![]() |
Cytuj:
|
Mystlich, Ty heteroseksualisto! Nie ma podziału na ludzi dobrych i złych, nigdy taki nie istniał...
@down Spoko, Mroczni Bogowie Chaosu ochronią mnie przed jego bałwochwalstwem xD |
Cytuj:
@topic Nie wiem, czy taki temat na forum ma jakiś sens. Tutaj nie będzie dyskusji, tylko prześciganie się, kto poda najbardziej wiarygodne informacje, przedstawiane przez jakiś tam badaczy. Śmiem wątpić, czy jest na forum osoba, która mogła by się podzielić własnymi wynikami, albo czymkolwiek innym od siebie (nie chodzi mi tu o coś w stylu: "no bo ja patrzyłem w teleskop i była kropka i mi powiedzieli, że to Nibiru, a jak spojrzałem 2 miesiące później, to była większa, więc na pewno rozwali Ziemię!!111). |
Powiem tak: pieprzycie glupoty.
Rozumiem, ze rok szkolny niedlugo sie zaczyna i ze jestescie glodni wiedzy, ale spokojnie, macie jeszcze troche czasu. Ambaro, z calym szacunkiem, ale chyba za duzo Gwiezdnych Wojen sie naczytales. Moze to Yuuzhan Vong sa na Nibiru? ... Jesli dasz mi NIEPODWAZALNE i UZNANE dowody o tej calej Nibiru, w srodowisku naukowym, to MOZE uwierze Ci, ale raczej w to watpie. Mystlich czy Ty jestes z inkwizycji? I kto Ci dal w ogole jakies uprawnienia (jesli takie sa) do narzucania komus jedynej i slusznej religii/wiary, czy czego tam jeszcze? Czlowieku opanuj sie. Pamietaj, ze Bog osadza, a nie taka osoba jak Ty. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Grue: Za cos takie sie nie kamieniowało, ale paliło na stosie :P
@Mystlich: A mówią że araby są pokopane, św. inkwizycja może się przy tobie schować, mam nadzieje że w Polsce nigdy nie powstnie program atomowy bo przy takich Mystlichach to by był wtedy koniec świata (jak się dowiem że w 2012 roku Polska planuje mie3ć atomowkę osobiście będę to pikietował). @topic: Planeta X istnieje, coś w końcu musi wywoływać te odgięcia w torach innych planet. A jakby się okazało że tym obiektem nie musi być planeta?? Wkońcu coś innego może powodować takie odgięcia, ja jestem za tezą że są one powodowane przez jakiś obiekt w stylu pasa Kuipera. Co do plutona, za plutonem przecież jest granica, bez paszportu nie przejedziesz PS. Postanowiłem poczytać o tej grupce Cheops (ponoc śmiech robi dobrze na cere). Genialne, chyba się zapisze :D, śmiechu warte może sie schować, ludzi takich jak mystlich trzeba doceniać, dają nam choc odrobine radości (nawet sporą odrobine) w tym okrutnym świecie. @down: Wiesz jak to jest, za bilety na kabaret trzeba płacić. Pozatym to nie będzie audycja, tylko sympozjum :P. Nasz prezydent prowadzi wojne z każdym, łącznie z własnym rządem, rozumiem że ci seperatyści to Rydzyk i mystlich? |
Cytuj:
Cytuj:
W dodatku za 5 lat zamiast programów informacyjnych będzie krótka audycja od pani Lucyny łobos :cup: Cytuj:
Cytuj:
C'mon, planeta to nie jest atom i nie ma czegoś takiego jak dualizm kolpuskularno-falowy : /. Cytuj:
Te i więcej innych śmiesznych rzeczy można znaleźć na http://www.projekt-cheops.com ( to jest lepsze od joemonster:cup:) |
Cytuj:
a ta grupka cheops ma filmy jak turki, ktorzy wolaja po 20ojro od łebka za 10min kapieli w "swietym zrodle kleopatry". dziwne ze oprocz skandynawow nik tam nie wchodzi, nawet helmuty |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
@edit o, wiem, teraz nie wystarczy kliknac, trzeba skopiowac! utrudnienie ; / polowa forum przez to tego nie zobaczy |
Tak przeczytalem 2 ostatnie strony tego tematu i widze, ze Neo~ sie uzaleznia od emotikon :S.:cup::confused:8o:]:p
Dobra kiedys kazdy z nas umrze i naprawde dajcie sobie spokoj ALE jest ALE: koniec swiata (xDDDD) ma byc 2012 roku 21 grudnia, a ja mam urodziny 19 grudnia wiec jest spox:kon::cygaro::dance: Ps kocham emotikony ;d. |
Cytuj:
Cytuj:
|
No to pewnie też kocha kiełbasę. I dużo innych rzeczy, których w Tibii nie ma. Zabójcza logika.
|
Cytuj:
Myślę, że koniec świata kiedyś nastąpi, ale bez sensu jest takie pierdolenie na forum o tym, bo i tak nikt z nas nie jest pewien kiedy... |
Jasne że koniec świata nastąpi, to naturalne. Już teraz coś się wali z promieniowaniem magnetycznym Ziemi, że słabnie, że nie utrzyma atmosfery itp. Odsyłam na stacje tv typu Discovery, często tam o tym trąbią (ostatnio mówili że za 1200 lat, nasza planeta nie będzie w stanie utrzymać nieszczęsnej atmosfery i ziuuuu promieniowanQ koszmiczne załatwi resztę <3)
|
Planeta jest za daleko by cokolwiek zrobiła, musiałaby mieć jakiś napęd w sobie by dolecieć do Ziemi w czasie 4 lat.
Nudzi wam się w życiu i szukacie taniej sensacji, tyle. Cytuj:
Przestań z takimi porównaniami. |
Cytuj:
|
Dobrze może ominę ten śmietnik i od razu zaczne od teamtu.
No tak prawdopodobnie planeta x istnieje, ale skąd mamy wiedzieć czy Sumerowie lub inny lud nie "napisał" tego wszystkiego ze względu na wiare? Przecież nie wszytsko co pisali dziadowie musi być prawdą, tymbardziej gdy pisza o jakiejś nienormalnej planecie na której było życie ( co jest oczywiście względnie niemozliwe zważając a CZAS trwania ewolucji życia z RNA do komórki...). Cytuj:
|
domitrzyeks@
co złego w porównaniu? denerwuje mnie jak ludzie tak mówią. Każdy umrze ale chyba różnica w jakim wieku? On jako czternastolatek wielu "rzeczy" jeszcze nie doświadczył a gada takie pierdoły. misza@ ale ty gÓpi jesteś..... oerciak@ czy według ciebie "ktoś" to ja? wszystko sie może zdarzyć a jestem pewien że w takiej sytuacji zachowałby sie tak jak opisałem |
up: Nie wiem czy w tym temacie jest juz cokolwiek do obgadywania na temat Niburu, ja już tylko się przyglądam z uśmiechem na twarzy wszystkim tym teroretykom (z Mystlichem na czele). Conajwyżej możesz kłócić się o to co sądzisz o wiarze. No niestety taki jest poziom tego forum, choć autor też do aniołków (charliego xD) nie należy. Wogóle nie rozumiem jaki jest sens gadania o końcu świata, wkońcu co się stanie to się nie odstanie, to tak jakby by ktoś chciał cie zabić i za pare chwil zginiesz, raczej nie będziesz myślał o tym kiedy strzeli i jaki kaliber ma broń, ani także o tym gdzie trafi. Co do dyskusji o Niburu, zostawmy to naukowcom, oni znają się lepiej, nie róbmy tu na forum drugiego Niedowiary czy PSI. A jak już tu słysze teorie o ufolodkach, inteligentnych planetach i mapach zrobionych w zbożu (już chyba głupszej teorii nie słyszałem). Myślę że najlepszym wyjściem będzie zamknięcie tego tematu, chociaż mówie to z przykrością bo dawno sie tak nie usmiałem widząc ten temat.
PS. Ma ktoś jakieś aktualne informacje o grupie Cheops, bo ten temat okropnie mnie zaciekawił (jak to mowią im dalej w las tym więcej drzew, a raczej śmiechu :D) |
Cytuj:
http://www.bibleetnombres.online.fr/images6/nibiru.jpg Mniej więcej taka jest orbita Nibiru. Lekko obok orbity Ziemi. I TERAZ INFO DLA NIEDOWIARKÓW I CAŁEJ RESZTY. ROK OBIEGOWY ZIEMI WOKÓŁ SŁOŃCA 365 DNI (TYLE TRWA PODRÓŻ ZIEMI PO SWOJEJ ORBICIE). OBIEG NIBIRU TRWA 3600 LAT. TYLE TRWA JEJ LOT PO SWOJEJ ORBICIE. WIEC ONA KURWA NIE MA SILNIKÓW CZY INNEGO GÓWNA TYLKO TO NORMALNY RUCH PLANETY. A to, że przelatuje blisko orbity Ziemi może być katastrofalne. A przeleci obok nas właśnie w 2012 roku. I W 2012 ROKU ONA BEDZIE OBOK NAS BO TAKA JEST JEJ WĘDRÓWKA ORBITALNA. ONA NIE POSTANOWIŁA SOBIE PRZYLECIEĆ JAK GWIAZDA ŚMIERCI Z STAR WARS, A TAKA JEST JEJ NATURALNA ORBITA! Może niektórzy zajarzą. |
ja pierdole jacy wy jesteście pojebani ;x
za każdym zakrętem czai się jakiś skurwysyn z nożem który może zakończyć wasz żywot a wy się przejmujecie tym że jakaś planeta co do której istnienia nikt nie ma pewności może uderzyć w nas i zakończyć nasze słodki żywot? ja pierole, ludzie gdzie wy życie macie, ja gdybym tak jak wy był wielkim zapalonym świrusem astronomicznym i wiedział że za te pojebane 4 lata nastąpi koniec świata, to wyrzuciłbym komputer przez okno, olał szkołe i wszystko co gdzieś mnie trzyma, i cieszył się życiem, zobaczył to czego jeszce nie widziałem a moge nie zobaczyć za te 4 lata, a nie jak wy, siedział i użerał się z dzieciakami z forum o tym że takie coś istnieje mam czasami wrażenie że na takich forach o takich rzeczach piszą tylko ludzie którym już tak odjebało na tym punkcie że zostali wyśmiani i odepchnięci przez najbliższe otoczenie... znajdźcie sobie jakiedo super extra doktora rehabilitowanego i profesora nauk i z nim sobie o tym pomajaczcie, bo czy tutaj, na forum którego średnia wieku userów nie przekracza pewnie 12 lat ma to sens? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Naukowcy w tej chwili moga przewidziec czy w ciagu 50 lat nie uderzy, badz nie bedzie w poblizu ziemi planetoida o srednicy 300m. Nibiru podobno jest wielka i za 4 lata ma przeleciez obok Ziemi. Jezeli tak mialoby byc widoczna bylaby juz przez glupie teleskopy, bo bylaby blizej niz Uran czy Neptun. Pozdro.
|
Karate - Nibiru prawdopodobnie jest brązowym karłem i zostanie zauważony dopiero gdy zostanie oświetlony przez nasze słońce.
Taka jest jedna z teorii. Poza tym poczytaj cały temat dałej już tutaj film ze zdjęciami tej planety. I jest widoczna przez twoje głupie teleskopy. |
Cholera jakie to pesymistyczne forum sie zrobiło :/ Wszyscy tylko o końcach świata.
|
GASZ myślę, że ludzie po prostu wyczekują czegoś co zmieni świat. :) Ja sam mam dość tego co ludzie robią z Ziemią, jak się wzajemnie zabijają, itp. Jeśli Nibiru czy coś innego ma to zmienić to mnie to cieszy.;)
|
Cytuj:
Ktoś z "obozu" o prawdziwości teorii końca świata w 2012, powiedział, że w tej chwili ta planeta jest gdzieś za Plutonem i dlatego, niektórzy żartują, że podmiotowa planeta musi mieć rakiety w tyłku, żeby dolecieć do nas w ciągu 4 lat - lub jest niczym myśląca "Solaris" Stanisława Lema |
http://img171.imageshack.us/my.php?i...eztytuuas1.png
rysunek Steve'a Barrneous'a wybitnego uczonego. Nie slyszales o nim? Hmm ciekawe. Co strona to inna teoria =) |
Nibiru porusza się z jakąś prędkością. Na jej podstawie obliczono, ze pojawi się u nas w 2012 roku.
Karate teraz to ci brakuje argumentów. Zaczynasz się wyśmiewać a to już debilizm. Jak masz zamiar prowadzić tak dyskusje to nie masz po co - bo błaźnisz siebie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A skąd mam wiedzieć? Na razie jest ona widoczna z teleksopów na biegunie północnym lub południowym ale nie podano gdzie jest dokładnie, bo chyba niewiadomo. To, że niewiemy gdzie dokładnie jest nie znaczy, że nie istnieje.
Poza tym naukowcy od dawna mówią, że poza plutonem musi być jakieś duże ciało, bo coś stamtąd oddziałuje na ostatnie planety układu słonecznego. |
up: zgadza się, ale to ciało nie musi być w żadnym wypadku planetą z rakietą w dupie, która zapiernicza tak szybko jak się da, żeby zdążyć na herbatke na ziemi w 2012
|
W każdym razie.. Poczekamy zobaczymy, nawet jeśli to dziwadło ma na nas lecieć to trudno, każdy kiedyś musi umrzeć a póki co niech cieszy się życiem ; P.
|
Cytuj:
Z http://pl.wikipedia.org/wiki/Nibiru Ukryty tekst:
oraz Ukryty tekst:
|
Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=2835QkjzaEQ przez 4 lata qrwa pizgnie o ziemie. :D Weź mnie nie rozmieszaj, jeżeli ten punkcik jest prawdziwy to jest o wiele, wiele, wiele bardziej oddalony od nas niż mars, podróż twrałaby minimum 12 lat... Z resztą co to za qrwa filmik ukazujący planete? A gdzie w nim są gwiazdy? -.- Może powiesz że jest ich za mało żeby je ujrzeć o w końcu 100 miliardów tak od razu się nie da zoabczyć, przy doskonałej pogodzie(bo praktycznie w takiej robi się zdjęcia) i na biegunie gdzie atmosfery jest "najmniej"... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Dlaczego tak uparcie bronisz tę teorię? Ona nie ma sensu! Dlaczego 3600 lat temu nic się nie stało? Gdyby coś się stało to na 100% starożytni by to zapisali. Ale NIC takiego nie ma. Jesteś znudzonym dzisiejszym stanem rzeczy, to że na świecie nic się nie dzieje i tak jak wielu podobnie Tobie ludzi zaczynasz w to wierzyć, bo to zmieni Twoje życie, oraz będzie się coś dziać i to w atrakcyjnie krótkim czasie. A tak na prawdę... to jest g*wno prawda, ta teoria. Pseudonaukowy bełkot. To że naukowcy odkryli planetę za plutonem to nei znaczy od razu, że ma tor lotu mogący dokonać spusztoszenia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |