![]() |
Panowie, proszę, załatwiajcie to na priv :P A co do wojny, ja liczę, że w razie hunta mojej osoby kumple by wyskoczyli, a w razie wojny ja bym był z kumplami.
|
Cytuj:
Walka polaków by wyglądała na wyzywaniu się z dp? Pozatym narazie Ele mi nic takiego nie robi żeby mieć coś do nich ale te zasady niektóre są ... |
Wg mnie nieco przegięli z zakazem robienia pl poi service, ale ogólnie źle mi tu nie jest, Lucera jest lepszym światem, bo nie ma pk bez powodu, nie ma p.a., nie ma wojn od widzi mi się i ogólnie są jakieś zasady (nie mówię, że jest idealnie, ale w porównaniu do innych światów pvp). I jak możecie panowie, to nie spamujcie mi już tematu :)
A tu loocik z frost z 2dni, o dziwo znów wróciły mi chęci do gry :) http://img98.imageshack.us/img98/3425/frostyky8.jpg Pozdro. |
Cytuj:
GZ PATYS! |
Cytuj:
Cytuj:
Btw Ciekawe co miałem robić jak grała "stara lucera". |
A mi sie dobrze gra na Lucerze:)
a z Mydłem jeszcze tu porządek zrobimy hahaha ((((Otworzymy własną mydlarnie)))):):):):):):):):):):):) Edit: a co to p. Dzienciola to rzeczywiscie bylo by jeszcze fajniej gdyby niektórzy z old Lucery mogli wrócic :) ale nie mogą :/, lub nie chcą.. |
@Glorkar
chodzi mi o to ze jak wyrazilem swoje zdanie na temat Lucery to z wielka ironia napisales "Dziekujemy" , co czujesz sie jakis lepszy ze wbiles 140+lvl ?? Bo jezeli tak to Gz ;) Forum jest do wyrazania wlasnego zdania na dany temat , ja wyrazilem , ty skomentowales z pogarda to Ci bede odpowiadal do skutku :) Fakt Lucera moze teraz jest lepsza niz kiedys , nawet napewno jest lepsza :P , ale jezeli Ele przysapalo sie juz do was o PoI to moga szukac nadal bolca zeby upierdzielic pare osob , dlatego nie ma sensu sie kłocic miedzy soba tylko 3mac sie razem ;) poki mozna :D Anyway Gl ! ;) |
Cytuj:
I bede czuł się dużo lepszy jak wbije jeszcze !111!!1!11!!11oneone!1!! lvl :o |
Panowie proponuje może założyć temat w dziale "Wydarzenia ze Światów" bo tu jedynie robimy spam gdzie powinno dodawać sie ss a nie rozmawiać:P:>?
|
@Nie słuchajcie pana UP!
On wam probóje zamydlić w oczach! |
Na to musze odpowiedziec. :D O jakim pizganiu wogóle jest mowa? Ktoś sie bije czy coś? :D
@To ja też zmieniłem :D |
Cholera zdążył zacytować zanim zmieniłem eHAIUEAHUIEHAIEUA
Cholera, nie wiem o jakim, cos wyżej pierdol*ili, to sobie skomentowałem :D Edit : Koniec zmieniania ;p |
wiec , dobra zamykamy temat kłotni etc. Mam nadzieje ze wszystko wam i mi sie dobrze ułoży :PP , tak dobrze przeczytaliscie Mi rowniez <peace>
A zeby nie bylo ze tylko komentarze mam nadzieje ze Patys sie nie obrazi jak wrzuce jakiegos sska :) na rozluznienie atmosfery :D http://img231.imageshack.us/img231/1334/84lvlpz8cn2.jpg P.S Cały czas jestem gdzieś tam na lucerze :P Ale Ciii ;) |
Cytuj:
Gogo Patys! :) Edit: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img138.imageshack.us/img138/6120/uo0337qj0.jpg http://img138.imageshack.us/img138/6...bae5e77a93.jpg |
To mi tak sie teraż skojażyło, ze pare dni temu oglądałem stare w ch*j filmiki z Lucery Wizzardoza, i takie cos wyłapałem :
- 23:23 Glerkar [15]: gratz Jest to bohater bez ktorego nie pokonano by Orshabaala ;] |
Cytuj:
Edit: Patys ale patrz jak ogladalnosc tematu rosnie z minuty na minute :D:D:D |
Cytuj:
|
Wszyscy dziś cheatuja na forum widze ;p
Potem chyba wjebie jakas fote :d |
Cytuj:
powiem tak , ze jezeli to mialoby mi pomóc w grze , powiedzialbym kim jestem , ale raczej nie pomoze ;) :( Btw. Robimy gildie ?? hOAISHIoashOISHo |
Cytuj:
hahahahahahhahahahahahahhahhesahuesahuehsauehsaueh usaheusaheusae Przed Orshabaalem był 19 lvl XD Straciłem wand of plague ale i tak loot miałem porównywalny do tego z orsha :D Jakiś noobek bohy upuścił xD |
heUIAHEUIAEHEIUA
invite me do motomyszy pls ;< @Dzięcioł A lewoj to juz nowy owner nie? |
GZGZ ZabolQ !! :)
Jedziesz 200 ! |
Motomyszy forever
Ps. Użytkowników czytających ten temat: 12 (zarejestrowanych: 8, gości: 4) Patys, mówisz, że spam robimy, a kiedy ostatnio miałeś taką oglądalność? :confused: Edit: Użytkowników czytających ten temat: 16 (zarejestrowanych: 11, gości: 5) Edit: Użytkowników czytających ten temat: 20 (zarejestrowanych: 11, gości: 9) Edit: @down Ładny |
Dodam ze juz jest 17 osob.
Ale cii, patys tera expi ! Edit : jeblem se avatar : o |
Cytuj:
Lewoj historia teraz moze nowa histria sie toczy :D Btw. To jak z ta gildia ?? Tyle Polaków gra i kazdy dobry w innej gildii :PP Mozna zrobic cos ala "Revolution" 3lata temu :D |
Jeżeli serio chcesz unhunta, msg me bo lubię załatwiać takie sprawy.
Tylko słyszałem coś ze na accu lewoja ten koles ma chara ktorym gra na innym servie, wiec sam rozumiesz ;p A co do gildi to nie ma szans wypalić, wiara nie opuści swoich gildi, a ja jestem bez, bo jeszcze takiej gildi nie ma ktora by mi odpowiadała... |
Cytuj:
Nie tak dawno temu próbowaliśmy zrobić taką gildie (Modivius sie zwało), ale coś nie wyszło z powodu wewnętrznych nieporozumien :) |
Cytuj:
Próbowaliśmy wiele razy, zawsze jednak o coś musieliśmy sie pokłócić. Dodam, że w każdej sytuacji nie byłem bez winy :D |
@All
patys 14:51:13 omg, ciagle mi spamujecie... EHIUAEHIUAEA! MoRe SpAmU! |
Cytuj:
Bo moze warto ;)) Za wspolna gildie ele nic nie zrobi (chyba) |
Cytuj:
|
@up
To nie wypali, to temu nie lubie robić polskiej gildi bo jest cos takiego GC Spam ze ide gdzies expić <koniec tematów> Nagle wyjątek ! -O kórvva! mam problem, mam hunta, trzeba kogos ujebac czy cos.Ktos pomoże? odpowiedzi : -Expie -Logam cya -(brak odp, lepiej udawac afk) |
Cytuj:
Te kłótnie nie wychodziły z czegoś jak "C'mon się pokłócimy, żeby gildii nie było". Po prostu nie każdy z każdym się może dogadać i tego nie zmienisz, chociaż byś się starał ;) |
Dodam, ze najlepszą gildią w jakiej byłem przez jakiś czas to było Destination.
Banda noobów, którzy poznawali tą gre, a jednocześnie mieli respekt do wszystkich. Na gc wieczny spam (kocham to) a nie ze gildie to ja mam zeby title miec a na gc godzinami cisza. Mam na myśli takie cos, tylko troche inne xd |
= Motomyszy xd
|
Najlepsza gildia w jakiej ja bylem to nie jakies h lvl , tylko tak naprawde taka jaka kiedys Lewojem zrobilem (nazwy nie pamietam) ale w chooj znajomych , nie zawsze sie kazdy dogadywal ale zawsze mozna dojsc do porozumienia wiec nie mowcie mi ze nie ;)
@Down Glorkar , dokladnie tak :) nie pamietam czy w niej byles czy nie , troche osob bylo ;) ale naprawde bylo kozacko moim zdaniem , nie bylo dnia kiedy nikogo na gc by nie bylo , moze warto pomyslec o czyms podobnym ;) |
Cytuj:
Immortal Freedom może? czy jakoś tak xD EDIT @up Byłem przez jakiś czas, aż prawie all poszli do vangelis. Pamiętam jak już pierwszego dnia wszyscy sie na mnie wkurw*ali za zabicie Nehemiasza razem z Harixem :D @down Dzięki :D |
Vangelis było fajne do momentu, aż co po niektórzy zaczęli kombinować o nowych gildiach, kłócić się itd. A co do spamu, temat zamknięty, każdy niech se w myślach pomyśli o gildiach, a ja później dodam ss z necro questa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:47. |