![]() |
A ja mam takie pytanie. Czy jezeli przyzwe sobie Fire Elementala, i zatakuje dragona, to FE bedzie uzywal tylko takich atakow zeby uszkodzic dragona? (explo)
|
Cytuj:
|
dodam tylko ze fe nie atakuje czyms takim jak explo, tylko ogniowa imitacja eksplozji, wiec tak czy siak dragona tylko bedzie praskał z jego wątłej ręki,
i z tego co pamietam fe nie gfb tylko ogniowa imitacja xplo i fieldem |
co robimy z soulem?
jednom z glupot tibi 7,5 jest soul nie chce mi sie co bp uhuw chodzic n potwory majonc ciankie eq to rzenada X(
|
czemu istnieje cos takiego jak soul points?
X( ;( ;(
mam 100 soula i latam co bp na potwory ze slabym eq to mnioe wpendzi na rooka |
@up
Primo: Wiesz że istnieje coś takiego jak słownik ortograficzny, a i nie tylko bo gramatyczny też? Secundo: Wiesz że istnieje takie coś jak "Edytowanie postów"? Bo mi się wydaje że nie masz pojęcia co to takiego. Napisz to jakoś tak żeby dało się przeczytać, to pogadamy, bo nie moge nic zrozumieć z tego co napisałeś. O, przepraszam ty już nie napiszeszs bo masz w pełni zasłużonego bana. |
Runy
Jak się tworzy runy?
Dzisiaj przeszedłem do Thais i jestem druidem. |
Jak już kupisz czar runiczny w gildii druidów, kupujesz blank rune. Wkładasz ją zamiast miecza/tarczy i wypowiadasz inktację zaklęcia (jak masz odpowiednią ilość many). Jakieś pytania?
|
i odpowiednia ilosc soul pointsów
|
z sd sie wali 1,4 ???
SD - siła*1,45 +- 1/6
nie moge sie rozczytac. z sd sie wali 1,4 albo ja nie umim tak sie doczytac?? |
Burst Arrows
Mam pytanie do wszystkich robie sobie maga i nie wiem, kumple mówili mi, że żeby trafić w potworka z burst arrows trzeba trenić dista. I nie wiem czy to prawda. Proszę o szybką odpowiedź i wyrozumiałość. Z góry thx.
|
Na obrażenia zadawane z Brust Arrows, wpływa tylko magic level. Moim zdaniem to co Ci mówili to nie prawda.
PS. Była szybka odpowiedż? ;) |
Thx
Czyli nawet z distem 10 bede trafial takiego potworka jak dragon, czy obojetnie jakiego. Thx.
|
re: UP
Z Burst Arrows , tak. |
Thx for all.
|
Cytuj:
A to ja sie ciebie poczepiam... uzycia* ;p raczej damage nie demage... no chyba, ze sobie "spolszczyles" |
Soul: 200
Widzialem ss'a, pewiem koleś miał 200 soulów. Jak to możliwe, czy może to dzieki jakiemus necklacowi czy ringowi czy ja to jest?? Proszę o wyrozumiałość i szybką odpowiedź.
|
Jak sie ma promocje to sie ma max 200 souli
|
Oooo to dla tego. Od miesiąca prosze mame by mi pacca kupila to teraz to juz musze se kupić.
|
A ja mam pytanie co do blankow. Jestem poczatkujacym sorcererem i nie wiem za bardzo o co chodzi w tych min rune lvl(mniemam ze chodzi o jakis poziom blanka)ale nie wiem jak mozna taki zdobyc/ulepszyc.a i jak przenosic zaklecia na runy?Kolega mi powiedzial ze trzeba wziasc run do reki, jakąś piąstke nacisnąć i wypowiedzieć zaklęcie ale miło by bylo jak by mi ktoś to dokładniej opisał B)
|
Musisz mieć runę. Musisz mieć odpowiedni poziom magiczny [zdobywa się go przez... używanie zaklęć! spontanicznych i tworzących runy, używanie run nic nie daje]. Więc najpierw czaruj spontanicznie: Utevo Lux, Exevo Pan czy tam Exura Vita, co tam sobie wybierzesz, byle było cię na to stać [czary kupujesz w sklepie], miałbyś do tego odpowiedni poziom magiczny i odpowiednią ilość many. Potem kup czar runiczny odpowiedni do twojego poziomu magicznego [lepszych to ci nie sprzedadzą]. Weź wsadź tą runę co ci mówiłem wcześniej i powiedz np. Adori [mówisz to, jaki czar masz]. I kamikaze ruski czołg masz czar w runie.
|
Cytuj:
|
Pytanko
Pytanie brzmi: czy strzelacaj z rozdzki jest roznica czy masz na Full attaku czy an full defensie? prosze o wypowiedz TYLKO wtedy jesli jestes pewien a nie przypuszczasz.
thx z gory. |
Aaaaa >help!<
po co wogole sa rozdzki?
jak mozna jakas kupic? jak wybrac rozdzke? co wsumie mozna za ich pomoca robic? ofensywa? czy jakies inne pie ** doły? no dobrze, malo wazne, jakos sobie poradze ;P |
mam nadzieje że niedlugo pytania na te odpowiedzi bedą na stronie (info o różdżkach) osobiście uzywam niestety Snakebite Rod ale planuje kupic nową , nie wiem na jaką wydać kase ...
|
UP:
niedługo dojdzie nowy dział na stronie a jutro powinienem skończyć obszerny artykuł o różdżkach, manie itp. |
nowe czary
Kiedy zrobicie nowy dzial z nowymi czarami?
|
Czar Summon Creature
Po nowym uptade ile many zabiera czar summon creature, ile trwa i jakie potwory moge przyzywac na 17 levie
|
Sam czar nic niezabiera, kazdy potworek inna ilosc many bierze. Trwa poki cos naszego summona nieubije albo nieodejdziemy zadaleko. Na 17lvlu nic niemozesz poniewaz na niego trzeba 25lvl (chyba)
|
Spoko Dzieki ;)
|
Ile teraz zrzera many uh i na kturym mlvl mozna go uzywac??????
|
Mam pytanie dotyczące run. Czy po update przypadkiem na runy nie trzeba już magicznego poziomu tylko zwykły? Za odpowiedź dziękuje.
EDIT: Chodzi o ich używanie. @Ryba: To musiało mi się coś pomylić :P . |
Podczas UZYWANIA run liczy sie TYLKO magic lvl :)
|
Sd
X( Mam pytanie, czy do uzywania SD jest potrzebny dalej 15mlvl czy cos sie zmienilo
P.S. zaznaczam ze NIE UZYJE opcji szukaj X(, admini skasowali juz 3 tematy ktore specjalnie znalazlem zeby nie zasmiecac forum nowym tematem X( a oni ciach i skasowany dlatego teraz pisze tu bo tego napewno nie skasujecie X( |
sory ze jestem taki wymagajacy ale interesowaly by mnie jednak nieco konkretniejsze odpowiedzi :/
|
Tak, aby użyć runy SD wciąż potrzebny jest 15 Magiczny Poziom, lecz aby ją stworzyć, potrzeba aż 45 poziomu doświadczenia!
|
@Manrox
Co ty za herezje opowiadasz? Jeszcze ktos tak bedzie robil... |
Ja tam mam wanda i tylkoi wystarczy i ta Swiecąca różdzka.Ja tam wole chodzic na ryby!! :D
|
wands rox !!!
Teraz to sie gra dopiero fajnie sorkiem :D . 28 lvl stawaisz sobie 2 ds'y wand of cosmic energy w lape i na dragi bez problemu nie potrzebne hmmy ;)
i kto jest debesciak ^^. |
Czy druidzi mogą też używać różdżki?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |