![]() |
Czlowieku jaki ty jestes ograniczony, nie przyjmujesz do siebie zadnych wiadomosci, 'wiesz swoje' i tyle, 'pisalem do kumpla kumpla, zeby powiedzial kumplowi, zeby scogroc mnie zostawil', a przed zakonczeniem wojny mial gdzies takie rzeczy, zabijali a potem sie zastanawiali czyi to byli znajomi. Jestes glupim ignorantem, ktory nie potrafi przyznac racji lepiej poinformowanych osob.
|
a moze spojrz na to ze innej strony... Ty takze wiesz lepiej bo Ty jestes tym 'lepiej poinformowanym' ;] znam moich kumpli i wiem ze moga duzo zdzialac.. skoro kumpel napisal mi ze juz pisal do znajomego zeby ten powiedzial Scogrocowi zeby mnie zostal to wiem ze nie robi tego wiedzac ze nic to nie da tylko wiedzial co robi :) zreszta mysl co chcesz
|
Ja chcialem powiedziec, ze konczycie ta zenujaca 'dyskusje' od 3 stron coraz bardziej sie blazniac.
|
Cytuj:
|
debilu, scogroc cię nie zabił bo szkoda mu fraga na takie zero z którego spadnie plate set. ciągle czekam aż do mnie napiszesz. mogę wyjść swoim innym charem na duel z tobą.
|
tracisz w moich oczach Fagaro uzywajac takiego jezyka.
Co do frag to nie sadze poniewaz mialem skulla o.O a co do napisania do Ciebie to ostatnio napisalem (ze 2 dni temu max) to nawet nie raczyles odpisac :) |
Cytuj:
|
na tym forum rzadko kiedy sibudu dostaje poklask, ale teraz wszyscy go popierają bo porostu pisze o tobie we właściwy sposób. mało mnie obchodzi czy tarce w twoich oczach bo ty w oczach ludzi którzy to czytają nic nie znaczysz. wymądrzasz sie i prowokujesz.
ps wyjaśnij mi dokładnie jak mając czaszkę uciekłeś do dp na 50 levelu przed goniącym ciebie 170 levelem?? |
Chlopaki dajcie Sobie spokoj bo naprawde niewarto... Jest takie przyslowie -" jajko madrzejsze od kury" :) Zebyscie nawet z takiego "jajka" zrobili jajecznice, bedzie dalej twierdzic, ze jest madrzejsze B)
|
Cytuj:
|
Haha tego nie bylo zeby Rez sie wtracal na tym forum, ale jak zobaczylem filmik na ktorym Scogroc mial dostac mass loga i nie polecial dalej za tym 50 palem ktory uwaza ze ma pvp prosto z pvp ligi na novej ;s To az mi sie tu zachcialo wypowiedziec..
Ludzie dajcie spokoj temu idiocie, kazdy wie ze rozjebal bym go moim 29 sorcem wiec jaki jest sens wdawania sie z nim w konwersacje?:baby: Peace out. Taka mala ciekawostka('ostatnio na systemach operacyjnych i sieciach komputerowych' w budzie mialem): Zachowanie zabronione na forach dyskusyjnych: - lamerowanie - rodzaj działalności na forach dyskusyjnych osób z pozorną znajomością się na temacie dyskusji. Zdemaskowany lamer zazwyczaj zaczyna obrzucać wszystkich innych uczestników forum wyzwiskami, - trollowanie - celowe rozpoczynanie i następnie podtrzymywanie niepotrzebnych sporów czynionych tylko z radości samego spierania się, Zgadnijcie odnosnie kogo to >.< |
sadze ze inna definicja pasuje lepiej
Cytuj:
|
ehh :)
ahh.. widze ze sami PROgamerzy w tym temacie sie wypowiadaja tylko oprocz mnie... bo ja jestem zwyklym 50 palem i nic nie wiem :(
chce juz skonczyc ten bezsensowny spor bo widze ze czujecie sie lepsi od innych i nic tego nie zmieni, ciekawe tylko czy w rl tez tacy 'fajni' jestescie. co do mojej ucieczki to sprawa jest prosta, po 1 nie ucieklem do dp tylko sie wylogowalem ( w sumie male ma to znaczenie ale jednak), po 2 gdy scogroc zaczal mnie bic mialem okolo 1 minuty do konca pz... a po 3 nie czary mary tylko ucieklem scogrocowi.. czkalem az pz zniknie ciagle exivujac scogroca i ewentualnie wybrac najlepsza droge ucieczki przed nim i gdy pz zniknal dalem loga.. zreszt jest to na filmie pokazane do ktorego dalem link tutaj. Kazdy wie ze bys mnie 'rozjebal'.. ja tego nie wiem.. chcesz to moze to sprawdzimy? Nie znasz mnie ani nikt z was a tak sie na moj temat madrzycie.. ehh... szkoda slow.. co do tego 'duela' to jesli sie nie boisz to czekam na pw o czas i miejsce i zasady.. PW! NIE TU W TEMACIE! Bo juz nie chce robic spamu, dam miejsce dla Progamerow do wypowiadania sie. |
Cytuj:
HAHHAAHHAHHAHAH DAWNO SIE TAK NIE USMIALEM XDDDD on chce byc jak GM "NIEZNISZCZALNY"!!! |
Cytuj:
Bajki piszesz nic wiecej :D Czytajac twoje posty widze ze czujesz sie najlepszy "uciekles przed 170 lvl'em" WOW! co za sukces skoncz sie ponizac dalej...PROSZE... |
Im wiecej postów zaczołeś pisać tym więcej osób się wypowiadać zaczeł ;) Teraz ci 6 osób mówi żebyś się nie ośmieszał ,a co zrobisz twoja sprawa .
|
Cytuj:
Podlicz mnie jako siudmego... ^^ kthxbye |
Cytuj:
jak juz powiedzialem, tyle z mojej strony bo po co taki 50 pal ma sie udzielac w gronie takich progamerow, nie jestem godzien ;) @up siódmego* |
Cytuj:
|
Ej ja chciałem być ósmy :( dziewiąta pozycja mnie nie satysfakcjonuje...
|
Proponuję przerwać konwersację i zacząć jakiś nowy temat 8o
|
hmm..
Znacie moze jakiegos nobka ktory nosi softy bez aola? Przydaly by mi sie.. |
@up Lepiej rsa :P
|
Cytuj:
|
Zamienie Sca na Sova lub sprzedam tylko Sca.
|
Cytuj:
|
'kay, zaloze softy bez aola.
|
@up
Cytuj:
|
wiele osób nosi softy bez aola. jest to moim zdaniem debilizmem ale sie zdarza. it o nie osoby ze 120+ co mysla ze nie padną, ale noobki po poi quescie którzy nie maja kasy na aola.
|
Dziś dwa snakei na Kiny i Eteri jak widać Loathe/Rod zmienili taktyke wojny :P
|
Niczego nie zmienili, bo sneaki robili jeszcze przed openkami :confused:
|
i dalej to samo :)
niby koniec wojny, a wczoraj w venore bysen, mave itd robili sieczke ;) pozdro dla Eterni ;] |
a no robili :(
|
A Decc jeszcze rośnie w siłe :P.
|
ja sie domyslalem ze tak bedzie i radzilem zeby sie nie wyplacac.. choc rozumiem tez tych wszystkich ktorzy sie wyplacili... wiem tylko ze jedyna droga do tego by bylo w miare dobrze to wywalic ich z serwera... nudzi im sie i sie bawia.. to zruzmiale ale przez to nie mozna grac..
|
Kto padl? ...?
|
[CHAR]Bikekrolik[/CHAR] i domyslam sie ze nie tylko on bo bysen z ekipa wczoraj bili kogo popadnie w venore...
|
kurwa wozilem sie ze nie padlem przez 81lvli :P a teraz kochany sasiad co zrobil zwarcie(prad off:D) no i kochani szwedzi <3 i 2 deady w pare dni :[
|
Wczoraj ok 22.00 Mass kick, dużo osób poskładało się.
|
pozniej... po 23:00 ale niewazne... wiesz moze kto konkretnie sie poskladal?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |