![]() |
Drogi Duandzie, jedni żalą się, że stracili coś w grze, a inni starają się im uświadomić, że gra jest tylko grą i nie warto się denerwować. Otóż ja powiem Ci, że na tę grę niektórzy poświęcają sporo czasu, dlatego też wysiłek i czas, który został wbity w Tibii każdy mógłby wykorzystać inaczej.
Pozdrawiam. |
ta kurde, ale straciłem coś i zły humor mam, niechce mi sie uczyć teraz, a musze, Dobrze ze jest allegro, bo bez allegro to bym chyba już nie grał, ja już uczciwie grać nie bede. Boty Rox i h*j wam w dupe
Pozdro Ebi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Bless. |
No i zajebiście,Kolega padł,ja na szczęście nie,ale pograłem 3 minutki i znów mass kick :)
Dziś już nie wchodze bo to są jaja :P |
Gdyby nie te masskicki to polowa ludzi grajacych w Tibie nie wiedziałaby ze juz prawie lato... Radze wyjrzeć za okno, tylko niech was nie przerazi to środowisko 3D:P
|
Cytuj:
Miałem na myśli, że w tę grę nie grają jedynie dzieci w przedziale 12-16 lat. Inni też muszą się jakoś rozerwać i ciężkie osiągnięcia w Tibii są z pewnością taką rozrywką, a tracenie tego nie jest fajną sprawą. Best regards. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak, ale przeważnie ci starsi są mądrzejsi "powinni być", jeżeli nadal nie mają siły by chociaż podnieść się z krzesła, wyjrzeć przez okno, bo na monitorze jest Tibia to od tego są specjalne poradnie. Bless. Down: Sformułowania "mądrzejsi" użyłem w celu uświadomienia iż tacy ludzie nie siedzą po 12h dziennie gdyż mają lepsze rzeczy do roboty (rodzina, przyjaciele). (jeżeli chodzi ci o przypadki losowe czyli choroby, i interesy osobiste to w żaden sposób ich nie usprawiedliwia). Uzależnienie od komputera siedzi w psychice uzależnionego, u człowieka uzależnionego od tibii siedzi mały ludek który nim kieruje (w większości przypadków za przyzwoleniem i ku radości uzależnionego). Bless. |
Cytuj:
Best regards. |
Cytuj:
Przykładem na to sa posty na tym forum. Kilka dni bez Tibi to dla nich katastrofa. A co do mojej mamy to gdybym z nią mieszkał to pewnie by mnie wolała na obiad. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem już na garnuszku mamusi. Pozdrawiam |
Cytuj:
To już nie mój problem,i nie obchodzi mnie to ;] mnie "mamusia" Nie trzyma na smyczy i nie podciera tyłka,jak zapewne kiedyś Tobie ;] Pzdr. |
Możecie się nie kłócić ? Piszecie se na PW. Tak trudno ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A mamusi jestem wdzięczny za to podcieranie i "trzymanie na smyczy";) |
Gralem sobie na Aurei i tu nagle mass kick!
Stracilem moje 1gp, ktore lezalo na depo =/ A tak na serio to zwariowac mozna od tych kickow... ...I od sluchania histori o straconych brass legach.. |
A czy oni na temat wogóle gadają ? Obrażają się nawzajem. To chyba nie do tematu co nie ? Zachowują sie jak dzieci. Chyba już się skończyły mass kicki.
|
Up: chciałem przypomnieć, że owy temat zaczął się od słów:
Cytuj:
I tak ze 40 stron należało by słuchać zażaleń i Jah wie czego jeszcze...trzeba urozmaicać sobie życie po przez ostre polemizacje... |
Hmmm no masz rację słuchając ciągle o tym jednym i tym samym mogło by się znudzić. Sorry mój błąd.
|
Cytuj:
A jeśli chodzi o nasza dyskusje to my sie nie obrażamy(przynajmniej ja sie nie czuje obrażony). |
Cytuj:
|
Lol. No to jeżeli to " była " " mała wymiana zdań " to sorry. Pozdro.
|
Cytuj:
PZDR.;] |
Ja nie miałem na celu obrażenia kogokolwiek. Ja tylko chciałem uświadomić ludzi grających po kilkanaście godzin dziennie ze Tibia TO TYLKO GRA i dedy, kicki itp. nie są powodem do tego żeby sie denerwować.
Jeśli ktoś sie poczuł urażony moimi postami to przepraszam. |
Teraz na serwach USA nie ma kickow, ale postarajcie przypomniec sobie co bylo jakis czas temu ??
gracze z serwerow niemieckich grali bez klopotow, a na USA byl co chwile kick :D |
no to teraz będzie zmiana:)
|
Cytuj:
|
To nie chodzi o to zeby byl rewanz tylko zeby wszyscy mieli dobrze... nie rownaj w dol.
|
Cytuj:
|
Jak ktos powiedzial: Sa nudy, wiec pokoloryzujmy temat:
Huj wam w dupę. ! |
Dzisiaj GM poszedl pohuncic na botterach z fibuly. A ja lezalem na lozku i mi zaczelo pipczec nagle, patgrze GM XD Wylaczam bocika i slucham i patrze jak banuje ... Przy okazji dowiedzialem sie czegos:
16:00 Iskumbysa Vuguntaol [44]: i have question 16:00 Iskumbysa Vuguntaol [44]: why i have kicks? 16:00 GM Arya on Secura [2]: They are most likely DDoS attacks. |
Cytuj:
|
Ale teraz muszę wam zadać jedno zasadnicze pytanie !
Czy jeśliby powstał OTS któryby miał: - Silną zaporę antyhakerską - Silny silnik któryby nie miał łagów ani kicków - Wszystkie profy byłyby idealnie wyrównane - Miałby klimat RPG To czy byście wybrali w tej chwili/wogóle serwery clipsoftu czy OTSa o podanych powyżej parametrach ???? |
Cytuj:
|
no i zaczęły się znowu kicki
|
super ku**a 10k loot z goscia ,...
|
celesta padla
|
Dalej kicki ???? czy juz nie ?
|
@UP
Przekonamy sie kolo 20 :P |
Cytuj:
Takim serverem może być np. Podkarpacki OTS, jest to najidealniejszy ots na jakim gralem i posiadaja lepsze servery niż cipy, maja lepsze łącze, zajebisty server, nigdy nie ma kickow.. polecam. APO ROX |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:19. |