![]() |
Już chyba nikt z tego działu normalną czcionka nie pisze…
|
@Lova
A czy wszyscy muszą pracować w tym samym programie? @Arashel Taa a Ciebie wysyłają to Arashel'owa czyli mani wielkości oraz myślenia że jest się gierojem* *-Uważa że jest pr0 itp. a tak naprawde jest małym kurduplem ._. z dziecmi nie będe się kłócić. @Torog Velrock Uhh to kwestia przywyczajenia kto woli PS'a a GIMP'a. P.S Popracuj nad swoim polskim... @down Od dziś taką czcioneczką pisze ;> albo inaczej |
Zapamiętaj sobie to:
Cytuj:
Tą wiadomością kończymy ubolewania nad tym kto piraci, kim jest Ojciec Shiz'u, dlaczego ze mnie taka ku*wa itp... Wszyscy piszemy różnymi czcionkami aby podkolorować nasz dział!!! |
@Lova
Cytuj:
Ja nic nie robię w Gimpie to co mam go także nazwać gównem ? Żal mi takich ludzi co tak piszą... @Torog Velrock Cytuj:
|
Są ludzie bogaci i cała reszta działu. No. Pzoa tym, tylko lova nie ma zmienionej czcionki.
|
Ej, wy naprawdę myślicie, że ja będę taką niesmerfastyczna różową czcionką pisał?
Cytuj:
|
A Shiz nam rośnie na drugiego Carbona? Teraz tylko czekajmy, aż będzie darł mordę o to, jaki to Araszel jest zły.
Aff, zapomniałem. Oczywiście chiałem pisac TAK |
Zmieniam zdanie!! OD DZIŚ PISZE TAK!!!!!
@topic Coś tam baaaaardzo powoli robię do mojego nowego fejka. |
@2UP
Wyrosłem z takiego czegoś Xd. @Mr.Pszczola To i tak nie wyjdzie, będzie podobnie jak z Sezem... |
Lubie was za to ^^
|
Tesz ciem lupie ;] (Tamto poprzednie też napisałem w sposób możliwie żartobliwy więc pewna osoba się powinna domyśleć że napisałem tamto raczej specjalnie)
|
Omg... A tu co sie stalo!? o.O
Co do programow to o wiele leprzy jest jak dla mnie PS. Mimo ze jest ciezszy w obsludze to same efekty wychodza bosko. Oczywiscie zalezy to od umiejetnosci grafika. A co do gimpa to jest to fajny, latwy i prosty programik. Latwo sie nim mozna obsluzyc a efekty nie wychodza zle. Mimo tego ze wole PS'a to tylko kwestia wyboru i przyzwyczajenia kto w czym bedzie pracowal. |
Ja zacząłem pracować na gimpie i wole go ! Miałem dawniej PS ale moim zdaniem jest trudniejszy od gimpa ale dla niektórych łatwiejszy !
|
Ignorujcie Araszela! :P
@edit Skasowali Araszela ;< |
Gościu wymiatasz!
Super avek! ;o Wie może ktoś kto to jest? ;> @edit Usunęli go :< |
Wy nie myślicie logicznie
Araszel nie uważa się za pro elo ...............................................(gł upie czity) Jedyny jego błąd to WYZYWANIE POCZĄTKUJĄCYCH. :< |
@UP
On chce się zemscić, bo jak był *newbie to sami go tyrali ._. *newbie - początkujący, nie jest to noob poprostu nie umie czegoś bo dopiero zaczyna. Inaczej mówione to poprostu Żółtodziób. @down Taa .. ta gra pro XD nawiązuje do mojego podpisu ; )) |
Araszel Arashelowi nie równy. Arashel może i tyra, ale wytykając błędy. Jest to sposób na twardą krytykę - tylko najtwardsi się przebiją przez krytykę.
|
@Gargamoń
Będe udawał że zrozumiałem. @Shizz Avek z Dad'n Me? @Topic Arashel jest fajny, tyra tak mocno, bo wytyka błędy, a ze robi to dość bezpośrednio to zaleta, nie wada. Nie zaniża ocen "Bo jesteś początkujący" |
Dobra nie zaczynajcie znowu pie*rzyć o Arashelu, bo chyba wszystko już zostało na ten temat powiedziane. Już każdy wie, że jest na forum potrzebny..
|
A i tak Araszel był pro widzieliście jego wpisy na blogu?
Test czcionki |
Ta weźcie się przestańcie kłócić o Araszela. Nie możecie na przykład pokłócić się, kto najbardziej zasługuje na miano następcy Irwina, albo coś. Nie chce mi się czytać kilku stron tekstu, gdzie wszyscy nawijają w kółko o tym samym. Wymyślcie coś ciekawszego. I darujcie sobie te zmiany czcionki, bo przez was nawet ja zmieniłem czcionkę.
A co do fake'ów; jest jak jest. Żyje się od parta do parta. Tylko czemu tak długo męczycie te party? Down@ Pomyślmy. Poczucie dezorientacji? Jeśli doszukiwałeś w tym aluzji do swojego fake, to się przeliczyłeś. Nie miałem na myśli nikogo konkretnego, a po prostu to, że zdarza się, że w całym dziale, w tych wszystkich tematach, nie ma ani jednego nowego parta przez dłuższy czas. Edit@ Ha! Przynajmniej jedno mi się udało! Zmieniliście temat "dyskusji". Gadacie teraz o tym, co ponawypisywałem w tym poście. |
Cytuj:
|
Suhayl,
Ja tam ignoruje(tz. nie biorę sobie do serca) posty które mnie w*****ają lub mnie poprostu denerwują... Ale nie, serio... Jak wam nie pasi moja czcionka to zawsze możecie powiększyć wszystko i będą większe, ja czcionki nie zmienię bo taką mi się nie wiem czemu lepiej czyta... No i ładniej wygląda... |
Cytuj:
|
@2UP
Jak cie post wku**** to nie musisz go czytać/brać do serca. I dobrze, niech się walą skur******. Bez urazy ;< |
Ja napisałem o Araszelu a nie o Arashelu
|
@up
No ja też ale ci co nie zdążyli zobaczyć jego posta zaczęli gadać już o Arashelu... ;p Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
I Ci wszyscy od czcionek: Imho to już jest debilne... Że Arashel zaczął tak pisać, to nie musicie wszyscy też zmieniać czcionki >_> ( Tak Suhy, to też do Ciebie... Wcale nie jesteś żadnym drugim pierwszym xd ) Cytuj:
Cytuj:
Zresztą, ja tam się doczytać mogę, więc mi to wisi... Cytuj:
Cytuj:
* - ta, wszystkie kuwa... Nawet ten od użytkownika "Araszel"... On jest shraszny ;f I ma ogon. @down: Jakoś nie widzi mi się, że ktoś po przeczytaniu Twojego ass-likierskiego ( jakoś tak xd ) postu, da Ci ten numer xd Ale dobra, może zjawi się jakoś miły człowiek ; D |
To jak można tu sobie swobodnie pisać, to zwrócę się do was z pytaniem:
Czy ktoś ma jakikolwiek kontakt z Kashkiem? Mi się z nim właśnie urwał, a on był... był zajebisty! Takie moje guru ; p Mam nadzieję, że ktoś ma jego nr. komy / najnowsze gg bądź jakiś inny, dobry kontakt. Nie ma sensu zaśmiecać tematu- jak możecie, piszcie mi na PW : ) |
Arszel miał fajnego avka ;]
Ps X-Zero roxior ;.p |
A ile byście dali mi lat?? ale szczerze
|
10
@down THx ;* @2down Ja mam 5 ;/ . |
Evil ! Ja bym ci dał na 15 :D
@up Fajny avek xDD |
@2up
No chyba że o sobie mówisz :> @Aragami Ja wiem ile masz lat ;< 14? |
@ up
Ty masz 17? O.o @ Evuul Aragami 14-16 |
@Up:
Też byłem zdziwiony. @Aragami: 14-15. @ Dlaczego gadamy o wieku, zamiast o fake'ach? A wiecie co? Jestem chory :<<< |
@up
Taa...chyba na umyśle. |
Mam do was osobiste pytanie...
Czy nie denerwują was wypowiedzi na temat jakiś fake'ów o takich treściach? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dla mnie nawet te wypowiedzi(w moich fake;ach) które mają "9/10!" albo "10/10 :)", a są napisane w taki nAAb'owy sposób Po prawie jak obraza, bo myślę że ku*wa jakieś nAAb'y upodobały sobie mój Fake... |
Taa... strasznie wkurzajace, ale jak to powiedziales:
Cytuj:
Na nAAb'ów nic nie poradzisz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13. |