![]() |
Cytuj:
Bardzo często takie dziewczyny się zakochują i pozostają wierne. To, że spała z wieloma facetami wcale nie oznacza, że zamierza zdradzać na każdym kroku... Przynajmniej ja nie widzę takiego powiązania. @up Edytuj... Cytuj:
@down Nie zawsze. |
@up
Jedno słowo: nimfomania. @Gimlos Mam wrażenie, że filozoficznie jesteś satanistą, tak? Just asking. @down They were behind the sofa all the time! Podobno Muzułmanie mają 72 dziewice po śmierci (podobno żeńskie)... Hm. |
Napierdzieliliście 13 stron i jeszcze nie wiecie gdzie sie podziały te dziewice... :baby:
Ja wam powiem. Pójdziecie prosto aż do zakrętu gdzie stoi "Kulawy Miecio". Kiedy go miniecie skręcicie w prawo, miniecie monopolowy. Koło monopolowego jest kiosk za którym skręcicie lewo. Idziecie tam prosto tak z 300m aż dotrzecie do budynku na którym widnieje napis "Burdel pani Jadzi" tam jest wasza odpowiedź. Dziękuje, dowidzenia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. odpisałem to co miałem? xd Cytuj:
|
Cytuj:
@Thurfir Racja, dlatego pisalem o moralnosci z mojego punktu widzenia ;) |
Nie pogrążaj się.
|
Zasadnicze pytanie: Czy chcialbys/nie przeszkadzałoby Ci miec corke, ktora stracila dziewictwo w wieku ~13 lat? Najlepiej uzasadnij.
|
Cytuj:
|
Weźcie nie róbcie takich tematów bo 99% <żart> tego forum nie ma ukończonych 10 lat ^^!
Dziecko się podnieci i będzie latało po podwórku i się wszystkich dziewczynek pytało czy jest dziewicą... |
Cytuj:
A jezeli chodzi o zdrade - to dobra recepte na jej zapobiezenie podal kolega, ktory napisal posta nade mna. Sorry, jezeli kogos tym zbulwersuje - taka jest niestety prawda : d Cytuj:
Cytuj:
Nie odbierajcie mnie tez jako osoby, ktora neguje wszelkie tradycje i zasady etyki/moralnosci. Wiele z nich uwazam za jak najbardziej sluszne, oparte na prawdziwej madrosci pokolen. Do tego, nie jestem czlowiekiem w pelni uduchowionym - na moje postepowanie dzialaja czasami w duzej mierze instynkty, takze ten, ktory niektorzy z was uwazaja ze "temat tabu" - instynkt plciowy, seksualny. Dziala tez czesto na mnie strach - chociazby przed samotnoscia. Nie jestem wiec czlowiekiem, ktory ma spoleczenstwo zupelnie w dupie - naleze raczej do tych, ktorzy jego wplyw w swoim postepowaniu widza, i czasami, kiedy zauwazaja w jak bzdurny sposob na nich on dziala, probuja z nim walczyc : d |
Więc wskaż. Btw,nie odpisywałam na wszystki argumenty, ponieważ nie mam czasu czytać wszystkich postów. Zwłaszcza, że dużą część z nich to głupoty.
Skoro już tak nie odpowiadam. Oto odpowiedź na Twoje pytanie dotyczące tego, ile razy sąd daje prawa do opieki nad dziećmi ojcom: Nie daje wiele razy, a i tak część ojców i tak się o to specjalnie nie stara. Nie wiem czemu, ale odczytujesz moje posty jako feministyczne. Jak najbardziej nie są. Nie grałabym faceta na tym forum, ani nie przyjaźinła z facetami, jeśli uważałabym wszystkich za szowinistyczne świnie: ) PS. PW |
Cytuj:
1. Cytuj:
2. Odpowiedz mi na ta wypowiedz. Cytuj:
Cytuj:
3. Co "zlego" jest w podnieceniu mezczyzny, patrzacego na kobiete w bieliznie : d? 4. Wytlumacz mi , na jakiej podstawie wnioskujesz Cytuj:
5. No i na koniec - jaki zwiazek przyczynowo-skutkowy maja 2 zacytowane ponizej zdania. Cytuj:
Hew fan, ja ide spac : d |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
W ogóle nie pisałam, że cokolwiek jest złe. Pisałam, że o kretyniźmie. Czego.? Odp. masz w cytacie. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
...
warto by popatrzeć z dwóch stron - dziewczyny która pcha się do łóżka i równie nieodpowiedzialnego faceta czy chłopca który się na to godzi ...
|
Ameryki nie odkryłeś, chłopie
|
Wałkowaliśmy to 10 stron, a tu taki kwiatek ^^
|
Cytuj:
Swoją drogą, "odpowiedzialność" - bardzo przereklamowane słowo. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
inaczej, jak 16 latka uprawia seks bo jej sprawia to przyjemność i jest trzeźwa, inaczej jak do seksu dochodzi np. alkohol
|
Jakby to była twoja córka niemiałbyś nic przeciwko?myśle,że zmienisz zdanie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Zreszta, tak juz wspomniano nade mna - przyklady w rodzaju swojej rodziny sa calkowicie chybione. "Obrońcom moralnosci", takim jak wy, przeszkadza juz jezeli robi to kolezanka czy znajoma znajomego. Trzymajmy sie wiec waszego, waskiego punktu widzenia. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@3xup - to samo |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rozumiem to w jakichś mniejszych sprawach,można nierozumieć dziecka jednocześnie nie zakazując tego ale w takiej sprawie?Nie uważasz że powinieneś byłby wtedy jakoś zareagować?
|
Cytuj:
Poza tym, nawet jeśli chciałabym zareagować - to jak? Zakazać? I wierzyć, że posłucha? Trzymać w domu pod kluczem, zabraniać się spotykać ze znajomymi? Ma to sens? |
Może zwyczajnie porozmawiać?Najlepiej nic nie robić,tak jest najwygodniej prawda?Aha,i Slythia naprawde popatrz na to z perspektywy matki,jeżeli nie rozumiesz to nie jestem w stanie ci pomóc.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gimlos to miało być smieszne?jakoś ci nie wyszło te dogryzanie,chociaż ty pewnie sie podnieciłeś.Nie wiem,widocznie jesteśmy wogle z innych światów,nie zamierzam ci dogryzać i cię obrażać ponieważ masz inne zdanie niż ja,nie to wyniosłem z domu.
|
Cytuj:
Może mi się coś w zachowaniu córki nie podobać, lecz zakazami nic nie wskórasz. Będzie wręcz przeciwny skutek - dziewczyna zacznie robić to na złość... Jakbyś nie zauważył 16 lat to wiek buntu - dlatego też można rozmawiać, ale nie zakazywać. Lecz jeśli naprawdę wie, co robi (nawet, jeśli jest na to za młoda, lub jest za szybko) to nie przekonasz jej. Sama niedawno byłam w takiej sytuacji (szybko podjęte dorosłe decyzje) i niczego nie żałuję. Mama powiedziała mi, co o tym myśli i świadomie wybrałam... Poza tym, miałam 16 lat i wiem, jak wtedy się zachowywałam, wiem, jak reagowałam na jakiekolwiek zasady. @up Gimlos Ci wcale nie dogryzł, tylko zauważył pewien paradoks... Nie ucz mnie bycia kobietą, dobrze? |
Cytuj:
Co do innych światów - racja. Tyle, że ja żyje w świecie swoich, pokręconych zasad. Ty żyjesz w świecie zasad "normalnych", ale czyichś. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |