![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie szanujesz innych to tez nie bedziesz szanowany traktowaliscie nas jak smieci to my was traktowalismy podobnie, chyba nie liczyles na to, ze bedziemy grzecznymi pieskami po ktorych mozna pojezdzic odreagowywujac swoje rl problemy? 'bo tak' zaluje tylko jednej rzeczy, ze w lr znalazlo sie pare osob, ktore nie powinno sie tam znalezc, bo sa w porzadku - reszta to banda smieci eot na temat ih i tej twojej nudnej propagandy jacy to my zli bylismy, pa etc etc popatrz na siebie zanim zaczniesz oceniac innych |
21:04 You see Kazli mi zmienic (Level 34). She is a knight.
|
[CHAR]Xilvent[/CHAR]
May 08 2008, 21:43:52 CEST Killed at Level 168 by [CHAR]Lori Lara[/CHAR] and by [CHAR]Rhymin Bucyfal[/CHAR] Ojojoj :( |
Muzgu gleba hahaha.
|
jak zawsze ormo nie spi :) ormo czuwa ormo zycie nam zatruwa ;)
|
Cytuj:
Mózgu "Ó" WOJNA TRWA |
Cytuj:
|
Co niezmienia faktu ze powinno pisać sie "ó" .
I przestancie sie podniecac jakimis fragami ormo, typow z elfbotem. sam ich lider potwierdzil ze ma elfbota cracknietego pare postow wyzej . |
Cytuj:
|
Name: Xilvent
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 167 World: Arcania Residence: Venore House: Market Street 5 (Shop) (Venore) is paid until May 15 2008 Last login: May 09 2008, 14:08:17 CEST Juz nie w lr o.0 Powiesz nam dlaczemu? Wyszedles? Koledzy z arcanii wyrzucili? Czy moze hiberna zadecydowala? zapewne duzy wplyw mialo na to May 08 2008, 21:43:52 CEST Killed at Level 168 by Lori Lara and by Rhymin Bucyfal ? Mysle ze kilka osob to bardzo interesuje. |
Cytuj:
"Dlaczemu?" coto za słowo ;d |
meksyk ty jestes kurwa jebniety elfbot? s*******aj na mythere pajacu jebany obejzyj jakies filmiki to zobaczymy czy sie tam elfbota doszukasz
WOJNA TRWA |
Cytuj:
Cie Dupil... Wojna Trwa |
Cytuj:
szefo albo jesteś takim debilem albo mi sie wydaje |
Cytuj:
Co do Elfbota to nigdy go u nas nie było i nie będzie, jak ktoś chce to ma dostęp do o wiele lepszego software niż ten caly NG Soft. Poza tym to, że go cracknalem i sobie leży gdzieś tam na serwerze nie jest jednoznaczne z tym, że go używamy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym nie ukrywam, że mam satysfakcje z tego, że go XXXXX bo podczas gdy Smoku płaci te 20$ za jebany szit, ja moge sobie to zalatwić za darmo albo napisać lepsze. |
Cytuj:
gadac kazdy potrafi pff........ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Niemasz co robic tylko sie wyzywac? |
Cytuj:
|
Na Arcani pojawiał się nowy bardzo groźny osobnik uważajcie na niego !
:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: Channel saved at Fri May 09 21:41:41 2008 21:38 Your last visit in Tibia: 09. May 2008 19:20:56 CEST. 21:40 Mortal Cossack Bandit [142]: ;o 21:40 Mortal Cossack Bandit [142]: pan gruby 21:40 Mortal Cossack Bandit [142]: misiek 21:40 Fizia Mizia [45]: zrob skula 21:40 Fizia Mizia [45]: plx 21:40 Mortal Cossack Bandit [142]: tlusta swinio nie masz 21:40 Mortal Cossack Bandit [142]: gdzie expic 21:40 Mortal Cossack Bandit [142]: pierdolona 21:40 Mortal Cossack Bandit [142]: gruba 21:40 Mortal Cossack Bandit [142]: szmato? 21:40 Mortal Cossack Bandit [142]: lysa palo 21:40 Mortal Cossack Bandit [142]: niedojebana 21:40 Mortal Cossack Bandit [142]: bymc ie wyprostowal w pionie 21:40 Mortal Cossack Bandit [142]: burasie 21:40 Fizia Mizia [45]: zrob skula 21:40 Mortal Cossack Bandit [142]: to zrob ty 21:40 Mortal Cossack Bandit [142]: to ci nahukam 21:41 Mortal Cossack Bandit [142]: no relognij 21:41 Fizia Mizia [45]: btw pionie nie jetsem misiek 21:41 Mortal Cossack Bandit [142]: na tego smiesznego 21:41 Mortal Cossack Bandit [142]: pala 21:41 Mortal Cossack Bandit [142]: i chodz 21:41 Mortal Cossack Bandit [142]: na duela 21:41 Mortal Cossack Bandit [142]: gruba kurwo 21:41 Mortal Cossack Bandit [142]: -- |
Strach sie bac :o
|
Są ludzie i parapety :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
moim skromnym to kozak jest ostatnią osobą która moze przytykac komukolwiek.. pamietam jak frajer ladnie padl i pózniej pytania "dlaczego" zal pe el pozdrowionka |
rzal dópe sciska
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cha Wam W De! nikt nie ma racji.
|
Cytuj:
W tym momencie trafiasz na moja black liste i zajmujesz na niej pierwsze miejsce... a jeżeli chcesz mi coś zrobic to zapraszam cię chłopczyku do Wrocławia jeżeli chcesz adres to napisz do mnie na priva... Nie wiem skąd sie biora tacy ludzie P.S. to nie jest moja postać tak dla twojej wiadomości |
@up
A ja zapraszam do szczecina =) Mieliscie wpadac w wakacje do nas wiec trzymam za slowo :> |
'smokuu co na wszystko odpowiedz ma'
'tak to jedzie jem sledzie' WOjna NADal TRwa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15. |