![]() |
Cytuj:
|
Sędzia ch*j jeb**y cieć.. ojciec go w dupę pchał .. ;/
Co za debil, tego karnego nie powinno być :| Co do Soldata: ALPHA: -pemek33 - - - - BRAVO: Arcan - - - - CHARLIE: - - - - - DELTA: -Dragon-Fly -Wojteo - - - |
ALPHA:
-pemek33 - - - - BRAVO: Arcan - - - - CHARLIE: -Eragog - - - - DELTA: -Dragon-Fly -Wojteo - - - |
No po prostu świetnie.. ja się próbuję z Wami skontaktować przez gg a tu dupa.. nikt nic nie odpisuje ;|
Weźcie powyłączajcie te pieprzone "Nie pokazuj wiadomości od nieznajomych". |
ALPHA:
-pemek33 -Misiuuu - - - BRAVO: Arcan - - - - CHARLIE: -Eragog - - - - DELTA: -Dragon-Fly -Wojteo - - - |
O 20 nie zagram, bo idę po browary na Holandia - Francja :/
Ktoś chętny teraz? |
Ja mogę. <10 znaków>
|
ALPHA:
-pemek33 -Misiuuu - - - BRAVO: Arcan Borys - - - CHARLIE: -Eragog - - - - DELTA: -Dragon-Fly -Wojteo - - - Niewiem czy będę ale raczej tak, meczu Holandia- Francja nie mogę przegapić więc najwyżej do 20 40 Btw, znalazłem pemek twój server (nawet do ulubionych na xfire [btw, używa ktoś?] dodałem) ale hasło nie działało, miało być tibia.pl, nie? Edit: @Down: Acha. xD |
@Borys
Nie tibia.pl, a Tibia.pl, niby jedna literka, ale różnica jest ; ) |
Zamiast edytuj dałem cytuj... usuńcie tego posta.
|
Emok taki pro, że na inf tylko on zostawał przy życiu. ;)
|
Do tej pory nie wiem co znaczy "inf" xD
|
To skrót od trybu gry - Infiltration
|
o_O
Okej :p @edit Na pewno to po afgańsku "Emok jest głupi", tylko nie chcecie się przynać :( |
Cytuj:
@ Na 90% wpadnę do Was pograć o 20 :) |
ALPHA:
-pemek33 -Misiuuu - - - BRAVO: Arcan Borys Kogucik - - CHARLIE: -Eragog - - - - DELTA: -Dragon-Fly -Wojteo - - - Może wpadnę... ale nie mam humoru. |
Ale Was w tego infa wciągnęłem ;d
|
Gra ktoś teraz?
|
@UP
Nie gram, ale mogę zagrać. |
@up
Możesz serva skroić? |
Cytuj:
@EDIT No, zbliża się 20:00. Są ustalone takie teamy: ALPHA: -pemek33 -Misiuuu - - - BRAVO: Arcan Borys Kogucik - - CHARLIE: -Eragog - - - - DELTA: -Dragon-Fly -Wojteo - - - Czyli, że ja sam? :< Przez Was mam kompleksy. @EDIT2 10 minut zostało i jeszcze nikogo na chacie nie ma D: |
Próbowałem wbić na serva, ale jest pełny... Nie wiem kto zrobił tak mało slotów, ale urwę mu jaja.
@edit Udało mi się wbić, i potem wymiataliśmy z Pemkiem. Ale Bravo żyło tylko dzięki Glacialowi! Super gra! Pemek, screeeeeeeeeeeeeeeny! |
Cytuj:
|
Ja też jestem chętny, jeżeli się wyspie i nie będę miał stresuf. Pemek wie o co kaman. TDM plx, inf to nie dla mnie.
Zapiszcie mnie ;) Btw. ustalone - pemek ze mną ;P |
O! o! o! Ja! ja! Ja też jutro gram. :>
|
Dzisiaj w samo południe?
|
oj dziś koło 20 powinienem być, wczoraj trochę mi się przedłużył wyjazd w teren
|
Wątpię czy będę w domu w południe.. pożyjemy, zobaczymy ^^
@Misiuuu Decyduj się czy będziesz czy nie, bo nie wiem czy mam Cię zapisywać..:confused: |
CHĘTNI NA GRĘ W SOBOTĘ 14.06.08r:
-pemek33 -Arcan -Dragon-Fly -ErAgOg -Kulikos -.. -.. -.. Tylko godzinę plz ;p |
Cytuj:
|
ok, będe ;p
a no i panowie, prześwitała mi pewna idea... moze zamiast "tibia.pl clan" dopisujmy sobie "forum.tibia.pl", przynajmniej w moim odczuciu nie reprezentujemy Tibii.pl tylko społeczność forum, tak by było chyba poprawniej... to moje własne przemyślenia, jak wy uważacie? |
Mi to obojetne, tylko pytanie jest jedno.. czy taki nick nie będzie za długi?
np. za długie nazwy też nie są akceptowane przez Soldata. @edit Sprawdziłem, maksymalna długość nicku w Soldacie wynosi 24 znaki. Więc mi się nie zmieści :P |
Kto chce zagrać zapraszam na czat, znajdziemy serverek i dla zabawy coś pykniemy. Tak teraz.
|
CHĘTNI NA GRĘ W SOBOTĘ 14.06.08r, GODZ. 20.00:
-pemek33 -Arcan -Dragon-Fly -ErAgOg -Kulikos -Misiuuu -Borys -.. |
-pemek33
-Arcan -Dragon-Fly -ErAgOg -Kulikos -Misiuuu -Borys -Kogucik -... Ja biorę Pemka, bo tworzymy zgrany duet, do roz*******ania... =D @down Zobaczymy =D |
@UP: Przeczytaj mój post, Pemek jest ze mną, mój mentor ;'/
|
Tylko się o niego nie bijcie :D
|
Cytuj:
Okej, koniec zgłoszeń, nie ma już wolnych slotów. Czekamy na godzinę 20.00 |
Kto chce teraz popykać? Jakiegoś serva się znajdzie...
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=noobs_company |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |