![]() |
http://allegro.pl/item516356827_emo_...us_rozm_m.html
mam nadzieje ze to jest ten nowy styl poniewaz kiedys widzialem te koszulki i byly calkiem spoko ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
bo jakis brudas jestes ;) |
|
heh to nie on :)
|
21:21 Boroth Flam [210]: bendzidesz padal
21:21 Boroth Flam [210]: huju! i widac kulture inter... koszyk jak nie ma firefoxa ktory poprawia bledy to tez sobie nie radzi... a i tego padania w rl mi zyczyl jak ktos nie ogarnal to byl smieszny zart ze strony koszyka, nie smieszny jak widac... |
czyli skończyło się babci sranie? :(
|
gdzie oziris brudas d; oziris konkret ziomek ;d czekam na powtorke
btw. sua co ty u nas w miescie robiles d; |
haha wczoraj z kamszem widzielismy sua mea'e hahahahahahahahahahahahahahahaha jebaniec to Bialegostoku zachcialo sie przyjechac
|
Cytuj:
Na bank przyjechał PKP xD |
banah to byl twoj jeden z lepszych filmow
|
A co co chodzi z tym ,bo juz niepamietam Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug
|
ooo pici a masz porzyczyc 10k na danubji?
|
Cytuj:
BO TIBIA NAD ZYCIE PRZEKLADAMY |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tak to sie obsrali a teraz znowu wara chca lol
|
Lol ale mialem dzis faze idziemy sciagac z gildia bohy idziemy kopy w kazzo crus helmet i patrzylem 74Rp mysle wtf co on na facc expil
no dobra skonczylo sie na tym i uwaga koles zrobil to czego sie nie spodziewalem Oddal :Pally arm , Crown legi , Demonke , i bohy i po 20 min moj 2 owner wbil na chara trudno nie? |
to opowiedz jeszcze za skad macie chara xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wogole kanciaty jakis lewy jestes niedosc ze jakos sie nie plulem do ciebie to ty jakies dajesz smieszne podpuchy odp jeszcze nie zmienil juz ci mowiel mi ku=wa powiem jeszcze raz , wole zeby mi blady zmienil passy niz miec jakies pierdolone wodoglowie jak ty kpw??? Edit :Zaraz dostane apopleksji lootnelem rh oneoneoneoneoneoneoneon111111111111111111111 NIE JESTEM JUSZ NA MINUSSSSSSSSSSS YEEEEEEEEEEEEEEEE |
Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=Vgaxkn...eature=related nowy film banaha slyszalem xD |
pici* wyluzuj felix jest w walczacej gildii i nie ma czasu dla kolegow aka leje na to ze ja czy cinek chcemy z nim gadac czy tez nie chce mi pozyczyc na akcje mavaa chociaz gdy ja nie moglem isc pozwolilem mu isc na fay~ ^.^ tak,tak felix o to mam i bede mial do ciebie zal łbie
|
Cytuj:
a) pici to nie moj kolega b) jak cinek mi pisze w trakcie: 1. grania w GTA 4 2. sneaku (ostatnio na okolnir) 3. CS'a c) nie pozyczam mavao bo wiesz dobrze ze masz swojego chara, ktory jest lepszy to po co masz moim padac, a ja twoim SIE KURWA NIE WYLOZYLEM d) tez mam do ciebie zal o pare spraw e) expie sobie na goromie, pilnuje mnie stasiu i Drane i otoz po chwili kogo widze na ekranie? 02:21 Ames Trucia [198]: 02:13 Majin Kozak [101]: wiesz ze cadia nierro jest na hydrach na goromie? napisal to do niego bo chcial na OTS isc ................. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kto pamieta gildie filusza Black Magic Family xDDDDDDDDDD?KOZAK NAZWA
|
[quote=Partyzant_Felix;2400423]FAKTY
c) nie pozyczam mavao bo wiesz dobrze ze masz swojego chara, ktory jest lepszy to po co masz moim padac, a ja twoim SIE KURWA NIE WYLOZYLEM [quote] Z tym ze wowczas nie mialem kasy by isc soba ,ale ty to olales by pol godziny pozniej miec sapy czemu mnie na akcji nie ma :D co do punktu e) to gz dla stasia |
Cytuj:
ja pamietam i nawet niej bylem |
darknes mat[*]
|
Cytuj:
|
O co chodzi? bo ja nie w temacie jak widać.
|
Może mi kto¶ powiedzieć czy GOB ma wojne z gildi± Calisa? BO widzialem ultimatum dla GOB na forum. Beersi wogle będ± walczyc?
|
tak maja wara, gob walczy ! 4 fragi wbil
|
A calis im lideruje! jest dobrym liderem
|
Calis pro aka Luki?
|
Cytuj:
|
fayter smieszny jestes, zawsze gadales ze nie lubisz ludzi ktorzy gadaja farmazony mimo ze nie wiedza nic a teraz sam to robisz :/ zgadnij o czym mowie
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:34. |