![]() |
FAKE Twój jest coraz lepszy. Musisz trochę jeszcze po pracować nad grafiką i będzie o wiele lepiej.
Ale tak to i już jest dobre. @Mikes1 Kiedy następny part? |
Hah z Aragamim jeszcze nigdy nie zamieniłem słowa, więc nie róbcie z nas duetu ^^
@ Verious Własne outy stopniowo się pojawiają... A reszta uwag to chyba do pierwszych partów co? Kropki w ścianach? O.o A wiadomo, że fabuła nie może się podobać wszystkim :P Dobra.. Troche offtop się zrobił, więc nie piszcie już więcej :p Może tylko ktoś jednego posta walnąć, żeby nie było double jak wstawie parta kiedyś tam? :p |
Cytuj:
Cytuj:
@topic: Fake fajny. Mam nadzieję że szybko zrobisz next parta ( no i poprawisz co nieco ;] )... P.S.: I tak ktoś po mnie napisze... jak znam życie... @edit: No jak mówiłem... |
czyli dokonczysz tego fake jak sie nauczysz robisz dobre efekty? bo mi sie bardzo podoba za fake 9/10 a za efekty 6/10 ;p
|
@up
Ja go nauczyłem robić efekty ^.^ Dawaj Next Part'a. I może jakąś rekrutację? Narazie 9/10 |
Rekrutacja to dobry pomysł , jestem za.
I STRESZCZAJ SIĘ Z NEXT PARTEM!!!11 |
Here I am.
Cytuj:
Poza tym wśród większości <nowych> fake'owców ich dzieła stają się z każdą częśćią coraz lepsze, więc patrząc na ostatni part można ocenić poziom skilli autora. A jeżeli twój fake się pogarsza z każdym rozdziałem, lub jest tak samo wtórny to nie był warty mojego komentarza ;< Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nidgy się nie podobało, a nie mogłeś tego napisać wtedy w komentarzu? Teraz po latach mnie dobijasz takim combosem ;< Co do określenie "Fake Leży", to byś musiał poznać moją skalę ocen, w której oznacza on = niby może być, ale dużo mu brakuje. Taa. Obejrzałem dwa następne party znowu ich nie czytając. Mała rada, staraj się jak najbardziej unikać efektów w fake. Są niepotrzebne i z czasem stają się wtórnę. Może niedługo będę miał czas przeczytać ten fake i ocenić tą super elo 3 2 0 fabułę. ;; |
Cytuj:
Niestety, ten fake był zakończony, tuż po moim powrocie do fake'ów, więc nie mogłem go skomentować ( szczególnie po końcówce gdzie wszyscy piszą " 10/10!!! rup dalei! "* ( no dobra, nie wszyscy... ) nie wypadało się tak odróżniać, czepiając się tego co było dawno... A dla mnie fake liczy się jako całość, a nie jako końcówka ;s ). Cytuj:
@topic: No to rób dalej xd * - tak, niektórzy do zakończonych fake'ów mówią: rób dalej... bądź też wymieniają błędy z prologu / parta 1 / tego, co jest na pierwszej stronie. |
kiedy next part??:]:]:p
|
Coś nie ma trochę next parta a my czekamy............... xD Daje 9,5/10 (małe błędy)
|
I chyba nie będzie. Już powinien być.
Coś autor nie pracuje nad nim. Nie będę pisał dlaczego, bo nie wiem. Szkoda, że nie dał następnego parta, a dopiero co się akcja rozkręcała. |
Autor (mikesjeden) da next Part'a dziś, bo tak mi powiedział. Ciekawe czy można mu ufać. Czekamy, bo jak narazie Fake oceniam na 9/10. Mikesjeden, jak zrobisz dobrego parta będziesz miał 10/10.
|
Fajny Efekt, Fake też Fajny... Jesteś dobry... Sukienka xD
No ehh... 9,99/10 Mało Akcji, mało bijatyk. Fajniuchcne. Byś miał 10/10, ale za długo czekaliśmy. Jak się pośpieszysz będziesz miał 10/10. I czemu nie było mojego oszpeconego O.<? Jeszcze jeden tekst w stylu władco węgla, a odgryzę Ci jajca, zrobię z nich wisiorek, a z pałki zrobię trofeum ! |
o.O Sukienka :D
Ladnie wciagle coraz lepiej Ladny Efekt |
Kiedy go dodales 5 minut temu?XD? jest 16:24
Neas to moja ulubiona postac! |
Ej no co jest?
