![]() |
Puszysty miś gniecie wszystko.
|
9,9/10 ;)
moim zdaniem jeszcze puścić se energiczną/głośną muzę w słuchawkach |
Co do kwesti picia, to polecam PowerOna ( czy tam upa, mniejsza z tym, - grunt że z biedronki) daje ostrego kopa :P, po 2 butelkach nie spałem 3 dni ;) nawet dobry efekt, wiecie - z biedronki :]
|
dajcie spookj z przepisami, jakies riki taki smaki majonez ze smalcem i jazda...poprostu nie idzcie spac siadacie na kompa i leiccie do ktorej chcecie...
|
Mówisz to tego śmiesznego pirata "skip tutorial", chyba nie powinienem tego mówic ale z natury jestem pomocy :)
@Topic, poradnik fajny, ale słowa jak przeżyć nockę są zbyt brutalne :D |
Próbowałem i nie ma szans.Mam za slabą głowe
|
Pierwszą nockę "zaliczyłem" około 4 lat temu, było ciężko oczy mnie bolały, teraz jestem przyzwyczajony,bo każdy weekend to nocka :P
|
Wszystko ok, tyle, że zamiast wstawać wieczorem, wstawałem z samego rana i kończyłem następnego dnia o tej samej porze. Sposoby jak najbardziej dobre i aktualne.
|
Moim sposobem na przetrwanie nocki to ciągłe picie Pepsi lub Coca-Cola :D.
|
heheh :D soogood;)B)
--- Messofi dodał 0 minut i 42 sekund później --- Lepiej kupic kilka powerow, zeby nie marnowac czasu na EXP, i ogien xD?! haha :D |
Małe urozmaicenie;p
|
Dobra, mocna kawa i da rade :)
|
Najlepszy poradnik jaki czytalem dziekowa 10/10
|
Hehe
Heh fajny pomysł, ale robinie sałatek o północy to lekka przesada.
|
Kupa śmiechu, ale też przydatne rzeczy ;)
|
mi, kiedy nadchodzi kryzys koło 3-4 nic nie pomaga. Wyłączam kompa i idę spać.
|
Ja osobiście piję kawę i przyznam, że jeśli leci muzyka to nawet w chwili kryzysu tj. 3-4h jakoś daje radę! Gdy ten czas minie, już nic mnie nie złamie!:D
|
ja musze sie zmotywowac zeby nocke spedzic:D
|
good ;p
|
Fajny temat ; ) można było się uśmiać ale jak dla mnie nie potrzeba takich rzeczy żeby spokojnie zagrać nocke polecam picie i coś do chrupania ; ) i wystarczy
|
jak sciongnosc tibie pomocy12111111111121121311111
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |