Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

Wiecznyodpoczynek 06-08-2008 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2216413)
Cukieros daruj sobie pisanie tych pierdol. Mozesz darowac sobie rowniez pisanie do mnie o wolnosc, nie zgrywaj sie rowniez ze jestes w Avis lol. Uwazaj co mowisz bo szkodzisz swoim znajomym ^^.

Wiesz, gdybym miał swoje własne konto tutaj zapewne bym jechał z niego. Nie mam - jadę z cudzych. Jadę, bo w przeciwieństwie do wielu osób nie boję się mówić prawdy. Pisałaś o "sztucznych przyjaciołach Vieviora", a przepraszam twoi "przyjaciele" z tibii są jacy? Tacy, że obgadują cię przy każdej możliwej okazji, haha.
Dziś wyjebaliście mojego dobrego ziomka z gildii przeze mnie - żałuję, że on na tym ucierpiał, ale Lavia nie wyjebiecie, prawda? ;) Mimo, że to on sprzedał cię, wklejając mi na gg rozmowę, gdy kłamałaś Aaronowi, że to niby ja napisałem reporta na jego chara.
Kolejny przykład "szacunku" jakim cię darzą w Avis - rozmawiałem z twoim facetem o moim huncie. Słowem nie odezwał się, że mam hunta za to, że cię nawyzywałem - chodziło mu o sprawę z softami Jessie. :cup:
A poza pchasz się na salony, na których każdy ma cię głęboko w dupie i szarogęsisz się tam, skąd każdy najchętniej by cię wyrzucił na tzw. "zbity pysk".

A na koniec nie zgrywam się, że jestem w Avis, bo generalnie mówiąc, za bardzo śmierdzisz plebsem, bym chciał się do ciebie zbliżyć - nawet w grze internetowej.

Flame on!X(

@up
Jeśli używasz znaków diaktrycznych rób to w każdym z wyrazów, a zdania kończ znakami interpunkcyjnymi.

Fureyka 06-08-2008 18:47

Wiem co Russ ci pisal, problem bluzgania jest moj i twoj wiec powiedzialam, napisz zeby do mnie napisal i tak o to napisal.
Przyjaciel a kumpel to roznica. Za przyjaciol uwazam nielicznych ludzi ktorzy od daaaaaaawna sa w Avis (Lavio tam nie byl), zdanie reszty mnie nie intere jesli dalej tego nie zauwazyles lol

Blax 06-08-2008 18:47

<Russel sie czerwieni>

Wiecznyodpoczynek 06-08-2008 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2216627)
Bylam przy tym jak Russ z toba gadal, problem bluzgania jest moj i twoj wiec powiedzialam, napisz zeby do mnie napisal i tak o to napisal.
Przyjaciel a kumpel to roznica. Za przyjaciol uwazam nielicznych ludzi ktorzy od daaaaaaawna sa w Avis (Lavio tam nie byl), zdanie reszty mnie nie intere jesli dalej tego nie zauwazyles lol

Skoro zdanie reszty cię nie interesuje, to czemu mam hunta? 8o8o8o;(

Fureyka 06-08-2008 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2216633)
Skoro zdanie reszty cię nie interesuje, to czemu mam hunta? 8o8o8o;(

Bo nie mam kasy na 151 :(
@down, niestety nikt nie chce :( Pomozesz?
Z botem nie mozna, wiec jeszcze lepiej!
Na cukiero dalej jestes ;<
Nie!
Chciales pomoc...

Wiecznyodpoczynek 06-08-2008 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2216638)
Bo nie mam kasy na 151 :(

To może daj konto komuś innemu tak jak robiłaś to na openkach i wtedy on zainwestuje w nie swoje PINIONDZE i wbije ci LEWLI trochę?

@ up
Jasne, ale ja nie mam bota, będę mógł wbijać poziomy bez?

O, to super ekstra, to już jestem free? Bo jak będę hóntet, to nie będę mógł wbijać poziomów. ;(

Ale jak wbiję 151 to będę free??????????????
To po co mam wbijać 151??????????

Aha, no to okej.

allamaris 06-08-2008 19:07

Oh Wy tibijskie dziewczeta, tak latwo mozna Was sprowokowac do glupiej klotni o wszystkim i o niczym :evul:8o haha a jak zaciecie bronicie swoich racji choc wcale ich nie macie hiehiehie

Zauwazylam cos Monika ;) za czesto Ci sie agresor wlacza :P hahaha

Agresor ( Fureyka ) - ma małą samokontrolę oraz tendencje do burzliwości, złe wzorce społecznych zachowań wynosi z domu :D
Czerpie gratyfikacje z zachowania agresywnego, jeśli zapanuje nad grupą, to ta grupa będzie świadczyć na jej korzyść.
Cieszy się swoistym prestiżem grupy. Ma pozytywny stosunek do siebie. Robi sobie żarty. Charakteryzuje ja niska tolerancja dla otoczenia, w stosunku do którego jest na "nie". Nie ma poczucia winy i wstydu.

