![]() |
Wiedziałem ,że ten temat podupadnie bez zemnie ;pp.
|
@up
mylisz sie, mimo, ze wczesniej robil triple posty dalej dawał ss-y wiec brak Twojej osoby mu nie przeszkodzi w dalszym prowadzeniu tematu @topic dajesz :) prpoponuje zalapac sie na najblizsze POI :) |
@Up
Dzieki :)) Pomagalem w quesciku. ;) http://img84.imageshack.us/img84/15/uo0001rt5.jpg No i Than na sorcu zrobil sobie stroj. :p http://img261.imageshack.us/img261/5786/uo0002tj6.jpg Quary http://img261.imageshack.us/img261/3126/uo0003ds7.jpg |
ssy fajne , przejrzałem cały temat i dodam go do ulubionych , jak oglądam takie tematy jak ten i innych masterów na forum to już nie moge się doczekac az zdam mature i bede mogl zaczac grac porzadnie :)
|
Fajne ssy.
Dużo na quarach expisz hehe. A brat mial farta na necropharusa. Ja od paru miesiecy poluje na niego i nic. |
Wystarczy tylkoponarzekać i od razu wszyscy komentują ;pp.
|
a jak tam acc balance? :) moze zakup swftów
moze zapoluj, na jakiegos boss-a (osobiscie uwazam, ze mandrake mogles potrzymac az cena wzrosnie) horned fox? necroph~~? wtedy kupujesz softy i lecisz z lvl-em :) i jeszcze drugie z POI xD @down aha...syfaisto, proponowalbym w takim razie necro ;) z Twoim fartem bohy powinny leciec :) ewentualnie cos gdzie masz na 100% zarobek, softy bardzo dobra rzecz :) btw kiedy wybierasz sie na poi? |
@Up
A co ty myslisz, ze nie poluje? Xd Codziennie. ;) A na horned foxie caly czas babka 140 lvl siedzi i botuje... |
Ladny loocik z quarow u was tez jest tak ze nie ma gdzie expic przez ten tydzien ?? Czekam na nastepne ss i zapraszam do naszego tematu Hail de'Cloud family. :]
|
@up
Ja na libera nie mam problemow ze znalezieniem expowiska nawet przez ten week |
Najs xD ... dużo finów
|
Sellasz finy czy robisz jakiegoś addona??
|
Sellam, tylko chcialbym znalezc jakiegos kupca. _/ Kazdy teraz moze isc i w 6 h zloocic sobie 100. :<
|
za 2-3 miesiące znowu będa deficytowym towarem :) cierpliwości
|
@Up
Przeciez nie bede tyle czekal. :p http://img329.imageshack.us/img329/3481/uo0001uc2.jpg A w drodze na hero prezencik od cip. <3 Kickus... |
wlasnie przejrzalem caly temat, zajelo to troche czasu ale warto bylo :)
super temat, sski roznorodne bede zagladal czesciej, a temat wedruje do zakladek :P GL na przyszlosc do lootow :P |
Cytuj:
|
Ładnie się rozwijasz z charem :)
Graty ;) Poderir z Soul Stonem zaszalał 8o |
bardzo dobre ss'y:)
|
Dzieki sprzedazy tych finow moge oddac kumplowi 100 k, bo jestem dluzny. :) Teraz tylko sprzedac pare shitow i powinno byc dobrze. Xd Nie wiem kiedy beda next ssy, bo nie wiem kiedy isc expic. Na pewno nie podczas outfit event week. ;s
Komentujcie. :p |
Eno eno nice jedziesz oby tak dalej gogo vollias xD
|
Po przeczytaniu tego tematu od początku, aż mi się "coś" dzieje... WRACAM DO SORCA! :D
Sorcerer najlepszy; wszędzie poexpisz i najciekawiej. Ty jesteś tego najlepszym przykładem. Co do SS'ów - pierwsza klasa. Bardzo ciekawy temat z dużą ilością różnorodnych zdjęć! :) Pozdrawiam i polecam innym. @edit Patrz na wiadomości! |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
@Up Szybszy xD @Topic ss-y jak zwykle swietne :) nic dodac nic ujac :) moglbys okazac stan postaci ;) |
Mogly by byc drozsze te bonsy, tez mam pare.
|
Jak jakis koles zabije Demodras to odrazu sellnie mu sie za w huj kasy xD
|
Dzisiaj nie bedzie zdjec. Fegusa dorwaly lagi. ;x
|
Szkoda =/.
Czytaj te cholerne wiadomości :D |
|
No gz ;]
Od ktorego lvla moge probowac tam na hero? |
Gzz Fegus
Widzialem jak zes sellal te finy ale juz mialem 20 do assassina wiec nie pisalem Za ile all poszly?? |
Jakie duble ;pp. Loot Ci dopisał ^^ gz.
|
Kurde jak to ogladam to se mysle czy do sorca nie wrocic :P
mam 53 palla i 39 sora. Kim grac? |
Sorc ofc ^^
@Stanley6a Od 50 lvlu mozna juz na double respa, a tu na pokoje tak od 70~ mysle. :p W 1 pokoju sa 3 hero, wiec trzeba sie troche nachodzic up/down lowiac je i bic pokolei. @Pomarancza Pokazywalem ssa ze sprzedaza finow. ;) |
zawsze jak widze twoje screny to sie ciesze ze gram sorcem ;]
wielkie gratz |
Sry rzeczywiscie :D Sollozo od Ciebie kupil
W sumie tanio sellales one nawet po 6k chodza :D mam nadzieje ze pojdziemy kiedys niedlugo na jakis huncik Scott Yellow @edit May 04 2008, 18:41:51 CEST Died at Level 86 by a dark magician :/ :/Jak to sie stalo? |
@up
Cytuj:
|
@Up
Dokladnie. @Scott Nie widziales dyskusji na temat sprzedazy finow? Byl tydzien, co rzeczy addonowe czesciej lecialy (finy tez ofc). Kazdy nazbieral sobie tego setkami, a wiec cena baaaardzo spadla. Wolalem sellnac od razu, niz potem czekac pare miesiecy, az cena wroci do normy. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |