![]() |
Cytuj:
ale mnie to rozwaliło omfg chłopcze uświadom sobie, że cola z biedronki to jeszcze nie piwo :< żaden szanujący się smakosz piwa nie grałby w taką durną grę >.< a pozatym ludzie żal mi WAS WSZYSTKICH 1. płacze jak widze botterow (grajcie dla gry a nie gracie bo musicie) 2. płacze jak widzę w ogóle jakiegoś gracza w tibii :< co wam to daje ? 3. płaczę najbardziej jak widzę że SIĘ JESZCZE KŁÓCICIE O TĄ GRE :S Ludzie dajcie na luz rozepnijcie rozpora pobawcie sie ptakiem nie wiem kurwa kupcie gitarę zróbcie coś ze sobą :F @down nie no bo kurwen jak widze jak jeden z drugim tak się przejmuje tym czy ktoś boci czy może sra na procesor to normalnie chuj mnie strzela... czemu dzieciakow nie uczą masturbacji w szkołach? wziąłby się jeden z drugim do roboty normalnej a nie bedą mi na takim forum porządnym pierdolic |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Dziwi mnie że boterzy tłumaczą jak to oni mają bogate życie dzięki botowi, a na razie jeszcze nie natknąłem się na żaden inteligentny post z ich strony. Chyba nie mają takich kokosów w życiu, albo po prostu mózgu nie da się kupić, nie? Zrozumcie boterzy, wasze argumenty są żałosne, każda wasza wypowiedź rozśmiesza mnie do łez. Przecież po prostu nie macie racji gdyż sami akceptowaliście regulamin tibii i łamiecie prawo, a z tego nie można się wybronić. Zastanawiam się, kiedy przed randką z dziewczyną będziecie się martwić że nie da się na nią ustawić bota? Pewnie już niedługo. Czy jak włączacie need for speeda to ustawiacie bota by jeździł za was i cieszycie mordy że wszystko wygrywacie? Czy jak włączanie jakiegoś RPG to jak idioci wpisujecie kody na nieśmiertelność i xyz lvl by zabijać wszystko jednym strzałem? Jeśli tak to współczuje. Ripostuje argument o zarabianiu kasy - jak można nie skumać, że skoro coraz więcej osób botuje i myśli o zarabianiu na sprzedawaniu kasy za pieniądze, to niedługo gówno na tym zarobicie bo będą ceny 100k\10 groszy? Kiedy pojmiecie podstawy ekonomi i zrozumiecie że niedługo sprzedawanie na allegro.pl będzie śmieszne, bo cena spadnie to tego stopnia że prąd + pacc (lub na faccu sam prąd) będzie kosztował więcej niż wasze śmieszne postaci i gp? Do tego tibia zapadnie się pod naporem tego bezmyślnego gówna i nastąpi koniec gry? I tak w ogóle skoro macie takie super życie to po co w ogóle botujecie w tibi, zamiast odpowiednio do poziomu rozwoju umysłowego pograć w najnowsze strzelanki (stać was na prąd dla bota, to i pewnie na dobry komp)?
XR3- jak patrzę na twoje udawanie mądrego i gubienie się we własnych postach, to żałuje że twój ban się skończył. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
1. płacz bo bedziesz nolifem albo noobem z 20 lvlem ;) bota sobie ustawie lece z kumplami wracam lvl więcej :] 2. a kogo na środku ekraniku widzisz? ;(;(;( płacz nad soba 3. płacz :o:o co do smakoszy piwa to dla ciebie piwo to woda gazowana ;x smakosz piwa by nie grał ? no ale by bocił ;) |
Cytuj:
@up kurwa chłopie ty się nauczyc czytac i to przetwarzac nosz ja pierdole... NIE GRAM W TĄ GRĘ ! NA TO FORUM WCHODZĘ GŁÓWNIE DLA OWIONU ALBO ŻEBY SIĘ POŚMIAC -.- i nie ucz kurwa ojca robic dzieci bo wychyliłem więcej witaminki P niż ty kiedykolwiek widziałeś! |
Cytuj:
akurat miałam to pisać ;D wyjąłeś mi to z ust!, Nie tylko Stonek, ale i cale Lost Warriors :) i chyba połowa, jak nie więcej, polskich graczy na Harmonii :) <3 Cipsoft, w końcu coś z tym robią :) Śmierć wszystkim, co używają cheatów! Welcome to Bannerville and Deleteville:> |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
UP - nie mówię tu do Ciebie, ale po co tacy super ludzie sukcesu wybrali akurat nędzne botowanie w jakiejś tam tibii?
|
Cytuj:
500 postów! yay + 2 do charyzmy |
Po 1 nie trzeba być smakoszem żeby pić piwo
Po 2 wszystko jest dla ludzi ale z umiarem Po 3 ktoś botuje ok jego wybór to on łamie zasady, możecie go trapnąć, raportnąć itp. A tak dla nieuświadomionych to jest forum i tu można się kłócić po to min. zostało ono stworzone do wyrażania swojej opinii a to, że niektórzy nie potrafią normalnie konwersować to ich sprawa @Topic Jakoś mnie nie przestraszyła ta akcja CipSoftu, możne dla tego, że botuje z umiarem (tylko w dni robocze)8o |
Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=Sb8izWKWqOY |
Sprzedajcie chary i nie dajcie się clipsoftowi ;-) Prawda jest taka, że większość graczy którzy grają dziś w tibie to zakompleksione dzieci xD
|
Cytuj:
@topic Slaba akcja, niby takie dowody mieli, zbanowali duzo ludzi fakt (w tym mnie xd), ale takiego Paulistinhe darowali juz, a wszyscy wiedza iz on botuje ^^ |
Cytuj:
|
E tam, mnie tylko dziwi jedno:
Kod:
Section Disabled - Wyłączyli dla picu, co to niby banują:) Jeżeli taką łaskę mi robią, żebym w to grał to papa... - Co do tego skanowania komputera. No niby to jest odpowiedź na wszystko. Ale, po pierwsze nielegalne, po drugie jeśli masz antywirus + firewall to powinien Ci to wykryć jako sniffing, trojan, ddos lub Bóg wie co jeszcze i automatycznie zablokować połączenie. To tyle. |
Cytuj:
to ze ktoś expi ręcznie to nie znaczy ze jest no-life ja tam mam swoje życie rano se pyknę w tipke , później idę na kilka godzin do szkoły/pracy gdzie dyskutuje z kolegami o huntach itp. gdy wracam sobie popykam w tipke wieczorem wychodzę na dwor znowu z kolegami o tipce gadam później sie wbijam na tipke później idę spać śni mi sie tipka itd. |
Wczoraj, 8:35 czekam na foxa z innym graczem (botem)... pojawia się, ale w tym samym czasie widzę czachę [SD] i fox leży na ziemi, a botter "utana vid" i log...
|
Cytuj:
a to jest wysyłane (jeśli jest) jako normalny pakiet do servera jak np. chodzenie, manasowanie sie etc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No i good.
|
niech od razu deletują i dają bana na IP.
Kto nie botuje temu chyba mój pomysł się spodoba. |
uhahahah zbanowali mnie xD jeszce 10 takich akcji i w tibie bedzie gralo 10% co teraz i CIP zbankrutuje i dobrzze wtedy bedzie :)
|
Cytuj:
|
trzeba przerzucić się na OTS :D albo na prawdziwe życie :)
|
Cytuj:
|
Powiedzmy, że z powodu bana 15% z 5k graczy nie kupi już pacca.
Lekką reką ojebali siebie samych z 15 000 euro. |
Cytuj:
Ktoś przedemną posyłał już nawet większą czcionką o co w tym chodzi. Gdyby tibia była w trybie single player, to nie byłoby problemu. Często osoby, nie potrafiące przejśc czegoś w takich grach sięgają po kody, można by ich od biedy nazwac lamerami lecz nieszkodliwymi raczej. W tibii to co innego. Jak dla mnie każdy booter marnuje czas swój i innych oszukując siebie samego i innych. Bo każdy wie, że gdyby bociarz miał stworzyc postac bez wspomagaczy, zajęło by mu to pewnie jeszcze więcej niż uczciwemu. Bawi mnie jad ze strony boterów. Bo prawdę mówiąc oni w ogóle nie powinni się udzielac w tej kwestii. A jeśli już to z kulturą a nie z mordą na innych. |
to banuje calo konto ze nie da sie zalogowac czy tylko chara ? a na innych charach da sie grac?