Comment plox... |
Ładna sukienka... :)
Ładny Part... Żadnych literówek, w ogóle jest cudownie teraz... Akcja coraz bardziej wciąga... |
@Komentarze
Cytuj:
A w duecie z Arhtyp'em anihiluje całe piękno... Cytuj:
Cytuj:
@Fake Lokacje ładne. Efekt prawie ładne... Postacie średnie powyżej normy... Fabuła, nie wiem ostatnio nie czytam... Ogólnie Dobrze... |
ZAJEBISTY FEJK !!!!!!!! Dawaj więcej albo wpierdol !!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
Bardzo podoba mi się ten fake, i masz ogromnego plusa za poprawianie błędu (odrazu jak wystawił parta to widziałem na 211 obrazku "ktirym"). Podoba mi się efekt, i jak dla mnie jest dobrze (nie trzeba dużo "bijatyk i zabujstf" żeby fake był fajny). Tak jak Arashel podobają mi się outy, chociaż nie rozumiem czemu czepia się outa Archtypa (Oszpecony SuX). 9/10
Ukryty tekst:
|
xD Nie no GZ jeden z lepszych które widziałem rób i nie przerywaj xDDD
|
Nooo dzieki za komenty! Ale mogłoby być więcej bo potrzebuje motywacji :P.
Szczerze to już mi się nie chce tego fake'a robić... Ale skończe go :P |
Świetny 9/10 i mam nadzieje, że go ukończysz. Nie podawaj się, bo dużo ludzi czeka na następny part. Jeżeli nie robisz tego dla siebie to zrób to chociaż dla forumowiczów którzy cenią ten fake;) Tylko jeszcze dodam, że Zack jest młody i może sobie znaleźć jakaś piękność odratowaną przed zabiciem przez bractwo. A teraz wszyscy mi powiedzą, że oglądam M jak Miłość czy inne głupie romansidła:D
|
@up
Oglądasz M jak miłość! Fake fajny, a pomysł z "Pięknością" Nie jest zły x> Dawaj więcej ^.^ 9,99/10 - niech to Cię zmotywuje. |
Nie no kiedy będzie następny part, dajesz albo huntded !!!!!!!!!!!!
|
@Up
Ty jakis nie dorobiony jestes? myslisz ze on nie ma realnego zycia tylko next party robic?X( |
Cytuj:
@Up Zgadzam sie. |
Wooooooow
Noo noo fake świetny ja nie mam zastrzeżeń.
nie oceniam ciekawe czy będą napisy końcowe ;p A jak co to mogę napisy końcowe zrobić tylko całą list występujących potrzebuję. Atak w ogóle to NICE FAKE |
Sukienka roxxx!!!11
Co do fake'a: Zwala z nóg , jeden z najlepszych jakie miałem przyjemnośc zobaczyć. Zadowolony? to dobrze, rób next parta a nie spamuj, bo czas to pieniądz |
Teraz się zemszcze.
Fajna fabuła W miare lokacje Nagle wszystko się skomplikowało 6/10 |
Fake całkiem przyjemny dla oka, co nie zmienia faktu, że ostatnio jakoś zmarniał ;) Rzadziej dajesz nowe odcinki, a w ogóle one są trochę słabsze.
Ale i tak czekam na nowego parta ;p @2down Zdecydowanie fabuła. Zaczyna się robic mętnie i nudno. ;) |
Na to czeka chyba cała polska, a przynajmniej wszyscy userzy tego forum. (tak myślę , przynajmniej)
@Mikes , nie zniechęcaj się rób śmiało dalej , wszyscy na ciebie liczą. |
@ Evul Aragami
Huntet ^^ @ Alusair Ale słabsze w sensie, że słaba fabuła czy słabe wykonanie (graficzne)? Skonkretyzuj bo nie wiem co poprawiać :P @ Smoooootasek No dobra skoro cała Polska to może jutro zaczne robić next parta.. :P |
mikes nie widziałem lepszego fejka!rób dalej i szybko plx 100/10
Trzy najlepsze fejki jakie widziałem: Top 1 SIEROTA Top 2 Piąty żywioł Top 3 Szcurzy Sojusz ( dobrze chociaż że są tu archeolodzy :) ) Zgłaszam się do rekutacji ale oufitu nie dam bo siostra mi nie pozwala robić zdjęć ale pokaże ci jak zrobić outa Nick : Mener stanowisko:Starszy Kuzyn Zacka Out: zrób mi niebieskiego full citizena Broń: Wand Of Inferno |
Ehh... Fake jak narazie na 9/10, i coś mi mówi, że on wyżej nie podejdzie.
Robisz next parta? |
Cytuj:
|
@up Niemoge z tego 8o
Fake tylko czekam na next party :D |
Omg, twój pierwszy fake jest piękny ;) Oby tak dalej...
10/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |