P a sorc ultimate fire bum bum i ultimate energy bum bum hrhrhr a pal ultimate holy shit bum bum :D PS oczywiscie dla nie znajacych sie na zartach to ostatni punkt to wielkie joke. Za to co do punktu 1 - jak se wyobrazasz nawet 8 lvl sorca na frostach? bo takie zaklecie np bedzie dzialalo 10 minut? dlatego barziej beda uzywane krystzaly - sorc kosztem jakiejs tam many i wymagania levelowego bedzie je robil i selal ek za jakas kase a ek obladowany krysztalami bedzie szedl na exp - oczywiscie i tak na krotko bo oprocz krystzalow ktore waza bedzie musial wziasc cholernie ciezkie mikstury. |
Cipsoft to pały są, nie wiedza co maja robic to wymyslaja jakies przeklenstwa, powinien sie kto wkoncu zastanowic ze taka zmiana sily/predyspozycji/oplacalnosci postaci jest cholernie wkurzajaca dla graczy, bo ja nie mowie ze maja nic nie robic, powinni wprowadzac korekty ale nie zmieniac profesje w takim stopniu, bo czlowiek nie wie co ma robic w tym updacie beda silni magowie ponownie (tak jak to bylo kiedys), paladyni zyskaja ciekawe czary, a knighci znowu stana sie bezuzyteczni w momencie jak ludzie wykreowali sobie tyle knightow, ja rozumiem ze ms/ed maja np niskie zarobki (albo ich brak) i to sie powinno zmienic, ze paladyn nie byl zbyt uzyteczny solowo i to powinni zmienic, ale nie znowu dyskredytowac rycerzy i do*******ac im koszty expienia, bo moze i nie bedzie trzeba zaklinac broni ale napewn otakie nie zaklete beda slabe i rezultaty ich uzywania irytujace, a zabieranie korzysci z mlvla knightowi (mimo ze byly niewielkie) to tez jedna wielka paranoja, bo przeciez kazdy kto chcial miec ladnego rycerza to trenil mlvl, a teraz co ? Bye Bye my lovE? N/C
|
info...
Czy ktos wie czy po update beda jeszcze stare rozdzki czy znikna czy jak to bedzie??
|
Cytuj:
btw może wreszcie poison storm będzie do czegoś przydatny |
Potwierdza się to co kiedyś powiedziałem. Tibia bierze pełnymi garściami pomysły z innych mmo. W tym przypadku dobieranie czarów na hunt przypomina mi robienie buildu w gw. Cipsoft oby tak dalej!
|
Sluchajcie przeczytalem ten artykul 2 razy i nie moge znalezc tego co mnie iteresuje;/, mianowicie: Zostaje jeden Zywiol, SMierc, czy jego zadna profesja nie opanuje ??
|
Cytuj:
Ja palem gralem jak spiry sie podnosilo potem wprowadzili lamanie spir tez gralem itd nigdy profesji nie zmienialem i jestem dumny z tego ze nigdy nie szedlem na latwizne. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Do czarow smierci moga zaliczac sie wszystkie fizyczne ataki (magiczne:S) typu explo , sd , ue , mort , czary palka i knighta Dlatego do tego nie potrzeba bedzie krysztalow bo bronie same w sobie beda mialy smierc :D Ej nie uciekajcie juz spac dopiero wszedlem na forum :D |
A mnie ciekawi co się stanie z wandami i rodami
Bo co zrobią np. z V-rodem przerobią na lodowy ? |
Dobry myk z tymi miksturkami dla kiny. Juz nie bedzie paru % wiecej leczenia co level. Od miksutki bedzie leczona stala liczba hp ;/
|
Mi się to jak na razie podoba :P
Zobaczymy w praktyce :p Ciekawe jak to teraz będzie, czy nie będę mógł sobie expić palem na dragach?Zostaną mi tylko tomby których nienawidzę-.- |
Nie chciało mi się przeglądać całego tematu ale...
Mikstury = mniejszy exhaust?:S Juz widze te wojny i knight stojący w trapie ciągle aah aah aah. Więc nie wiem czy będą tańsze czy droższe od uhów ale pewnie nie będzie ich można robić (udupili druida? ale nie bezpośrednio :>). Ciekawe czy na to bedzie wymagany jakis mlvl (na mf nie ma?) (i odpada idea wbijania 4mlvl, tak jak 5mlvl teraz nic nie znaczy i 6 w sumie tez nic ;p) Cytuj:
Cytuj:
Ale pomysł dobry Cytuj:
No i btw z paladyna w koncu zrobią może coś normalnego. |
Cytuj:
Dalej bedzie mana tez w uzyciu z czarem calkowitego leczenia ran - ale pewnie zrzerac to cos bedzie prawie cala mane. |
Nie długo to będzie JEDEN WIELKI OTS CIPÓW.......
A może Tibia=Diablo?? :P Żal mi już cipsoftu nie mają pomysłu to biorą z innych gier aby coś zarobić i mają to głęboko w dupi* czy będziecie zadowoleni... Czekają abyście tylko pacc kupili -.- Takie jest moje zdanie o update.... @Edit Pan down \/ Kupiłem se i będę grał ;p może czasami się logne obadać jak tam idzie cipom z Tibia ;P |
Cytuj:
No to nie graj:P Jest teraz przedswiateczny okres gdzie zwykle wiele fajnych nowych gierek wychodzi kup se jakas badz sciagnij z netu i graj. |
Jak ktoś napisał wcześniej prawdziwy tibijczyk dopasuje się do każdych warunków ja tam gram trochę i dla mnie każdy up to nowe możliwości i wyzwania...trza się po prostu dostosować
|
Nawet jesli braliby pomysly z innych gier, to przeciez nie ma nic zlego w nauce na dosiwadczeniach innych.JA bylbym zadowolony gdyby pewne pomysly przeniesiono do tibii, chociazby exp za questy.
|
Cytuj:
|
ots plx ;]
kurw* co z tą grą się dzieje ja pierd*&^ w next update wprowadzą pewnie samoloty, czołgi, rakiety itp ;] |
A ja mam druida i się z tego powodu bardzo cieszę :D 8o
|
teraz z kumplami bedzie sie gadac:
-ej ja wbilem 70 lvl na dragach moim knajtem niemam waste :> heuhueh - no gratki ziommm, podasz ip ? Jest acc maker? gz cipsoft _/ |
durnota co update to ta gra staje sie gorsza czy wy nie widzicie ze z tej gry robi sie Diablo 2 ?? oO
|
lol!!
Ludzie (sorcowie) Powiedzcie mi na huj wam Jest bardziej zbalansowanie postaci i tak jestescie mocni z glupiego exori vis walicie +/-tak samo a my(knight) Wali 200+ Ale nie zawsze zalezy jak siądzie a co do expa dalej mozecie miec w huj expa i wcale nie z waste robi wam roznice ze bijecie to 40mniej niz przed upe! * Next
Fajnie sie zapowiada Lecz jak ulepsza znowu sorca to znowu bedzie duupa ue i niema knighta =/ |
Wreszcie paladyn bedzie swietym wojownikiem i bedzie posiadal czar obszarowy. Nic tylko sie cieszyc :D
|
Zapewne tym co powiem obraże wielu użytkowników ale:
JESTEŚCIE SKOŃCZONYMI DEBILAMI SKORO MYŚLICIE ZE SORC I DRUID PO OSTATNIM UPDATE NIE DOSTAŁ PO DUPIE I ROBICIE Z SIEBIE JESZCZE WIEKSZYCH DEBILI MOWIAC O TYM CO ROBIĄ VIS"Y! TERAZ JEST ERA KNIGTA! TO ONI SA NAJBARDZIEJ RESPEKTOWANI I TO IM NAJŁATWIEJ JEST ZABIC! NATURALNIE SORC KTÓRY WALNIE ZA 250 Z SD"KA TO TEŻ JEST COŚ ALE MIMO TO TO NIE SĄ CZASY KLAS MAGICZNYCH. Jak zwykle zjebali update. Mam nadzieje że dadzą knightą ruszczki. |
chyba trzeba isc kinolem na anni
bo po upie cos odmaluja - i bedzie trzeba na anni isc z sorcem drutem i palkiem :) aaaa - i arenke pukne :) - bo cholercia ich wie tak bardziej na temat - niepokoi mnie ten palek wojownik ....... - zeby kurwa nie okazal sie niesmiertelnym zeusem - odkad tak napakowali palka to sie na Npvp grac nie da bo same palki biegaja ( wbijaja w respy i na*******aja wszystko w kolo ) ( taki knajt na dragi potrzebuje skile i bron - a taki lamus nic - szczaly za kilka GP i 80 dista - a leczy sie jak sorc ) mam nadzieje ze postacie magiczne nie beda musialy liczyc kazdego manafluida na huncie jak to ma miejsce teraz ) ( drut pokreci UHy i opyli knajcikowi - ale GFB juz nikt nie kupi - SD nie oplaca sie krecic - bo na jednego dema 1 BP SD ; ) ) update - lada dzien |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:53. |