|
HAHAHA nazekajcie na boterow jak tylko chcecie, ale fakt faktem jest ich wiecej niz uczciwych graczy, pomyslcie wytepienie wszystkich boterow to wytepienie +50% populacji tibijskiej (jak im sie to uda to na ering net zmienia tabelki z top 500 z wszystkich serwerow na jedyne 500 osob grajacych w tibie hehe) dla mnie gra w tibie bez bota jest jak kochanie sie z strasznie brzydka baba na trzezwo, no ale kazdy moze miec swoje wlasne zdanie, na tym polega wspanialosc ruznicy pogladow, odmienny poglad tez swe zalety ma. Mowcie o boterach co chcecie ale to zalezy tylko od was czy uzywacie bota czy nie,kazdy gra tak jak mu sie podoba, botezy sa we wszystkich mmorpg. Dla mnie najwieksza zaleta tibi byl bot a tak pultajcie sie do woli ale "life is brutal-get used to it" (dla dzieci z podstawowki ktore nie znaja angielskiego wolne tlumaczenie "zycie jest nie fer- pogodz sie z tym). Cipsoftow za pewne w koncu pojdzie po rozum do glowy gdy zobaczy ile to naprawde uczciwych graczy jest w tibi i skonczy z tepieniem boterow, bo jak to ujal Linda "My tu jeszcze k¤¤¤a wrocimy" a cipsoftowi chodzi tylko o kase jak to ktos juz pare razy ujal.
PS: dla wszystkich ktorzy i tak za raz bede probowac mi nawzucac i nie znajda lepszych argumentow niz to ze nie uzylem nawet jednego polskiego znaku piszac ten artykul (szczeze powiedziawszy mam to w tak glebokim powazaniu jak to jakiego kolru skarpetki nosi nasz premier we wtorki) mam jedno do powiedzenia "H¤% w d¤¤e ludzia ktorzy po prostu maja cos z deklem" :D |
Walkę z botami, porównał bym do problemu palenia papierosów wśród osób nieletnich.
|
Cytuj:
Kupuje gre. Daje za nia 100 zl. Instaluje i... Sama sie przechodzi poki nie odblokuje sie wszytko co najlepsze czyli na koniec gry. Bezsens? Cytuj:
Pozatym h levelowi konczy sie pacc. Co robi? Idzie bocic na orc, mint etc. Zrobil by tak ze pacca? Watpie. Bot tez daje straty. Ps. Zyje nadzieja ze srednia wieku sie zwiekszy jak co niektore malolaty kompa wyrzucily za okno ze zlosci. |
Cytuj:
Wiecie czemu zbanowali 5tys kont z tych co wykryli ? wcale nie z braku dowodów, wg mnie czekają na reakcje to nie był test programu tylko ludzi, chcą zobaczyć czy spadnie sprzedaż pacc w najbliższym czasie czy nie. Przynajmniej tak jest wg mnie ale moge sie mylić. |
Cytuj:
Te wasze durne wymówki :D prawda jest taka że botujecie do 100~ nie dlatego że wcześniej wam sie nie chce tylko dlatgo że sami nie potraficie sie wybić z lv, więc o czym to świadczy skoro w grze w której i tak jest wiele ułatwień potrzebujesz bota ? chyba o twoich pr0 skillsach nie ? albo o samych skillsach, nikt kto wbił 100lv na bocie, nie ma jakiejkolwiek podstawy żeby uważać sie lepszym od kogoś kto wbił sam 20lv...łatwo jest expić 100-150lv'ową postacja ale wbij 100... |
Choć nie zgadzam się w wielu sprawach z Rocket Slayerem to powiem wprost:
On jest moim głosem w tym temacie, bo ja nie mam sił na komenty. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie porównuj tibii do gry za 100zl ok? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02. |