Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Co byś chciał w następnym update? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=196422)

Thunus 20-07-2009 16:00

Chciałbym:
1.Żeby usuneli soule
2.Coś nowego dla Facc(potwory,miasto etc.)
3.Nowe manasy,bądź zwiększyć "siłe" już istniejących.Ktoś tam kiedyś płakał,ze taki 400 EK leczy sie tak samo jak 130 EK.A co ma powiedzieć taki ~350 mag?ma ~10k many,a najlepszy potion dodaje mu ~200+ -.-
4.Siłe czarów przywrócić do wcześniejszego stanu(zależy od lvl,jak to było na Tibii 7.x).

ZapodajMuze 20-07-2009 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunus (Post 2603129)
4.Siłe czarów przywrócić do wcześniejszego stanu(zależy od lvl,jak to było na Tibii 7.x).

To bylo dobre jak najwyzszy lvl na serwie to 150 a nie 300-450 . Bo teraz taki paulistinhia walilby po 800~ z exori a jakis 350 mag po 1500 z ue , bezsens. Nie mowie juz o expie gdzie kolo ma hity po 3k z ue na pvm i wbilby sie na poi .

Sesef 20-07-2009 16:20

To żeby Klient robił kawę, test IQ, całkowicie płatna grę (jakoś L2/WoW i masa innych gier potrafi przeżyć) skończy się "puacz" FACC.

Vil 20-07-2009 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 2603153)
jakoś L2/WoW i masa innych gier potrafi przeżyć

bo maja cos do zaoferowania, bo maja sztab ludzi czuwajacych nad tym, zeby gra dzialala jak nalezy i spelniala oczekiwania, bo, odmiennie od Tibii, nie sa proba reanimacji 10 letniej gry robionej na kolanie przez grupe amatorow.

CytrynowySorbet 20-07-2009 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 2603153)
To żeby Klient robił kawę, test IQ, całkowicie płatna grę (jakoś L2/WoW i masa innych gier potrafi przeżyć) skończy się "puacz" FACC.

Blizzard to jedna z największych, jeśli nie największa, firm na rynku gier. A Cipsoft? Raptem kilkudziesięciu pracowników realizujących dziecięce marzenie 4 gówniarzy. Takie update'y, jakie Cip daje teraz... ehm, byłyby dobre jeden na miesiąc. Ale na pół roku? Haha...

Rocket Slayer 20-07-2009 19:41

Fajnie to na głównej stronie forum przeczytałem - "Co byś chciał w next update - Cytrynowy Sorbet"

kaxiorek 20-07-2009 23:14

a ja chciałbym kolorowe kredki :(

Milten Magician 21-07-2009 00:17

Obowiązkowy test iq przed możliwością założenia postaci, ew podstawowy test języka angielskiego.

Leon666 21-07-2009 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunus (Post 2603129)
Chciałbym:
1.Żeby usuneli soule
2.Coś nowego dla Facc(potwory,miasto etc.)
3.Nowe manasy,bądź zwiększyć "siłe" już istniejących.Ktoś tam kiedyś płakał,ze taki 400 EK leczy sie tak samo jak 130 EK.A co ma powiedzieć taki ~350 mag?ma ~10k many,a najlepszy potion dodaje mu ~200+ -.-

Zauwaz, ze 1 potion, ktory doda mu te 200 many starcza na kilka uleczen exura~. Wiec tego nie porownuj.

Tibijczyk222 21-07-2009 07:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eruin (Post 2600941)
1. nowe miasto dla Facc - moze byc jakos tajemniczo przypadkowo odkryte na glownym kontynencie;] albo jakies wyspy nowe dla facc (btw. ktore tereny procz Tibii+Fibuli, Foldy/Senji/Vegi sa dla facc? to juz wszystkie?)
2. (pewnie wyslecie mnie na OTS, ale...) marzy mi sie jakakolwiek mozliwosc otrzymania pacc'a bez wydawania rl kasy [nie stac mnie i w sumie nie gram tak dużo] -> nie wiem - moze to byc jakas oplata dostosowana do lvla w Tibijskiej walucie, albo jakis trudny quest - nie na cale 3 miesiące, ale jakis czas moze... np zdobywasz pacc'a na miesiąc i potem musisz miec następny miesiąc przerwy (coś jak stamina;]) - ale w sumie glupie bo pacc jest na acc a nie chara;p ale takie marzenie mam;] zeby czasem pograc na rownych prawach;]
3. runa ivisible (dla małych lvli albo knightów :P)
4. rozbudowa rooka o jakies nowe tereny i questy;]
5. addony dla facc - nie wszystkie... (w sumie prawie jak pkt.2 to brzmi;])
ehh... nie wiem :P zawsze sie gubie w update'ach;]

Nosz kur.. mać jak ja widzę takich idiotów to mnie coś trafia. Chcesz pograć na równych prawach za darmo? Kurde kup pacc a nie narzekarz. 90 zł to śmieszna suma za wszystko co w grze dostępne! Tibia jest tania gra a ludzie tak o tym gadają jakby to z 10 razy droższe było. W dupę se wsadz równe prawa! Czy też się żalisz jak kumpel sobie np piwo kupi? Mówisz : powinno być trochę piwa za darmo że chcesz mieć równe prawa? Pacc za tibijska kasę? Pomysl o tych ludziach z cipsoftu co? To tak jakbyś sprzedawał jedzenie za jego zjedzenie -.-

FRI_FURORA_FLAME_JPJPJP 21-07-2009 08:50

Idz i to zarób. Tylko idioci kupują pacca za rl kase. gl

Rocket Slayer 21-07-2009 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibijczyk222 (Post 2603693)
Kurde kup pacc a nie narzekarz.

narzekasz*

Cytuj:

90 zł to śmieszna suma za wszystko co w grze dostępne! Tibia jest tania gra a ludzie tak o tym gadają jakby to z 10 razy droższe było.
Lol. Ten tekst jest śmieszny nie sumka. Ile pacc wg ciebie powinien kosztować? 200zł? Rozpieszczony jesteś, że nie cenisz wartości pieniądza? A może rodzina sra kasą?
K, koniec.

Tibijczyk222 21-07-2009 11:03

Nie zrozumiałeś... Nie powiedziałem że jest to dla mnie mało... Jednak mówię ,że jeżeli chodzi o gry to jest to suma śmieszna .Gościu narzeka na zjebaną grę na darmowym koncie to mówię żeby sobie kupił... Pozatym nie powiedziałem że sam bym sobie kupił. Nie gram w to gówno więc po co mam kupować?

ZapodajMuze 21-07-2009 11:31

Pacc w tibi za rl kase , smiech na sali . Za 100 zl (bo tyle obecnie chodzi pacc) masz ok . 2.5 miesiaca globala w wowie , a te gry nie maja porownania po za tym tibia to gra bez perspektyw poki Cipsoft nia bedzie wladal , ostatni update medusy , taski ( ktore sa dla mnie smieszne bo zrobic npc ktory ci tylko mowi zabij 5000 minotaurow i teleporcik w thais czy innym gownie to nie tak duzo roboty ) , firanki ,black skulle i woorned soft bootsy . WOW trzeba grac panowie mozesz firaneczki w domu miec ! Porownajcie sobie ile w wowie zrobili , kontynent z tysiacami potworow + miastami + nowa profesja + questy i to wszystko w grafice 3d . Ile to roboty to nie mam pytan . A zauwazcie ze granie w wowa nie jest wcale drozsze niz w tibie . Gdyby cipsoft nie probowal sie desperacko ratowac robiac wszystko zeby gra sie podobala tylko nowym gracza ( bo jak dla mnie zapomnieli juz o starych ogarnietych graczach) , a sprobowal dorobic cos naprawde fajnego w pvp tudziez pare nowych fajnych trudnych questow a nie "expowisk" dla h lvli na koncu z skrzynka to jeszcze by bylo o co walczyc .

Rocket Slayer 21-07-2009 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2603796)
Za 100 zl (bo tyle obecnie chodzi pacc)

Sprostuję - 88,75 - przez tibia.com

Cytuj:

masz ok . 2.5 miesiaca globala w wowie
Tylko tam musisz płacić by grać. W Tibię grasz za free i masz wybór.

Cytuj:

A zauwazcie ze granie w wowa nie jest wcale drozsze niz w tibie
Jeśli mówisz o ciągłym kupowaniu pacca... sic!

Cytuj:

Jednak mówię ,że jeżeli chodzi o gry to jest to suma śmieszna
MMORPG na abonament - tak
Gry jednorazowego zakupu i to z multi (nowości) kosztują od 90 - 120zł. Bardziej opłaca się kupić taką gierę, czy nawet 2 trochę starsze, lecz dobre tytuły niż pacc w Tibii.

ZapodajMuze 21-07-2009 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2603841)
Sprostuję - 88,75 - przez tibia.com

Tylko tam musisz płacić by grać. W Tibię grasz za free i masz wybór.

Jeśli mówisz o ciągłym kupowaniu pacca... sic!

1. Cale 10 zl , no coz ale masz racje .
2.No to co ze musisz placic to w tibi na facc jedziesz od zawsze ? Piateczka.
3.Nigdy nie gralem w tibi na globalu na facc .

Rocket Slayer 21-07-2009 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2603851)
2.No to co ze musisz placic to w tibi na facc jedziesz od zawsze ? Piateczka.

Nie, ale mam ten komfort, że mogę sobie pograć na globalu bez większych ubytków i zdecydować, czy zapłacić.
Nawet jeśli bym grał cały czas i osiągnął 120 czy któryśtam poziom, to źle?

Cytuj:

3.Nigdy nie gralem w tibi na globalu na facc .
Się ma kasę (czy to od rodziny czy zarobione) - twoja sprawa na co kasę wydajesz.
Rechot.

Cytuj:

Ja uważam że tibia to rzecz żałosna i nie warto marnować na nią ani pieniędzy ani czasu. Naprawdę żałuję że kiedyś zacząłem w nią grać. Zmarnowałem na nią ponad 2 lata. Chociaż poznałem dzieki niej jedną fajną rzecz : to forum
Ja żałuję, że wydałem tyle kasy na tą grę. Nigdy więcej.

Tibijczyk222 21-07-2009 12:58

Ja uważam że tibia to rzecz żałosna i nie warto marnować na nią ani pieniędzy ani czasu. Naprawdę żałuję że kiedyś zacząłem w nią grać. Zmarnowałem na nią ponad 2 lata. Chociaż poznałem dzieki niej jedną fajną rzecz : to forum ;)

ZapodajMuze 21-07-2009 13:39

Raz pacc kupilem za rl kase reszta za tibijska .
A ten twoj wielki luksus jakim jest nie placenie za gre jak ci sie skonczy pacc to moze sie w wowie na gg przelozyc .

Rocket Slayer 21-07-2009 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2603938)
A ten twoj wielki luksus jakim jest nie placenie za gre jak ci sie skonczy pacc

Pacc się nawet nie musi zaczynać.

Cytuj:

to moze sie w wowie na gg przelozyc .
Nie grałem nigdy w WoW i nie zrozumiałem tego. Wyjaśnisz?

CytrynowySorbet 21-07-2009 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2604012)
Nie grałem nigdy w WoW i nie zrozumiałem tego. Wyjaśnisz?

Chyba chodzi o to, że w Tibii skończy ci się pacc - grasz dalej, ale "ograniczony". W WoWie skończy się abonament: cya, bb, gg.

ZapodajMuze 21-07-2009 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2604055)
Chyba chodzi o to, że w Tibii skończy ci się pacc - grasz dalej, ale "ograniczony". W WoWie skończy się abonament: cya, bb, gg.

Dokladnie .

Froder 23-07-2009 12:23

Jestem ciekaw, co powiecie na ten pomysł. Skoro są białe listy i listy osób ignorowanych to może...fajnie by było gdyby powstała lista "ignorowanych przedmiotów". W tym sensie, że można by zablokować pojawianie się informacji, o śmieciach wypadających z potworów. Expimy sobie na przykład na jakichś Tombach i do listy dopisujemy takie pierdoły jak pochodnia, kości, robaki itd. Dzięki temu na środku ekranu pojawiłaby się informacja tylko o gp, life ringach...dowolnie, to co kto chciałby faktycznie zbierać. I nie dostawalibyśmy niepotrzebnej informacji o kości, która wypadła z zabitego szkieleta, która i tak się nam nie przyda. Wtedy przy pomocy naszej listy, taki item byłby klasyfikowany jako "nothing" :) Co Wy na to? ;p

piramjida 26-07-2009 22:27

Cytuj:

Tibia ma specyficzne pvp, ktore w oryginalnym wydaniu (przed aimbotem) polegalo na tym, ze matematyczne szanse zabicia kogos na zblizonym do twojego levelu oscylowaly w okolicach zera, a na knightow wyposazonych w duza ilosc uhow wybierales sie w dziesieciu.
Po pierwsze: trudno sie nie zgodzic, ze Tibia ma specyficzne pvp wlasnie dlatego, ze jest to ogromnie oplacalne, zeby zlootowac przykladowego knight armora musimy huncic stworki pokroju GSa i do tego miec ogromne szczescie. Tymczasem taki armor mozna przy odrobinie szczescia zlootowac z 15-20 knighta.

A po drugie: w wydaniu przed aimbotem z przewaga powiedzmy 10 lvli jestem w stanie zabic drugiego maga. Oczywiscie nie kazdego, ale to nie musi wcale byc idiota, ktory sie nie leczy. Wystarczy jeden blad, nietrafiony UH, maksymalnie dwa.

#down
Zgadzam sie.

Zamne 27-07-2009 11:15

Jak dla mnie najlepsza cecha tibii jest (byla?) to, ze gra dopuszcza spuszczenie komus wpierdol. W innych grach jakies zasrane szaliczki, wyzywanie na pojedynek, a pvp jest tylko po to zeby gracze poogladali sobie swiatelka, 0 strat przy przegranej.

Typhoon 27-07-2009 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Froder (Post 2605720)
Jestem ciekaw, co powiecie na ten pomysł. Skoro są białe listy i listy osób ignorowanych to może...fajnie by było gdyby powstała lista "ignorowanych przedmiotów". W tym sensie, że można by zablokować pojawianie się informacji, o śmieciach wypadających z potworów. Expimy sobie na przykład na jakichś Tombach i do listy dopisujemy takie pierdoły jak pochodnia, kości, robaki itd. Dzięki temu na środku ekranu pojawiłaby się informacja tylko o gp, life ringach...dowolnie, to co kto chciałby faktycznie zbierać. I nie dostawalibyśmy niepotrzebnej informacji o kości, która wypadła z zabitego szkieleta, która i tak się nam nie przyda. Wtedy przy pomocy naszej listy, taki item byłby klasyfikowany jako "nothing" :) Co Wy na to? ;p

W moim przekonaniu genialny pomysł, fajnie gdyby coś takiego wprowadzili.

A ja bym chciał powrót knightów do uhów i farm druidów z 11lvl klepiących je na dachach - eh to były czasy 8o

Eruin 28-07-2009 11:05

nie wiem czy to już było, ale wpadl mi do glowy pomysl (poza tymi noobskimi życzeniami jakie już napisalem;])

żeby bank był na prawdę bankiem a nie tylko przechowalnią pieniędzy i udostęniaczem ich w każdym mieście ze swoją filią;] bo to prawie jak depo;]
a mianowicie, żeby pieniądze w banku w jakis sposób procentowały (taka lokata:P) - na pewno jakies właściwe limity zostałyby opracowane;]
tak samo pożyczki - jakiś limit debetowy ustalić i żeby ludzie potrzebujący w danym momencie kasy mogli ją spłacić później, chociaż myślę, że to znów by przypadło tylko dla PACCów, bo zastawem najlogiczniejszym jest domek;] no chyba, że jakiś NPC-komornik by się pojawiał w naszym dp albo przy nas i by zabierał wybrany przez siebie najcenniejszy nasz przedmiot pokrywający dług- czy to z EQ czy to wyjęty z naszych depozytów w różnych miastach;] ewentualnie najpierw ściągnie nam całą kasę należną jeśli po prostu zwlekaliśmy ze spłatą długu;] oczywiscie inne operacje bankowe jak choćby przelewy też mogłyby się pojawić - to nic nowego, bo można użyc parcela, ale byłoby to ciekawsze przelewać na konto, chociażby dlatego co napisałem wcześniej - konto i kasa na nim jest wszędzie tam gdzie bank:]

