![]() |
Don Hoost
Jan 13 2008, 16:30:08 CET Killed at Level 97 by Tidera and by Arianna Aureka edit # ja ci dam arcy :p |
nareszcie cos sie zaczelo dziac
czy ktos ma moze rec z tego open battle ? |
Fajny open battle ^^ Koroner padl troche dziwnie w sumie nie wiem czemu tak sie stalo ;d Ogolnie wiecej takich akcji z obu stron :) wreszcie jakas prawdziwa wojna na Morganie.
ps. Fragi dodam potem bo sie spiesze i nie dam rady teraz ;) Adios |
|
Co ja bym dal, zeby moc powalczyc, niestety nie dla mnie taka zabawa :). Powodzenia obu stronom zycze.
P.S. Dobra walka :D |
Cytuj:
filmik z solle jest kiedys tam sie wrzuci |
;]
Jan 13 2008, 16:18:02 CET
Killed at Level 180 by Victeron and by Zab'ster Volltio pwn3d? :S wreszcie ktos z oath padl plaxx ss jak pada albo filmik |
Cytuj:
|
@Zwidek
Nie wiem co do mnie nasz takiego osobistego, ale patrząc na Twój styl bycia to nie trzeba wyjaśnień. Po prostu czujesz się taki mocny przez kabel, co nie? :) Bo przecież nic Ci się nie stanie jak wyzwiesz osobę, której w ogóle nie znasz. @all od Rise Rozumiem że wszyscy życzycie mi śmierci, ale mnie to po prostu nie robi. ;) I ten wasz zakłamany patriotyzm... aż mi się chcę czasem płakać jak piszecie do mnie "Lavio Ty lizodupie, zdrajco narodu, własny kraj zdradzasz, gdzie Twój patriotyzm..." Dajcie sobie z tymi hasłami na luz, bo niedługo dojdzie że powiecie "Lavio, Twój dziadek walczył za Polske, to czemu teraz Ty hańbisz jego imię." Pozdrawiam, w przeciwieństwie do niektórych. ;) Lavio |
Cytuj:
Ale wytluamcze juz wam to jesli kogos to obchodzi. Doszedlem do oath bo poprosili mnie o to znajomi. A ja nie odmowilem bo oni przez caly czas mi pomagali i mojej gildii czasami kiedy tego potrzebowalem. Pisza do mnnie niektorzy z zalem czemu zdradzam polakow. A co to ma do rzeczy jakiej ktos jest narodowosci. Ja tego pokolenia polakow nie znam. Moi przyjaciele z dawnego hurricane juz nie graja albo graja ael nie biora udzialu w wojnie. Daltego nie bede mial oporu was zabijac bo po prostu was nei znam a to ze tak na prawde nic nie nie zrobilsice to inna sprawa. I zadnego urazu do was nie mam, a pewnie niektorzy maja do mnie. No ale tego sie spodziewalem. |
KORUPCJA!!!X(
chciałbym się dowiedzieć ile Oath by dało za mnie + jakieś wiadomości o Rise8o8o8o |
Znajomi Cie prosili.....
A jak zescie zrobili wojne jako hurricane to kto mnie prosil zeby pomoc wam w wojnie ... ? Moze wez podaj powod w ktorym Ci Oath pomoglo, Twoja sprawa co z tym zrobisz i tak was jest dwa razy wiecej a boicie sie walczyc :D Jak to dzis Russel napisal juz na open z nami nie wyjdziecie ? :) Powiem Ci tak oczy Ci sie jeszcze otworza bo wam tylko na postaciach zalezy jakby to bylo wazniejsze. Co do tego to wiem ze Ci zaplacili zebys pomogl Oath... @ Arcy My na open nie wyjdziemy ?? To mozesz teraz to powiedziec Russelowi bo on juz na open nie chce wyjsc z nami :D |
Zgadzam sie 100% z vicem , sracie się o swoje postacie , więc najlepszym sposobem będzie dołączenie do oath 8o , bo myślicie że jak oni wygrają będziecie sobie grać bez problemów , nie chcę prorokować ale jeżeli oath wygra wojnę (mało prawdopodobne :D) będzie sobie tak luzacko grać jak victeron puki nie wbił 200 xD
|
GZ Rise dzisiejszych fragów i mam nadzieje ze rozwalicie Oath a szczególnie polaków którym zależy tylko na kasie i na charach.
A tak wogule o co poszło ze wojna się zaczeła? |
Cytuj:
|
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Fajny powód do rozpętania wojny. A będzie teraz open battle jeszcze jakieś czy po dzisiejszym sie boją?
|
@Madzinia
Zachowujesz się tak jakbyście wygrali, jak dla mnie nigdy nie wygracie. ;) |
Cytuj:
i znow klotnie kto na opena nie che wyjsc. ja nie slyszalem zeby ktos od nas rezygnowal z nich, nawet przy waszej duzej liczebnej przewadze. placa 1 kk za dojscie, zostalo jescze 5 miejsc. mowisz panie victeron ze zalezy mi na postacci. mysle ze gdyby tak bylo to placil bym kilka razy tak jak ty gdy cie zabijali lub po wojnie udawajac ze wszystko bylo w porzadku. bo ja albo was wywale z servera albo sam odejde. wy moze nie przyznajecie sie do tego ale wiecie ze przegracie. to nie jest wasz server i nie tak latwo sie przepedza gildie rzadzaca przez caly czas trwania morgany |
Cytuj:
|
Policjant a sprzedajny :) Gz robcie tak dalej skonczycie w NFZcie albo w PZPNie :) Teraz pokazaliscie jacy jestescie naprawde i na co was stac zaszelescili kasa to leciemmm do koryta hehehehe :P my sie bawimy wy ponizacie to jest ta roznica...:evul:
|
Nigdy bym nie pomyslal ze Komisarz pojdzie do Oath. No ale tak czego to sie nie zrobi dla kasy:) . Przynajmniej ci bic Oath nie bedzie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kozakiem zza monitora to jesteś Ty i twoi pro bracia Dizt, Adam i Xomerkiem (old Tabasuga~) ? masz jakieś sapy do mnie zapraszam do Gdańska ;), a Ty jak dla mnie będzięsz zawsze przegrany bo zależy Ci tylko na postaci i boisz się o nią.. bo tak naprawdę taki kozak na forum jesteś a z tego co widziałem na OB latałeś zawsze z tyłu i pz nie wbiłeś nawet, także teraz możesz zacząć lizać dupeczke w przeciwna stronę ;). Na Morganie jesteś chyba największym śmieciem z Polaków i nikt chyba do Ciebie nie czuje szacunku. Pamiętaj że to tylko gra i zacznij wychodzić z domu bo z tego co wiem to TYLKO TIBIA TIBIA TIBIA. NIE pozdrawiam. |
Cytuj:
PRAWDA ZWIDUŚ PRAWDA!!! najwiekszy asslicker jakiego znam.... |
Cytuj:
Hmm o ile wiem Nizahe(twój mentor i sensej) chce zakończyć wojnę z nami hahah czy to objawy strachu ?? czy to normalna reakcja Nie pokonanych (według Ciebie Lavio) Oath ;( Btw To co oath wypisuje na forum tibia.com jest śmieszne , naprawdę ich propaganda przebija wszystko :D:D:D:D:D |
Lavio ty sie kurwa staczasz coraz niżej weź już lepiej nic tu nie pisz jak nie masz nic do powiedzenia i idź na hiszpańskie forum swoich kumpli tam na pewno znajdziesz wspólny język :-)
|
Cytuj:
Do Rise; Oni przegrali na Titani z Kretesem, Niech przegraja i Tutaj, 60% z Oath boi sie o swoje postacie, 90% nie zrobi nic bez dowodzacego nimi gracza, 100% nie zaatakuje bez nizaha, russela :) z wyjatkiem kilku naprawde dobrych graczy i przyjaciol w Oath, reszta tak jak ten smieszny komisarzyk to smiecie. |
Co wy sie na Laviu tak wyzywacie. Nie znam go za dobrze ale wiem ze to wporzo chlopak i nie glupi X( Brazol, niemiec czy szwed mnie to wali. Jak jest wporzo to z kazdym pogadam. Czy tez jestem zla? ;(
|
Cytuj:
no widac ze go nie znasz dobrze.8oRazem z tymi swoimi wszystkimi coldami wlazi w dupe hiszpanom ze az zal.Jak widze tego lavia z tym jego pedalskim stylem to zygac mi sie chce X( |
@Lavio i inni
Zrozumcie ze ja (my) sie nie bijemy za jakas Polske czy tam caly narod tylko bijemy sie o wlasne powody. Oath zabilo kilku z Oracle, potem Victerona, zupa sie wylala. A to ze jakis polak dochodzi do Oath w trakcie wojny to jest w pewnym stopniu frajerstwo. Oath ma was owinietych wokol palca, a wy im jecie z reki bo mozecie stracic pixele. A prawda jest taka ze teraz jest ostatnia szansa na rozdupienie oath i jakby niektorym sie otworzyly oczy, bardzo latwo wojne mozna by wygrac. @komisarz n/c ciekawe czy ci ventrilo dadza xd a moze cie ubija ? przynajmniej beda mieli jednego fraga w przod na tibia.com haha @Carlos Lavio to nic, mnie gorzej na hafta zbiera na widok Dizt'a. Na dodatek to Rodzinne Pisanie Wszystkiego Z Duzej Litery... |
Cytuj:
To widac znasz go dobrze. To mowi samo za siebie. |
@ Morii
Święte słowa..... 8 dni temu Dany Darko mówił Gebhardowi ze Oath rozmawialo z Russelem zeby wszystkich polakow wywalić co d jednego, no oczywiscie oprocz Furyki itp. watpie ze tez sie znajdziesz w tym gronie. To jest tylko gra a jak widze ze kazdy chce pomagac Oath bo co oni to nie sa, jak to powiedzieli nas jest dwa razy wiecej ich nas :D albo ja liczyc nie umiem albo oni sie boja wyjsc walczyc. |
08:30 Victeron [203]: at 10:00 am we wait in ankrahmun on open with you
08:30 Victeron [203]: I think that u come 08:31 Russel Inferno [137]: we wont fight there 08:31 Russel Inferno [137]: we rule the server 08:31 Russel Inferno [137]: dnt need fight08:31 Russel Inferno [137]: u want rule the server 08:31 Russel Inferno [137]: u need fight 08:33 Victeron [203]: u start war not u so fight 08:33 Russel Inferno [137]: we start but dnt need fight 08:33 Russel Inferno [137]: u die and u need fight LOL |
Lol Russel gasi morde, wogole sie glupawo zachowuje ostatnio na forum itp. Jak sa tacy rulerzy servera i nie chca walczyc to niech ida expic ;)
|
@Morita
Zdrajca to ty jestes bo odszedles od swoich kumpli wtedy aj a tych smiesznych polaczkow nie znalem(z wyjatkeim jednego), starlaem sie wcale z nimi zadawac. Wiec jaka kurwa zdrada? A czemu? mozna zobaczyc teraz jak sypia wyzwyskami dzieciaki i maja z tego radoche Ile trazyplaciles??bo ja nigdy. Ito taksamo ze dolaczylem chociaz nikt mnie nie zmusil swiadczy o tym ze postac nie jest chyba najwazniejsza. Ijescze zauwaz roznice ze ja nie zmieniamstrony w trakcie wojny tylko dochodze do nowej wojny. PS. zostaly 4 miejsca, 4 kk czeka na was |
@Zwidek
Zapraszam do okulisty, bo jeśli nie wiedziałeś lub widziałeś mnie z tyłu to niech czym prędzej, jeszcze dziś udaj się do tego gabinetu. Gdyż ciągle byłem w tej grupie co była na przedzie, w dodatku Elven i Victeron po kilka razy byli przy mnie i strzelali z sd. Co do owego przydomka to możesz go zachować dla swojej rodziny czy tam kolegów z piaskownicy, nie przejmuje się tym co tacy lou Polacy jak wy gadacie, bo wiem że to tylko gra i każdy was czuje się wielki i dowartościowany jak napisze "Lavio to lizodup hahahaha". Jak już powiedziałem, te wasze próby wjechania na mnie, są oczywiście bezużyteczne. Świadczą