![]() |
Osobiscie preferuje Yokohamy, bo na swoim wozku takie mam:P ale pewnie do bmw nie pasen....
|
Nie chce ktos kupic mojego zajebistego chara?XD
|
Cytuj:
|
Witam,
Ma ktoś z Was może kontakt z starym Xertizo, zwanym też Anderzejem lub Oleszkiem ? Plx info na prv, tu, albo GG:6590472 :) pozdro,fin'er |
znow nie natemat napisze ale to dla mnei bardzo ważne :D Zamienie 120 ek + (obsidia) i 70 pallka na harmonii z 500k w eq (np.Softy,2 x rh itp.) co do ek to nei ma poi a Vylk chce bloknoc i bedzie niedlugo to robil wiec za 100k mozna poi zrobic interesuje mnie tylko ms lub ed 100+ msg 12104039 gg
ps: Pogromoca wyslij żone do teściowej albo do rodziny gdzies daleko zeby przynajmniej jechała 5h w jedna strone :D pzdr |
Cytuj:
|
Cytuj:
W sprawie kupna pacca od niego proszę się kontaktować na GG: 11170228 100% zaufana osoba. |
Cytuj:
Pozdr, |
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2272558
Dalej rozkręcajmy ten temat. To przecież MY dzielni i wspaniali Obsidianczycy! Za wolną Obsidię żeby nie było pa i pk. Nie będę płacił NG za nic!!! Tak na prawdę to nie jestem taki dziwny po prostu nie miałem co robić. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a przydałby mi sie teraz x( |
|
Dobre!! :D
Szkoda że siebie nie nagrałam jak mi ostatnio prąd wyłączyli w trakcie bicia dl'a :P, chyba panowie z elektrowni nie byliby zachwyceni słysząc co mówiłam na ich temat :D |
Cytuj:
|
HAAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurrrrrrrrrrrrrwa, wypisz wymaluj arczinek Xd |
Kto to kurwa jest Shibor?:D Kurwa koles ma jazde niezla xDDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co się tak dziwicie? 3/4 Nebulii jest na podobnym poziomie rozwoju. CHEJ CHEJ RODACY CHEJ
|
Maccare?:D
|
JESTEM ZBULWERSOWANYX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
Engje powtórzyło osiągnięcie TU. SELFTRAPPED, TU przy murze, NG przy jeziorku/bagienku. No w sumie bardziej ekologicznie. TIBIA JEBIE MOCZNIKIEM I SKOR TEZ! |
Elooooooooo
:faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: Sup ?? |
|
haha Gader chce dobic do 50 wejsc i miec film ;P zboczek ;] pamietasz mnie jeszcze;p?
|
Cytuj:
|
ng pokonane?
|
Przyroda slyszalem ze na arcanie sie nasi koledzy wynoszą
|
Huh co tam slychac na obsidii? ;p
Ktos ze starej ekipy jeszcze gra? :D //old Duba~ |
nie pokarane tylko , pokonane siłą pospolitego ruszenia i propagandy ! moze tak :D
|
@ nowy owner Ysona
Cos chlopie narobil :o, masz szczescie ze Cie nie zrokowali. I tym samym dolaczyles do elitarnego grona schakowanych jak ja :P |
Błoga cisza i spokój na forum :D
|
Jak nigdy :p
|
Dokładnie jak nigdy:P
|
ardel smierc maccare slakt massacre
|
Cytuj:
nice, 147 ms i 136 rp połozyli 80+ druta całe 5 minut przed ss! tylko na tyle cie stac 8o veri gut job! |
lol i na chuj sie prujesz do suva zjebie? bo napisal ze zajebali typa? zal. wy*******aj stad przyglupie. w rl pokozaczyc nie mozesz to na forum szukasz zaczepki? smiec ;/
|
^ Zgadzam sie w 100%.
Jak byly wczesniejsze wojny gdzie to Sainty czy Kciuki nie mogly z PZ wychodzic to takie fragi byly dla Ciebie fajne, meskie, za honor, za Polske i w ogole byles pod wrazeniem. Teraz w takiej sytuacji jest NG to jedziesz Suva;) no gz ;d |
hummm??
Ashanus: Sep 28 2008, 22:33:43 CEST Killed at Level 130 by Master'Joona Znowu missclick? :D |
poopowiadajcie jakim cudem ng z mastermindem Mannowem na czele przegralo o,o a co do przenoszenia na arcanie to tak, kurwa mam zajebista nadzieje ze podexpia i pomoga ktorejs ze stron (lr) xdddddddddddddddddddddddddddd
Chodzi mi o kogoś obeznanego, nie ivul forum-fayter(faytera) |
arcania bedzie nasza. leon odpalmy super moce xD
penetracja |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:34. |