![]() |
Misiek kolejny pro ogar probujacy udawac gangstera. Zalosne, masz cos do jakiegos gracza, powiedz mu w twarz. Nie masz mozliwosci? Mama nie pusci do innego miasta? To zamknij ryj, i nie zgrywaj kozaka, bo ci nie wychodzi. Jak sadze kazdy juz rozkminil jakiego rodzaju jestes czlowiekiem, nie mniej jednak wole sie upewnic wiec pisze ten post.
Pozdrawiam |
Cytuj:
moze nie zauwazyles ale to flow idzie zazwyczaj z milionem noobcharówxd |
Za to flow czeka na katrile i reszte furrory
|
Kura ale dlugo pobiegales na ob hmm 5 min?^^
|
Siemanko jestem tu nowy, chociaz czytam ten temat i morgana pogaduszki juz od dawna. Pisze zeby sie spytac Urizy czy sa jeszcze wolne kartki na exp w kazo na dwarfach na ten tydzien? Bo chcialem podexpowac troche plx
|
Cytuj:
~ magro |
WTF?... Co się kurna z Wami dzieje chłopacy?!;>
Nie no tak poważnie... Kolejna openka w dupe więc chyba coś nie tak... Wyższe lvle a na niższych sobie lepiej radziliście... Filmik pls;) Darth~ |
kafffar~ nie uciekaj jak kaczka jak mnie widzisz na screenie lol :D
maybe next time <3 |
na Tibia.de macie filmik ba nawet 3
|
20-1
Flow Victeron Feb 09 2009, 22:17:36 CET Killed at Level 250 by Lunatika and by Lhoptic Mekkron Feb 09 2009, 22:23:19 CET Killed at Level 186 by Lunatika and by Bred Saraia Lavio Cold Feb 09 2009, 22:21:09 CET Killed at Level 215 by Sail Entus and by Lhoptic Sequel Feb 09 2009, 22:24:46 CET Killed at Level 149 by Rogstah Fearless and by Dany Darko Toksong Feb 09 2009, 22:19:45 CET Killed at Level 111 by Keri Inferno Dona Natroni Feb 09 2009, 22:14:11 CET Killed at Level 145 by Cath Ironbeard and by Agramath Xomerek Feb 09 2009, 22:17:58 CET Killed at Level 189 by Dany Darko and by Xervim Adam Ziomus Feb 09 2009, 22:18:11 CET Killed at Level 169 by Solle'Steinhold and by Lhoptic Ernesto Feb 09 2009, 22:18:16 CET Killed at Level 137 by Sesmaa and by Eushh Nirek Devilek Feb 09 2009, 22:17:14 CET Killed at Level 90 by Bounty Darko and by Sehexrace Keonkasea Meraviglioso Feb 09 2009, 22:20:34 CET Killed at Level 141 by Xervim and by Bred Saraia Feb 09 2009, 22:13:31 CET Killed at Level 142 by Fureyka and by Dany Darko Asmodan Inferno Feb 09 2009, 22:25:06 CET Killed at Level 91 by Fureyka and by Draz'Len Ciap Ciap Feb 09 2009, 22:19:46 CET Killed at Level 105 by Kinia Inferno and by Bounty Darko Jajoo Feb 09 2009, 22:12:30 CET Killed at Level 100 by Oddi Feld and by Rogstah Fearless Lecker Matz Feb 09 2009, 22:14:58 CET Killed at Level 182 by Bounty Darko and by Rayita de farlopa Master the Arrow Feb 09 2009, 22:13:55 CET Killed at Level 161 by Belito and by Cath Ironbeard Zirkov Feb 09 2009, 22:20:26 CET Killed at Level 134 by Solle'Steinhold and by Sehexrace Keonkasea Elvim Feb 09 2009, 22:18:48 CET Killed at Level 168 by Bred Saraia and by Kinia Inferno Ahmedsabry Feb 09 2009, 22:15:55 CET Killed at Level 97 by Eushh and by Punzhete Karycandy Feb 09 2009, 22:16:16 CET Killed at Level 84 by Anubis on Morgana and by Bred Saraia /avis Vessmunrah Feb 09 2009, 22:16:54 CET Killed at Level 153 by Les Xardas and by Nirek Devilek From tibia.com edit : mera~ widac ze walczyc mozesz tylko na carlin.pl bo na tibii ci nie wychodzi. /kthxbej! |
Meraviglioso
Feb 09 2009, 22:20:34 CET Killed at Level 141 by Xervim and by Bred Saraia Feb 09 2009, 22:13:31 CET Killed at Level 142 by Fureyka and by Dany Darko Osoba która jest wielkim forum fighterem ale na tibi coś nie wychodzi :) |
Cytuj:
|
also Lunatika and Ekox died ;x
|
padlbym i 30 razy gdyby bylo trzeba...