o waszej kulturze i tym bardziej upewniają mnie w wyborze jaki dokonałem. Nie chciałbym się znajdować w gronie takich prymitywów, którzy prócz wyzwisk i napinania, nic sobą nie reprezentują. A co do owego wychodzenia z domu i o tym co słyszałeś to powiem tyle: "Zapraszam do laryngologa". I nie przypisuj swoich swoistych cech do mojej osoby. @Victeron Nie wyrzuciliby wszystkich polaków. @Car-los Ciebie to nigdy nie zrozumiem. :) Nigdy nic Tobie nie zrobiłem, a jesteś największym krzykaczem wśród Tensh, Czookapika. ;) Ale pamiętaj że pamięć co do osób, które najbardziej krzyczały mam dobrą. PozdrO! @Tensh To że piszę z dużej literki to powinno Cię tak obchodzić tak jak mnie Twoje życie prywatne. (Do sprostowania: w ogóle) W dodatku jeśli ta gra sprawia Ci odruch wymiotny toi oszczędź sobie grania w nią, to samo tyczy się Carlosika. Co do Dizta to przyznam, jest osobą, która bywa problemowa. @Madzinia Ojej smutne to jak starasz się zabłysnąć wiedzą(czytaj mentor i sensej), przy tym dajesz fałszywe informacje na temat wojny. @Viona Z racji tego że nie mam nawet sił komentować Twojego zachowania, to po prostu to przemilczę. @Rael Mam nadzieję że również podchodzisz do nich z takim dystansem jak ja. ;) Over and out Lavio |
mr. halsky nie denerwuj sie :d
jesli nie dolaczyles bo ci kazali tylko zwlasnej woli jak volltio to pewnie skonczysz jak on wczoraj :) |
Cytuj:
|
Poszedł to poszedł, jego świadomy wybór. Jeśli ktoś lubi ludzi z Oath to czemu ma im nie pomagać?
@down Bo Dizt jest zajebisty xD |
@Eter~
Ja jestem neutralny w tej wojnie i w sumie malo mnie interesuje kto gdzie dochodzi i z jakiego powodu licze tylko na dobra walke obu stron.Ale dziwi mnie to co piszesz.Ci "smieszni Polaczkowie" o ile dobrze pamietam kiedy Hurri~ walczylo to oni wam pomogli , a wiec mysle ze powinnes miec troche szacunku dla nich z tego powodu.I to nie ma nic wspolnego z tym gdzie doszedles bo to juz twoja sprawa ale moin zdaniem nie powines pisac takich rzeczy. Ogolnie ludzie zaczeli byscie pisac bardziej kulturalnie :) To tylko gra i nie ma co sie unosic. Apropo Coldow W zasadzie nie mialem z nimi stycznosci , raz dawno dawno temu bilem Ditza (jak mial chyba 40 lvl ?) to mnie przybiegl lavio bic:D ale w sumie sie dogadalsimy i obylo sie bez wiekszego krzyku .Wracajac do tematu to walczy on z gildia w ktorej byl od dluzszego czasu i poprostu jest wobec niej lojalny nie wiem czemu mu sie dziwicie. Apropo Didza: ostanio bardzo milo mnie zaskoczyl :) expilem na d liar przyszedl z solle (myslalem ze przyszli po mnie XD) pogadal KULTURALNIE czy moze posiedziec kilka min z solle tak zeby mi nie przeszkadzac i tyle.Wiec moje zdanie o "Coldach" nie jest zle :) @Zwidek Ja juz sie pogubilem.... po czyjej Ty jestes stronie ?:O I o co chodzi z tym OB? Czemu russel nie chce wyjsc? 08:31 Russel Inferno [137]: we wont fight there 08:31 Russel Inferno [137]: we rule the server Moze mi to ktos wytlumaczyc? (nie PRZETLUMACZYC tylko WYTLUMACZYC o co mu chodzilo) Troche sie rozpisalem :D Ale tak jakos mialem wene ;) Adios;) Btw. Fragi zostana aktualizowane za kilka min |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:20. |