Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Fusion vs. Castus - wszelki spam :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191391)

Sarumaan 09-10-2008 19:19

Vilum szkoda nerwow oni tu chuja moga , a to dopiero poczatek :DD z reszta sam wiesz jak to bedzie to moj ostatni post tu NARAZ PIZDy ZAJEBANE SLEPE EMOKI ETC CHUJ WAM W DUPSKA I TIBII PL TEZ :DDDDDDD
REPORTUJCIE KURWY

Wizz 09-10-2008 19:21

Boltera taktyka na wygranie war to wyzywanie nas od nolifow jak przegrywaja XDD
Szkoda ze dzis was nie moglem zmasakrowac :<<

Emok 09-10-2008 19:21

@oko Saurona
Ok, gangsta, trzymam za słowo.

albert0 09-10-2008 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarumaan (Post 2291769)
chodzi ci o van cuta
na tamtego posta poprostu odpisalem dzieciakowi (martineszowi) kim bylem
a jaka byla moja rola w partyzantach to wtajemniczeni wiedza murzynie zalatw postmana na selenie od kombajna;] INTELIGENCIE zal mi cie

haha, dzieki ,ze sam siebie jedziesz gorniku z bochni xD jak tam, duzo tatko soli przyniosl wczoraj ? :-D

Wizz 09-10-2008 20:11

^ Funi jak huj
Zamiast wysilac sie na forum pozbieraj ludzi na opena bo nuuuuuuuudy ;-)

albert0 09-10-2008 20:23

wysilam sie jak chuj jadac twoich siomkuff [/sarkazm]. lol mowilem juz ze nie walczymy openow bo sie boimy juz chyba z 50 razy ok? =) a jak ci sie nudzi to moze bys przewietrzyl dupsko zamiast plakac na forum, ze nic sie fy tibi nie dzieje okej

Wizz 09-10-2008 20:28

No wlasnie przez to opuscilem 7 fragow dzisiaj :-/
A ciemnosci sie tez boisz ?

albert0 09-10-2008 20:40

To mialo byc smieszne, tak?

edit: nie to, ze na dworze byles... chociaz ;-D

Linokssuu 09-10-2008 20:41

No ja sie boje ciemnosci i dlatego mam tibie wlaczona nie?
edit : pewnie zaraz bedzie EE E E E E TO BYLO DO ALBERTA ANNIE DO CIEBIE bla bla bla
no ale ja wyrazilem poprostu swoja opinie co do mojego strachu przed ciemnoscia

Zwierze_Domowe 09-10-2008 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarumaan (Post 2291412)
tak sie mowi xD

ogarnal wchuj , ile masz lat?
po tej fotce z photobucket mozna wnioskowac , ze 13?

szkoda ze tamta fota jego ma co najmniej 2 lata. Można nieźle się zmienić nawet przez 8 miesięcy. Wieć fail :p

Fajnie, Van Cut i lvl mial i w ogole zabijaka zajebisty był, dużo osiągnła, bez kitu oO

Floov 09-10-2008 20:43

Ja sie boje PK i Alana i co ?

BUNIEK_PSK 09-10-2008 20:47

Martinesz o/ Włodawa o/ Ogarniacz B)

Zwierze_Domowe 09-10-2008 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarumaan (Post 2291304)
Bolter

O tyc 14 latkach to nie jest walka spoleczenstwa tylko debilzim spoleczenstwa
tym tekstem zrobiles z warszawy jeszce wieksza kurwe niz byla z reszta wszyscy o tym wiedza

Co do Viluma wiesz bic w 2 czy nawet 3 jedna osobe to tylko WARSZAWA POWER IS BACK

A co do tego niedojeba co cos tam pierdoli o 5 dniach wolnych
wbilem w 3 tyg wiecej lvli niz ty przez 4 lata grania tutaj lamusie
SELENA CREW

W 3 tygodnie wbiłeś ponad 150 lvli? A później się obudziłeś.
Obudziłeś się bo:
1 stamina nie pozwala.
2 jesteś zbyt wielką ciotą.

Zwierze_Domowe 09-10-2008 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 2291773)
Więc tak:

1) Sram na was i nie zniżam się do waszego niskiego poziomu.
2) Opowieści Boltera aka Długi nos są z bajki....kiedy mówiłem że was było 5 ...mówiłem że 2 na przywitanie z partyzantki wyjebaliście mi i tyle ale jak mówiłem pierwszym razem zebyście poczekali to poprostu mnie na osiedlu dorwaliście i nie mam czego się wstydzić ale jakoś nie chcieliście wracać jak zadzwoniłem......btw...a te pierdolenie na vencie u was że nie mogliście znaleść wyjazdu z Siedlec to ściema tak? haha Nie rozmieszaj mnie Kiko aka Dlugi nos bo jak mówiłem przez telefon żebyście wrócili to srałeś żarem że huj ^.- Poprostu na was sram i tyle i nie chce się więcej wypowiadać bo żal mi was :) See ya.

Aha bym zapomniał z tym no lifeowaniem nasyzm "niby" i tym waszym "rl lifem" no chciałbym ci powiedzieć Długi nosie że jak był peace to siedziałeś po kilkanaście godzin i nie tylko ty a jak teraz kampicie pz to pierodlicie kto jest no lifem a kto nie bo ty masz real etc^^ to tylko pierdolenie Dlugi Nosie......Każdy gra tyle ile chce więc nie pierdol komuś że ktoś jest no lifem a ktoś nie.......może ktoś ma takich debili no lifeow że nawet mu się nie chcę wyłazić na dwór albo mu się poprostu nie chce i chce sobie wbić 300lvl ?:> może ktoś to lubi? Nie każdy musi np wy się najebać (żeby była odwaga) i jechać po mnie?:> Dzieci Poprostu Dzieci....

PS: Teraz możecie po mnie jechać od chickenow od no liferow , że robię błędy itp poprostu .........SRAM NA WAS! :DBYE BYE XD

Po chuj mieli wracać jak Ty już wyszykowałeś całą wioskę w dzidy? Nie było raczej sensu 5 z gołymi piąchami kontra cała jaskina neandertalców uzbrojonych w dzidy i przepaski na biodrach...

Zwierze_Domowe 09-10-2008 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2291888)
^ Funi jak huj
Zamiast wysilac sie na forum pozbieraj ludzi na opena bo nuuuuuuuudy ;-)

A po co Ci open? Musisz przetestować nowe waypointy?

Koston 09-10-2008 20:57

a ja sie boje lekcji rosyjskiego i cheetosa haha

s
t
o
j
a
k

k
o
c
h
a
m

c
i
e

=
*

Zwierze_Domowe 09-10-2008 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2291934)
No wlasnie przez to opuscilem 7 fragow dzisiaj :-/
A ciemnosci sie tez boisz ?

A to nie czasem przez kąpiel w misce? Zagapiłeś się kiedy trza było masslogać

Wizz 09-10-2008 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwierze_Domowe (Post 2292007)
A po co Ci open? Musisz przetestować nowe waypointy?

Ja? a moze wy ? :-)

Imię: niedługo zobaczysz (=
Chyba jednak nie zobacze =(

Az zal mi was ze musicie myslec nad kolejnymi pojazdami no ale jak sie ma caly dzien wolny i nie ma co robic na vencie to sie ma vene na nowe teksty nie ? :-)))))))))

Linokssuu 09-10-2008 21:22

A Czemu My ? Moze Wy E?

Linokssuu 09-10-2008 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwierze_Domowe (Post 2292016)
A to nie czasem przez kąpiel w misce? Zagapiłeś się kiedy trza było masslogać

HAHA WSPONIALES O KAPIELI I CHRIS TERAZ MA OPIS NA GG WANNA Xdd AZ SKRINA ZROBILEM HAHAHAH
EDIT:CHYBA NIE KAPALES SIE BO JAK NAPISALEM TEGO POSTA ODRAZU ZMIENILES STATUSSXDDD

Wizz 09-10-2008 21:23

Kobajashi ,wez wy*******aj z tego forum.Nie wystarczy ci ze cie jada na waszym vencie ? :D

Linokssuu 09-10-2008 21:51

ja przynajmniej mam czyste piety i pachy :D:D:D:D:D:D:D
Edit : i reszte ciala Also:D:D:D:D:D:D:D:D

Kamarroo 09-10-2008 22:06

kobajashi kiedy sie znowu wypłacasz zeby troche podexpic?xDD
zwierze podaj swój nick bo chce sie dowiedziec kto ty okz? xD <prosze>
a i do chłopaków z wawy chłopaczki nie bijcie mojego viluma bo bedzie wojna xdddddddd
kirshna ty tez go biłes a to przechój xddddddddddddddd

Linokssuu 09-10-2008 22:10

Zaplacic ci moge jedynie jak zrobisz mi laske = )

Skrzatorr 09-10-2008 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2292120)
a i do chłopaków z wawy chłopaczki nie bijcie mojego viluma bo bedzie wojna xdddddddd

To jest .... Pam para ram pam pam >> "GLORFIN dobra rada" <<< tyryryru x)

Scroopy 09-10-2008 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2292120)

Nie ;/ Ja bym nawet muchy nie uderzyl. Ide spac bo rano trzeba wstac elo, siema, cze, yo.

Ehh... I tak do zajebania ; ddddd

Btw, Komar odezwij sie jutro do mnie na gg w okolicach ~17;00

Martinesz 10-10-2008 15:10

hehe, moja fota na photobuckecie była robiona jakieś 3 lata temu, wiec pozdrawiam :]

Dominatorrr 10-10-2008 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 2291773)
Więc tak:

1) Sram na was i nie zniżam się do waszego niskiego poziomu.
2) Opowieści Boltera aka Długi nos są z bajki....kiedy mówiłem że was było 5 ...mówiłem że 2 na przywitanie z partyzantki wyjebaliście mi i tyle ale jak mówiłem pierwszym razem zebyście poczekali to poprostu mnie na osiedlu dorwaliście i nie mam czego się wstydzić ale jakoś nie chcieliście wracać jak zadzwoniłem......btw...a te pierdolenie na vencie u was że nie mogliście znaleść wyjazdu z Siedlec to ściema tak? haha Nie rozmieszaj mnie Kiko aka Dlugi nos bo jak mówiłem przez telefon żebyście wrócili to srałeś żarem że huj ^.- Poprostu na was sram i tyle i nie chce się więcej wypowiadać bo żal mi was :) See ya.

Aha bym zapomniał z tym no lifeowaniem nasyzm "niby" i tym waszym "rl lifem" no chciałbym ci powiedzieć Długi nosie że jak był peace to siedziałeś po kilkanaście godzin i nie tylko ty a jak teraz kampicie pz to pierodlicie kto jest no lifem a kto nie bo ty masz real etc^^ to tylko pierdolenie Dlugi Nosie......Każdy gra tyle ile chce więc nie pierdol komuś że ktoś jest no lifem a ktoś nie.......może ktoś ma takich debili no lifeow że nawet mu się nie chcę wyłazić na dwór albo mu się poprostu nie chce i chce sobie wbić 300lvl ?:> może ktoś to lubi? Nie każdy musi np wy się najebać (żeby była odwaga) i jechać po mnie?:> Dzieci Poprostu Dzieci....

PS: Teraz możecie po mnie jechać od chickenow od no liferow , że robię błędy itp poprostu .........SRAM NA WAS! :DBYE BYE XD

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH
GHAHAHAHSDUAHSDHASUDH A
Dobre szkoda ze to ty pierdoliles bajk ze cie deskami pobili i wogole ze nas tylu bylo itd i nie z partyzantki 2 tylko poszedlem sam do ciebie i powiedzialem siemasz i niewiem czego sie spodziewales ze ci reke podam? i potem ci zajebalem wiec nie pierdol ze z partyzanta dop potem scroopy podbiegl :)

I tka nie wrocilismy bo jak ockneles sie po 40 min kiedy mu juz blizej warszawy bylismy niz twojego zadupia to sie dziwisz zreszta nie sram chajsem zeby na wache miec :) po za tym dziwisz sie ze nie czekalismy co mielismy we 2 czekac az ty sobie zbierzesz 10-15 osob to moze ty wpadnij do nas i zadzwon ze jestes zobaczymy jak ty na tym wyjdziesz :)))

Obiecalem ze dostaniesz i wielokrotnie ci mowilem VILUM AkA FRYZJER AKA NIE POTRAFIE OBRONIC RYJA BO JESTEM CIOTA ze nie bede ci mowil kiedy i jak tylko wpadne i ci zajebie w twoj ryj i ci udowodnie ze jestes poprostu cipa ktora sie uwaza za niewiadomo kogo.

I proste dostales u siebie choc byles taki kozak na forum nikt nie jest na tyle debilem zeby we 2 czekac az ty przyjdziesz z 10 + po za tym tak nie moglismy wyjechac z siedlec okolo 10-15 min bo seqowi padl tel z nawigacja :P

A co do ile kto gra sie zgodze ale fakt jest taki ze peace byl w czasie wakacji a teraz mamy szkole i inne zaintersowania zwiazane z znajomymi ze szkoly nadal siedze i gram ale nie tyle co w wakacje to jest chyba logiczne za to taki wizz czy wakacje czy nie siedzi tyle samo :).

Mindi 10-10-2008 15:41

bardzo ladnie powodzenia w dalszej grze !! ps. ( podaj nbick, jakies typa z gory ) kiedy 100?xDD

Wizz 10-10-2008 16:56

Ladnie pokaralem lambaste? To za bana na Coriicu :-)

Dixyra 10-10-2008 17:08

Yapan veri okz

Linokssuu 10-10-2008 17:23

I czego sie cieszysz cioto.

Emok 10-10-2008 18:34

Przecinek przed "cioto", oraz pytajnik na końcu. Sens zdania jak najbardziej w porządku.

Linokssuu 10-10-2008 19:02

tzn nie zwracam uwagi na interpunkcje ani gramatyke :P na tym forum jedynie w zeszycie od polaka:DD

Sarumaan 10-10-2008 22:09

omg znowu char zrookowany ojejejejejejejeje

Dominatorrr 10-10-2008 23:29

ah jaracie sie tym jak by to bylo cos czym warto jest sie chwalic ;P

Wojtemo 11-10-2008 10:29

Wizz zacieszasz się jakbyś Amerykę odkrył...A jak ciebie hackneli to nie było Ci tak wesoło:D Pamiętasz??A jakbyś jeszcze wiedział kto to zrobił to w ogóle byś się chyba popłakał znając ciebie:P

Skrzatorr 11-10-2008 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 2293365)
Wizz zacieszasz się jakbyś Amerykę odkrył...A jak ciebie hackneli to nie było Ci tak wesoło:D Pamiętasz??A jakbyś jeszcze wiedział kto to zrobił to w ogóle byś się chyba popłakał znając ciebie:P

Jesteśmy zawsze TAM! Potęga nasza TRWA!

Wizz 11-10-2008 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 2293365)

I powiedz mi , oplacało sie ?
Bo kilka twoich ziomkow juz stracilo chary a to dopiero poczatek i mi sie zwrocilo 2x za tamte hacki :]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 2286621)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2286387)
To wy(cactus) zaczeliscie nas reportowac wiec teraz my zaczniemy sie bawic w takim stylu :]

okej, zobaczymy =DDDDDDDdddd

OKz

Skrzatorr 11-10-2008 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2293659)
I powiedz mi , oplacało sie ?
Bo kilka twoich ziomkow juz stracilo chary a to dopiero poczatek i mi sie zwrocilo 2x za tamte hacki :]

OKz

@Helup aka heleniarz

<wypowiedź w twoim stylu> Tylko sie kurwo pojawisz na Targówku to Ci łeb rozjebie </wypowiedź w twoim stylu>

Edit: Przypadkiem dałem cytowanie na ciebie wizz więc, przepraszam x).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10.