![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I lol'd too :D |
Gdzie są rec z last ob?:((
bo w temacie turka nie ma;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://www.***********.com/403719374.html
Nazwa nie opisuje zawartości, ale zostawiłem taką bo taką znalazłem. Może ma ktoś z lepszej perspektywy, choć i tak jak na 4 minuty to dzieje sie spoooro;p [nagrywa Damoon]. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
etam smokuu, ty zawsze bedziesz mr noname
|
Cytuj:
A żeby uściślić: jestem na wojnie głównie, żeby walczyć przeciwko egipskim ****om i wiem, że nie będę żadnym kozakiem tak samo jak ty. |
Cytuj:
Jakos czuje sie dobrze z moja anonimowoscia, a jesli o bycie kozakiem to juz pokazujesz to na forum , a w grze ci to przyjdzie o wiele latwiej :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no to czekamy na next ob :D
|
Cytuj:
wlasnie sie nie podniecam tylko w*****a mnie stado idiotów którzy sa teraz zajebiscie twardzi.. a wczesniej ani slowa zlego na dpft ps. niemam czasu grac.. raz na tygla jak mnie kolega zmusi i wejde cos pogadam to max.. tak wiec nie gram dla lvlu, kasy, wojny, czy czego tam jeszcze tylko dla przyjaciół pzdr. |
Żadko wypowiadam sie na tym forum :P ale musze ci Thed powiedziec ze zazwyczaj jeśli druga strona wojny zaczyna tłumaczyć swoje błędy i to że przegrywa zarówno we fragach jak i moralach tym ze ważniejsza jest piękna pogoda na Rl a w tibi znow pada deszcz i dla tego nie przejmuje sie pixelkami to jest zapowiedz tego że szybko sie wypłacą zaraz o.O.
ps. no offence chciałbym żeby wojna chociaż do wakacji trwała :) L.V. |
Cytuj:
Świat jest piękny czy jest 1 czy 100 fragów. Wkurza mnie tylko złość jak panuje na forum. Ludzie możecie się nielubić czy nienawidzieć ale szanujcie się. Po co wyzwiska, rzucanie mięsem, poniżanie innnych. A poza tym akurat ja jestem jak zauważyłeś "na emeryturze" i już dość dawno tylko przyglądam się Arcanii. |
Omg ten idiota smokuu to Pal Palus jak juz
btw. Ide ogladac 4 pancernych |
nie, raczej smokuu to nie pal palus, bo wg. mnie Haselbannik to palus :) przynajmniej mozna tak wnioskować po skillach w jego opisie
|
Cytuj:
Po pierwsze Pal Palus nie jest idiota a po drugie Smooku czy jak mu tam nie jest Pal Palusem , i jak nie wiesz to nie wypowiadaj sie plx ;(;( |
Cytuj:
|
To nie wiem z kim rozmawiales bo ja tam nie bylem ani razu ;(
|
Cytuj:
Chlop co by nie chcial wiedziec kim jest smokuu to omg 8o Probój dalej, Eloz ziom |
Cytuj:
Ja nie rozdaje pasów Ja sie przedstawilem moze Ty tez to zrobisz ? |
po co zgadywac kim jest smokuu, kazdy moze miec nick dragonn na forum i co? jakis asslicker zwykly ;F co do pal palusia to ma dziwny nick i za to go nie lubie
|
Cytuj:
|
na forum nei asslickujesz, tylko w tibi, na forum kozaczysz i zgrywasz koksa (wannabe koksy)
|
Cytuj:
|
powiedz ze nie kozaczysz na forum jako mr noname
|
|
Cytuj:
filmik ladnie zrobiony .. ale fragi tylko jednej strony niestety.. niema to jak bitwa deltorasów w cyclo.. tam przynajmniej nietrzeba bylo oszukiwac ze niema fragów drugiego zespolu bo bylo o ile dobrze pamietam 13-0 no i ta muza... zaduzo gitar xD |
szefo a moglbys wrzucic oryginal na Tibicams.com ?? z gory thx
|
filmik LADNY FAJNE SIE GO OGLADA
|
juz sie pierwsi wypłacają...
dziwne... |
Woli teraz zaplacic 100-200k niz pozniej 2x wiecej. Ale bede sie smial jezeli gildia "Panujaca" teraz na serwie przegra wojne(choc ja wygrywa jak narazie) i ci co sie wyplacili w czasie wojny zlapia next hunta =)
|
te pieski z Crew for ages juz sie woza. dlatego wole jednak aby wygralo lr, niz zeby jakis plebs myslal ze jest fajny
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:42. |