Froder 07-08-2009 00:23

Powinni moim zdaniem poprawić korzystanie z Obsidian Knife. A mianowicie zdejmowanie skór powinno być możliwe zaraz po ubiciu potwora, a nie po 10 sekundach. Jest to irytujące czekanie, a po drugie ktoś może podejść i swoim nożem załatwić sprawę.

brefka 11-08-2009 16:47

Co bys chcial~~

Witajcie. Nie wiem jak wy, ale ja osobiscie mam 200+ ek i wadlug mnie powinni zrobic cos z kradzieza loota z bossow. Sam proponowalbym aby po zabiciu danego bossa przez okreslony czas tak jak to jest w "ownerstwem" nie mozna bylo rzucac zadnych smieci na cialo potworka. Mnie samego denerwowala byc walka o loota z potworka ktorego sie blokalo.Pzdr.

Yours
Brefka~~

namlessone 11-08-2009 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Froder (Post 2617681)
Powinni moim zdaniem poprawić korzystanie z Obsidian Knife. A mianowicie zdejmowanie skór powinno być możliwe zaraz po ubiciu potwora, a nie po 10 sekundach. Jest to irytujące czekanie, a po drugie ktoś może podejść i swoim nożem załatwić sprawę.

Tu bym się zgodził, te 10 sekund to niby taki antyzłodziejski ficzer, ale działa zupełnie odwrotnie przy skinowaniu... Podejrzewam, że wprowadzenie możliwości skinowania przez owe pierwsze 10 sekund tylko przez ownera potworka nie sprawiłoby dużych problemów dla programistów, a dla ludzi huncących minosy czy inne skinowalne potworki oszczędziłoby nerwów...

kelvin19 28-08-2009 18:04

A ja chciałbym, by przedmioty z miast PACC (np. nowe różdżki) można byłoby kupić na FACC area.

Zapewne np. te różdżki dano tylko w miastach PACC, żeby tylko PACC gracze mogły kupić, ale co jeśli np. gracz z Premium mieszka w Thais? Ma lecieć na darashie tylko po 1 różdżke?
Czyli żeby te przedmioty były także na FACC area, ale mogli je kupić tylko PACC.

Dzięki temu np. Palek nie musiałby lecieć na Darashie tylko po włócznie, jeśli mieszka w mieście FACC.

I co wy na to?

Kuronasuka 28-08-2009 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kelvin19 (Post 2635833)
A ja chciałbym, by przedmioty z miast PACC (np. nowe różdżki) można byłoby kupić na FACC area.

Zapewne np. te różdżki dano tylko w miastach PACC, żeby tylko PACC gracze mogły kupić, ale co jeśli np. gracz z Premium mieszka w Thais? Ma lecieć na darashie tylko po 1 różdżke?
Czyli żeby te przedmioty były także na FACC area, ale mogli je kupić tylko PACC.

Dzięki temu np. Palek nie musiałby lecieć na Darashie tylko po włócznie, jeśli mieszka w mieście FACC.

I co wy na to?

A nie zastanawia Cię czemu to ww różdżki i włócznie są na PACC area?

kelvin19 29-08-2009 14:17

Sorry, ale pisałem ten tekst trochę zdenerwowany, więc tak dziwnie napisałem :D

Chodzi o to że osoba z PACC która mieszka np. w thais, musi polecieć do miasta PACC, żeby zdobyć np. wand of draconia.

I to chodzi o to, żeby można było to kupić także w mieście FACC, żeby PACC nie musiał lecieć do miasta PACC, żeby kupić przedmiot, który kosztuje mniej niż sama podróż. (np. Royal Spear)

Czyli żeby te przedmioty były także w miastach FACC, ale mógł je kupić TYLKO PACC.

:)

Wkurza też, że w Edron są te wszystkie najpotężniejsze czary: utevo tura mura zniszczenie całego świata :D.... ALE ZABRAKŁO JUŻ MIEJSCA DLA ZWYKŁYCH CZARÓW: nawet exury nima :( co jak ktoś po rooku leci do edron?

EDIT. Tak samo jest z czarami: Osoba z PACC musi bo jakiś czar lecieć do miasta PACC. Czemu nie mogą kupić je w mieście FACC, skoro i tak FACC ich nie kupi?

Orez 29-08-2009 17:08

Powinno sie znieść opcje nakierowania Health Potion na jednostki. Zamiast wskazywania celu który ma zostać uleczony, potion powinien zadziałać od razu lecząc naszą postać. Troche głupie jest leczenie potionem naszych sojuszników (wkładamy do ust flaszkę z potionem, czy polewamy go miksturą? :baby: )

Gdyby dało się wypić potion bez nakierowywania, leczenie stało by się łatwiejsze i szybsze.:]

Kozto$ 29-08-2009 17:14

Jedyne, co mnie zadowoli to dodanie nowych serverów.

Zamne 30-08-2009 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orez (Post 2636744)
Powinno sie znieść opcje nakierowania Health Potion na jednostki. Zamiast wskazywania celu który ma zostać uleczony, potion powinien zadziałać od razu lecząc naszą postać. Troche głupie jest leczenie potionem naszych sojuszników (wkładamy do ust flaszkę z potionem, czy polewamy go miksturą? :baby: )

Gdyby dało się wypić potion bez nakierowywania, leczenie stało by się łatwiejsze i szybsze.:]

zmien /use with crosshairs na /use on yourself w menu hotkeyow (ctrl+k)

Brak 30-08-2009 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eruin (Post 2609520)
oczywiscie inne operacje bankowe jak choćby przelewy też mogłyby się pojawić - to nic nowego, bo można użyc parcela, ale byłoby to ciekawsze przelewać na konto,

poczytaj sobie poradniki o banku z konta na konto da sie przelewac kase;[

Daycon 18-10-2009 00:43

A oto czego ja oczekuję :
-Aby skile miały większe znacznie w zadawanych obrażeniach, co z tego że to co zrobili zmniejszyło liczbę skilujących botów skoro przybyło ich na expowiskach na których jeszcze bardziej przeszkadzają normalnym graczom ?
-Dodane nowe expowiska zarówno dla facc jak i pacc
-Możliwość skórkowania potworów zaraz po ich zabiciu
-Wprowadzenie blokady rzucania przedmiotów na nowo zabitego potwora przez 5 sekund
-Nowy świat non-pvp (obecne są już bardzo zapchane)
-Nowe questy, jakiś podobny do INQ i coś dla ~60 lvl mniejwięcej jak banshee quest (dla facc także!!)
-Balansacja postaci, zmniejszenie potęgi paladyna bo to co teraz może zrobić paladyn na 80 lvl jest jakimś nieporozumieniem
-Nowe potworki, coś trochę mocniejsze od draga ale słabsze od DL, i coś dla 300-400lvli żeby się nie nudzili na demach
-Jakiś nowy addon bardzo trudny do zrobienia, taki żeby miało go tylko kilku najlepszych graczy
-Można a nawet trzeba popracować nad denerwującymi lagami i kickami które często zaprzepaszczają godziny spędzone przed komputerem w celu wbicia skila, lvl czy zarobienia na jakiś itemek który przepadnie przez głupi lag czy kick

Vil 18-10-2009 10:38

balansacji nie oczekuj, bo wszystko wskazuje na to, ze Cipsoft ma problemy ze znalezieniem znaczenia tego slowa w slowniku, a dopoki nie zrozumieją o co w wtym chodzi - nie mogą się za to wziąć.

oOoMiKooOo 18-10-2009 12:21

Taa niech jeszcze zrobią, że można dzieci robić xd. Ale z tymi serverami to racja i to szczególnie z n-pvp.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:43.