Wiecznyodpoczynek 06-08-2008 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allamaris (Post 2216661)
Oh Wy tibijskie dziewczeta, tak latwo mozna Was sprowokowac do glupiej klotni o wszystkim i o niczym :evul:8o haha a jak zaciecie bronicie swoich racji choc wcale ich nie macie hiehiehie

Zauwazylam cos Monika ;) za czesto Ci sie agresor wlacza :P hahaha

Agresor ( Fureyka ) - ma małą samokontrolę oraz tendencje do burzliwości, złe wzorce społecznych zachowań wynosi z domu :D
Czerpie gratyfikacje z zachowania agresywnego, jeśli zapanuje nad grupą, to ta grupa będzie świadczyć na jej korzyść.
Cieszy się swoistym prestiżem grupy. Ma pozytywny stosunek do siebie. Robi sobie żarty. Charakteryzuje ja niska tolerancja dla otoczenia, w stosunku do którego jest na "nie". Nie ma poczucia winy i wstydu.

Ej nie obrażaj jej, bo nie będę mógł szerować z nią akounta i nie daj Boże dowie się, kim jesteś (jak zrobisz temat na forum 8o) i też HÓNTET będziesz!!!

Fureyka 06-08-2008 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allamaris (Post 2216661)
Agresor ( Fureyka ) -

To mozna uznac jako prawde :$
A o racji na pewno wiesz wszystko, tak samo dobrze jak mnie znasz xd

BorucaoO 06-08-2008 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2216666)
Ej nie obrażaj jej, bo nie będę mógł szerować z nią akounta i nie daj Boże dowie się, kim jesteś (jak zrobisz temat na forum 8o) i też HÓNTET będziesz!!!

Ty mój walczaku. <3

@allamaris
Jaki hack?

Kafffar 06-08-2008 19:27

A ja wiem czemu Fureyka wbila 150 lvl <tancze> =d

@Wiecznyodpoczynek
Ani troche nie jestes smieszny.

@Dziołchy skończcie sie kłucić i zrobcie new war ^^

allamaris 06-08-2008 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2216666)

nie dowie sie ;) no chyba, ze bede chciala sie ujawnic ale wtedy bede musiala sie przygotowac na najgorsze czyli na ciagly hunt za moja tibijska postacia.

Argen 06-08-2008 19:46

@Wiecznyodpoczynek

Nie znam Cię, i nic do Ciebie nie mam, ale poprostu widać, że strasznie przejmujesz się swoim huntem. Nawet jeśli próbujesz z tego 'żartować'.

@off

Wyślij mi ktoś to 'słynne' zdjęcie.

@down

Miło, że zechciałeś mi to wytłumaczyć, dzięki : ) Prawda, może to dlatego, że Cię nie znam. Poprostu zauważyłem, że wiele osób próbuje taką ironią ukryć prawdziwą złość/smutek po np. huncie. Ale skoro Ciebie to nie dotyczy, to ok.

Wiecznyodpoczynek 06-08-2008 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2216705)
@Wiecznyodpoczynek

Nie znam cię, i nic do ciebie nie mam, ale poprostu widać, że strasznie przejmujesz się swoim huntem. Nawet jeśli próbujesz z tego 'żartować'.

Nie obraź się, ale widać, że mnie nie znasz. ;)
A huntem przejmuj się tak, że to głowa mała. Istna trauma!!!
Generalnie nie mam 15 lat, by przejmować się grą taką jak Tibia, w kwestiach typu hunt. Nie ten char, to kolejny, nie ten świat to inny.

Poza tym droczenie się z innymi w niektórych kwestiach jest dla mnie zabawne i pozwala mi się pośmiać - jak np. Fureyka nie przejmująca się opiniami innych, sypie huntami za nie na prawo i lewo. :cup:

@ Kafar
Generalnie mało obchodzi mnie twoje zdanie. B)

rens 06-08-2008 20:20

A tu jak zwykle kłótnia czy wy możecie już skończyć się kłócić bo to robi się nudne:(.

JAiR 06-08-2008 20:22

Człowiekia niema kilka dni a tu już taki spam :p . O co chodzi z tym zdjęciem ;o? chętnie bym tez zobaczył :P:evul: Kto ma to PW . HAH !

allamaris 06-08-2008 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffar (Post 2216685)
A ja wiem czemu Fureyka wbila 150 lvl <tancze> =d

@Wiecznyodpoczynek
Ani troche nie jestes smieszny.

@Dziołchy skończcie sie kłucić i zrobcie new war ^^

- wbila 150 bo chce byc lepsza od russela?
no i przeciez jest zabawnie kiedy laski sie kloca :evul:

Komentatorek 06-08-2008 20:46

Cukierro ma hunta od kilku miesiecy i dalej sie kloci ze nie ma i ma racje. Przestan juz robic z siebie idiote i jak wrzucasz na kogos to poprzyj to a nie uogolnisz swoje zdanie do opinii calej Morgany.

xBardolekx 06-08-2008 21:15

ja pierdole, ludzie, kurwa, są wakacje! to jest tylko jakaś pixelowata gra a wy mi tu na*******acie jakimiś kurwa słowami rodem z kosmosu -.- nie wystarczy, żebyście pisali bez błędów? nie to żebym był przygłupem i tego nie rozumiał, ale to trochę chujowe uczucie jak we wakacje myśleć trzeba :/

rens 06-08-2008 21:36

@up
zgadzam się z Tobą

Wiecznyodpoczynek 06-08-2008 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komentatorek (Post 2216785)
Cukierro ma hunta od kilku miesiecy i dalej sie kloci ze nie ma i ma racje. Przestan juz robic z siebie idiote i jak wrzucasz na kogos to poprzyj to a nie uogolnisz swoje zdanie do opinii calej Morgany.

Jesteś głupi sam z siebie czy ci za to płacą?
Takiego kozackiego hunta miałem, że sprzedałem postać, kupiłem drugą - która miała być hunted forever, udało mi się załatwić dla niej wolność, wbiłem około 20lvli, wziąłem udział w wojnie i ją sprzedałem. Nie powiem, dużo pomogli mi wtedy rl, między innymi Eter, ale jednak.:cup:
Każdy wiedział, że Rosi to ten sam owner co wcześniejszy Cukierro, którego ode mnie kupił Lavio, raptem teraz każdemu się przypomniało o mnie i chcą mnie huncić i to ja robię z siebie idiotę, tak? 8o

Btw. z kim kłócę się, że nie mam hunta? 8o
To, że potrafię się śmiać z całej sytuacji (w tym także z siebie) to chyba nie kłótnia ze wszystkimi? No chyba, że Fureyka jest dla ciebie wszystkim...

@ Argen
Wiesz, na pewno jakoś tam się zirytowałem, czy coś, ale przejmować się grą nie będę. :p
Nie grałem ponad kwartał, dawałem sobie radę bez niej, więc teraz też powinienem. Chociaż trochę szkoda zostawiać kumpli ponownie, bo dużo osób powitało mnie tutaj naprawdę ciepło. ;)

Kino_00 06-08-2008 22:12

A Wisełka 4-0 xDDDD

Czekamy na Barce ahhahah XDDD Bedzie sie działo xDD

JAiR 06-08-2008 22:14

Joooooooooo , z 5:1 bedzie jak nic :)

edit:
I żydy jednak rozwalone 5:0 :evul:

Jezior666 07-08-2008 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2216285)
:(
<zamykasiewsobieiprzejmujesieopiniaforumfighterakt orygownoomniewie>
Jesli nie widzisz roznicy miedzy byciem w rl z kazdym facetem po koleji i rozslylaniem nagich fotek pozostalym znajomym a trzymaniu sie jednej osoby to sorry :/

Forum fighter to kazdy wie ze to twoj czarny chlopak na posylki chodzi o russela oczywiście ani razu russellem z pzta nie wyszedł i gadał największe głupoty na forum. Nie wiem może wysłała fotki komuś kogo dobrze znała albo łączyło ja coś więcej. Wiesz nie każdy jest taki jak ty ze znajomość konczy sie na tym ze kładziecie sie w domku na edron kolo siebie w łózkach i jest zaje*scie.A wieczorem udajecie sie na anhilatora zeby podziwiac piękne widoki. Wyjebane mam na to ze ta fotka jest na forum może ta fotka zniżyła twoja samoocenę o sobie i dlatego musialas/es ja zabic. Wzioła byś sie za rl życie a nie gadała głupoty na forum.

Btw. Po co fureyka wbiła 150 lvl ? jak to po co zeby razem z czarnym mogła chodzic na poi bez waste expic przez co ich związek będzie jeszce bardziej barwniejszy i fascynujący inaczej :)

Fureyka 07-08-2008 01:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abor (Post 2216976)
hmm... Monika mam pytanie uwazasz mnie za przyjaciela?

Wiesz co o Tobie mysle, wiec nie ma sensu tego wnosic na forum :p

Up Zabilam ja miesiac temu, fotke ktos dodal wczoraj, widac jak wszystko dobrze wiesz...
Skonczcie juz temat tej fotki, jak lubisz rozsylac swoje nagie fotki to to rob. Ja tego nie robie, nie lubie i nie popieram. Wole swoje przygody konczyc, jak to napisales, wylogowywujac sie w lozku w edron niz rozsylac nagie fotki.
Poza tym po co cytujesz moja wypowiedz skoro nie ma ona zwiazku z tym co piszesz... z reszta caly post ma sie nijak do tego co chciales mi zapewne udowodnic. Podziwianie anni? Poi bez waste? lol... GN8

Stanley 07-08-2008 02:49

Wszyscy wszystkich strasza huntami co za swiat dobrze ze jeszcze nikt mnie tu nie zna:p

MalutkiDrut 07-08-2008 12:12

Sry moj blad <znaki>

Blax 07-08-2008 13:33

pytanko, co sie dzieje z osobami ktore sie nie wyplacily i graja na iridi? graja tam dalej? wbili jakies lvle?

Jezior666 07-08-2008 14:52

jeszce raz widze ze bedzie trzeba napisac posta i ujawnic cala prawde :[

BorucaoO 07-08-2008 14:57

Dawaj Da Vinci xD

Kafffar 07-08-2008 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blax (Post 2217502)
pytanko, co sie dzieje z osobami ktore sie nie wyplacily i graja na iridi? graja tam dalej? wbili jakies lvle?

Powoli do przodu ^^

konstantynopolitanczyk 07-08-2008 22:28

A podobno Budasy chcą przejąć władze na serwie. Avis bójcie się :D

Blax 07-08-2008 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez konstantynopolitanczyk (Post 2218099)
A podobno Budasy chcą przejąć władze na serwie. Avis bójcie się :D

dobrzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! BUHAhuhqahahuhzaa Ciekawe co pokaza;

Btw. Azreal Wizard Banished: until deletion because of offensive statement. Co to ku**a ma znaczyc?

konstantynopolitanczyk 07-08-2008 23:13

;( szkoda ale sam sobie na to zasłużył , po co ludzi zabijał i wkońcu czwartego(?) bana złapał xD

A co do B(r)udasów podobno zaczną wojne po wakacjach gdy będą mieć większe lvle xD

Jaz' 07-08-2008 23:17

Racja, szkoda go trochę, ale sam na siebie ten bicz ukręcił.

Abor 07-08-2008 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2217103)
Wiesz co o Tobie mysle, wiec nie ma sensu tego wnosic na forum :p

Up Zabilam ja miesiac temu, fotke ktos dodal wczoraj, widac jak wszystko dobrze wiesz...
Skonczcie juz temat tej fotki, jak lubisz rozsylac swoje nagie fotki to to rob. Ja tego nie robie, nie lubie i nie popieram. Wole swoje przygody konczyc, jak to napisales, wylogowywujac sie w lozku w edron niz rozsylac nagie fotki.
Poza tym po co cytujesz moja wypowiedz skoro nie ma ona zwiazku z tym co piszesz... z reszta caly post ma sie nijak do tego co chciales mi zapewne udowodnic. Podziwianie anni? Poi bez waste? lol... GN8

nie, nie wiem i prosze napisz mi na priv bo mam przerwe od tej gry xd

Elesar Inferno 08-08-2008 00:15

Osobiście wcale nie jest mi szkoda Azreala zasłużył na to skoro swoich starych kolegów z gildi zaczoł wyzywać od najgorszych tylko dla tego że mieli inne poglądy - zasłużył na to co ma

xBardolekx 08-08-2008 09:07

no cóż nie posłuchał bardolka jak mu mówił, że na forum się polskiego nie używa no i ma :p

Druid-Carlos 08-08-2008 09:37

Nom jak ktoś ma delete warning i pisze po polsku na forum tibia.com i w dodatku jeszcze jakieś wulgaryzmy to naprawdę nie ma czego żałowac.

Blax 08-08-2008 11:21

no to dobry koles w niego. A co do Budasow, to z kims konkretnym chca sie bic :D czy narazie nic nie wiadomo ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37.