gdybyscie czytali ze zrozumieniem byscie wiedzieli ze nie gralem w to sporo czasu "dziewczyna" pewnie gdzies slyszeliscie to slowo, a pisalem tu tylko bedac w pracy (tak jak teraz)... a moj "forum fighting" o ile w ogole mozna to tak nazwac nie polega na pisaniu ze nie potraficie grac tylko na tym ze jestescie czarni |
zbliżają sie walentynki, ludzi wyjdzcie na miasto !!! do dziewczyn !!! szukajcie płodnych samic :D
meravi co kupujesz dla swojej dziewczyny ??? no ale tak na serio pytam ;p kurcze kolejny wydatek X( (sądząc po tym forum i ich użytkownikach padną odp. typu ,,dam 500k i magic sworda" :D edit. fajny jestem co nie ;> :cup: |
@mera
Ty rasisto !!!! WITAM! CZEŚĆ! I CZOŁEM! WRÓCIŁEM!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro&poćwicz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Flow- Cos wam wojna nie wychodzi ;)
|
Cytuj:
@down XD następnym razem kup blessy jak chcesz się wyjebać 2gi raz XD |
za slabo kciuki trzymasz...
zapros wszystkich z osrodka i nastepnym razem trzymajcie razem... |
haha nie ma za co trzymac...
|
jedno muszę wam przyznać macie takie poświecenie za kolegów ze to aż szok po raz kolejny to widać <cam adde> gdy ciap ciap pada w tym samym momencie co toksong resztkami many chce wyleczyć swojego kompana który stoi w trapie XD
Ciap Ciap [105]: Exura sio "Toksong Ciap Ciap [105]: Exura sio "Toksong btw. scrypt Xadiego?? XD |
Serio Bardol zakoncz już swje pro elo zabójcze pisanie... Nie mam natury się kłócić ale moim zdaniem <po obejrzeniu Twojej foto> w rl'u jesteś poprostu gruby a uważasz się przynajmniej za Bruce Lee.. Proszę zakończ już te pisanie bo jest to trollowanie :P Z Poważaniem dla Ciebie i bez obrazy.
Gremb |
Cytuj:
Cisnać po nas potrafisz a może czas ogarnąć siebie? |
Cytuj:
spokojnie jak bedzie mozliwosc odbotuje sobie... ani razu nie obrazilem zadnego z was... no chyba ze czarnuch to obraza dla Ciebie... moze zeczywiscie "zyd" powinienem pisac ale tu sam przyznasz jestes po stronie ktora wczesniej sam "czarna/zydowska" nazywales zydzi zawsze byli cfani jubilery wsztystkie itp wy macie HG na wlasniosc i baja @down powaznie? shit to mi nie wyszlo padlem bez blesow z tego wzgledu iz gdybym po nie poszedl to albo bym ich i tak nie kupil albo padl w trapie a tak przynajmniej wyjebalem fikolka na pustyni |
@up
to z poświeceniem to była ironia |
@meravi
Kolego mieszkam nad polskim morzem, urodzilem się w Polsce. Moi rodzice są 100% polakami wiec czemu używasz na mnie synonimów typu "Czarny" lub "Żyd" To ze walczę po czarnej stronie mocy :D nie oznacza ze stałem się taką samą osobą jak on kolego. Twoi liderzy nas do tego zmusili i wyszło jak wyszło a 2 rzeczą jest to ze po stronie Russela jest nawet lepiej niż po stronie mhmm ze tak powiem nieogarniętych polaczków. Z Pozdrowieniami dla Ciebie. Gremb |
Cytuj:
nie, nie bedzie takiej mozliwosci. haha good joke ^.^ mi sie podoba po tej tak zwanej "czarnej stronie" morgany jak to nazywacie czy wam sie to podoba czy nie fakt ze w avis jest jeden murzyn fakt jest akurat liderem avis no i co z tego. Na obecną chwilę nie moge powiedzieć o nim złego słowa. I nie widze powodu aby wyzywać kogoś za kolor skóry czy narodowość masz jakis kompleks na tle zydów mera? moze rodzice zydkami byli a ty teraz obwiniasz za to caly swiat. szkoda ze przez internet ej i nie wyjebales fikołka tylko placka >. > //magro kthxbye |
Cytuj:
ale co do tego że jesteś 100 % polakiem to sie nie zgodze ;p rodzice to nie wszystko, spojrz głębiej w swoje korzenie ^^ |
"no chyba ze czarnuch to obraza dla Ciebie... moze zeczywiscie "zyd" powinienem pisac
ale tu sam przyznasz jestes po stronie ktora wczesniej sam "czarna/zydowska" nazywales" czy juz wiesz dlaczego uzywam takich synonimów? napisze to tylko raz czytaj uwaznie dla mnie mozesz byc zolty i miec reka na plecach bawie sie w ten serv od poczatku istnienia bylem w hurricane potem arpens i gdy moi znajomi z gildi przeszli do zydow ja nie gralem bo po zydowskiej stronie nie bede nigdy a do swoich nie bede strzelal i niewazne czy "zabili" mnie raz czy piecdziesiat jude raus i za to nie mam szacunku do was (jak hurricane przegralo wojne sprzedalem postac, bo zydom nie place) i tez mieszkam nad morzem, wiec jak stawiasz flaszke i masz 20+ lat to moge ci to wytlumaczyc |
Cytuj:
ja Ci stawiam pół litra biznesowej |
@meravi
Nah mam 18:) Jak bedziesz w Ustce na plaży zagadaj wczesniej to zamiast flaszki bedzie piwko :P @edit Jezeli nie masz szacunku do nas bo poszliśmy na 2 strone to dlaczego masz szacunek do twoich przyjaciół którzy do niego poszli aby wywalić polaków <mam na myśli Arpens którzy byli w Avis> I teraz z nimi siedzisz na vt jak gdyby nigdy nic |
Cytuj:
nie mam wam za zle ze nas nie lubicie/lejecie nas macie jakis tam swoj powod i tyle- jebac, nie wierze tylko, ze poszliscie do zydow.. moze tak bedzie lepiej... okej teraz sie polaczyliscie i jestescie "kolorowi" tylko nie napiszcie zaraz ze was od gejow obrazam... @Grebol bylem w hurricane potem arpens i gdy moi znajomi z gildi przeszli do zydow ja nie gralem bo po zydowskiej stronie nie bede nigdy a do swoich nie bede strzelal i niewazne czy "zabili" mnie raz czy piecdziesiat------ DLATEGO oni sie nawrocili mam nadzieje ze wy tez sie obudzicie |
Cytuj:
mamo kupe mi sie chce, poczekaj chwile zaraz pokroje i przyniose przestan juz pierdolic! ! 1! 11 |
@meravi
na nawroty za pózno.. Czuliscie się pewnie i stwierdziliscie ze po co wam garstka od 70lvl do 130lv magów która ma mase bot charów którzy tylko zajmują respy. Wykopaliscie nas bo uwazaliscie ze się już nie przydamy. Powód zabicia kogoś tam! bo coś tam! to tylko prykrywka. Nie mam o to żalu bo to tylko gra:P Wróciliśmy do "kanałów" czyli Ab'dendriel ale się nie poddaliśmy a Russel ze jest osobą trzezwie myślącą przygarnął nas i ceni nas jak każdego w swojej gildi. Nie ma podziału na Polacy czy Hiszpanie jest tylko Avis... |
Cytuj:
odezwij sie w grze name znasz, ja Twojego nie, a prace wlasnie skonczylem. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:08. |